2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar merhaba bende az önce hamilelik kursumdan geldim. kızlar bende 13 kg aldım.çatlağım yok çok şükür oysa çatlamaya müsait vücüdum ama selülüt oluştu bacaklarımda napıcam bilmiyorum. birde benim göğüsler şuan 95 beden ileride ne olacak acaba 100 bedene kadarmış sanırım emzirme sütyenleri ben 95 almıştım şimdi anca oluyor ilerde giyemem.birde uçları benimde belli oluyor ne yapsak ki

Hic oyle seyler deme kendine. Hamilelerin super model gibi gezmesi beklenmiyor zaten
Ben de bikiniden hic sikayetci degilim, kadin oyle diyince kafama takildi sadece.
Ben su anda sadece hareketlerimin kisitlanmamasina dikkat ediyorum, vitaminleri artirdim ve duzenli kullaniyorum.
Halsizlik, bas donmesi olmuyor artik cok sukur.

ay ne biliim kii? inşş daha da çatlamam sen de çatlamazsınn kimse çatlamasın inşşş

bi de bu yağlar falan var ya ben aktardan almaya korkuyorum.
onlar da gerçek olmayabiliyormuş ya da tarihi eski ama yeni gibi satılanlar oluyormuş
kimseye güven olmuyo

bi de bnm k. valide oğluşuma bişiler almış.
yüzüne bişey diyemedim ama ya ben çok zevksizim ya da giç bişeyden bişi anlamıyorum.
fi tarihinden kalmış gibi şeyleri almış gelmiş. battaniye, fistolu alt açma seti falan.
dedim ben aldım bunlardan değiştirme imaknın varsa değiiştirelim.
o da dedi bana gelince kullanırsın, değiştiremem dedi.
iyi dedim bn de

Cok sinir bir durum! En kot ihtimalle saklarsin, didisinin didisi birine hediye goturursun zamani gelince.
Bana gelen dandik ev hediyeleri hep oyle birilerine gittti

Aktardan degilde loccitane, body shop falan gibi biryerlerden bakarim diye dusundum.
Aktardan bir karisim yaptirmistim, kokusu hala burnumda, nefretlik birseydi!

ben de sabah akşam yaqğlanıyordum bi ara.. şimdi lierac e güvenip saldım kendimi.. ama kızlar en güzeli duştan çıkmadan o buhardayken masaj yağlarını sürmek.. müthiş emiyo nemleniyo vücut bayılıyorum.. bi de annem de söyledi onun da göbekte değil kalan her yerde çatlağı olmuş.. zaten kaşınan yerler oralar, kaşımak yerine kremlenlim,yağlanalım bence biz..

bu arada yağlar için markalı olanları tercih edin bence.. talya yı kullanıyorum memnunum ben.. tek tek alırsam da mecitefendi karden ya da kardelen gb bir firma vardı onlardan alırdım herhalde.. talyanın kokusu süper çok hoşuma giderek sürüyorum.. bi de kızlar bella b var bende.. organik içerikli vs diye almıştım marka hk fazla bilgisi olan var mı? buranın en ünlü dermokozmetik eczanesinden tavsiye etmişlerdi. güneş kremi vs için de önce ona bakayım diyorum, biraz tuzlu gb ama...

Maşallah topik kalabalıklaşmış..66gün kalmış bebişime..2ay diyelim biz şunageçermi 2 ay...dün bir komşu geldi bize anneme bebeği iyi besleyememiş küçük diomuş((sinir oldum ne biliyosun dimi..benim oğlum halbuki 10gün büyük çıkıyo kiloda boyda ve diğer tüm ölçümlerde..zayıfsada zayıf napim yanisağlıklı olsun yeterki....

Bence de dusta yaglanmak en iyisi ama dus teknesininde temizlemek lazim cikinca, hergun hergun dus teknesi ovmaya usenirim ben

ben bella b nin pişik öneleyici kremini aldım, fiyatı mustela ayarında.
bana da aldığım eczanede en iyisi bu, mükemmel, hep sür hiç pişik olmaz dediler.
ondan aldım. yoksa onu da mustela alıcaktımm

ya bi de ben de şöyle bişey var sizde de var mı sormak isterim.
ben eskisine nazaran daha çok terliyorum sanki.
duştan çıkıyorum daha giyinmeden ter boşalıyor
o halde de kremlenmel yağlanmak çok kötüü

ay ne çok biliyo bunlar. dıştan bakınca anlamış mı çocuk ne alemde.
sz dr a gitmeyin bundan sonra, 2 haftada bi o teyzeye kontrole

valla bizim ailenin 2 yaşındaki ikizlerinden küçük doğan 2000 gr doğdu ve maşallah canavar gibi
hatta büyük doğan sık sık grip olur, maşallah ona hiçbişey olmaz

kilolu bebek demek hastalıklara en yatkın bebek demekmiş halbuki

Bella b mineral makyaj markasi galiba, ben hic kullanmadim ama mineral makyaj urunleri goruyorum hep eczanelerde, iyi birsey sanirim
Talyaya bir bakayim papatyam lavanta yagi var miymis...

Yaglar icin en ideal kullanim dusta masaj yaparak surup ustune su tutmak, sonra da sicak havluya sarinmak.
Cikinca da catlak kremi surerim. Kizlar herkes yemeklere as eriyor, ben hamama, cok canim cekti simdi.
Bir kese sabun, bir masaj, ohhh misler gibi cikardim ne guzel.

ah sabah gelirken serviste dinledm tüm gün dilime dolandı
o yar selvi boylu da ben kısa kaldım
vay benim halimeeeee bana yar olur sandımmm

ne bulaşık şarkıymış

meraba anneler geçmişi okumadan yazıyorum çünkü deminden beri şunu arıyorum sipariş vercem ama yok yok yok.Kafa T-shirt Uzun Kollu Siyah..

niye baştan sipariş etmedimki. karnım şişene kadar alınır daha dedim erteledim off buralarda dükkanlardada yok .. varmı bana öneriniz

Kafa T-shirt Uzun Kollu Siyahı...

Kizlar kahvemi ictim, yakit ikmali yaptim tatli birseylerden, simdi utu zamani
İki kisiyken bu kadar utu yapiyorum, minik gelince hergun yapicam herhalde

Bir de giderayak, butikbebede gorup bayildigim, ama kargo ucreti odemeye degmeyecek akseuarlari paylasayim.
Bir yerlerde bulup alirim elbet

Eklentiler

• $14-1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $39.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $23.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $17.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 51

o fırfırlı külotlarla bezli minik popolar tam yenmelik olur

fashion by siu diye çok keyifli bir blog okuyorum
dün doğum yaptı.. lily deniz adında bir kızı oldu
instagramda foto paylaşmış buyrun...

slmmmmm nasılsınız kızlar???
benim oğluş göğsümün altında ne yapmaya çalışıyor anlamadım sanırım kaburgamı delmeye çalışıyor
arkadaşım gelecek oturmaya...size bakayım dedim...
mucizelerim cnm...şuraya bir baksana...

LCWaikiki.com - Hamile Giyim

sağol cnm bakıyorum. yalnız şukadar fiyattan sonra kargo bedava durumu var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…