- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.061
benim karında bişey yok ama göğüslerim çok çatladı yaaaaaküçüklerdi ondan mı acaba
şu anlık bikini külodum beni hiç rahatsız etmiyor sıkmıyorda bilemedim ki :44::44: ama sütyen büyük almama rağmen sıkıyor onu napıcam emzirme sütyeni yada penyelerden aldım ama oda uçları belli ediyor işte giymek imkansız yani, bide göbek deliğim fırtladı ince giyinmeye başladıkça oda ordan çıkıyo kısacası yaratığa dönüştüm sanırımmm
Canim gobegin alt kismi ve yanlara dogru catliyormus zaten, hamileyken anlasilmasi da zor oluyormus.
Kadin cok emin konustu, senin derin catlar, elinden geleni yap ama yine de falan dedi.
Kizlardan biri sabah aksam kremleniyormus, belki ben de oyle yaparim
Yaglari da belki dusta masaj olsun diye surerim, hem uyku getirir lavanta kokusu, ne biliyim sasirdim iyice.
ay ne biliim kii? inşş daha da çatlamam sen de çatlamazsınn kimse çatlamasın inşşş
bi de bu yağlar falan var ya ben aktardan almaya korkuyorum.
onlar da gerçek olmayabiliyormuş ya da tarihi eski ama yeni gibi satılanlar oluyormuş
kimseye güven olmuyo
bi de bnm k. valide oğluşuma bişiler almış.
yüzüne bişey diyemedim ama ya ben çok zevksizim ya da giç bişeyden bişi anlamıyorum.
fi tarihinden kalmış gibi şeyleri almış gelmiş. battaniye, fistolu alt açma seti falan.
dedim ben aldım bunlardan değiştirme imaknın varsa değiiştirelim.
o da dedi bana gelince kullanırsın, değiştiremem dedi.
iyi dedim bn de
ben de sabah akşam yaqğlanıyordum bi ara.. şimdi lierac e güvenip saldım kendimi.. ama kızlar en güzeli duştan çıkmadan o buhardayken masaj yağlarını sürmek.. müthiş emiyo nemleniyo vücut bayılıyorum.. bi de annem de söyledi onun da göbekte değil kalan her yerde çatlağı olmuş.. zaten kaşınan yerler oralar, kaşımak yerine kremlenlim,yağlanalım bence biz..Canim gobegin alt kismi ve yanlara dogru catliyormus zaten, hamileyken anlasilmasi da zor oluyormus.
Kadin cok emin konustu, senin derin catlar, elinden geleni yap ama yine de falan dedi.
Kizlardan biri sabah aksam kremleniyormus, belki ben de oyle yaparim
Yaglari da belki dusta masaj olsun diye surerim, hem uyku getirir lavanta kokusu, ne biliyim sasirdim iyice.
ben de sabah akşam yaqğlanıyordum bi ara.. şimdi lierac e güvenip saldım kendimi.. ama kızlar en güzeli duştan çıkmadan o buhardayken masaj yağlarını sürmek.. müthiş emiyo nemleniyo vücut bayılıyorum.. bi de annem de söyledi onun da göbekte değil kalan her yerde çatlağı olmuş.. zaten kaşınan yerler oralar, kaşımak yerine kremlenlim,yağlanalım bence biz..
bu arada yağlar için markalı olanları tercih edin bence.. talya yı kullanıyorum memnunum ben.. tek tek alırsam da mecitefendi karden ya da kardelen gb bir firma vardı onlardan alırdım herhalde.. talyanın kokusu süper çok hoşuma giderek sürüyorum.. bi de kızlar bella b var bende.. organik içerikli vs diye almıştım marka hk fazla bilgisi olan var mı? buranın en ünlü dermokozmetik eczanesinden tavsiye etmişlerdi. güneş kremi vs için de önce ona bakayım diyorum, biraz tuzlu gb ama...
Maşallah topik kalabalıklaşmış..66gün kalmış bebişime..2ay diyelim biz şunageçermi 2 ay...dün bir komşu geldi bize anneme bebeği iyi besleyememiş küçük diomuş ((sinir oldum ne biliyosun dimi..benim oğlum halbuki 10gün büyük çıkıyo kiloda boyda ve diğer tüm ölçümlerde..zayıfsada zayıf napim yani sağlıklı olsun yeterki....
Maşallah topik kalabalıklaşmış..66gün kalmış bebişime..2ay diyelim biz şunageçermi 2 ay...dün bir komşu geldi bize anneme bebeği iyi besleyememiş küçük diomuş ((sinir oldum ne biliyosun dimi..benim oğlum halbuki 10gün büyük çıkıyo kiloda boyda ve diğer tüm ölçümlerde..zayıfsada zayıf napim yani sağlıklı olsun yeterki....
bu arada yağlar için markalı olanları tercih edin bence.. talya yı kullanıyorum memnunum ben.. tek tek alırsam da mecitefendi karden ya da kardelen gb bir firma vardı onlardan alırdım herhalde.. talyanın kokusu süper çok hoşuma giderek sürüyorum.. bi de kızlar bella b var bende.. organik içerikli vs diye almıştım marka hk fazla bilgisi olan var mı? buranın en ünlü dermokozmetik eczanesinden tavsiye etmişlerdi. güneş kremi vs için de önce ona bakayım diyorum, biraz tuzlu gb ama...
Kizlar kahvemi ictim, yakit ikmali yaptim tatli birseylerden, simdi utu zamani
İki kisiyken bu kadar utu yapiyorum, minik gelince hergun yapicam herhalde
Bir de giderayak, butikbebede gorup bayildigim, ama kargo ucreti odemeye degmeyecek akseuarlari paylasayim.
Bir yerlerde bulup alirim elbet
slmmmmm nasılsınız kızlar???
benim oğluş göğsümün altında ne yapmaya çalışıyor anlamadım sanırım kaburgamı delmeye çalışıyor
arkadaşım gelecek oturmaya...size bakayım dedim...
mucizelerim cnm...şuraya bir baksana...
LCWaikiki.com - Hamile Giyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?