2012 haziran anneleri

Dusdurucum, içim rahatladı sayende, dediğin gibi rahmin genişlemesinden kaynaklı olabilir. aman hiç midemiz bulunamadan sağlıkla hamileliğimizi geçierelim İnşallah.:87:

Herkese merhaba kızlar:79: Bende allah izin verirse haziran annesi olucam. Sat ım 29 ağustostu. şu anda 5 haftalık. Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.

merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?

Yeni gelen arkadaşlar hepinizde hoşgeldiniz...Benimde sat:27 Ağustos.Bugün kesemizi gördük çok şükür.Henüz 5 haftalık.Vitamin ve folik asit verdi doktor.Şimdilik iyiyiz çok şükür.Bakalım Rabbimden hayırlısı.....

herkese sselamlar... ben 2011 haziran annesi oldum mu demeliyim yoksa olacaktımmı demeliyim bilmiyorum ilk önce Rabbim çocukalrınızı sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin.. ben 02 haziran günü yani 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğim hastanede acils ezeryana alındım bebeğim kordonunun 3 kez bogazına dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı yırtarak kanamış ve kanlı suyu içmiş bebeğim 3 gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı.... 6 ay korununu dendi fakat benim gücüm kalmadı 4 ay geçti üzerinden ve ben korunmayı bıraktım en son 20 eylülde regl oldum inş. olmamada tekrar haziran annesi olurum diye dua ediyorum..........

Merhabalar. Benim sat da 26 ağustos.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.
Doktor keseyi normal ultrasonla mı gördü aceba. Yoksa vajinal ultason mu yaptı?

merhaba bende aranıza katılacağım gibi görünüyor yani inş daha doktora gitmedim ama test pozitif 2. bebeğim olacak allah nasip ederse 4 gün sonra 3 yaşına girecek yakışıklı bir olan sahibiyim allah sonlarını hayretsin hepsinin daha doktora gitmedim 2. ya deneyimliyim geçen martta ufak bi aksilikle boş gebelik yaşadım beklemek sıkıntı verdi şimdi 7. haftada gideceğim ama folic asid kullanımına başladım tabiki neyse allahım oğluma da bu doğacak bebeğime de sizinkilere de sağlık versin inş görüşürüz

Son düzenleme:
Arkadaslar doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))

Moralini bozma canım, bundan sonra dikkat et sadece . Onlar bizim tahminimizden çok daha güçlüler :)

Yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
benim kasık ağrılarım ve akıntılarım devam ediyor. Mide bulantım yok henüz. Ama 6 haftadan sonra başlar diyorlar.
Folic Acide devam ediyorum. CTS günü de ilk doktor kontrolum var :)

İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım. Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize canım...dualarım seninle...

canım benim çok zor şeyler atlatmışsın
inşallah tekrar haziran annesi olmak nasip olur ve bu sefer sağlıcakla kavuşursun bebeğine,dualarım seninle...

hoşgeldin eyizar,hele şükür benden başka ikinciyi bekleyen çıktı :)
allah bağışlasın yakışıklını benimde 3 yaş 2 aylık bi kızım var.
aslında bende geç gitmek istiyorum ama bi taraftanda dayanamıyorum kese mese bişey göreyim istiyorum :) herşey olacağına varıyor,sende içini ferah tut bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah.

Arkadaslar doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))

hadi gözünaydın canım,en kısa zamanda senide aramızda görmek dileğiyle o zaman

swetheart,
senin sat.kaçtı bende c.tesi gideyim diyorum doktora 5+6 olmuş olacak,inşallah güzel haberlerle döneriz ikizmizde.

merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?
hayırlı olsun canım daha ilk günler olduğu için normal sanırım keşke bende de öyle olsa lekeler var çok üzülüyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi...
amin canım inşallah olur hayırlı haberlerini bekliyoruz, olmazsada sıkma canını temmuz annesi olursun ne güzel işte :)

hayırlı olsun canım inşallah bi problem olmaz Allah çocujlarını sana bağışlar hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberini...
Arkadasla
r doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))

çok sevindim tatlım ya hadi hayırlısı...

Benim sat 1 eylül canım. Henüz 4+2. Amin inşallah canım. bekliyorum güzel haberlerini...

selam arkadaşlar ben de sat a göre tam dört haftalık gebeyim, herkese hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin, bu benim 2. gebeliğim ilk bebişimin kalbi durmuştu malasef inşallah bu sefer sağlıklı olur, geçen sefer 7 haftaya kadar karından görememiştik göremedikçe vaginal us yapıldı bu benim psikolojimi çok bozdu bu sefer mümkünse karından görünene kadar beklemek istiyorum, normal olarak ilk defa ne zaman karından görünür acaba?

selam.... ben de 4 ayrı test yaptım ve 2. çizgi belirsiz de olsa var... açıkcası karmaşık duygular içindeyim...

henüz 29 aylık bir kızım var aslında 2. çocuğu istiyorduk ama mart nisan gibi doğsun istiyodum izin işleri için ancak

planların üzerinde planı olan yüce Rabbim böyle uygun görmüş... tabi kesin sonucu alınca daha da net konuşabilirim... 4 eylül sat...

selam kızlarrr,bende 4+3 günlük hamileyim...nette yaptığım hesaplamalara göre 4-5 haziran doğum olucak inşallah... beni de alın aranıza:) bu benim 2.bebeğim,ilkini 7 haftalıkken kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim... geç öğrendim yani pıhtılaşmayı,suanda iğne kullanıyorum hergün..bu kez çok şükür herşey çok güzel gidiyo...c.tesi keseyi bile gördük...inşallah böyle sorunsuz devam eder,,,hala korkularım var ama inşallah zamanla atıcam üzerimden....Allah isteyen herkese nasip etsin...

hoşgeldin canım.sanırım 7. haftada bebek büyük ihtimalle karındanda görünür artık,belki daha erken görünür ama garanti olsun diye diyorum
benimde ilk gebeliğimde 9. haftada kalbi durmuştu,herhangi bi test yaptırmadım,sonra ikincisinde önlem olarak doktorum bebe aspirini verdi ve çok şükür sorunsuz bi hamilelik yaşadım.
şimdide hemen doktorumu arayıp sordum ve başlamamı istedi,sende kullanmıyorsan bi sor istersen doktoruna.

hoşgeldin canım,silik çıktıysa bile vardır gebelik.sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim.

hoşgeldin duman85
ilki için üzüldüm,yukarıdada yazdım benimde ilkinde 9. haftada kalbi durmuştu.test yaptırmadım ama,ikinciyi bebe aspiriniyle sonuçlandırdık çok şükür.belkide yoktur bende pıhtılaşma, olacağı vardı oldu bilmiyorum.yinede önlem olarak başladım ben aspirine,hayırlısı olur umarım.korkular hiç bitmiyoki,doğurana kadar devam ediyor.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış.

ne güzel cnm sen aspirinle atlatabilmişsin.. bende sanmıyorum pıhtılaşma olduğunu, çünkü pıhtılaşma aspirinle hallolmazmış... inşallah bizde senin gibi alırız bebeğimizi kucagımıza.

Merhabalar. Benim sat da 26 ağustos.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.
Doktor keseyi normal ultrasonla mı gördü aceba. Yoksa vajinal ultason mu yaptı?

Sağol canım benim.Allah hepimize sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi.Evet canım normal ultrasonda gördük keseyi.2hafta sonra tekrar gidecem inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…