2012 haziran anneleri

canım medipolde seval hanımı önerebilirim.Çok tatlçı bir doktor..muayenede 45 tl..

ferdat85 canım inan ben de çok sevindim :)))) gün olarak seninle aynı gidiyoruz benim de 1kasım da randevum. inş ben de duyarım bebişin sesini, ya da görürüm. Allahımm bütün kötülükleri uzak tutsun bebişlerimizden...
bu arada kızlarrr feci bronşit oldum. dr a gittim antibiyotik, balgam söktürücü falan verdi. hemen jinekoloğumu aradım sordum. Antibiyotiğini kullananabilirsin, diğerini kullanma ama dedi. şimdi de bunlar bebişe zarar verir mi diye aklım çıkıyo (( yaa yok mu ailesinde antibiyotik kullanıp sağlıklı doğum yapan????

Kızlar nasılsınız Ben 7+3 teyim kalp atışlarını duyduk gecen hafta cok sükür rabbime benim daha önce düşük ve kimyasal gebeliğim olduğu için cok tedirginim kendimi çok dinliyorum Ben hamile olduğumu şişmiş karnımdan ve hafif ağrıyan gögüslerimden anlıyorum benim gibi olan varmı aranızda yani bualntı kusma yok bir kaç gün önceye kada öğlenleri sızardım uyurdum ama bir kaç gndür o da yok acaba gelişmiyomu diye düşünmeden edemiyorum Rabbim şu evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahh

Ben de 8+1 hamileyim. İnşallah haziranda anne olacağım ama hamileliğimin ilk ayından bu yana kanamam var. Ara ara kesiliyo ama yine başlıyor. En son geçtiğimiz cuma gittim doktora durumun iyi olduğunu söyledi. Kalp atışlarını gördüm. Ondan sonra 4 gün kanamam olmadı dün yine hafif lekelenme şeklinde başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?? Daha önce 2 düşüğüm oldu çok korkuyorum.
Cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

Amin insaALLAH canim.

Yarani desmek icin sormuyorum ama tibbi bir aciklamasi yokmu?

yok canım bebeğim makattı benim kordonu 3 defa boynuna dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarlardan birini ırtmış kanama başlamış hem oksijensiz kalmış hemde kanlı suyu yutmuş onun getirdiği iç organ kalp böbrek iç kanamalar vs oldu işde... ben çok erken fark ettiğim için canlı dünyaya geldi fakat ömrü 3 günmüş

günaydın herkese........

ferdat hadi gozun aydin ben sana demistim. :)
bebisler saglikle gelicek ins
kizlar ben bu ara lahana yiyorum :) cevizede baslamak istiyorum ama icim pek
almicakmis gibi geliyor

coook uykum var gidip yatayim bari ya

benimde hep uykum var ya bi türlü gözümü açamıyorum kızımda böyle değildim şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısıyla...

kızlar öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum rabbim inşallah kucağınıza aldığınız günleride göstersir size bi sorum olcaktı benim en son

19 ekimde adet olmam gerekirdi ama olmadı adete 3 gün kala hafif lekelenmem oldu ben tam adet oluyorum diye düşünürken lekeler 3 gün çok az sürdü

(afedersiniz silince oluyodu)))sonra kesildi 9 gündür tık yok siz hepiniz belirtilerden bahsetmişsiniz bende ne kasık nede göğüs ağrısı var napmalıyım sizce

15 aydır uğraşıyorum pkoluyum eşim varikosel ameliyatı olsu 3 ay önce ve ben bu ay rahim filmi çektirdim ondan olabilirmi siz yaşadınızmı böyle şey ve

belirtilrinizi yzarsanız çok sevinirim şimdeide çok teşekkürler:18::18::18:

Son düzenleme:
melek ciğim , bu yerleşme kanaması olabilir ,ama seni umutlandırmayayım rahim filmi çekildikten sonra adet düzensizliği oluyor. bende oldu çünkü 1,5 ay adet olmadım test yaptırdım beta hcg 0,2 çıktı doktor ilaç verdi 5 gün sonra adet oldum. hayırlısı canım .

kızlarrr, herkese günaydın. :79:bu hafta hiç giremedim çok yoğundum. Nasılsınız umuyorum herşey yolundadır. geçmişi okuyamadığım için son gelişmeleri bilemiyorum. yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz, hayılrlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin İnşallah.

günaydın... teşekkür ederiz iyi dileklerin için.

yeni gelen arkadaşlarımız hoşglmişler...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…