ii etmişin canım sağolasın ya hoşuma gitti gerçekten ayyy ne güsel ya allah razı olsun canım senden
canım çıkıyo mu tubacım yapmış sağolsun olmuş mu
burcum sen niye yapmadın gız
ben yaptıydım dün ben görüyom siz görmüyomusnuz anaaaa
dedim ya aynı diye sana çizelhelerimizzgörülüyo cnm
canım çizelge aynı ama bebişleriniz farklı ben yemeğe gidiyom kızlar gelince devam ederiz kendinize ve bebişlerinize ii bakın
ooo maşallah ne güsel sağlıklı şekilde bebeğini alırsın inş. canım ya çok sevindim kalp atışını duymuşundur sen
selam.... ben de 4 ayrı test yaptım ve 2. çizgi belirsiz de olsa var... açıkcası karmaşık duygular içindeyim...
henüz 29 aylık bir kızım var aslında 2. çocuğu istiyorduk ama mart nisan gibi doğsun istiyodum izin işleri için ancak
planların üzerinde planı olan yüce Rabbim böyle uygun görmüş... tabi kesin sonucu alınca daha da net konuşabilirim... 4 eylül sat...
kızlar ben çıkıyorum hayırlı haftalar diliyorum inş önümüzdeki hafta hayırla başlar hepmiz sırayla dr gidiyoruz inş güzel haberleri verrirzz tek tek bebeklerinizzz rabbime emanet:80:
slm topıktekı guzel anneler aksam yazdım bugun gıreyım dedım masallah he ne kaynatmıssınız boyle okuyamadım hazıran annelerı bıraz heyecanlıyız sanıırım ayy sızınle aynı anda dogum yapacak olmam ne guzel ıns allah kısmet ederse
selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..
selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..
evet canım nerdeyse herkes birbiriyle 1-2 gün arayla fark ediyo bende pztsi bebişin kalp atışını duycaz inş. Bi akslikçıkmazsa allah herkese bu duyu tattrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?