2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kurabiye yapması kolay
kalıplar var.süslemesi zor iş cesaretim kırıldı
canım el becerim vardır ama olurmu olmazmı bilmem büyük konuşmamak lazım :)) artık olduğu kadar fotodakiler kadar profesyonel olmaz zaten aynılarını görmeyi beklemeyin :))

bunlara benzetebilirsen sen baya becerikli bir hatunsun demektir ben şahsen yapamam stres olurum gıcık olurum vs

denemekte fayda var yakındır yapmam :))

zaten internetten alacağım çok şey var
internette çok daha ucuz bulunabiliyo herşey

evet aynen
geçen nar bebenin önünden geçiyorduk dedim
bübchenin çantasıyla göğüs kalkanını alalım eşime
çanta 79 liraydı nette kalkan 32,90 dı
mağazada çanta 109 kalkan 39 liraydı!!!!!!!!

eee kuzucum dükkan kirası, tezgahtar maaşları, elektrik, su, stopaj.. Ohooo
bunlar nereden çıkacak

eee kuzucum dükkan kirası, tezgahtar maaşları, elektrik, su, stopaj.. Ohooo
bunlar nereden çıkacak

dimi ??
sonrada kocişin
zaten sevmem ben mağazaları alalım işte netten ne diye giriyoruz bıdı bıdı bıdı bıdılarını dinledik : )))
aslında net en iyisi
gidiyorum mağazada görüyorum
netten sipariş veriyorum
hehehehe

benim karateci oğlum
nasıl hareketli şükürler olsun
bakalım doktor amcamıza gidince hareketlere dewammı yoksa yine top gibi kıvrılacakmı?
kaç aydır yüzünü göremiyoruz yahu paşanın
güzel haberler duyalım inşallah
şu son 2 haftadır uykusuz geziyorum,
yine2 haftadır kasıklarıma ve daha aşağıya vuran acayip baskılar ve sancılar hissediyorum
bakalım nedenmiş
soralım doktor amcaya :26::26:

günaydın arkadaşlar
bugün evdeyim
çok şükür gece hiç kabus görmedim ve kendi çapımda deliksiz uyudum diyebilirim
çok özlemiştim iyi oldu
yataktan da yeni çıktım, uyumasam da keyif yapayım dedim
kahvaltı etmedik daha, biraz daha acıkalım diye bekliyoruz
sabah da tartıldım 12,5 kilo ile devam ediyormuşum yoluma

cici kurabiyelerinizi gördüm
ama ben hiç yeşermiyorum çünkü pasta konusunda çok beceriksizim
hafta sonu arkadaşlar gelecek diye 2 tatlı denedim, ikisi de tutmadı gibi bişey
arkadaşım tatlıyı yapıp getirecek artık napalım
zaten eşim de isyan bayrağını çekti, yeter deneme artık olmuyor diye (ee olmayan tatlıları hep kocama yedirdim de )

akıllıbıdık canım son haftanmış sanırım
izne ayrılmana sevindim fakat ama cidden netsiz olmaz yaa
eve bağlatın net, ya da vınn alın veya telefondan gir falan ne bileyim yap bişeyler
doğumdan sonra da evde olacaksın zaten
arada bir uğrar iyiyiz dersin olmaz mı?
giremicek olursan da mesaj at arada tamam mı iyiyiz diye, ben kızlara iletirim
doğum olunca da haberlerini bekliyorum mutlaka
ama en güzeli net bağlatman tabi

kızlar geçen sene kuzenım 2011 ağustaos annesındeydı bu klupte doğum yaptılar kırkı çıktı
izmirde oturdugu için kım topıkte ızmırdense onlarla bebişleri2 aylıkken falan bı pastanede buluşmuşlar bebeklerını görmüşler tanışmışlar ne gusel bizlerdemi yapsakkkhehehe

kızlar geçen sene kuzenım 2011 ağustaos annesındeydı bu klupte doğum yaptılar kırkı çıktı
izmirde oturdugu için kım topıkte ızmırdense onlarla bebişleri2 aylıkken falan bı pastanede buluşmuşlar bebeklerını görmüşler tanışmışlar ne gusel bizlerdemi yapsakkkhehehe

ben de özlerim, özlicem de eminim
ama bağlatma ihtimalimiz var inşallah
daha önce vardı gerek yok benim işyerimde var senin iş yerinde var diye eşime kapattırmıştım
şimdi çok pişmanımmm

cnm inan 1 gün bile duramazsın ben dayanamayıp telefonumdan girmiştim, sen bir an önce bağlat bence

kızlaarrr bnm kuzenım 2011 ağustos annesiydi izmirden bebişleri doğdugunda kımler ızmırdense bebeklerıyle toplanmışlar bı cafede tanışmışlar bebişlerini görmüşlerr bu klupteydı oda hala gorusuolar bızlerdemı ole yapsak

biraz geç oldu canım ama yinede fikrimi yazim.bana arkadaşım 2.sini netten alıp hediye yolladı.açtım baktım güzel bişeydi.chikkonun mp3kısmı var fark olarak sanırım.oda pek eksik sayılmaz alır mp3ü yanına koyarsın dinleteceksen olur biter...güneşliği olması avantaj.ama chiccoda güzel artık sana kalmış karar:)))

ben de özlerim, özlicem de eminim
ama bağlatma ihtimalimiz var inşallah
daha önce vardı gerek yok benim işyerimde var senin iş yerinde var diye eşime kapattırmıştım
şimdi çok pişmanımmm

canım ya üzüldüm bak şimdi gerçekten topikte görmeye alışık olduğum kişilerdensin sen ve ikizlerini özliycez oğluşumla, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bir nefeste kolayca doğum yaparsın inşallah, habersiz bırakma yine de...

Akıllı bıdık bencede net şart ben şimdi annemelrde kalıyorum.doğumda kayınvalidemlerde olacağım.1-2ay kalacağım sanırım.orda net yok ama ben ya vın alırım yada net bağlatırım.sıkıntıdan patlarım yoksa..tabi bu kadar sık giremem orda ama yinede canım sıkılınca bir uğrarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…