Ferdatcim cnm cok Sevindim sakin kendini kotu kurma bu bize zarardan başka bisey vermiyor cnk
Melekcim bildigim kadarıyla rahim filminden snr hamile kalma yüzdesi cok yüksek oluomus bunu deneyin hamile kalanlarda var tabi ama bu illaki kalicaksin anlamından gelmiyor regl gecikmesinde yapabiliyormuş bunun en kesin sonucu kan testi ama is güç var ugrasamam dersen ztn Reglin bı 10 gün kdr gecmis varsa bisey idrardada çıkabilir inşallah bize güzel hbrlerle gelirsin cnm
Lady cnm hersey yolunda cok şükür cogumuz kalp seslerimizi duyduk duymayı bekleyenlerimizde var iste böle tatlım sen nasılsın nasil geçiyor günlerin
buna sevındım ve sımdı ozaman ıcını rahat tut ve sakın kafana takma bende dr agzına baktım aaa sorun var dıycek dıe ama testlerın cok guzel dedı hadı bakalım annesı sımdı rahat ol at aklındakılerı cope ve tadını cıkar yarında bana yaz olurmu bakalım drun ne dıycek
Ferdatcim cnm cok Sevindim sakin kendini kotu kurma bu bize zarardan başka bisey vermiyor cnk
Melekcim bildigim kadarıyla rahim filminden snr hamile kalma yüzdesi cok yüksek oluomus bunu deneyin hamile kalanlarda var tabi ama bu illaki kalicaksin anlamından gelmiyor regl gecikmesinde yapabiliyormuş bunun en kesin sonucu kan testi ama is güç var ugrasamam dersen ztn Reglin bı 10 gün kdr gecmis varsa bisey idrardada çıkabilir inşallah bize güzel hbrlerle gelirsin cnm
Lady cnm hersey yolunda cok şükür cogumuz kalp seslerimizi duyduk duymayı bekleyenlerimizde var iste böle tatlım sen nasılsın nasil geçiyor günlerin
doktora gittim sabah..cmv pozitif iyi bişiymiş..aynen dediğin gibi çıktı..diğer tahlillerimde çok iyi çıktı..çok sevindim..9.haftamıza giricez az kaldı...off geçse şu 3 ayda kurtulsak streslerden..:))
doktora gittim sabah..cmv pozitif iyi bişiymiş..aynen dediğin gibi çıktı..diğer tahlillerimde çok iyi çıktı..çok sevindim..9.haftamıza giricez az kaldı...off geçse şu 3 ayda kurtulsak streslerden..:))
cnm çook tşk.ederim..hemen bakıcam..
bu arada sen hamile misin???
kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş
kızlar öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum rabbim inşallah kucağınıza aldığınız günleride göstersir sizebi sorum olcaktı benim en son
19 ekimde adet olmam gerekirdi ama olmadı adete 3 gün kala hafif lekelenmem oldu ben tam adet oluyorum diye düşünürken lekeler 3 gün çok az sürdü
(afedersiniz silince oluyodu)))sonra kesildi 9 gündür tık yok siz hepiniz belirtilerden bahsetmişsiniz bende ne kasık nede göğüs ağrısı var napmalıyım sizce
15 aydır uğraşıyorum pkoluyum eşim varikosel ameliyatı olsu 3 ay önce ve ben bu ay rahim filmi çektirdim ondan olabilirmi siz yaşadınızmı böyle şey ve
belirtilrinizi yzarsanız çok sevinirim şimdeide çok teşekkürler:18::18::18:
canım ben de unutuyorum bazen çok normalMerhaba kızlar. Nasılsınız? 2 gündür giremedim, iyisiniz inşallah. // Ferdat85 iyi haberini okudum, sevindim. // MrsPink canım sen nasılsın? o gün doktora gittin sonrasını bilemedim. iyimi bebiş? // kızlar ya, ben hala alışamadım bebeğe, çok ani hareketler ediyorum. uyurken de sert dönüyorum sağa sola. Acaba bebeğin beynine zarar gelirmi? endişeleniyorum. doktora da daha 2kasımda gitcem. (( kalp sesi de duymadım daha. off, zaman geçmek bilmiyo. // yeni anne adayları aramıza hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
canım ben de unutuyorum bazen çok normal
o yatakta dönüşlerde falan bi sıkıntı olacağını hiç sanmam
hamileliğini kaç ay sonra öğrenen anneler var (mesela benim okuldan arkadaş 5 ay sonra öğrend, pko olduğundan regli olmuyordu zaten hiç aklına gelmemiş)
hele benim okuldaki halim
sınıftan öğretmenler odasına gelene kadar kaç tane çocuk çarpıyor bir bilsen
allah korur korkma sen
kalp atışlarını da göreceksin inşallah bişey kalmamış
bu arada ultrasona göre ben de 6+2yim bugn
seninle aynı gidiyormuşuz
Canım ya, herşeyden endişe ediyoruz artık. hele otobüsler nasıl sarsıyo.. onu napcaz?(( // benim arkadaşımın da regli hep gecikiyodu. 8haftalıktı hamile olduğnu öğrendiğinde. //ticker daki tarih bir kaç gün geride kalmış benim. sanırım iki gün giremediğim için. // sen kalp atışı duyabildinmi? yoksa daha erkenmi?
çok şükür dün gördüm canım kalp atışını da
siteye girmeyince ticker ilerlemiyor mu? çok saçma ya olur mu öyle şey
Ranacim cok şükür iyiyiz tatlım kalp sesimizi duyduk 11.11.11 de randevumuz var o gunü bekliyoruz artık canım sen nasılsın bebisin nasil ?
kızlar slm nasılsınız??
ne zamandır yazamadım...günlerim mide bulantısı ve uyumakla geçiyor...
umarım herkes iyidir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?