ayyy ne güzel yaa bnm daha dra gitmeme 12 gn war ufffffffffff:97:
canım benim sat 31 agustos bebişim 5+3 bugün itibariyle
amin canım inşallah saglıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
aynen canım darısı başına bakalım bizde 6 haftaya giriyoz dr un demesiyle inş. sağlıklıdır hepimizin bebişi benim 2 gün önce midem çok kötüydü bu 2 gündr
bişi yok ister istemez korktum ama normal diyolar böle olan var mı aranızda
walla bnmm midem hiç kötü olmadı henüz....
aynen canım darısı başına bakalım bizde 6 haftaya giriyoz dr un demesiyle inş. sağlıklıdır hepimizin bebişi benim 2 gün önce midem çok kötüydü bu 2 gündr
bişi yok ister istemez korktum ama normal diyolar böle olan var mı aranızda
bizimde pztsi 6 haftaya giriyoz inş. bakalım pztsi dr gidicem hareketlilik demişti darısı tüm hepinizin başına inş. bişeyleri yoktr
benimde bi iyi bi kötü aşırı bi bulantım olmadı
bulantının sebebi b-hcg hormonuymuş en üst seviyeye 8. Haftada çıkıyomuş sonra düşüşe geçip genelde 12. Hafta da bulantılar kesiliyormuş araştırmalarım sonucunda bu bilgilere ulaştım
kızlar nabersiniz
ya ben çay içmeyi çok seviyorum nolcak böyle günde 2 bardak açık diyolar ama beni kesmiyooooo
nasılsınız bakalım kızlar
ii canım verdiğin bilgi ii oldu bak bunu bilmiyodum sağolasın canım
bi tane içiyorum çok açık herşey bebişler için
tamamdır bende kesiyorum artık çay işini
günaudon cnm nbr bende bu sabah açken biraz midem kalktı ama geçti
ben çay hiç içemedim canım olcak o kadar benimde içim boş old için sadece kuru gürültü yaptı:26:
ne demek canım her zman o kadar çok şey okudumki kendi kendimin doktoru oldum
tamamdır bende kesiyorum artık çay işini
İNSAN GERÇEKTEN OKUYARAK DR OLACAK KADAR ÖĞRENİYO İİ OLUYO AMA ENAZINDAN DR DA YÖNLENDRMİŞ OLURUZ
SEN NASILSIN CANIM folikacid MSJINI OKUDUM ÖNEMLİ DEİL SONUÇTA AİLE HUZURUN DAHA ÖNEMLİ
bende perşembe dr gitcem canım inşallah güzel sonuçları burdan yazarsan çok sevinirim
olur canım ne demek tabi ki paylaşırım eğer msn varsa msn de de rahatça konuşabilirz tabi istersen
[
EVET ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPİMİZİ
kendi msnimi pek kullanmıyorum canım iş msnini kullanıyorum onuda elemanlarda kullandığı için hoş olmaz sanırım özel msj yeri var sitenin
ok canım sorun dil isim neydi canım ben derya
ne demek canım her zman o kadar çok şey okudumki kendi kendimin doktoru oldum
İNSAN GERÇEKTEN OKUYARAK DR OLACAK KADAR ÖĞRENİYO İİ OLUYO AMA ENAZINDAN DR DA YÖNLENDRMİŞ OLURUZ
SEN NASILSIN CANIM folikacid MSJINI OKUDUM ÖNEMLİ DEİL SONUÇTA AİLE HUZURUN DAHA ÖNEMLİ
sağol cnm
bende burcu memnun oldum deryacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?