2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aaaa
ayrılıyormusun izne??
yaaaa
olmass eve net alın siz
biz paşacımla çok ösleriz seni ve minnaklarını

Canim biz de seni ozliycez, evde baglanti olmadan cok sıkılırsın. Dayanamazsin bizden ayri kalmaya
Gorusemezsek de sana da kolay dogumlar diliyorum canim, hamileyken goremedik belki bebeklerle bir foto cektirir koyarsiniz buraya

yaaa ama olmaskiii , bizde seni özliycez canım fırsat buldukça uğramaya çalış sanada hayırlı doğum dilerim kuzucuklarınıda öptüm..
Oznur, kurabiyesi yok ama tarifte.
Bir de o sitede yeni dogan bebek kurabiye yapim seti var. Orda pembe beyaz seker hamuru var zaten.
Mesele kurabiye tarifi bulmakta. Sen o setten almadin mi?

canım ben model olarak netten baktım ona göre aldım kalıpları her hangi bi tarif yok kurabiye hamurunun tarifini arkadaştan alıcam o zaman sanada yazarım kurabiyenin tarifini..
bu arada şeker hamurunu nettende sipariş verebilirsin kilosu 10 tl falanmış sanırım..

aaaa
ayrılıyormusun izne??
Yaaaa
olmass eve net alın siz
Biz paşacımla çok ösleriz seni ve minnaklarını

ben de özlerim, özlicem de eminim
ama bağlatma ihtimalimiz var inşallah
daha önce vardı gerek yok benim işyerimde var senin iş yerinde var diye eşime kapattırmıştım
şimdi çok pişmanımmm

ben de özlerim, özlicem de eminim
ama bağlatma ihtimalimiz var inşallah
daha önce vardı gerek yok benim işyerimde var senin iş yerinde var diye eşime kapattırmıştım
şimdi çok pişmanımmm

o zaman şimdi hemen tekrar bir bağlantı istiyoruz..:) bizim içinn...lütfennnn

bu topiği sensiz düşünemiyorum
en çok seni görüyordum
kendine iyi bak bol bol dinlenirsin
bakalım hangimiz önce doğum yapacağız:)
sanada hayırlı kolay doğumlar bi avazda kurtulursun inşallah

yaaa ama olmaskiii , bizde seni özliycez canım fırsat buldukça uğramaya çalış sanada hayırlı doğum dilerim kuzucuklarınıda öptüm..
.

canim biz de seni ozliycez, evde baglanti olmadan cok sıkılırsın. Dayanamazsin bizden ayri kalmaya
gorusemezsek de sana da kolay dogumlar diliyorum canim, hamileyken goremedik belki bebeklerle bir foto cektirir koyarsiniz buraya

inşallah fırsat bulunca gelip durumumu yazıp geçmişi de okuyup kaçarım

öznurcum marshmallowla topikten biri denedim güzel değil demişti ama kimdi hatırlamıyorum:26:

inşallah fırsat bulunca gelip durumumu yazıp geçmişi de okuyup kaçarım

öznurcum marshmallowla topikten biri denedim güzel değil demişti ama kimdi hatırlamıyorum:26:

benimde bir arkadaş yaptı sadece pudra şekeri çok koyduğu için şekeri çok olmuş :) kurabiyeleride yemesinler artık süs olsun :))

günaydın herkese,
akillibidik gitme ya. valla ben kendi adıma çok özlüycem seni. en kısa zamanda eve internet bağlatın. merak ederiz seni. daha göbüşünün fotosunu bile göremedik.
giremesen de habersiz bırakma bizi. Allah sağlıklı doğumlar versin inşallah.

timam habersiz bırakmam kuzum
zaten sizi merak ederim

hepimize sağlıklı doğumlar versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…