- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.661
maşallah oğluşuna30+5 yani dün gittiğimizde
1800 gr.
39 cm.di...
sanırım oğluşum kısa boylu((
iyi akşamlar..kızlar ya akşamları vakit hiç geçmiyo ben tv de izlemiyorum pek fazla siz neler yapıyorsunuz?
iyi akşamlar kızlar herzaman yazamıyorum fakat yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum
keçiboynuzu pekmezi kesinlikle işe yarıyor
burada bi arkadaşa daha önermiştim bebişi
kilo almaya başlamıştı.bide yakınımdan biliyorum.
tabi bebişle beraber anneyede kilo yapıyor ama
yapacak bişey yok.
aman bebek alsında ben üç katı alayım problem değil hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo falan aldım anca 28+4 deyim geçen hafta cumartesi gittiğimde 860gr dı hemen yarın başlıyayım keçiboynuzu pekmezine
aman bebek alsında ben üç katı alayım problem değil hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo falan aldım anca 28+4 deyim geçen hafta cumartesi gittiğimde 860gr dı hemen yarın başlıyayım keçiboynuzu pekmezine
göğüs pedi almak gerek bunun için chicconunkini kullanmıştım en iyisi oydu birde ilk dönemler için kauçuk meme ucu edinin canınız yandığında kullanın yoksa çıkan yaralar iyileşmek bilmiyor
evet sertleştiriyor ama
yıkanınca çıkıyor.bol bol ağız bezi kullanılıyor
hem bebek kusunca hem biz emzirirken görümcemden biliyorum :)
maşallah valla
ben 13 kilo aldım
bebişlerimizin haftası aynıymış :)
günde 2 kaşık içsen yeter
oğluşum birazdan karnımı
patlatacak
ne yapıyorsa içeride resmen göbüşüm yerinden oynuyor
13 kilo muuuu? çok çılgınnaptın canım ya daha şimdiden sonra asıl kilo alma zamanı aman dikkat et kendine. ben şu aralar kilo vermeye başladım. bebek alıyor ama kilomuz eksiliyor. tuzsuz yemeye falan başladım sanırım ondan. şu anda hamilelikten önceyle 5-6 kilo farkım var
ben bu gidişle 20 22 kiloyla anca girerim doğuma
doktor banada tuzu azaltıp suyu çoğaltmamı söyledi .
nasıl kilo veriyorsun anlamadım
Yikaninca cikiyorsa iyi, cunku leke kaliyor dediler. Agiz bezi aldim 20 tane, biraz da buyuk tulbent almaliyim.
13 kilo muuuu? çok çılgınnaptın canım ya daha şimdiden sonra asıl kilo alma zamanı aman dikkat et kendine. ben şu aralar kilo vermeye başladım. bebek alıyor ama kilomuz eksiliyor. tuzsuz yemeye falan başladım sanırım ondan. şu anda hamilelikten önceyle 5-6 kilo farkım var
bende 13 kg aldım
bende 14 tane ağız bezi var az mı daha alsammı ki
bende de var 20 tane ağız bezi. ama tülbent yok henüz. sorduğum yerlerde bulamadım
pazarda var mıdır acaba?
13 kiloya çılgın mı dedin.
ben 16 kilo aldım cnm şimdilik
20 tane var benimde
bide tığlı tülbentlerden var onlarıda altını temizlerken
kullanmayı düşünüyorum .ılık suyla silmek en iyisi
yani aslında ben de anlamıyorum tuhaf ama öyle. 2 ay önce yaşadığım tatsızlıklar var ya o zamandan beri bebek gelişiyor her gittiğimde çok şükür ama benim kilo azalıyor. tuzsuz yiyorum sıfır tuz bi de sanırım üzüntüden oldu. göbeğim kocaman ama kendimde hiçbir değişiklik yok. yüzüm falan küçüldü hatta
bendensinbende de var 20 tane ağız bezi. ama tülbent yok henüz. sorduğum yerlerde bulamadım
pazarda var mıdır acaba?
13 kiloya çılgın mı dedin.
ben 16 kilo aldım cnm şimdilik
neeeyyyyyy??? kızlar aman dikkat edin sonra vermek zor olur yaa. ben hamileliğe kilolu başladığım için aklım çıkıyor daha da kilo alcam diye. o korkuyla da almadım çok şükür ama siz de dikkat edin son aylarda daha çok kilo alınıyomuş valla doğumda 3-5 kilosu eksilir gerisi bize hediye
5-6 tane daha alayım öyleyse ben. altını temizlemek için uni baby yenidoğan bile pişik yapanlar duydum.bende pamuk kullanırım diyordum ama bu bez işide iyi fikir
neeeyyyyyy??? kızlar aman dikkat edin sonra vermek zor olur yaa. ben hamileliğe kilolu başladığım için aklım çıkıyor daha da kilo alcam diye. o korkuyla da almadım çok şükür ama siz de dikkat edin son aylarda daha çok kilo alınıyomuş valla doğumda 3-5 kilosu eksilir gerisi bize hediye
hiç belli olmuyor o canım
benim görümcem sezeryanla doğum yaptı ve 12 13 kilo gitti.
annem normal doğum yaptı 10 kilo verdi inş bizde öyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?