2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canım inş.içimi cızlattın ama ( inş. olan tecrübelerimizi tabiki paylaşırız Allah herkese hayırlısını nasip etsin..

kızlar merabaaa. umarım herkes ve bebişler iydir.

ay ne güzel raporunu almışsın bende yarın alıcam ama çalışsam mı çalışmasam mı çok kararsızım. böyle izin hakkıda kazanınca işe zorla geliyorum ayaklarım ters gidiyor

aynen benimde ayaklarım ters gidiyor. napcaz ya zaman durdu sanki.

ben de sabah gidip raporumu aldım.bugunden ıtıbaren evdeyım artık.

hadi gözün aydın. bizede nasip olur inş. hazırlık yapcam diyede çok yorma kendini. insanın evde olması gibi yok ama yaaaa

12 li takım olarak aldım bi mağazadan kendim yapmadım ama kumaşı güzeldi o yüzden aldım. bebek şekerinede son bir ay kala ilgilincem çünkü badem koydurcam içine bellide olmaz lavantada olabilir. bi pastanede gördüm çok beğendim tüyler felan var çok şeker. bakalım kısmet.

ayyy canım işte bundan korkuyorum bende. 38 gibi doğurmak istiyorum ama sipariş vermekle olmuyo tabi:)) sezeryan istiyorum doktorumla 30. haftamda konuşayım diyorum. biliyorum zorlıycak beni normale ama benim hemoroitim var ıkınamam.. belkide bahane azcıkta tırsıyom:18: sezeryanın da güzel yani herşeyi tasarlıyabiliyorsun. temizliğin hastane çantan, kendi temizliğin felan panik olmuyosun hiç.

akıllı bıdık sensiz topik bi tuhaf olcak. umarım herşey istediğin gibi gelişir ama arada gir be nete. :9 şartları zorla ki bence özliyceksin burayı. bizde özliycez seni.

canım emnim çok zor bir durumdur ama ne diyelim herşeyde vardır bi hayır. inan çok üzüldüm. ama bak aynı güzelliği şimdi yine yaşıyorsun inş bu sefer sağ salim bebeğini alırsın kucağına. bizde bile büyümesine rağmen hala korku var her gün inş iyidir bebeğim diye dua ediyorum, hareketini hissetmesem aklım çıkıyor bu biraz zorlu bir süreç Allah hepimize yardım etsin ve bebikler sağ salim gelsin

izne çıkıyorum canım evde de halihazırda net bağlantım olmadığından bağlatana kadar uzağız

hadi ya alışmıştık sana dikkat et kendine de bebişlerine de şimdiden görüşemessek bebeklerine ssağ salim kavuşman dileğiyle allah yardımcın olsun bi nefeste kurtulasın inş. tanıştığıma çok memnun oldum gerçekten çok üzüldüm ya dilediğin herşey gönlünce olsun

Kizlar bir konuda bilgiye ihtiyacim var.Ben bir türlü karar veremedim kac tane almam lazim diye..Önce ön bilgi vereyim..
Ben okula gidiyorum 1 eylül de yaz tatili bitiyor.Esim 16 a kadar evde.Benim okul saatlerim cok farkli.
Bir bakiyorsun 9-12 arasi,bir bakiyorsun 12-15 arasi..Haftada 1-2 defa da bos gün oluyor.

Simdi ben okulda iken sütümü sagip evde birakcam.
Ama neye sagmam lazim..Saklama kaplari var avent in ,onlarami yoksa biberona mi?Biberona ise kac tane biberonum olmasi gerekiyor?Saklama kabi ise yine kac tane ve bunlarin kac ml oldugunu bilmiyorum..Ben tek ufak gördüm..

amin canım hepimiz alalım inşallah bebişleri kucaklarımıza sağa salim
ben de alışmıştım bi şekilde ara ara uğrar, güzel haberler almaya ve vermeye gelirim inşallah

senin de hayırlı ve gönlünce olsun herşey..

ayyy hepi topu bir hafta girmedim neler olmuş???
izne çıkıyorum canım evde de halihazırda net bağlantım olmadığından bağlatana kadar uzağız
güle güle canım... kib.. vera ve eymen e de tabii )özletme arada uğra fırsat bulabilirsen...
ben de geçmiş okumaya çalışayım. benden başka çalışan hamile kaldı mı ki acep?? herkes tek tek ayrılıyo...

canım avent saklama kapları avent biberonla uyumludur, kapağı çıkarıp biberonun emziğini takacak verecek olan kişi
farklı marka olursa uyum olmaz ve sütü o kaptan biberona boşaltması gerekir

bence herşeyi aynı marka ve uyumlu olmasına dikkat ederek alırsan çok pratik olur
Tek emzik ve bikaç kapla halledersin

allah razı olsun canım saolasın seninde öle görüşmek üzere kendine dikkat et aeo

inşallah siz de iyi bakın minişlere

kızlar slm nasılsınız bugün işlerden anca gelebildim
bi sürü çiçek aldım onları diktim balkonum rengarenk oldu gözüm gönlüm açıldı
sonrada yazlık kışlık ayrımı yaptım ne çok giysi varmış ama yinede giycek hiç bişeyimiz yok
semt pazarı vardı oraya gitttim meyveler sebzeler aldım geldim yemek yapıyorum kocişi bekliyoruz
anca oturdum valla artık çokk yoruluyorum
şimdi biraz siz neler kaynatmışsınız geçmişi okuyalım görüşürüz

süt saklama kabı al bence
poşetleride var sen bilirsin.
aventin 180 ml ve 125 ml lik kapları var
zaten 10 lu 4 lü falan satılıyor
hemen hepsi dolmaz heralde
8 10 tane olsa yeter bence

aaaa daha ben varım ya son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum zorda olsa. 5 haftayı bebeğime saklamayı istiyorum. zira ücretsiz izin almak gibi bi lüksüm olmıycak.

Kızlar bu arada 13 Nisanda BİM e bebek fotoğraf çerçevesi geliyomuş. linki ve fotoyu paylaşamıyorum malesef. ama çok güzel. her yaşının resim karesi oluyor. bi bakın isterseniz.

Izine ayriliyormussun.Gözün aydin ama eve hemeeen net baglattirInsanin gözü ariyor annisleri.Alistik

Bu arada saol cvp icin.Avent saklama kabi alirsam ,avent biberonuda alirim diyorum.
Mesela 4 biberon alsam onlarda olsa sutum olurmu?4 u de o bir kac saatde bitmezde,yinede saglama alayim.Lazim olcaklar nede olsa diyorum:26:

ya sürekli mazaret arıyorum galiba bende alıcam raporu

ben varım cnm çalışan Allah izin verirse 37. haftama kadar çalışcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…