2012 haziran anneleri

kızlar ben çıkıyorum hayırlı haftalar diliyorum inş önümüzdeki hafta hayırla başlar hepmiz sırayla dr gidiyoruz inş güzel haberleri verrirzz tek tek bebeklerinizzz rabbime emanet :80:

kızlar ben çıkıyorum hayırlı haftalar diliyorum inş önümüzdeki hafta hayırla başlar hepmiz sırayla dr gidiyoruz inş güzel haberleri verrirzz tek tek bebeklerinizzz rabbime emanet :80:

arkadaslar banada yardım edermisnz bnmde adetim gecikmezdi 1 2 gn geçti ama bnm göğslerim çok acıyo bide karnımın sağ tarafında bi sertlik var bişey varmış gibi.sizdede böyle şeyler varmıydı :26:

arkadaşım sana biey sorcam bnm de sanırım varsa tabii senle yakınız sende belirtiler varmı bnm göğüslerim çok acıyo ilk bebeğimdede olmuştu bide karnımın sag tarafında sertlik var bişey varmış gibi. çok istyrum inşallahvardır özele yazarsan sevinirim

sagol canım sanada iyi haftasonları haftaya güzel haberlerle buluşmak üzere inşallah

slm topıktekı guzel anneler aksam yazdım bugun gıreyım dedım masallah he ne kaynatmıssınız boyle okuyamadım hazıran annelerı bıraz heyecanlıyız sanıırım ayy sızınle aynı anda dogum yapacak olmam ne guzel ıns allah kısmet ederse

selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..

evet canım nerdeyse herkes birbiriyle 1-2 gün arayla fark ediyo bende pztsi bebişin kalp atışını duycaz inş. Bi akslikçıkmazsa allah herkese bu duyu tattrsın

selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..

slm cnm bende yenıyım kımsecıkler ses cıkarmadı bana ozaman sende bende hos geldık topıge bende kısmetse salı gunu gıdıcem ıns bende kemızı gorurum ama kalp atısı ıcın erken olur ıns sen duyarsın

evet canım nerdeyse herkes birbiriyle 1-2 gün arayla fark ediyo bende pztsi bebişin kalp atışını duycaz inş. Bi akslikçıkmazsa allah herkese bu duyu tattrsın

amin cnm ıns bende salı gıdıcem ama ılk olucak kontrol ben anca kese gorucem sende ıns pıt pıtlarını duyarsın bebegının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…