2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bugun doktordan gelıorum oğluşumu gördum hanı bıraz zayıf demıstım ya doktorumuz zayıf degıl fakat sınırda dedı bıraz daha kılolu olabılır deyıp et ve nohut tuketmemı önerdı...suan 1600 gr ız..42 cm ız..

kızlar buyudukçe artık karnımın ust kısmında bazen basını mı yaslıor ney nefes alamıorum bazen bıde resmen kafası cıkıor sızdede öyle oluormu?yoksa bızım afacan mı cok dolaşıyor?
sureklı takıp edıyorm işim gucum oynayınca onu takıp etmek oluor

canım geçmiş olsun görünmez kaza işte sen iyisin şükür beterin beteri var bu kazayla atlatmış olduğunu düşün..

benimkide öle hiç durmuyor kıyafetten belli oluyor işte elimle kapatıyorum. hatta yatınca battaniyeden bile gözüküyor ve artık tekme ve dönmesi ayırt ediliyor hele dönerken içim buruluo sanki

senınkı de abartmış ama

sağolun kızlar çok şükür cana gelmedı ama şimdi nerden baksan 1000 tl lık masraf çıktı doğum öncesi.ben dıkkat ettıkçe

olsun canım cana geleceğine mala gelsin.. çıkacağı varmış o paranın.
geçmiş olsun çok çok...

yesinler onun minik burnunu

slm kızlar nasılsınız? biz okuldan geldik yemek yedik biraz yürüyüş yaptık babamızla şimdide dinleniyoruz, .
D GABBANA kaza yapmışsın sanırım canım çok geçmiş olsun sıkma canını cana geleceğine mala gelsin, biz de şubatta kaza yapmıştık hem de arabamız mahfoldu kasko parasını verdi tamir edilemedi düşünün artık, gerçekten çok can sıkıcı bi durum ama şükürler olsunki sana ve bebeğine bişey olmamış,
ya kızlar ben sürekli geçmişi okuyorum ama yorum yapıncaya kadar konu kapanmış oluyo ben de yapmıyorum artık birden forumdan uzakmışım gibi hisseettimde yazayım dedim bu aralar fazla detaycıyım galiba neyse umarım herkes iyidir bebişler sağlıklıdır, biraz geçmişi okuyalım bakalım

canım maşallah bebeğine çok tatlı duruyo benimde hareketler çok fazla ama neresiyle vuruyo ayırt edemiyorum , yine de hareketlerini hissetmek paha biçilemez

benimkide öle hiç durmuyor kıyafetten belli oluyor işte elimle kapatıyorum. hatta yatınca battaniyeden bile gözüküyor ve artık tekme ve dönmesi ayırt ediliyor hele dönerken içim buruluo sanki

hayy maşşallah cnm ya o oynayınca ıçımız rahatlıor dımı oynasın mınıkler

olsun canım cana geleceğine mala gelsin.. çıkacağı varmış o paranın.
geçmiş olsun çok çok...

yesinler onun minik burnunu

bende hastanede yenı 12 gunluk bebıs gördum sureklı uyuyordu mınışş ıns bızlerde kavusuruz mınıklerımızecnm

canım maşallah bebeğine çok tatlı duruyo benimde hareketler çok fazla ama neresiyle vuruyo ayırt edemiyorum , yine de hareketlerini hissetmek paha biçilemez

evt ya hep oynasın ıstıorum ama fark edıomusunuz bılmem ben sunu fark ettım buyudukce nefes alıs verısımde ve yuruyuslerımde bı agırlasma oluor.
bugun hastanede 30 haftalık hamıle bı bayan bana dedıkı az cıkmış karnın dedı sevındım dun ıse bunu kafama takmıstım cunku mahalleden bı bayan la aynıyız onun hıc karnı yok resmen benımkı buyuk gözukuodu sımdı ıse bende buyuk karna sahıp bırını gördum demekkı herkesın farklı göbusı takmamak lazım

Son düzenleme:
Kızlar ben biraz fazla yürüyünce fazla dediğimde yarım saat falankarnımın alt kısmı acayip acıyor sizdede oluyormu?sanki bıçaklar saplanıyo şimdiden çok yoruluyorum napcam ben...

Geçmiş olsun dıyen herkese tekrar çok teşekkur ederım.eşim geldı hiçbişey demeden ustunu değişip yuruyuşe gıttı.gıcıkkkk

Kızlar ben biraz fazla yürüyünce fazla dediğimde yarım saat falankarnımın alt kısmı acayip acıyor sizdede oluyormu?sanki bıçaklar saplanıyo şimdiden çok yoruluyorum napcam ben...

sankı kopcak gıbı oluorum valla bende ama hergun mutlaka yuruyus yapıyorum anneme gıt sonra ablama gıt yengeme bakkala carta curta derken belkı yarım saatı de gecıodur :)))

ARKADAŞLAR YAPTIRMAK İSTEYEN VARSA GİTTİ GİDİYORDA BU AYAKLI ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERLER BAYA DÜŞMÜŞ 1.10TL TANESİ.. http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-ayagi-resim-cercevesi-bebek-sekeri-icin-55517765

çok uygun ya bu magnet çokmu küçk acep şekerlerin yanında ikinci bişey çok jucuz ay alsammı mavide 10 gün sonramış

selamlar
uzun zamandır ilk kez yürüyelim dedim kocama
çıktık dışarı
biraz yürüdük yağmur bastırdı
şansa bak bendeki

bebek şekerine ben de baktım
cidden acayip ucuz
ama nasıl bişey gelecek orası muallak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…