- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.881
Canım yine sen cevap verdin.. Biliyormusun düşük sürecimde de sen hep destek oldun. Umarım çok kolay bir doğum yaparsın ve sağlıkla alırsın prensesi...Ben arada yine takip edeceğim sizi.. Kafam sıkışınca tecrübelerinizden faydalanmak için yin yazıcam. Sağlıkla kal..
ay ne güzel raporunu almışsın bende yarın alıcam ama çalışsam mı çalışmasam mı çok kararsızım. böyle izin hakkıda kazanınca işe zorla geliyorum ayaklarım ters gidiyor
ben de sabah gidip raporumu aldım.bugunden ıtıbaren evdeyım artık.
merhabalrrrrr :)
sabhdan problem vardı kk da bakım yapılıyomus gıremedım
dun salıdan bişiler almısdım oğlusuma onları yıkadım ohh mis giib oldu :)
agız mendili yaptınız mı siz kızlar ?
bebk şekeri olyına da yavasdan girmme lazım artık :)sizler karr verdınz mı ?
bnde pazrtesı faln temzlıkle ugasdım gıremedım inşallh kımsede sıkıntı yoktur :)
yaa inşallah 40. haftayı geçmez doğumlar
o çok stresli
36dan önce de olmaz inşallah
arkadaşın ablası bekledi 40+5 falandı işte
doktora gidiyor doğmaz bu diyordu daha
son kontrolde sormuş korkuyorum kakasını yapacak yiyecek diye demiş
doktor da bişey olmaz demiş
aynı günün akşamı suyu gelmiş ama yeşil yeşil
bebek kakasını yapmış tabi, gidince anlaşılmış
acilen sezeryana alındı (sancı falan yoktu çünkü zaman kaybetmek istemediler)
o kadar bekleyip sezeryan olması da sinir bozucu tabi
ama sağlıklılar çok şükür
akıllı bıdık sensiz topik bi tuhaf olcak. umarım herşey istediğin gibi gelişir ama arada gir be nete. :9 şartları zorla ki bence özliyceksin burayı. bizde özliycez seni.
akıllı bıdık sensiz topik bi tuhaf olcak. umarım herşey istediğin gibi gelişir ama arada gir be nete. :9 şartları zorla ki bence özliyceksin burayı. bizde özliycez seni.
slm annişler nslnz bakalım akıllıbıdık nereye gidiyo ya noldu bn yokken
Merhaba Haziran anneleri..Bende bu yola sizinle başladım . 6+6 haftalıkken düşük yaptım, çok ağladım üzüntümü sizinle paylaştım.... 3 ay korunma dönemi geçirdik . Şimdi hamileyim ,yarın 12. haftamıza giriyoruz.Ara sıra sizin sayfalarınızı okudum. oznur-u ile son adet tarihimiz aynıydı. Olsa kaç haftalık olur du dedim. Bakıyorum şimdi bebişleriniz büyümüş,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Doğum hikayelerinizi de burdan takip edeceğim, gerçekte olamasam da bir yanım hala haziran annesi. Herkese sevgiler..
izne çıkıyorum canım evde de halihazırda net bağlantım olmadığından bağlatana kadar uzağız
hadi ya alışmıştık sana dikkat et kendine de bebişlerine de şimdiden görüşemessek bebeklerine ssağ salim kavuşman dileğiyle allah yardımcın olsun bi nefeste kurtulasın inş. Tanıştığıma çok memnun oldum gerçekten çok üzüldüm ya dilediğin herşey gönlünce olsun
güle güle canım... kib.. vera ve eymen e de tabiiizne çıkıyorum canım evde de halihazırda net bağlantım olmadığından bağlatana kadar uzağız
kizlar bir konuda bilgiye ihtiyacim var.ben bir türlü karar veremedim kac tane almam lazim diye..önce ön bilgi vereyim..
Ben okula gidiyorum 1 eylül de yaz tatili bitiyor.esim 16 a kadar evde.benim okul saatlerim cok farkli.
