2012 haziran anneleri

teşekkürler canım amin hepimizin hayırlı olur inşallah.medical park bana çok yakın ama ücretler fahiş geldi.ben istiyorumki o doktor ve hastaneyle doğuma kadar gidip geleyim,medicalin sgk anlaşması varmı bilmiyorum.ben sonuçta bir devlet memuruyum ekonomik olmasıda lazım.çamlıca hospitalium da iyiymiş galiba veya erdem hastanesi.

bende 4 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim kan testi için beta-hcg değerim 878 çıktı. doktor değerlerimin iyi olduğunu söyledi ama öncesinde düşük yaptığım için (2 ay önce) korkuyorum. bebek rahme daha iyi tutunsun diye iğne yaptılar (fakat çok acıdı) hafta sonu tekrar bir test ve haftaya salı günüde ultrasyonla bakılacak. fakat tuhaf olan busefer gerçekten iyi gideceğini hissediyorum. inş. tabi. bu arada ben zaten normalde kabızlık yaşadığımdan bunun hamilelikte olmasından da korkuyorum. önerebileceğiiz bitki çayları varmı??

hayırlı olsun öncelikle
inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın
kabızlık için posalı gıdalar ve kuru kayısı tüketebilirsin
bence bitki çayına gerek yok

kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

o kadar çok sevindimki anlatamam allah tamamını erdirsin allah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin sana ve herkese....:))

ya kızlar bende hani şu bebiş haftaları oluyo ya melekli felan böle takvim gibi ondan istiyorum. nasıl yapcam???

canım idrar testi herzaman yanıltıcıydı benim kan testinde pozitif çıktğnda ewde fazladan test vardı deneyim yinede dedim hamile oldğm halde negatif çıkmıştı

ya kızlar bende hani şu bebiş haftaları oluyo ya melekli felan böle takvim gibi ondan istiyorum. nasıl yapcam???

YAPAYIM ben sana canım
kaç artı kaçlık hamilesin
nasıl bi ticker istiyorsun renkli mi sade mi?
kız bebek mi erkek bebek mi yoksa hamile kadın mı olsun tickerda?
söylersen yaparım hemen

YAPAYIM ben sana canım
kaç artı kaçlık hamilesin
nasıl bi ticker istiyorsun renkli mi sade mi?
kız bebek mi erkek bebek mi yoksa hamile kadın mı olsun tickerda?
söylersen yaparım hemen

ayyy çok tşk ederim canım. Ya hamile kadın resmi olsun renkli olsun veeee kız olsun (içime öyle doğuyo çünkü:=) bide tam 4 haftalık yani 4+0
sabırsızlıkla bekliyorum canım. ellerine sağlık şimdiden

tatlım bak bakalım beğenecek misin?
değişmesini istediğin biyer varsa söyle değiştireyim

beğendiysen eğer link: http://lbdf.lilypie.com/30irp3.png
bu linki kontrol paneli, profili düzenle, çizelge kısmına yapıştırıp kaydediceksin canım

Son düzenleme:
kızlarrr ben oturdğum zaman 10 20 dk falan oturunca böyle bebeğin yan, fetus bebeğimin oldğu tarafta şiddetli bir batma hissediyorum sizlerde oluyormu yatınca geçiyor acaba neden kaynaklanıyordur???

kızlarrr ben oturdğum zaman 10 20 dk falan oturunca böyle bebeğin yan, fetus bebeğimin oldğu tarafta şiddetli bir batma hissediyorum sizlerde oluyormu yatınca geçiyor acaba neden kaynaklanıyordur???

bende bişey olmuyor canım
arada kasın sızısı oluyor kısa süreli geçiyor sonra

bendede batma oluyor. hatta bazen çok şiddetli oluyor. çalışıyorum ve haliyle uzanma gibi şansım yok. ama Allahtan saniselik oluyor ve hemen geçiyor. yanlız bu sık sık tekrarlanıyor. Telaş etme canım. batmalar, kasıklardaki ağrılar bebişinin rahmine tutunmaya çalıştığına işaret. hatta bu evrede hafif kanama bile olurmuş. şöyle bir örnek duydum; bir inşaat düşün temel kazma işlemi uygulanıyor ki sağlam olsun. bebişinde aynen bunu yapıyor. Biraz annesinin canını yakıyor ama tatlı şeyler bunlar.

selam kızlar,

bugün itibariyle 7 artı 6 yım. epeydir forumu takip ediyorum fakat pek yazamadım.

ben aynı anda iki doktora birden kontrole gidiyorum. biri ssk da, biri de özel hastanede,
bu aralar bir hafta ssk ya bir hafta da özele gidiyorum. birinden birini ileride seçebilirim, bu şekilde testler ssk da daha çok soru cevap yapabildiğimiz kontrol de özel hastanede oluyor.

benim gibi yapan var mı onu merak ediyorum.

her hafta ultrasonda bebeğe bakmanın bebeğe bir zararı var mı acaba?

kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

canım benim çok sevindim.Ama ben sana demiştim üzme kendini herşey güzel olacak diye:)))Allah sağlıkla kucağına alşmayıda nasip etsin..Bende yarın gideceğim ve çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…