teşekkürler canım amin hepimizin hayırlı olur inşallah.medical park bana çok yakın ama ücretler fahiş geldi.ben istiyorumki o doktor ve hastaneyle doğuma kadar gidip geleyim,medicalin sgk anlaşması varmı bilmiyorum.ben sonuçta bir devlet memuruyum ekonomik olmasıda lazım.çamlıca hospitalium da iyiymiş galiba veya erdem hastanesi.
canım medipolde seval hanımı önerebilirim.Çok tatlçı bir doktor..muayenede 45 tl..
Amin insaALLAH canim.
Yarani desmek icin sormuyorum ama tibbi bir aciklamasi yokmu?
kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş
benimde hep uykum var ya bi türlü gözümü açamıyorum kızımda böyle değildim şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısıyla...
uff midem bulanıyooooooooo çok halsiziiiiiiiiim ufffffffff[/QUO
günaydın...
bende aynıyım çok halsizim sürekli uyumak istiyorum.mide bulantısı ,mide yanması şu an beni mahvetti.
uff midem bulanıyooooooooo çok halsiziiiiiiiiim ufffffffff[/QUO
günaydın...
bende aynıyım çok halsizim sürekli uyumak istiyorum.mide bulantısı ,mide yanması şu an beni mahvetti.
uff aynen yaaaaaaaaaaaaaaa
canım idrar testi herzaman yanıltıcıydı benim kan testinde pozitif çıktğnda ewde fazladan test vardı deneyim yinede dedim hamile oldğm halde negatif çıkmıştı
kızlarrr, herkese günaydın. :79:bu hafta hiç giremedim çok yoğundum. Nasılsınız umuyorum herşey yolundadır. geçmişi okuyamadığım için son gelişmeleri bilemiyorum. yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz, hayılrlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin İnşallah.
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde haziran sonu dogum allahım nasip ederse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?