- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.621
merhaba iyiyiz sen nasılsın???
ya sizinle bişey paylaşmak istiyorum. canınızı sıkmak da istemiyorum ma belki içim rahatlar biraz. şimdi benim sağlık sorunlarım var ya doğumumda da biraz risk durumu var. bebeğim çok iyi çok şükür doğumuma da az kaldı ama hiç hazırlık yapmıyor ve yaptırmıyorumya bi terslik olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. çok istiyorum bebişe bişeyler almak ama ellerim ve ayaklarım gitmiyo bir türlü ne yapmalıyım sizce?
Olumlu düşünmeye başlayabilirsin mesela canım.Malum bu dönemde olumsuz düşünceler hepimizin canını sıkıyor ama sen bizlerden kat kat fazla kendini iyi hissetmelisin ki meleğin etkilenmesin.Üstelik şimdiden ya bişey olursa gibi düşüncelerle kendi heveslerinede gem vuruyorsun.Bebeğine bişeyler almak istiyorsan al bak göreceksin ozaman kendini nasılda iyi hissetmeye başlayacaksın.Bebeğime hatim başladım bitmek üzere senin meleğinide ekleyeceğim bitiş duasına :))
bence kötü düşünme
pozitif düşünmeye çalış ve alışverişe başla
bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün
hem alışverişte rahatlatır.
Allah ın izniyle sağ salim doğurursun iyi düşün iyi olsun
bi takım şeyler beyinde bitiyor.
sıvı deterjanı kullananları duydum memnunlar ama
sabunu duymadım
ya çalıştığım yerdeki markette sabun tozu olanından var sıvı olanı almam için çarşıya gitmem lazım sanırım haftasonunu bekliycem..
Olumlu düşünmeye başlayabilirsin mesela canım.Malum bu dönemde olumsuz düşünceler hepimizin canını sıkıyor ama sen bizlerden kat kat fazla kendini iyi hissetmelisin ki meleğin etkilenmesin.Üstelik şimdiden ya bişey olursa gibi düşüncelerle kendi heveslerinede gem vuruyorsun.Bebeğine bişeyler almak istiyorsan al bak göreceksin ozaman kendini nasılda iyi hissetmeye başlayacaksın.Bebeğime hatim başladım bitmek üzere senin meleğinide ekleyeceğim bitiş duasına :))
ya çalıştığım yerdeki markette sabun tozu olanından var sıvı olanı almam için çarşıya gitmem lazım sanırım haftasonunu bekliycem..
Canim seni cok iyi anliyorum bende 27-28. Haftaya kadar hicbisey alamadim elim bir turlu gitmedi. Hersey Rabbimin elinde sen hep guzel dusun ve O'na sigin hem icin rahatlar hemde aklindaki olumsuz dusunceler gider ins. Risk herzmn hepimiz icin var hepimiz bebislerimizle Rabbime emanetiz,hem bak burda bircok kader arkadasi dertlesiyoruz ve hic birbirimizi tanimadan birbirimizin giyabinda guzel dualar ediyoruz. Rabbim eminim bu guzel dualarimizi kabul edip hepimizi saglikla yavrularimiza kavusturcak. Sen kalbini ferah tut ve bi an once hazirliklara basla bence cunku zaman daraliyo minis'in yakinda mis kokusuyla kollarinda olucak ins.
sabun tozuda güzeldir bence
bende sıvısını aldım mis gibi kokuyor.
ya da biraz daha bekle sen bilirsin:)
lavanta kokulusu vardı bende lavanta kokusunu hiç sevmem çok ağır geliyor kokusu :) yavrum lavanta kokmasın
Bazı annelerin emzirirken rahimlerinde ağrı hissetmesinin nedeni emzirmenin oksitosin hormonu salgısını artırması ve bu hormonun rahimin kasılmasını sağlamasıdır.
ilk dogum günün kutlu olsun bebişineooff ya uyandim ve uyuyamiyorum bebis icerde oryantal yapiyo resmen zilli bu arada benim adam grip olmus yataklari ayirdik bugun , o erken uyudugu icin onu yatak odasinda yatirdim bende salonda yatak actim kendime tv izledigim icin ama resmen koltuk batiyo gidip kocisi kaldirsam o odayi dezenfekte etmedende yatamam en iyisi suan icin cekmek
himm bu arada bugun de benim dogumgunum bakalim hasta esim ne yapacak merakla bekliyorum .
