ladybird
bende öyleyim canım,kendimi biraz yorunca hafif kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor.onun haricinde baş dönmesi mide bulantısı yok.sadece dilimi fırçalarken öğürme hissi geliyor o kadar.
benim 3 yaşında bir kızım var,ondada ilk haftalar rahmin büyümesiyle alakalı hafif ağrılar yaşamıştım,deneyimliyim yani
ikinciye hamile olan bitek benmi varım şimdi :)
slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün kesemizi gördük haftayada kalp atışlarını duyucaz nasipse.ben hala alışamadım hamileyim diyemiyorum kimseye 6 yıllık evliyim 4 senedir istiyorduk Allahım bu ayda nasip etti ilk kez.kısmet olursa 4 haziran doğum tarihimiz.Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bende sadece göğüsler şişti onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.gerçi daha yeni başlıyoruz ama umarım rahat bir hamilelik dönemi geçiririm.
Herkese merhaba kızlar:79: Bende allah izin verirse haziran annesi olucam. Sat ım 29 ağustostu. şu anda 5 haftalık. Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.
merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?
Yeni gelen arkadaşlar hepinizde hoşgeldiniz...Benimde sat:27 Ağustos.Bugün kesemizi gördük çok şükür.Henüz 5 haftalık.Vitamin ve folik asit verdi doktor.Şimdilik iyiyiz çok şükür.Bakalım Rabbimden hayırlısı.....
Arkadaslar doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))
amin canım aminnn...
aslında genelde dikkat ederim ama bu anlık bişi oldu yaa,birden çekince sol kasık bölgemde kaslar çekildi gibi oldu birden,inşallah bişey olmamıştır.şimdi bişey hissetmiyorum,iyiyim ama tedirginim herşey güzel giderken moralim bozuldu şimdi
herkese sselamlar... ben 2011 haziran annesi oldum mu demeliyim yoksa olacaktımmı demeliyim bilmiyorum ilk önce Rabbim çocukalrınızı sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin.. ben 02 haziran günü yani 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğim hastanede acils ezeryana alındım bebeğim kordonunun 3 kez bogazına dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı yırtarak kanamış ve kanlı suyu içmiş bebeğim 3 gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı.... 6 ay korununu dendi fakat benim gücüm kalmadı 4 ay geçti üzerinden ve ben korunmayı bıraktım en son 20 eylülde regl oldum inş. olmamada tekrar haziran annesi olurum diye dua ediyorum..........
herkese sselamlar... ben 2011 haziran annesi oldum mu demeliyim yoksa olacaktımmı demeliyim bilmiyorum ilk önce Rabbim çocukalrınızı sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin.. ben 02 haziran günü yani 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğim hastanede acils ezeryana alındım bebeğim kordonunun 3 kez bogazına dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı yırtarak kanamış ve kanlı suyu içmiş bebeğim 3 gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı.... 6 ay korununu dendi fakat benim gücüm kalmadı 4 ay geçti üzerinden ve ben korunmayı bıraktım en son 20 eylülde regl oldum inş. olmamada tekrar haziran annesi olurum diye dua ediyorum..........
merhaba bende aranıza katılacağım gibi görünüyor yani inş daha doktora gitmedim ama test pozitif 2. bebeğim olacak allah nasip ederse 4 gün sonra 3 yaşına girecek yakışıklı bir olan sahibiyim allah sonlarını hayretsin hepsinin daha doktora gitmedim 2. ya deneyimliyim geçen martta ufak bi aksilikle boş gebelik yaşadım beklemek sıkıntı verdi şimdi 7. haftada gideceğim ama folic asid kullanımına başladım tabiki neyse allahım oğluma da bu doğacak bebeğime de sizinkilere de sağlık versin inş görüşürüz
Arkadaslar doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))
Yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
benim kasık ağrılarım ve akıntılarım devam ediyor. Mide bulantım yok henüz. Ama 6 haftadan sonra başlar diyorlar.
