yaaa bn daha göremedim bile kuzumu ufffff:97:
yaaa bn daha göremedim bile kuzumu ufffff:97:
dreamsea teşekkür ederim içimi rahatlattın
ben kendimin göremiyorum tubacım ondan görmediğim içinde sordum ayrıca da bilmiyodum yeni öğrendim güselim cahillik
görürsün inş canım saglıkla
ne demek canım benim her zaman bana da sabah burcu sölemişti benim de senin gibi oluyo 2 gün önce oldu şimdi yok bişey
ama herkes illa bulantı çekecek diye bi kayde yok canım öle olurmuş daha doğrusu
senin kaç haftalık oldu? Bu arada buraya yeni katıldım o yüzdenbilmiyorum da merak ettim
hg cnmm aramıza amiiin işlhh hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi
ben kendimin göremiyorum tubacım ondan görmediğim içinde sordum ayrıca da bilmiyodum yeni öğrendim güselim cahillik
tubacım bende altta nasl gözüküyo peki merak ettim şimdi
ne cahiilliği tcker yaparsan gözükür bendekini gördünmü
yapalım sizede tcker
olur yapar mısınız gerçekten çok sevinirim canım ya
tcker 2 dk olur da şifren ve kullanıcı adın lazım yada bir ara tarf ederim yap ama uzun sürer nasıl istersen
burcum alttaki resim nsl gözüküyo bende meak ettim de
VEREYİM CANIM MÜSAİT ZAMANIN DA YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM YAZAYIM BURAYA OLUR MU
dreamsea27 şifre198185
biz de inşallah bugün 6+3 olduk:)
2 dk ya yapıyom sat ve doğum tarıhın ne zamandı unutum :26:
amiiiin kalp atışını duycan işlhhhcanım daha henüz kimse görmedi herkes kesesini görüyo ilk ben bakalım pztsi hareketlilik dedi sanırım ilk oluşumunu görcem kısmetse canlarım inş. Herkese bebeği sağlıklı şekilde kucağına alır
işlhhhhhgörürsün inş canım saglıkla
tşk ederim nazcımm amin inşallah bebişler sağlıklı olsun cuma günü gidicem bende keseyi daha görmedim daha yerleşmede yeni oldu sayılır hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?