2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selamlar kızlar
keyifler yerindedir umarım
ben kabız olmuşum,yaklaşık yarım saat süren rezil bir tuvalet macerasından sonra heryerim ağrıyor diyebilrim, epey de kanama oldu
bebeğe bişey olacak diye korktum en fazla
en son tuvalette acıdan bayılacaktım
ilk kez bu kadar kötü oldum yaa
inşallah devam etmez çünkü dermanım kalmadı valla

ben bir uyku seti, bir tane ikeadan ince yorgan ve geçen gün internetten bir tane bebek yorganı aldım (ince ve ebatları küçük)
3 nevresim takımı, 2 lastikli çarşaf, 1 yastık, iki yastık kılıfı aldım
sanırım ben de biraz abarttım
ama bende de astım-alerji var
sık nevresim değiştirmeye alıştım
bebişte de olma ihtimali yüksek zaten kalıtsal olduğundan
sık sık değişirim umarım

nevresim takımları standart ölçülerde değil bu arada
o nedenle önce yorganı alıp sonra ona uygun ölçüde nevresim almanızı tavsiye ederim
hatta ikeanın yorganı çok iyi, hem ice hem %100 pamuk
o yorgana uygun nevresim takımları da var, çok ciciler bence
3ünü de ordan aldım ben zaten 20-30 arası fiyatlar

kizlar ben kk dan takip ettigim kadariyla cogu anne hacisakirin granul sabununu onermisti bende ondan aldim bu arada yumusatici kullanmayi dusunuyormusunuz

kizlar ben kk dan takip ettigim kadariyla cogu anne hacisakirin granul sabununu onermisti bende ondan aldim bu arada yumusatici kullanmayi dusunuyormusunuz

ben düşünmüyorum
6 aydan falan sonra çamaşırlar yumuşak olmassa kullanırım
sabun tozuyla yumuşak olduğunu okumuştum çamaşırların
ben de hepsinden aldım işte duyduğum
dalan roxy matik sabun tozu
hacı şakir granül sabun
hacı şakir sıvı sabun

Benim deterjan koleksiyonumda bir dalin yumusatici eksik dalan roxy ve dalin granullu almadim cunku h.sakir 2 buyuk paket almistim.
Bu arada hava buz gibi, ben acayip halsizim. Karnim da davul gibi, cunku bugun bogazim hic durmadi.

geçmiş olsun canım
kivi bende kabızlığa çok iyi geliyor
dene bi istersen.sanırım yavaş yavaş kabızlık sorunları başlayacak

yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
zaten sabun ve sıvı deterjan yumuşak yapıyormuş
gerek yok diyorlar

Son düzenleme:

hergün yerim aslında kivi
şimdiye kadar bikaç kez oldum ama çok sıkıntı çekmemiştim
bu sefer ciddi sıkıntı yarattı ama umarım devam etmez
sağolasın önerin için

hergün yerim aslında kivi
şimdiye kadar bikaç kez oldum ama çok sıkıntı çekmemiştim
bu sefer ciddi sıkıntı yarattı ama umarım devam etmez
sağolasın önerin için

geçenlerde bende de olmuştu senı çok ıyı anlıyorum.ben de ağlamıştım acımdan bayılacak gıbı olmuştum.

Kizlar anne sutu kiyafete gecince kazik gibi yapiyormus ve lekesi de cikmiyormus.
Bol bol omuza koymak icin tulbent, agiz bezi, onluk falan lazim. Bebegin kusmugu da ayni sekilde giysinin ustunde kaskati oluyormus.

Kizlar anne sutu kiyafete gecince kazik gibi yapiyormus ve lekesi de cikmiyormus.
Bol bol omuza koymak icin tulbent, agiz bezi, onluk falan lazim. Bebegin kusmugu da ayni sekilde giysinin ustunde kaskati oluyormus.

evet sertleştiriyor ama
yıkanınca çıkıyor.bol bol ağız bezi kullanılıyor
hem bebek kusunca hem biz emzirirken görümcemden biliyorum :)

göğüs pedi almak gerek bunun için chicconunkini kullanmıştım en iyisi oydu birde ilk dönemler için kauçuk meme ucu edinin canınız yandığında kullanın yoksa çıkan yaralar iyileşmek bilmiyor

kızlar benim kızım olucak nasipse doktor zayıf bir bebek olacak dedi calciday ve ginoferrosanol kullanıyorum birde balıkyağı vermişti kesinlikle et yiyemiyorum farklı bir tavsiyesi olacak olan var mı nasıl kilo aldıracam oğlum 2700 doğmuştu

keçiboynuzu pekmezi kesinlikle işe yarıyor
burada bi arkadaşa daha önermiştim bebişi
kilo almaya başlamıştı.bide yakınımdan biliyorum.
tabi bebişle beraber anneyede kilo yapıyor ama
yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…