2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

30+5 yani dün gittiğimizde

1800 gr.
39 cm.di...

sanırım oğluşum kısa boylu ((
maşallah oğluşuna
belli olmaz o bi bakarsın son anda atağa geçer:)
kızlar ya akşamları vakit hiç geçmiyo ben tv de izlemiyorum pek fazla siz neler yapıyorsunuz?
iyi akşamlar..
bende tv ye bakmıyorum o yüzden buradayım :)
iyi akşamlar kızlar herzaman yazamıyorum fakat yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum

sanada iyi akşamlar..hoşgeldin

aman bebek alsında ben üç katı alayım problem değil hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo falan aldım anca 28+4 deyim geçen hafta cumartesi gittiğimde 860gr dı hemen yarın başlıyayım keçiboynuzu pekmezine

aman bebek alsında ben üç katı alayım problem değil hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo falan aldım anca 28+4 deyim geçen hafta cumartesi gittiğimde 860gr dı hemen yarın başlıyayım keçiboynuzu pekmezine

hay allah çok küçükmüş gerçi sağlıklı olması önemli çok da fazla takma bence kafana. ceviz, çiğ badem ye canım bir de hurma pekmezi diye bişey çıkmış ya da ben yeni gördüm. katkısız olanlarından al hem anne sütünü artırıyor hem doğumu kolaylaştırıyor hem de bebek için çok sağlıklıymış. benimkinin markası hurmatat. umarım işe yarar

maşallah valla
ben 13 kilo aldım
bebişlerimizin haftası aynıymış :)
günde 2 kaşık içsen yeter

göğüs pedi almak gerek bunun için chicconunkini kullanmıştım en iyisi oydu birde ilk dönemler için kauçuk meme ucu edinin canınız yandığında kullanın yoksa çıkan yaralar iyileşmek bilmiyor

evet sertleştiriyor ama
yıkanınca çıkıyor.bol bol ağız bezi kullanılıyor
hem bebek kusunca hem biz emzirirken görümcemden biliyorum :)

Yikaninca cikiyorsa iyi, cunku leke kaliyor dediler. Agiz bezi aldim 20 tane, biraz da buyuk tulbent almaliyim.

maşallah valla
ben 13 kilo aldım
bebişlerimizin haftası aynıymış :)
günde 2 kaşık içsen yeter

13 kilo muuuu? çok çılgın naptın canım ya daha şimdiden sonra asıl kilo alma zamanı aman dikkat et kendine. ben şu aralar kilo vermeye başladım. bebek alıyor ama kilomuz eksiliyor. tuzsuz yemeye falan başladım sanırım ondan. şu anda hamilelikten önceyle 5-6 kilo farkım var

nilobella benim de annem yaptı bir o kadar ağız bezi büyük tülbentler de almış...
hatta ilk doğduğunda banyodan sonra kurulamak için mermerşahi denilen bir şeyden havlu hazırlamış :)))

ben bu gidişle 20 22 kiloyla anca girerim doğuma
doktor banada tuzu azaltıp suyu çoğaltmamı söyledi .
nasıl kilo veriyorsun anlamadım

ben bu gidişle 20 22 kiloyla anca girerim doğuma
doktor banada tuzu azaltıp suyu çoğaltmamı söyledi .
nasıl kilo veriyorsun anlamadım

yani aslında ben de anlamıyorum tuhaf ama öyle. 2 ay önce yaşadığım tatsızlıklar var ya o zamandan beri bebek gelişiyor her gittiğimde çok şükür ama benim kilo azalıyor. tuzsuz yiyorum sıfır tuz bi de sanırım üzüntüden oldu. göbeğim kocaman ama kendimde hiçbir değişiklik yok. yüzüm falan küçüldü hatta

Yikaninca cikiyorsa iyi, cunku leke kaliyor dediler. Agiz bezi aldim 20 tane, biraz da buyuk tulbent almaliyim.

bende de var 20 tane ağız bezi. ama tülbent yok henüz. sorduğum yerlerde bulamadım
pazarda var mıdır acaba?

13 kiloya çılgın mı dedin.
ben 16 kilo aldım cnm şimdilik

bende de var 20 tane ağız bezi. ama tülbent yok henüz. sorduğum yerlerde bulamadım
pazarda var mıdır acaba?

neeeyyyyyy??? kızlar aman dikkat edin sonra vermek zor olur yaa. ben hamileliğe kilolu başladığım için aklım çıkıyor daha da kilo alcam diye. o korkuyla da almadım çok şükür ama siz de dikkat edin son aylarda daha çok kilo alınıyomuş valla doğumda 3-5 kilosu eksilir gerisi bize hediye

20 tane var benimde
bide tığlı tülbentlerden var onlarıda altını temizlerken
kullanmayı düşünüyorum .ılık suyla silmek en iyisi

5-6 tane daha alayım öyleyse ben. altını temizlemek için uni baby yenidoğan bile pişik yapanlar duydum.bende pamuk kullanırım diyordum ama bu bez işide iyi fikir

doktor çok ödem toplamış bacakların dedi
ama ben tuzu tamamen kesemem dünden beri biraz azaltmaya başladım

pazarda var mıdır acaba?

bendensin
veririz canım ya bize kalacak değil ya
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar

hiç belli olmuyor o canım
benim görümcem sezeryanla doğum yaptı ve 12 13 kilo gitti.
annem normal doğum yaptı 10 kilo verdi inş bizde öyle oluruz

5-6 tane daha alayım öyleyse ben. altını temizlemek için uni baby yenidoğan bile pişik yapanlar duydum.bende pamuk kullanırım diyordum ama bu bez işide iyi fikir

bence de al çok kullanışlı oluyormuş
sonuçta bebeği sürekli önlükle gezdiremezsin bunalır.
niveanın ıslak mendilini aldım onuda hastanede kullanırım
bide ilk zamanlar bebeklerin kakaları çok katı oluyor
puding gibiönce ıslak mendille sonra bu tülbentle silince iyi oluyor.
hem pişik yapmıyor hem doğal

farkındayım ama isteyerek de yapmadım ki
her ay 3 er 5 er aldım,ama bu ay dr a gittiğim 3 hafta olcak nerdeyse daha sadce 1 kilo aldım.
biraz daha dikkat ediyorum yani.
inşş doğumdan sonra kendimi toparladıktan sonra eski bedenime dönerim:26:

ay kızlar daha yeni oturdum yerime biliyo musunuz?
bi ütü yaptım bi ütü yaptım.
sanki dolapta hiç bişey kalmamış, hepsi yıkanmış.

bi de yarın temizlikçi gelicek, ona öğle yemeği olsun iye yemek yaptım
banyomu da yaptım, şimdi kocişi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…