2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Merhaba Haziran anneleri..Bende bu yola sizinle başladım . 6+6 haftalıkken düşük yaptım, çok ağladım üzüntümü sizinle paylaştım.... 3 ay korunma dönemi geçirdik . Şimdi hamileyim ,yarın 12. haftamıza giriyoruz.Ara sıra sizin sayfalarınızı okudum. oznur-u ile son adet tarihimiz aynıydı. Olsa kaç haftalık olur du dedim. Bakıyorum şimdi bebişleriniz büyümüş,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Doğum hikayelerinizi de burdan takip edeceğim, gerçekte olamasam da bir yanım hala haziran annesi. Herkese sevgiler..

tarifi burdan verirsen sewiniriz biz de deneyelim :))

canım tekrar hamile kalmana sevindim Allah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Son düzenleme:
canım tekrar hamile kalmana sevindim Allah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Canım yine sen cevap verdin.. Biliyormusun düşük sürecimde de sen hep destek oldun. Umarım çok kolay bir doğum yaparsın ve sağlıkla alırsın prensesi...Ben arada yine takip edeceğim sizi.. Kafam sıkışınca tecrübelerinizden faydalanmak için yin yazıcam. Sağlıkla kal..

bu sütlü tatlının üzerine ben bir de meyve sosu döküyorum, hazır toz olarak satılıyor sadece su ile karıştırıyorsun, kaynatmıyorsun bile üzerine döküyosun, buzdolabında 2 saat bekletip servis yapıosun

canım merhaba. inan tüylerim diken diken oldu ama sakın ağlayıp üzülme herşeyde bir hayır vardır. ben de ilk bebişi kaybettim bu ikinci hamileliğim bunda da başka bir sürü sorun çıktı şu an yüksek riskli gebelik grubundayım. üzülüp ağlasam da yas tutsam da sonuç değişmiyor. o yüzden Allaha sığınıp hayırlısını dilemek en doğrusu. ben de haziran annesi değilim aslında çünkü sonuna kadar bekletmicekler erken doğum olcak. muhtemelen mayıs annesiyim ama bu gruptan kopmadım. önemli olan güzel şeyler paylaşmak ki burda gerçekten güzel bağlar kuruyoruz. bence burdan da kopma sen devam et yazışmalara. Allah yeni yolculuğunda yardımcın olsun. Dualarına bizi de kat....

evet bunu bilmeyen pek yok zaten
kolayda acil birileri gelince yapıveriyorum hemen
üzerini istediğiniz biçimde süsleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…