Bir bakiyorsun 9-12 arasi,bir bakiyorsun 12-15 arasi..haftada 1-2 defa da bos gün oluyor.
Simdi ben okulda iken sütümü sagip evde birakcam.
Ama neye sagmam lazim..saklama kaplari var avent in ,onlarami yoksa biberona mi?biberona ise kac tane biberonum olmasi gerekiyor?saklama kabi ise yine kac tane ve bunlarin kac ml oldugunu bilmiyorum..ben tek ufak gördüm..
amin canım hepimiz alalım inşallah bebişleri kucaklarımıza sağa salim
ben de alışmıştım bi şekilde ara ara uğrar, güzel haberler almaya ve vermeye gelirim inşallah
senin de hayırlı ve gönlünce olsun herşey..
ayyy hepi topu bir hafta girmedim neler olmuş???
Güle güle canım... Kib.. Vera ve eymen e de tabii)özletme arada uğra fırsat bulabilirsen...
Ben de geçmiş okumaya çalışayım. Benden başka çalışan hamile kaldı mı ki acep?? Herkes tek tek ayrılıyo...
Kizlar bir konuda bilgiye ihtiyacim var.Ben bir türlü karar veremedim kac tane almam lazim diye..Önce ön bilgi vereyim..
Ben okula gidiyorum 1 eylül de yaz tatili bitiyor.Esim 16 a kadar evde.Benim okul saatlerim cok farkli.
Bir bakiyorsun 9-12 arasi,bir bakiyorsun 12-15 arasi..Haftada 1-2 defa da bos gün oluyor.
Simdi ben okulda iken sütümü sagip evde birakcam.
Ama neye sagmam lazim..Saklama kaplari var avent in ,onlarami yoksa biberona mi?Biberona ise kac tane biberonum olmasi gerekiyor?Saklama kabi ise yine kac tane ve bunlarin kac ml oldugunu bilmiyorum..Ben tek ufak gördüm..
güle güle canım... kib.. vera ve eymen e de tabii)özletme arada uğra fırsat bulabilirsen...
ben de geçmiş okumaya çalışayım. benden başka çalışan hamile kaldı mı ki acep?? herkes tek tek ayrılıyo...
canım avent saklama kapları avent biberonla uyumludur, kapağı çıkarıp biberonun emziğini takacak verecek olan kişi
farklı marka olursa uyum olmaz ve sütü o kaptan biberona boşaltması gerekir
bence herşeyi aynı marka ve uyumlu olmasına dikkat ederek alırsan çok pratik olur
Tek emzik ve bikaç kapla halledersin
kızlar merabaaa. umarım herkes ve bebişler iydir.
aynen benimde ayaklarım ters gidiyor. napcaz ya zaman durdu sanki.
hadi gözün aydın. bizede nasip olur inş. hazırlık yapcam diyede çok yorma kendini. insanın evde olması gibi yok ama yaaaa
12 li takım olarak aldım bi mağazadan kendim yapmadım ama kumaşı güzeldi o yüzden aldım. bebek şekerinede son bir ay kala ilgilincem çünkü badem koydurcam içine bellide olmaz lavantada olabilir. bi pastanede gördüm çok beğendim tüyler felan var çok şeker. bakalım kısmet.
ayyy canım işte bundan korkuyorum bende. 38 gibi doğurmak istiyorum ama sipariş vermekle olmuyo tabi:)) sezeryan istiyorum doktorumla 30. haftamda konuşayım diyorum. biliyorum zorlıycak beni normale ama benim hemoroitim var ıkınamam.. belkide bahane azcıkta tırsıyom:18: sezeryanın da güzel yani herşeyi tasarlıyabiliyorsun. temizliğin hastane çantan, kendi temizliğin felan panik olmuyosun hiç.
güle güle canım... kib.. vera ve eymen e de tabii)özletme arada uğra fırsat bulabilirsen...
ben de geçmiş okumaya çalışayım. benden başka çalışan hamile kaldı mı ki acep?? herkes tek tek ayrılıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?