2012 Haziran Annelerinin Muhteşem Göbişleri :))

Işte benim birazcık erken cıkan göbüşüm birazı gaz diye zannediyorum ama yinede çok mutluyum artık belirginleştiği için. bu arada gebeliğimin başından beri altı kilo verdim ama daha gram almadım tekrar ama göbüş çıktı göbeğimin çıktığına hiç seveneceğimi bilmezdim

gizicim maşallah canım.. o kadar kilo verdiysen bu hakiki bebiş göbüşüdür
şimdiden çok fit bi hamiş olacak gibi duruyon kuzum

maaşallah canım göbüşüne sevin sevin bu seferki bebişten

gizicim maşallah canım.. o kadar kilo verdiysen bu hakiki bebiş göbüşüdür
şimdiden çok fit bi hamiş olacak gibi duruyon kuzum

teşekkür ederim canım ya valla bi iştahım açılsa diye bakıyom valla hiç dert etmicem kiloyu filan iştahla yemek yemeyi özledim.sizinkilerde çıksınlar sizinkinlerede bakalım çok hoş bi duygu....

gizi çok tatlı göbüşün
kaç haftalıksın canım bebiş kendini gösteriyor desene maşallah

maşallah canım göbişine bendede var bu kadar

gizi çok tatlı göbüşün
kaç haftalıksın canım bebiş kendini gösteriyor desene maşallah

teşekküer ederim canım 13+1 14. haftadayım işte bakalım şimdiden kendini gösteriyo sonrasında toparlak bişi olcam heralde

teşekküer ederim canım 13+1 14. haftadayım işte bakalım şimdiden kendini gösteriyo sonrasında toparlak bişi olcam heralde

canım seninkide göstermiş yavaş yavaş kendini haftalarımızda aynı zaten

evet canım yakın sat 7 eylüldü benim beklenen doğum tarihimizde 13haziran kısmetse ben biraz kilo aldım ama
hayırlısı tabiki bebişim sağlıklı olsunda sonra veririz süt werme döneminde epeyi kilo veriliyor tecrübeli olanlar öyle diyor emzirmek çok kalori yaktırıyormuş bence topalak olmazsın aynı basket topu yutmuş gibi olursun :) bi tek karnında bir yuvarlak olur gibi resimde öyle hissettim eminim sana çok yakışacak

maşallah size kızlar
zayıf olan insanlarda bebik daha cabuk gösteriyomus kendini
hadi siz 13. haftalardasınız ben daha 9u dolduruyorum ama benimkinin maşallahı var
gecen hafta kahvaltıya gittik ordanda alışverişe gittik.. üzerimde elbise vardı.. vitrinlere bakarken bi baktım elbisenin önünü kaldırmış göbeem
yemek yiyince daha bi cosuyo kesin en az 5 aylık dersiniz..
birazdan bi resim aticam bende.. yemekten öncesini çekicemki gerçek bebiş belli olsun

canım bakma öyle dediğime ama sağlıklı olsunlarda hiç düşünmedim kaç kilo alırım ne yaparım onu kucağıma bi alayım hayırlısıyla fazlalıklar öyle yada böle gider gitmesede dünyanın en güzel şeyi bizim olcak inşallah

canım dediğin doğru benim yengemdede öyle olmuştu çok zayıf hemen karnı belli olmaya başlamıştı zayıflarda biraz daha erken çıkmaya başlıyo galiba gerçi vücut tipinede bağlı birazda...

ay minik göbüşünü sewsinler seninkide çok tatlı
en güzel haziran anneleri olacak kızlarrrr

ay ay ay seninkide göstermiş kendini yavaş yavaş çok şirin duruyo seninkide maşallah ALLAhım o göbüşün içindekileri kucağımıza almayı nasip eder inşallah sap sağlim hayırlısıyla....

evet kızlar en güzel haziran anneleri olacak amin gizicim sağ salim alalım kucaklarımıza benim kuzu sol yumurtada ya sol tarafım daha şiş duruyo

ayyy evet o bizim meleğimiz olacak pamuklara sarıp sarmaladığımız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…