2012 haziran anneleri

Ferdatcim cnm cok Sevindim sakin kendini kotu kurma bu bize zarardan başka bisey vermiyor cnk

Melekcim bildigim kadarıyla rahim filminden snr hamile kalma yüzdesi cok yüksek oluomus bunu deneyin hamile kalanlarda var tabi ama bu illaki kalicaksin anlamından gelmiyor regl gecikmesinde yapabiliyormuş bunun en kesin sonucu kan testi ama is güç var ugrasamam dersen ztn Reglin bı 10 gün kdr gecmis varsa bisey idrardada çıkabilir inşallah bize güzel hbrlerle gelirsin cnm

Lady cnm hersey yolunda cok şükür cogumuz kalp seslerimizi duyduk duymayı bekleyenlerimizde var iste böle tatlım sen nasılsın nasil geçiyor günlerin

Ferdatcim cnm cok Sevindim sakin kendini kotu kurma bu bize zarardan başka bisey vermiyor cnk

Melekcim bildigim kadarıyla rahim filminden snr hamile kalma yüzdesi cok yüksek oluomus bunu deneyin hamile kalanlarda var tabi ama bu illaki kalicaksin anlamından gelmiyor regl gecikmesinde yapabiliyormuş bunun en kesin sonucu kan testi ama is güç var ugrasamam dersen ztn Reglin bı 10 gün kdr gecmis varsa bisey idrardada çıkabilir inşallah bize güzel hbrlerle gelirsin cnm

Lady cnm hersey yolunda cok şükür cogumuz kalp seslerimizi duyduk duymayı bekleyenlerimizde var iste böle tatlım sen nasılsın nasil geçiyor günlerin

cevbın için teşekkür ederim sana ve bebeğine sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorum

doktora gittim sabah..cmv pozitif iyi bişiymiş..aynen dediğin gibi çıktı..diğer tahlillerimde çok iyi çıktı..çok sevindim..9.haftamıza giricez az kaldı...off geçse şu 3 ayda kurtulsak streslerden..:))

ben rahim filmi çekildiğim ay yani geçen ay hamile kalmışım

doktora gittim sabah..cmv pozitif iyi bişiymiş..aynen dediğin gibi çıktı..diğer tahlillerimde çok iyi çıktı..çok sevindim..9.haftamıza giricez az kaldı...off geçse şu 3 ayda kurtulsak streslerden..:))

kizlar merhaba bugun dr kontrolum var cik merak ediyorum acaba minigim nasil suan?

kizlar merhaba bugun dr kontrolum var cik merak ediyorum acaba minigim nasil suan?

cnm çook tşk.ederim..hemen bakıcam..

bu arada sen hamile misin???

Evet tatlım 7+2 yim SAT a göre ...bakalım bugün belli olur

kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

canım çok sevindimmmmm...Sağlıkla gelmeyi nasip etsin....

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...Uzun bir yolculuk bizi bekliyor.Hepimiz için Allah hayırlısını versinnn.. Bugün kontrolüm var kızlar inşallah bebişim gümbür gümbür duyurur sesini.... Pazartesi ye kadar girmem zor malum misafirlerim var hafta sonu bebiş kutlaması yapıcazzz ..... Daha şimdiden 2 arkadaşım hediye alıp yolluyolar...Nasipleriyle geliyolar...Hepinize şimdiden iyi hafta sonları bebişlere iyi bakın

teşekkür ediyorum kızlar hepinize
allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin

ben de bugün tahlil sonuçlarımı aldım
doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi

bendede pcos var canım boş yere 1 yıldır klomen çatlatma iğnesiyle uğraşmışız 1 düşük yapmıştım ondan sonra tüplerim açık olmasına ragmen bu ay hamile kaldığımı öğrendim 1 kere de aşılama olmuştu tutmadı kendi kendine geldi çok şükür darısı size inşallah

