2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

neyse kızlar
çıkmam lazım artık aklımda burda hep
bağışıklık yaptınız bende
görüşürüz

yakınlarda pilates yapan bi yer
bulsaydım onada giderdim
yüzmek doğumu kolaylaştırıyormuş inş mikrop
kapmadan yüzebilirim :)

aslında hanımlar lokalinde sağlık bölümü varmış anne ve anne adayları için yararlı bi takım şeyler öğretiyolarmış..ona gitsem ii olur..bi çok bölüm var tek tek hepsini gezsem

Bugun cok yoruldum, su an acayip uykum geldi. Camasir yikaniyor, bitince bir posta daha koyarim demistim ama asip yatarim.
Kocami nasil uyutsam onu bilemedim, alcatraz diye vahsi bir dizi var onu izliyor kayittan, kim bilir kac bolum kaydetmistir:-(

alcatrazı bende izliyorum güzel bir dizi ama sezon finaline girdi((((

ben ilk hissettiğimde hemen döndüm eve. sonra baktım hep oluyo. demekki normal dedim. insan doğurcam çıkcak ordan pırt diye sanıyo Allah korusun.

ayy evet ya ama bugün ben baya bi yürüdüm 20 dk kadar iş çıkışı yürüdüm..
akşamda yemeğe çıktık eşimle yemek sonraki 45 dk kadar yürüdük..
her gün bu performansla gitsem ne iyi olur

hımm hemen hemen hepimizde oluyomuş...
bebikler büyüsün sağlıklı gelsinlerde inş..

cnm çok geçmiş olsun..
size bişi olmamış ya cnm önemli değil gerisi..
eşinin tepkisi de normla sanırım tüm erkekler aynı şeyi yapar
arabaları zaten çok değerlidir....

maşallah kuzuna cnm...
evt bende evde bile dolanırken ananem gibi nefes alıyorum

Kızlar ben biraz fazla yürüyünce fazla dediğimde yarım saat falankarnımın alt kısmı acayip acıyor sizdede oluyormu?sanki bıçaklar saplanıyo şimdiden çok yoruluyorum napcam ben...

evt cnm bende aynı şeyi sormuştum oluyomuş normalmiş korkma
ufak ufak yürümeye devam..

cnm yolculuk hele de uzun yol kötü
hamilelikte çok daha kötü olmuştur ama
güzelce bi tatil yapıp dinlenince unutursun yol yorğunluğu falan kalmaz..
bizim yerimize de tatil yap

hanımlar yarın bizim eve boyacı girecek...
lojmana girerken boyatmıştık ama adamlar nasıl boyamışlarsa
kış başından beri tavan boyası pul pul dökülüyodu
artık toz almaktan süpürmekten gına geldi
yarın boyacı gelecek de kurtulalım..
eşyaları toparladım perdeleri söktüm..
yıkanacaklar makina da yıkanıyor..
yarın eşim olucak ve annem gelicek yardıma
bende öğleden sonra dönücem işten..
ama artık çok ağırlaştığımın farkına varıyorum..
eşyaları toparlarken bile çok yoruldum nefesim kesildi resmen..
size tavsiyem yapıcağınız işler varsa yavaş yavaş bitirin
ben izne ayrılmamı bekledim ama çok ağırlaştım çok...

Canim cok uzuldum, gecmis olsun. Seninki hava alsin birak ustune gitme, adam sinirini hamilesin diye senden de cikaramaz simdi
Benimki bir sene falan konusurdu kesin, dusunemiyorum bile nasil delirecegini

çok teşekkur ederim ilgin için.evet yuruyuşten gelınce gelıp sarıldı canın sağ olsun karıcım dedı ben de başladım ağlamaya.ilk duymak ıstediğim oydu aslında.

günaydınlarrrrrrrr kımsecıkler yokk ben gece 4 ten berı uyuyamadım yaa gerçi 4 ten öncesıde yarım saatte bır kalktım ayaklarım çok agrıo kalçama kadar ne yaparsam gecmıooo

dün emzirme atleti aldım nbb nın emzirme sütyeninden daha kullanışlı sütyen giyip
ustune atlet giyceğime dırek atlet almak daha mantıklımış önceden aldığım emzirme sütyenide var ıkı tane baya gıder bana çok almıcam öle ıkı tane yeter herhalde

günaydınlarrrrrrrr kımsecıkler yokk ben gece 4 ten berı uyuyamadım yaa gerçi 4 ten öncesıde yarım saatte bır kalktım ayaklarım çok agrıo kalçama kadar ne yaparsam gecmıooo

günaydın bnmge...

ben de senden farklı değilim bebişler doğuncada uyuyamıcaz işimiz zor gb
günaydınn kızlarrr... ben de geldim teneffüs arasında

günaydın herkese hafta sonu durgunluğu başlamış..aramızda sınavda olanlar var inşallah ii geçer sınavları..eşimde sınavda şuan 3dersi kalmıştı inşallah oğlunun şansına bu sene geçer2.sınıfa

hoşbulduk... napiyosun canım, hal keyif nasıl? gece pek uyutmamış minik galiba

uyutmadı canım hiç sorma ama iiz allaha şükür sende miniğinde iidir inş. morelım bozuldu bnm doktor hastaneden ayrılıomş adama ulaşılmıo hastane nereye gıtcegınıde solemıo cebınıde acmıo sınır oldummmm şansa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…