hmmm anladım canım bu arda umarım güzel geçer kontrolün ...
canım hamile kıyafetleri gzüel olur fakat henüz karnımız bile çıkmadı biraz erken gibi ama etrafı dolanmak güzel olabilir bencede en azından ikinci kontrol kalp atışı falan kafamızı biraz dağatmış ouruz aslında
ana lcw'de varmı saol ya ben bilmiyodum orda olduğunu cidden hamile kıyafetleri baya pahalı seninkiler hazır ne güzel masrafın olmaz.eminsin ama dimi hangi reyonda oluyo hamile kıyafetleri? burda yok derlerse rezil olurum :)
kızlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz?
ben haftaya ptesi gidicem 5 hafta bitmiş olcak
acaba keseyi görebilir miyiz?
bu arada lcw de kıyafetler var evet ama her lcw mağazasında yok
hamile giyim diye reyonu var
10 gün sonra çağırdı kaç haftalıksın peki cnm sen?
ewet cnmm bn hep ordan alırdım ama küçük mağazarında olmaz sanırım hamile reyonunu sorarsın sana gösteririler cnm
sat 16 eylül, valla ilişki tarihinden hesaplıyorum en fazla 3 haftalık, kalp atışı için 6-8 haftada normal diyorlar ama geçen hamileliğimde de ilişki tarihinden itibaren 4,5 haftalık falandım kalp atışını duyamadı ve bir terslik var bu bebek düşecek dedi, o zaman çok kızmıştım ona gıcık olmuştum, 10 gün sonra başka doktora gittim kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı ama akşama düştü, sonra da bu kadının bir bildiği var demek ki diye hep ona gidiyorum
herkese selamlar....
ne güzel 17 kişi şuanda formda,daha önce girmiştim ama uzun zamandır giremiyorum 2,5 yaşında bir oğlum var günüm onunla geçiyor birde ikinci bebek olunca o kadar heyecanlı değilim şimdi baktım 5+5 günlük hamileyim 4+3 günlükken alttan keseyi gördük 1 hafta sonra kalp atışı için randevum var ama ben daha geç gitmeyi düşünüyorum şimdilik folikacid kullanıyorum herşey burnuma kötü bir koku olarak geliyor mide bulantım ve göğüslerimde acı var....
kızlar size tavsiyem daha yolun çok başındayız herşeyi zamana bırakın kalp atışınıda duyucaz,ellerini ayaklarını hareketlerinide ama sadece sabır,inşallah herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....[/QUOTE
HG CANIM SAĞOLASIN İNŞ. YA BAKALIM ALLAH HERKESİNKİNİ ANALAI BABALI BÜYÜTÜSÜN SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN
c&a mağazası varsa eğer orda da uygun fiyatlı kıyafetler var
ben ordakileri lcw den çok daha fazla seviyorum
ewet canım o zaman hakılsın kesinlikle nasılmış kıyafetler bakınca bizide bilgilendir canım bizim burdaki lcw biraz küçük ama belki vardır yinede bakmak lazımmya şekerim erken bende biliyorum ama ben annemdeyim burası antalya ama kışın soğuk çok oluyor gebeliğim sıkıntılı hale gelmeden bi bakayım diyorum bizim aile gebeliği ağır geçiriyor biraz bakınırım nerde ne var öğrenirim diyodum da lcw'de var dedi naz dedi sanırım unuttum :)
sat 16 eylül, valla ilişki tarihinden hesaplıyorum en fazla 3 haftalık, kalp atışı için 6-8 haftada normal diyorlar ama geçen hamileliğimde de ilişki tarihinden itibaren 4,5 haftalık falandım kalp atışını duyamadı ve bir terslik var bu bebek düşecek dedi, o zaman çok kızmıştım ona gıcık olmuştum, 10 gün sonra başka doktora gittim kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı ama akşama düştü, sonra da bu kadının bir bildiği var demek ki diye hep ona gidiyorum
ewet canım o zaman hakılsın kesinlikle nasılmış kıyafetler bakınca bizide bilgilendir canım bizim burdaki lcw biraz küçük ama belki vardır yinede bakmak lazımm
bakayım ben size bilgi veririm şu şu kadar diye
çok güzel şeyler var kızlar lcw da ben bekarken bile bakıodum çok heveslenşodum o kadar güzel şeyler var :))
öle güzel t-sörtler vardıki bebek resimler üzüerinde uploading babay falan yazıodu yumurtadan çıkan bebekler falan çok şirin şeyler :))
arkadaşlar biz eşimle tish-o diye bir siteden sewgili tişörtleri tasarlamıştık orda hamile tişörtleri falanda tasarlayabiliyorsunuz
komik falan hepsi var bi ara göz atın isterseniz
pek çok ürün tasarlayabiliyorsunuz ordan
kıslar korkmayın yahuuu daha çoke rken belirtiler için olsun bi 10 12 haftalık o zmn görces =)))selamm kızlaarr ben geldim haftasonu giremedim gezmektenn :)) ya kızlaarr benim minnoşum hic belirti göstermiyooo cok rahatıım midem bulanmıyo( bişi mi oldu acabaaa ( dün yatarken azıcık kasklarım agrıdı hemenn sonrada gecti bugün topuklu giydim falan hic rahatsızlık yok bişi mi var acabaaa ((
bencede erken ama ben ztn her banyodan snr kremlenir bebe yağı sürerim bence sizde alışkanlık edinin vücuda zararı yok yararı varkızlar bayadır giriyorum ama söylemeyi unutuyorum.ablamın doktoru ablama karın büyümeye başlamadan önce oluşacak çatlakları önlemek amacıyla bi krem vermişti ablam onun yerine badem yağı sürmüştü her gün çatlak oluşmasın diye.oluşacak çatlaklar için ne kullanmaya başlayacaksınız? doktoruna soran oldu mu? ben sormayı unuttum da
Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.
bnde izmirdeym cnm kme gidiyosun?
Canım 9 eylüle gitcem ben, orası cok iyi. ama 2 kasıma gün verdiler. o yüzden ilk muayeneye özele gitcem yarın sen nerye gidiyorsun?
9 eylülde bi prof warmış erkek arkım ona gidiyodu çok methetti ama pahallı muayene ücretibn egepole gidiyorum cnm nezahat hnma
bencede erken ama ben ztn her banyodan snr kremlenir bebe yağı sürerim bence sizde alışkanlık edinin vücuda zararı yok yararı var
cildim kuruduğu zamanlarda bebe yağı kullanıyordum duşta.o zaman şimdi değil ama az büyüyünce ben de sürmeye başlarım.yalnız üstümüze bulaşmaz mı öyle yağlı yağlı?
bencede erken ama ben ztn her banyodan snr kremlenir bebe yağı sürerim bence sizde alışkanlık edinin vücuda zararı yok yararı var
cildim kuruduğu zamanlarda bebe yağı kullanıyordum duşta.o zaman şimdi değil ama az büyüyünce ben de sürmeye başlarım.yalnız üstümüze bulaşmaz mı öyle yağlı yağlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?