ben iki doktora birden gidiyorum arkadaşlar 4 temmuz pazartesi
günü ssk daki doktorumda kontrolum vardı nst bağlandım sancı çıkmadı sonra
bdt 13 haziran görünüyo suyu normal kilosu 3,500 civarı dedi bi şikayetin yoksa haftaya gene gel dedi yolladı
5 haziran salı günüde özeldeki doktoruma muayeneye gittim ilk nst girdim eşim yanımdaydı ben nst kağıdını göremiyorum ya ona soruyorum
gene yok demi diye eşimde bakıyo bakıyo valla bi yerde yükselmiş diyo ama
ben hissetmedim diyorum doktorum çok güzel sancın başlamış dedi gel bide muayene edelim dedi girdim
doktor muayeneye başladı bana nerde oturuyosun sen evin uzakmı diye sordu uzak dedim 1 buçuk saat mesaafede
sekreterine seslendi hemen yatışını yapın eve yollayamayız 4 cm açılma var bebek geliyo akşama doğurabilir ben neye uğradımı
şaşırdım eşime seslendiler eşim yatsın dedi ben hazırlıklı değilim doğurmam ben yarın gelelim dedim
doktor o zaman sabah erkenden burda ol dedi çıktık
eve geldik akşam dinlendim içim kıpır kıpır zerre sancı yok yatmadan banyomu yaptım hazırlıkları tamamladık sabah herkes uyuyo
ben 6bucukta kalktım saçlarımı yaptım kahvaltı yapmadım ne olur ne olmaz diye hasteneye vardık
yatışım yapıldı doğumhaneye alındığımda saat 10:30 du doktorum geldi muayene etti 6 cm dedi açıklık
sancın varmı diye sordu yok dedim elini karnıma koydu nası yok bu sancı işte dedi hissetmiyorumki dedim seninle işimiz kolay olucak dedi
sancılarını hissetmiyorsun serumu bağladılar suni sancı verdiler ilk bir saat hafif ve orta siddette sancılara
doğum koltuğunun üzerinde dişlerimi sıkarak dayandım zaten ilk yarım saatten sonra suyum gelmeye başladı hemşireye seslendim
hemşire hanım dedim benim suyum geldi galiba
hemşire oh oh ne güzel hadi çamaşır yıkayalım dedi

sonra anestesi uzmanı gelip epidurali bağladı sırtıma ama doktorum
tembihlemiş doz vermeyin diye
sonraki ikinci saatte sancılarım şiddetli gelmeye başladı artık bağırmaya başldım allahım allahım yardım et diye sancı geldikce ara ara suyumda gelmeye
devam ediyo bi gözüm saatte 4 saatte dogurursun dedi ya doktor bakıyorum daha 2 saat geçmiş kalan iki saat nasıl dayancam onu düşünüyorum
en sonunda dayanamadım alah rızası için verin şu dozu artık dayanamıcam dedim hemşire doktorumu aramış oda yapın demiş dozu yaptı
sancılarım ilk bir saatteki gibi orta dereceye düştü bağırmayı kestim doktorum geldi muayene etti iyi gidiyo ama bebek çok geride
sancı geldikçe ıkın aşağıya insin dedi pozisyonumu deiştirdi
sancı geldikçe ıkınmaya çalıştım son yarım saat sancılarım şiddetlenmeye başladı ara ara bağırmaya başladım
ıkındıkca sancı artıyodu bebeğimin aşşağıya inmesini istedim dayandım doktorum geldi inmiş hazırlanın dogurtuyoruz dedi
hemşireyle başladılar sancı geldikce ıkınıyosaun dedi gelince ıkındım ,gelince ıkındım çok güzel saçları simsiyah dedi ıkın dedi son kez ıkındım
ben ıkınınca doktorum 3 hamlelik kesiyi attı alttan ıkınma ıkınma dedi kuzum çıkıverdi içimden ben ağlamaya başladım sevinçten bebeğim çok az ağladı
sonra onu hazırladılar bu arada dikişlerim atıldı dikişim azmış doktorum öyle dedi beni giydirdiler sedyeye beni yatırıp minnağımı bacaklarımın arasına
koydular odamıza gittik kuzumu babasının kucağına verdiler beni yatırdılar ve sonunda kuzuma kavuştum aldım yanıma öptüm kokladım...
şimdi ona baktıkça iyiki doğurmuşum diyorum bu duygu her şeye bedel...