- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.021
yakınlarda pilates yapan bi yer
bulsaydım onada giderdim
yüzmek doğumu kolaylaştırıyormuş inş mikrop
kapmadan yüzebilirim :)
Bugun cok yoruldum, su an acayip uykum geldi. Camasir yikaniyor, bitince bir posta daha koyarim demistim ama asip yatarim.
Kocami nasil uyutsam onu bilemedim, alcatraz diye vahsi bir dizi var onu izliyor kayittan, kim bilir kac bolum kaydetmistir:-(
ben ilk hissettiğimde hemen döndüm eve. sonra baktım hep oluyo. demekki normal dedim. insan doğurcam çıkcak ordan pırt diye sanıyo Allah korusun.
ayy hiç okuyamam canım yaaa ben öyle bir ihtimali düşünmek bile istemem allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağmza verecek inşallah...
inşallah canımmm
inşallah
ewet batma ve ağrılar oluyor bendede dr.a sordum bundan sonra normal dedi büyüyor ya bebek baskı yapıyormuş..
kızlar naber.tam eve gırerken otoparkta kaza yaptım.koca lamba direğini yere devırdım.komşunun arabasına da zarar verdım bıraz.benım araba da da hasar var.çok canım sıkkın.bi de ustune eşimden fırça yedim bı dunya.çok canım sıkkın.
bugun doktordan gelıorum oğluşumu gördum hanı bıraz zayıf demıstım ya doktorumuz zayıf degıl fakat sınırda dedı bıraz daha kılolu olabılır deyıp et ve nohut tuketmemı önerdı...suan 1600 gr ız..42 cm ız..
kızlar buyudukçe artık karnımın ust kısmında bazen basını mı yaslıor ney nefes alamıorum bazen bıde resmen kafası cıkıor sızdede öyle oluormu?yoksa bızım afacan mı cok dolaşıyor?
sureklı takıp edıyorm işim gucum oynayınca onu takıp etmek oluor
Kızlar ben biraz fazla yürüyünce fazla dediğimde yarım saat falankarnımın alt kısmı acayip acıyor sizdede oluyormu?sanki bıçaklar saplanıyo şimdiden çok yoruluyorum napcam ben...
iyi akşamlar kızlar
otobüsle yolculuk berbat bişeymiş
tam 6 yıl önce otobüs yolculuğu yapmıştım.
hele ki hamileyken daha beter perişan oldum
gece 11 de bindik sabah 7.30 da indim
bacaklarım resmen soba borusuna döndü ve ayaklarım berbat
basamıyordum...
neyse ki hava süperdi burda karnımı açtım oğluşumla güneşlendik
çok iyi geldi sonra 16 derecelik havuza attım kendimi
buz gibiydi ama tertemizdi
bi süre sonra alıştım ve yarım saat yüzdüm
inş ankaraya döndüğümde de yüzmeye başlayacağım
çok sevdik oğluşla yüzmeyi :)
Eki Görüntüle 384597 bide bu varmış 16.90 50 tanesi karışıkta yapılabiliomuş acaba çokmu basit arkadaşlar yaa..
Canim cok uzuldum, gecmis olsun. Seninki hava alsin birak ustune gitme, adam sinirini hamilesin diye senden de cikaramaz simdi
Benimki bir sene falan konusurdu kesin, dusunemiyorum bile nasil delirecegini
çok teşekkur ederim ilgin için.evet yuruyuşten gelınce gelıp sarıldı canın sağ olsun karıcım dedı ben de başladım ağlamaya.ilk duymak ıstediğim oydu aslında.
günaydın bnmge...
ben de senden farklı değilim bebişler doğuncada uyuyamıcaz işimiz zor gb
günaydınlarrrrrrrr kımsecıkler yokk ben gece 4 ten berı uyuyamadım yaa gerçi 4 ten öncesıde yarım saatte bır kalktım ayaklarım çok agrıo kalçama kadar ne yaparsam gecmıooo
günaydınn kızlarrr... ben de geldim teneffüs arasındagünaydın bnmge...
ben de senden farklı değilim bebişler doğuncada uyuyamıcaz işimiz zor gb
günaydınn kızlarrr... ben de geldim teneffüs arasında
hoşbulduk... napiyosun canım, hal keyif nasıl? gece pek uyutmamış minik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?