merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğin inşallah. bende doktor arayışı içindeyim anadolu yakasında. sanırım göztepe medical park mehtap hn.'a gidicem. aslında bu gün randevu almıştım ama benden kaynaklı bir problem yüzünden p.tesiye erteledim. benimde bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var
bende 4 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim kan testi için beta-hcg değerim 878 çıktı. doktor değerlerimin iyi olduğunu söyledi ama öncesinde düşük yaptığım için (2 ay önce) korkuyorum. bebek rahme daha iyi tutunsun diye iğne yaptılar (fakat çok acıdı) hafta sonu tekrar bir test ve haftaya salı günüde ultrasyonla bakılacak. fakat tuhaf olan busefer gerçekten iyi gideceğini hissediyorum. inş. tabi. bu arada ben zaten normalde kabızlık yaşadığımdan bunun hamilelikte olmasından da korkuyorum. önerebileceğiiz bitki çayları varmı??
hayırlı olsun öncelikle
inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın
kabızlık için posalı gıdalar ve kuru kayısı tüketebilirsin
bence bitki çayına gerek yok
kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş
o kadar çok sevindimki anlatamam allah tamamını erdirsin allah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin sana ve herkese....:))
kızlar ben akşam iş çıkışı 1 tane test aldım ve hemen eve gider gitmez testi yaptım ancak negatif çıktı, basbaya tek çizgi çıktı 2.çizgi silik bile çıkmadı.
acaba akşam yapmış olmam etkileyebilir mi, illa ki sabah mı yapmam gerekiyordu...bat 23.10 du hala regl olmadım bugün 4.gün. ama hamile olsam sanırım testte çıkardı.bazıları ne zaman yaparsan yap varsa bişey çıkar diyorlar, bu da moralimi bozdu....
ilk denememiz olmasına rağmen tek çizgi çıkınca çok moralim bozuldu..
kızlar sizce kesinlikle hamile değilmiyim?? düşünsenize ilk kez korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ve her ay düzenli olan adetiniz bu ay üzerinden 4 gün geçmesine rağmen gelmiyor..siz olsanız hamile miyim acaba diye düşünmez misiniz?
kızlar kafam çok karıştı, lütfen bana fikirlerinizi söyleyin....
ya kızlar bende hani şu bebiş haftaları oluyo ya melekli felan böle takvim gibi ondan istiyorum. nasıl yapcam???
YAPAYIM ben sana canım
kaç artı kaçlık hamilesin
nasıl bi ticker istiyorsun renkli mi sade mi?
kız bebek mi erkek bebek mi yoksa hamile kadın mı olsun tickerda?
söylersen yaparım hemen
ayyy çok tşk ederim canım. Ya hamile kadın resmi olsun renkli olsun veeee kız olsun (içime öyle doğuyo çünkü:=) bide tam 4 haftalık yani 4+0
sabırsızlıkla bekliyorum canım. ellerine sağlık şimdiden
kızlarrr ben oturdğum zaman 10 20 dk falan oturunca böyle bebeğin yan, fetus bebeğiminoldğu tarafta şiddetli bir batma hissediyorum sizlerde oluyormu yatınca geçiyor acaba neden kaynaklanıyordur???
Eki Görüntüle 279952
tatlım bak bakalım beğenecek misin?
değişmesini istediğin biyer varsa söyle değiştireyim
beğendiysen eğer link: http://lbdf.lilypie.com/30irp3.png
bu linki kontrol paneli, profili düzenle, çizelge kısmına yapıştırıp kaydediceksin canım
ellerine sağlık çok beğendim canım.
bende bişey olmuyor canım
arada kasın sızısı oluyor kısa süreli geçiyor sonra
kızlarrr ben oturdğum zaman 10 20 dk falan oturunca böyle bebeğin yan, fetus bebeğiminoldğu tarafta şiddetli bir batma hissediyorum sizlerde oluyormu yatınca geçiyor acaba neden kaynaklanıyordur???
kızlarr
kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?