2012 Haziran Annelerinin Muhteşem Göbişleri :))

kızlar 29+1 oğluşumla göbişimiz, yalnız foto 1 gün önce çekildi

Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi

Slm kızlarrr sizlerin göbişleri görünce dayanamadım ben de eklemek istedim koca göbişimi..:) 29 haftalık ben ve oğlum!

detaylı ultrason eskiden riskli gebeliklerde yapılıyormuş. ancak bugün rutin tesler tahliller gibi bütün hamilelere uygulanıyor.
ben nasip olursa inş temmuz annesi olacağım. ikili ve üçlü testleri yaptırmadım. doktorum ayrıntılıyı yapmamı özellikle söyledi.

onun yönlendirmesiyle koşuyolu görüntüleme merkezinde perinatoloji uzmanına yaptırdım. (200 tl) 2artı1'de. 19-24 arası yapılabiliyormuş,
ancak en görüntüleme adına en uygun zaman 22 haftaymış. (ssk ayrıntılıyı karşılamıyor, özel hastanelerde görüntüleme merkezler de kime ne tutturabilirse..
o yüzden birkaç yerden fiyat alın derim, aynı işleme 3-5 kat fiyat ödemeye lüzum yok, ha daha önemlisi uygulamayı yapan kişinin unvanını da sorun.
en az radyoloji ve en uygunu perinatoloji uzmanı olması gerek.)

diğer yandan kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum, ayrıntılı şov değil. doktor o kadar dikkatli, odaklanmış yaptıki ultrasonu..
en ince ayrıntısına kadar inceledi. hangi organa baktığını, kabaca bana da söyledi ama işini bildiği ve ciddiye aldığı kesindi..
fokuslanmış ve büyülenmiş gibi ekrana bakmasından sürekli not almasından belliydi bu..
ve önemli bi nokta, bebeğimin boynuna dolanmıştı kordon. orada doktor bunu gördü, kordondan geçen kan miktarını, dakikadaki hızını..
daha neler neler hesapladı baktı..teknoloji ne kadar ilerlemiş. damardan geçen kanın sesini dinletti bana.. ş
ok oldum valla bu tespitle daha dikkatliyim, bebek hareketlerine daha hassasım. doktorumla yakın takipteyiz..

10 dakika sürdü benimki. ve 2 sayfa ayrıntılı ölcümlerle rapor yazdı. ve bi o kadar da resim, siyah beyaz organları gösteren ultrason resimleri.
haricen 2 cd vardı dosyada, birinde 10 dakikalık ultrason görüntüleri. diğerinde de renkli (artistik ) ve diğer resimler vardı..

başka bi arkadaşım, rutin kontrole gittiğimiz hastanede yine uzmanına yaptırdı detaylıyı. ancak ona cd verilmemiş..
birkaç ultrason resmi alabilmiş. netice-i kelam, ben detaylıya girdiğim için memnunum, rahatım. görülebilecek herşeye bakıldı.
görülemeyen ve Allahın göstermedikleri müstesna. tavsiye ederim yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…