Merhaba kızlar. Nasılsınız? 2 gündür giremedim, iyisiniz inşallah. // Ferdat85 iyi haberini okudum, sevindim. // MrsPink canım sen nasılsın? o gün doktora gittin sonrasını bilemedim. iyimi bebiş? // kızlar ya, ben hala alışamadım bebeğe, çok ani hareketler ediyorum. uyurken de sert dönüyorum sağa sola. Acaba bebeğin beynine zarar gelirmi? endişeleniyorum. doktora da daha 2kasımda gitcem. (( kalp sesi de duymadım daha. off, zaman geçmek bilmiyo. // yeni anne adayları aramıza hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

canım ben de unutuyorum bazen çok normal
o yatakta dönüşlerde falan bi sıkıntı olacağını hiç sanmam
hamileliğini kaç ay sonra öğrenen anneler var (mesela benim okuldan arkadaş 5 ay sonra öğrend, pko olduğundan regli olmuyordu zaten hiç aklına gelmemiş)
hele benim okuldaki halim
sınıftan öğretmenler odasına gelene kadar kaç tane çocuk çarpıyor bir bilsen
allah korur korkma sen
kalp atışlarını da göreceksin inşallah bişey kalmamış

bu arada ultrasona göre ben de 6+2yim bugn
seninle aynı gidiyormuşuz

Son düzenleme:

Canım ya, herşeyden endişe ediyoruz artık. hele otobüsler nasıl sarsıyo.. onu napcaz?(( // benim arkadaşımın da regli hep gecikiyodu. 8haftalıktı hamile olduğnu öğrendiğinde. //ticker daki tarih bir kaç gün geride kalmış benim. sanırım iki gün giremediğim için. // sen kalp atışı duyabildinmi? yoksa daha erkenmi?

çok şükür dün gördüm canım kalp atışını da

siteye girmeyince ticker ilerlemiyor mu? çok saçma ya olur mu öyle şey

merhaba hanımlar 2 gündür giremedim...
mail adresimi istediler falan filan..
herkesler iyimi?
benim inanılmaz gaz sorunum var midem sıkışıyo
gece ve sabah çok kötüyüm..
çok çabuk acıkıyorum..elim ayağım titriyo..
ama sabahları ilaç içmesem bulantıdan mahvoluyorum..
dramamine diye bi ilaç söyledi dr
sabah 6 da kalkıp bişiler yiyip ilacımı atıp tekrar yatıyom.
işe zar zor kalkıyorum

sizlerde ne var ne yok ?

Ranacim cok şükür iyiyiz tatlım kalp sesimizi duyduk 11.11.11 de randevumuz var o gunü bekliyoruz artık canım sen nasılsın bebisin nasil ?

Ranacim cok şükür iyiyiz tatlım kalp sesimizi duyduk 11.11.11 de randevumuz var o gunü bekliyoruz artık canım sen nasılsın bebisin nasil ?

<Çok şükür canım, çok sevindim. Yolk sac krizinden kurtulduk nihayet. )) sordunmu peki yolku doktora? // ne güzel, hayatın boyu unutamıycağın bi tarih olcak 11.11.11 // ben de evdeyim, bebişi hiç hissetmiyorum ki. bilmiyorum nasıl olduğunu da.(( daha doktora gitmedim. kimliğim yetişirse 2 kasımda gitcem kontrole. bakalım inşallah kalp atışını duyarız.... o güne kadar rahat yok bize((

kızlar slm nasılsınız??
ne zamandır yazamadım...günlerim mide bulantısı ve uyumakla geçiyor...
umarım herkes iyidir:)))

kızlar slm nasılsınız??
ne zamandır yazamadım...günlerim mide bulantısı ve uyumakla geçiyor...
umarım herkes iyidir:)))

hoşgeldin Heval. // ben iyiyim, saol, sen nasılsın? ben de sabah uyanamıyorum, akşam da erkenden uyuya kalıyorum. şimdide uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…