Folic Acide devam ediyorum. CTS günü de ilk doktor kontrolum var :)
hayırlı olsun canım daha ilk günler olduğu için normal sanırım keşke bende de öyle olsa lekeler var çok üzülüyorummerhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?
amin canım inşallah olur hayırlı haberlerini bekliyoruz, olmazsada sıkma canını temmuz annesi olursun ne güzel işte :)herkese sselamlar... ben 2011 haziran annesi oldum mu demeliyim yoksa olacaktımmı demeliyim bilmiyorum ilk önce Rabbim çocukalrınızı sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin.. ben 02 haziran günü yani 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğim hastanede acils ezeryana alındım bebeğim kordonunun 3 kez bogazına dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı yırtarak kanamış ve kanlı suyu içmiş bebeğim 3 gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı.... 6 ay korununu dendi fakat benim gücüm kalmadı 4 ay geçti üzerinden ve ben korunmayı bıraktım en son 20 eylülde regl oldum inş. olmamada tekrar haziran annesi olurum diye dua ediyorum..........
merhaba bende aranıza katılacağım gibi görünüyor yani inş daha doktora gitmedim ama test pozitif 2. bebeğim olacak allah nasip ederse 4 gün sonra 3 yaşına girecek yakışıklı bir olan sahibiyim allah sonlarını hayretsin hepsinin daha doktora gitmedim 2. ya deneyimliyim geçen martta ufak bi aksilikle boş gebelik yaşadım beklemek sıkıntı verdi şimdi 7. haftada gideceğim ama folic asid kullanımına başladım tabiki neyse allahım oğluma da bu doğacak bebeğime de sizinkilere de sağlık versin inş görüşürüz
Arkadasla
r doktora gıttım bugun dünkü sorunumu paylastım bıse olmaz korkma hamıle kalabılırsın dedı :)))))))))
canım benim çok zor şeyler atlatmışsın
inşallah tekrar haziran annesi olmak nasip olur ve bu sefer sağlıcakla kavuşursun bebeğine,dualarım seninle...
hoşgeldin eyizar,hele şükür benden başka ikinciyi bekleyen çıktı :)
allah bağışlasın yakışıklını benimde 3 yaş 2 aylık bi kızım var.
aslında bende geç gitmek istiyorum ama bi taraftanda dayanamıyorum kese mese bişey göreyim istiyorum :) herşey olacağına varıyor,sende içini ferah tut bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah.
hadi gözünaydın canım,en kısa zamanda senide aramızda görmek dileğiyle o zaman
swetheart,
senin sat.kaçtı bende c.tesi gideyim diyorum doktora 5+6 olmuş olacak,inşallah güzel haberlerle döneriz ikizmizde.
selam arkadaşlar ben de sat a göre tam dört haftalık gebeyim, herkese hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin, bu benim 2. gebeliğim ilk bebişimin kalbi durmuştu malasef inşallah bu sefer sağlıklı olur, geçen sefer 7 haftaya kadar karından görememiştik göremedikçe vaginal us yapıldı bu benim psikolojimi çok bozdu bu sefer mümkünse karından görünene kadar beklemek istiyorum, normal olarak ilk defa ne zaman karından görünür acaba?
selam.... ben de 4 ayrı test yaptım ve 2. çizgi belirsiz de olsa var... açıkcası karmaşık duygular içindeyim...
henüz 29 aylık bir kızım var aslında 2. çocuğu istiyorduk ama mart nisan gibi doğsun istiyodum izin işleri için ancak
planların üzerinde planı olan yüce Rabbim böyle uygun görmüş... tabi kesin sonucu alınca daha da net konuşabilirim... 4 eylül sat...
selam kızlarrr,bende 4+3 günlük hamileyim...nette yaptığım hesaplamalara göre 4-5 haziran doğum olucak inşallah... beni de alın aranıza:) bu benim 2.bebeğim,ilkini 7 haftalıkken kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim... geç öğrendim yani pıhtılaşmayı,suanda iğne kullanıyorum hergün..bu kez çok şükür herşey çok güzel gidiyo...c.tesi keseyi bile gördük...inşallah böyle sorunsuz devam eder,,,hala korkularım var ama inşallah zamanla atıcam üzerimden....Allah isteyen herkese nasip etsin...
ne güzel cnm sen aspirinle atlatabilmişsin.. bende sanmıyorum pıhtılaşma olduğunu, çünkü pıhtılaşma aspirinle hallolmazmış... inşallah bizde senin gibi alırız bebeğimizi kucagımıza.hoşgeldin duman85
ilki için üzüldüm,yukarıdada yazdım benimde ilkinde 9. haftada kalbi durmuştu.test yaptırmadım ama,ikinciyi bebe aspiriniyle sonuçlandırdık çok şükür.belkide yoktur bende pıhtılaşma, olacağı vardı oldu bilmiyorum.yinede önlem olarak başladım ben aspirine,hayırlısı olur umarım.korkular hiç bitmiyoki,doğurana kadar devam ediyor.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış.
Merhabalar. Benim sat da 26 ağustos.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.
Doktor keseyi normal ultrasonla mı gördü aceba. Yoksa vajinal ultason mu yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?