2012 haziran anneleri

ya şekerim erken bende biliyorum ama ben annemdeyim burası antalya ama kışın soğuk çok oluyor gebeliğim sıkıntılı hale gelmeden bi bakayım diyorum bizim aile gebeliği ağır geçiriyor biraz bakınırım nerde ne var öğrenirim diyodum da lcw'de var dedi naz dedi sanırım unuttum :)

c&a mağazası varsa eğer orda da uygun fiyatlı kıyafetler var
ben ordakileri lcw den çok daha fazla seviyorum

ana lcw'de varmı saol ya ben bilmiyodum orda olduğunu cidden hamile kıyafetleri baya pahalı seninkiler hazır ne güzel masrafın olmaz.eminsin ama dimi hangi reyonda oluyo hamile kıyafetleri? burda yok derlerse rezil olurum :)

ewet cnmm bn hep ordan alırdım ama küçük mağazarında olmaz sanırım hamile reyonunu sorarsın sana gösteririler cnm

şekercim şimdikk siz mercimeği fırına ne zaman verdiniz ne zaman döllendiniz ne zaman hangi gün yumurtladın onu doktorlar bilebildiği için biz bişi diyemeyiz ama kese alttan görünür şuan karından ise ona net bişi diyemem ama genelde 7 hafta falan oluyo sanırm

10 gün sonra çağırdı kaç haftalıksın peki cnm sen?

sat 16 eylül, valla ilişki tarihinden hesaplıyorum en fazla 3 haftalık, kalp atışı için 6-8 haftada normal diyorlar ama geçen hamileliğimde de ilişki tarihinden itibaren 4,5 haftalık falandım kalp atışını duyamadı ve bir terslik var bu bebek düşecek dedi, o zaman çok kızmıştım ona gıcık olmuştum, 10 gün sonra başka doktora gittim kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı ama akşama düştü, sonra da bu kadının bir bildiği var demek ki diye hep ona gidiyorum

ewet cnmm bn hep ordan alırdım ama küçük mağazarında olmaz sanırım hamile reyonunu sorarsın sana gösteririler cnm

tmm ben satış danışmanlarına ben ayıptır sölemesi hamileyim de ne tarafta kıyafetler derim :) hamile reyonu diye bi reyon hiç görmedim ya da gördüm ama gözümden kaçtı inşallah burda da vardır.hatta bi sitesine bakayım şimdi

herkese selamlar....

ne güzel 17 kişi şuanda formda,daha önce girmiştim ama uzun zamandır giremiyorum 2,5 yaşında bir oğlum var günüm onunla geçiyor birde ikinci bebek olunca o kadar heyecanlı değilim şimdi baktım 5+5 günlük hamileyim 4+3 günlükken alttan keseyi gördük 1 hafta sonra kalp atışı için randevum var ama ben daha geç gitmeyi düşünüyorum şimdilik folikacid kullanıyorum herşey burnuma kötü bir koku olarak geliyor mide bulantım ve göğüslerimde acı var....

kızlar size tavsiyem daha yolun çok başındayız herşeyi zamana bırakın kalp atışınıda duyucaz,ellerini ayaklarını hareketlerinide ama sadece sabır,inşallah herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....

doktor var doktor var işte

ewet canım o zaman hakılsın kesinlikle nasılmış kıyafetler bakınca bizide bilgilendir canım bizim burdaki lcw biraz küçük ama belki vardır yinede bakmak lazımm

canım bence sattan itibaren hesaplaman gerek ben öyle yaptım kesedede aynısı çıktı ordada 5 haftalık çıktı

çok güzel şeyler var kızlar lcw da ben bekarken bile bakıodum çok heveslenşodum o kadar güzel şeyler var :))
öle güzel t-sörtler vardıki bebek resimler üzüerinde uploading babay falan yazıodu yumurtadan çıkan bebekler falan çok şirin şeyler :))

evet çok şirin şeyler var bende baktım şimdi.yalnız antalyada hangi mağazada var onu bilmiyorum.

arkadaşlar biz eşimle tish-o diye bir siteden sewgili tişörtleri tasarlamıştık orda hamile tişörtleri falanda tasarlayabiliyorsunuz
komik falan hepsi var bi ara göz atın isterseniz
pek çok ürün tasarlayabiliyorsunuz ordan

he onu biliyorum bakmıştım

kıslar korkmayın yahuuu daha çoke rken belirtiler için olsun bi 10 12 haftalık o zmn görces =)))
bencede erken ama ben ztn her banyodan snr kremlenir bebe yağı sürerim bence sizde alışkanlık edinin vücuda zararı yok yararı var

Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.

bnde izmirdeym cnm kme gidiyosun?

Canım 9 eylüle gitcem ben, orası cok iyi. ama 2 kasıma gün verdiler. o yüzden ilk muayeneye özele gitcem yarın sen nerye gidiyorsun?

9 eylülde bi prof warmış erkek arkım ona gidiyodu çok methetti ama pahallı muayene ücreti bn egepole gidiyorum cnm nezahat hnma

nazcım ranacımm kızlar bende izmirdeyim ama asla gitmeyeceğim düşünmeyeceğim bi yer 9 eylül önümde çok örnek var ayrıca neden o kdr yüksek rakamlar yazıosunuzki gibin özele ssk nız varsa çok uygun herşey en son 10 gün önce ilgi tıp a gittim(şifa oldu orasıda göztepede) hem idrar hem kan testi yaptırdım hem ultrasona girdim geçen günkü kntrolümdede para vermedim tekrar idrar kntrolüm yapıldı totalde 20 tl verdim kıslar yapmayın etmeyin bende bi dahaki kntrolümü egepole gidicem ordada 30 tl ssk yine ekstra pahalı olan şeyleri devlette yaptırın doktorunuza gösterin derim ben böle uçuk rakamları saklayın bebeğiniz olduktan snr lazım olucak bende egepolü denicem bakalım Allah nasip ederse doğum zamanı orda istiyorum ama bakalım doktordan memnun kalmassam eski doktoruma giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…