- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.861
burdayım canım merhaba..
evet isterim sütlü tatlılara bayılırımmm
hele bir de tam tutarsa of offfff
tarifleri ben de istiyoruuummm
ben de sabah gidip raporumu aldım.bugunden ıtıbaren evdeyım artık.
tatlı konusunda becerikliyimdir
sürekli yapsam 100 kiloyla doğuma giderdim
benim iki gündür iştahım yok akşam
kuş kadar yedim sabahta öyle
keşke böyle gitse dalgalanmalar yaşıyorum
özelden tarifi yazarım süper oluyor
merak etme evden bağlanacak gibiyim..
1-2 gün sonra sütyen hamile külodu falan istersem kocadan dönüşüm yakındır
kımsecıkler yokkı topıkte omassa bı hafta daha ılerı atalım gören okusun msj atsın özelden falan nerde kım kım buluşulcak die
canım özel mesaj atamıyormuşum ben 100 mesaj olmadan. o yüzden cevap yazamadım kusura bakma. mesajın çok güzeldi teşekkür ederim çok düşüncelisin...
Merhaba Haziran anneleri..Bende bu yola sizinle başladım . 6+6 haftalıkken düşük yaptım, çok ağladım üzüntümü sizinle paylaştım.... 3 ay korunma dönemi geçirdik . Şimdi hamileyim ,yarın 12. haftamıza giriyoruz.Ara sıra sizin sayfalarınızı okudum. oznur-u ile son adet tarihimiz aynıydı. Olsa kaç haftalık olur du dedim. Bakıyorum şimdi bebişleriniz büyümüş,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Doğum hikayelerinizi de burdan takip edeceğim, gerçekte olamasam da bir yanım hala haziran annesi. Herkese sevgiler..
evet iş yerinde öyle sitelerdeyken yakanırsa açıklaması
eve net almaktan daha karmaşık olur
kızlar kurabiyenin tarifi
konuyu açabildim sonunda
isteyen alabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/519330-damla-cikolatali-kurabiyefotografli.html
rica ederim..Allah kabul etsin şimdiden..
konuyu açabildim sonunda
isteyen alabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/519330-damla-cikolatali-kurabiyefotografli.html
canım tekrar hamile kalmana sevindim Allah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
konuyu açabildim sonunda
isteyen alabilir
sütlü tatlıda şöyle,
yalancı tavuk göğsü
1 litre süt
9 kaşık şeker
1 paket vanilya
1 su bardağı irmik
karışım kaynadıktan sonra
içine küçük bir parça margarin atıyoruz
borcama döküp
soğuduktan sonra üzerine
hindistan cevizi döküyoruz
(bu tarifi bilenler vardır basit lezzetli)
Merhaba Haziran anneleri..Bende bu yola sizinle başladım . 6+6 haftalıkken düşük yaptım, çok ağladım üzüntümü sizinle paylaştım.... 3 ay korunma dönemi geçirdik . Şimdi hamileyim ,yarın 12. haftamıza giriyoruz.Ara sıra sizin sayfalarınızı okudum. oznur-u ile son adet tarihimiz aynıydı. Olsa kaç haftalık olur du dedim. Bakıyorum şimdi bebişleriniz büyümüş,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Doğum hikayelerinizi de burdan takip edeceğim, gerçekte olamasam da bir yanım hala haziran annesi. Herkese sevgiler..
bu sütlü tatlının üzerine ben bir de meyve sosu döküyorum, hazır toz olarak satılıyor sadece su ile karıştırıyorsun, kaynatmıyorsun bile üzerine döküyosun, buzdolabında 2 saat bekletip servis yapıosun
amin canım. bişey sorcam o olayı kendim yapsam olur değil mi? yoksa başkası mı yapacak benim adıma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?