- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.981
sağolun kızlar çok şükür cana gelmedı ama şimdi nerden baksan 1000 tl lık masraf çıktı doğum öncesi.ben dıkkat ettıkçe
kızlar naber.tam eve gırerken otoparkta kaza yaptım.koca lamba direğini yere devırdım.komşunun arabasına da zarar verdım bıraz.benım araba da da hasar var.çok canım sıkkın.bi de ustune eşimden fırça yedim bı dunya.çok canım sıkkın.
bugun doktordan gelıorum oğluşumu gördum hanı bıraz zayıf demıstım ya doktorumuz zayıf degıl fakat sınırda dedı bıraz daha kılolu olabılır deyıp et ve nohut tuketmemı önerdı...suan 1600 gr ız..42 cm ız..
kızlar buyudukçe artık karnımın ust kısmında bazen basını mı yaslıor ney nefes alamıorum bazen bıde resmen kafası cıkıor sızdede öyle oluormu?yoksa bızım afacan mı cok dolaşıyor?
sureklı takıp edıyorm işim gucum oynayınca onu takıp etmek oluor
senınkı de abartmış ama
sağolun kızlar çok şükür cana gelmedı ama şimdi nerden baksan 1000 tl lık masraf çıktı doğum öncesi.ben dıkkat ettıkçe
bugun doktordan gelıorum oğluşumu gördum hanı bıraz zayıf demıstım ya doktorumuz zayıf degıl fakat sınırda dedı bıraz daha kılolu olabılır deyıp et ve nohut tuketmemı önerdı...suan 1600 gr ız..42 cm ız..
kızlar buyudukçe artık karnımın ust kısmında bazen basını mı yaslıor ney nefes alamıorum bazen bıde resmen kafası cıkıor sızdede öyle oluormu?yoksa bızım afacan mı cok dolaşıyor?
benimkide öle hiç durmuyor kıyafetten belli oluyor işte elimle kapatıyorum. hatta yatınca battaniyeden bile gözüküyor ve artık tekme ve dönmesi ayırt ediliyor hele dönerken içim buruluo sanki
olsun canım cana geleceğine mala gelsin.. çıkacağı varmış o paranın.
geçmiş olsun çok çok...
yesinler onun minik burnunu
canım maşallah bebeğine çok tatlı duruyobenimde hareketler çok fazla ama neresiyle vuruyo ayırt edemiyorum , yine de hareketlerini hissetmek paha biçilemez
Kızlar ben biraz fazla yürüyünce fazla dediğimde yarım saat falankarnımın alt kısmı acayip acıyor sizdede oluyormu?sanki bıçaklar saplanıyo şimdiden çok yoruluyorum napcam ben...
Eki Görüntüle 384554 birde bu var 50tanesi 14.90 baya uygun geldi bana alsammı acaba...
bu dolaba asılan sticker gibi mi üstüne kendimizmi yazabiliyoruz linkini atarmısın canım buraya
ŞOOK!!!! EN UCUZ BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET GittiGidiyor'da 55272999 OLMUŞTUR UMARIM LİNK...
çok uygun ya bu magnet çokmu küçk acep şekerlerin yanında ikinci bişey çok jucuz ay alsammıMavide 10 gün sonramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?