dun doktor kontrolum vardi 32+1 de bebisim 2100 gram ve boyu 45 cm olmusnstyede baglaniyorum artik hersey iyiydi cok sukur bir de doktor bakarken bebisimi hickirik tuttu gormeliydiniz kafasi her hickirdiginda bir oynuyoduki sormayin ayni zamanda sigortali gozuktugum icin dogum izni raporu almam gerekiyodu doktorum gerekli olcumleri aldi ozel muayenehane oldugu icin onun verdigi rapor gecerli sayilmiyo bu yuzden beni ozel bir hastaneye yonlendirdi arkadasi doktor varmis ondan alicam bugun gidip, kocise vericem oda muhasebecisine verecek yani izne ayriliyorum kizlar
benimde benimdegünaydın,allaha şükür iyiyz de dediğin gibi şu kalça ağrıları çok fena,o yöne yatıyorum ağrıyo,diğer yanıma dönerken zorlanıyorum,bu sefeer orası ağrıyor.çok kilo da almadık ama niye böyle oluyor yaaw
aynen katılıyorum sana eskisi kadar ultrasonda görme heyecanım kalmadı sanki:44: hareketlerini hissetmek beni tatmin ediyo.. başköşede o 4D resimlerinden war ztn bakıp bakıp sewiyorumGunaydin anneler.
İlk dgum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara...
Biz bugun 31 haftalik olduk dolu dolu, 34 e kadar beklesem mi doktora gitmek icin.
Bir sikayetim yok, gereksiz yere 200 tl bayilip evet iyisin birseyin yok lafini duymak sart mi?
dalinin garanül sabun detarjanını kullanan oldumu?
kızlar bugün yeni doğum yapmış arkadaşımı ziyaret etmeye gidicem demiştim şimdi geldim bebiş maşallah çok tatlı
3.500 kg 50 cm doğmuş 39. haftada çatı darlığından sezeryanla dünyaya geldi
annenin sezeryandan dolayı sütü geç gelmiş o sıkıntı olmuş gögüs ucu çok yok bebiş memeyi alamıyor çooookk sinirleniyor
bu sefer sütü gelmiş bebek alamayınca gögüsleri taş gb olmuş hemen makina almışlar sağmışlar saklama poşetide almışlar dolapta sütler stokta
acayip gaz sancısı var sürekli ağlıyor sarılık olmamış
annenin durumu iyiydi ayakta içte eriyen dikiş dışı yapıştırma sadece gülünce ve öksürünce problem oluyormuş epidural olmuş bebişi görünce tamamen uyutmuşlar
buarada izmirli arkadaşlar egepolde yaptı doğumu çook memnundu doktordan hastahaneden özellikle anesteziciden hemşirelerden...vs
kesinlikle tam doğum parası ayırmayın biraz fazla para ayırın ektra şeylere para çok gidiyor diyor
lanolin lansinoh gögüs kremi sürmüş son bir aydır hala sürüyorum ama fayda etmiyor diyor
unibaby yeni doğan acayip pişik yapmış artık pamuk ve suyla temizliyor
sabamed pişik kremi bizim işimize hiç yaramadı bepanten 10 numara diyor
1 numara bez 1 paket almış 2 numaradan fazla almış şuan 1 bitti 2 lerde büyük ama kullanıyoruz diyor
bebek durmayınca almıcam dediğim herşeyi aldım yapmayacağım dediğim herşeyi yaptım diyor
bugün okulda kı son gunum.kısmetse yarın gıdıp raporumu alıcam ve doğum ıznıme ayrılıcam.6 hazırana kadar evdeyım yanı tek çocukla:)))ondan sonra koş allah koş artık 2 bebeyle:)) kızımla araları tam 3 yıl olacak.o da 2009 haz.doğumlu.düşünüdkçe kıyamıyorum şimdi kızımao da daha çok küçük teyzelerı yaa.
bişey daha sorcam size ben.
bnm park yatağın ölçüleri 100x60. oan göre nevresim takımı ve yatak bulabilir miyim ki?
nerden bulabilirim
Kızlar kurabiye kalıplarımı aldım evdeki işlerim bitince hemen hamurunuda hazırlayığ uygulamaya geçicem umarım elime yüzüme bulaştırmam
Eki Görüntüle 387083
Kızlar kurabiye kalıplarımı aldım evdeki işlerim bitince hemen hamurunuda hazırlayığ uygulamaya geçicem umarım elime yüzüme bulaştırmam
Eki Görüntüle 387083
merhabalarrrrrr :)
biz bugun anane ve oğlusmla salı pazrını taln edıp geldık :)
sizzde kyfler nasıl baklım :)
herkese slmlar, nasılsınız? bi problem yok inşş..
ben sabah kocişi yolladıktan sonra ortalığı topalrladım, 2 makine çamaşır koydum ki akşama kurusun ütü yapıcam.
bulaşıklar falan vardı onları hallettim.
sonra dışarı çıktım bi market, manav dolaştım.
şimdi de öğle yemeği yedim ve topic ime geldimmm
doğum günün kutlu olsun cnmmm
eşine de çok geçmiş olsunn
ay ben de öyleyim. bi de aklıma koydum mu yapıveririm hmn.
bnm eşimin de elinden de gelmez öle tamir tadilat işleri.
ben ona getir götür işi yaptırırım.
evde lambaları falan hep ben değiştiririm
ilk dogum günün kutlu olsun bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?