2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

4 biberon fazla birsürü de kap alacaksın
aventin sadece emzik kısmı da satılıyo
1 biberon, 2 biberon emziği 8 kap yeter sanki

süt saklama kabı al bence
poşetleride var sen bilirsin.
aventin 180 ml ve 125 ml lik kapları var
zaten 10 lu 4 lü falan satılıyor
hemen hepsi dolmaz heralde
8 10 tane olsa yeter bence

Saklama posetini hic duymadim canim. Insallah 1 mayisda geriye kalan eksikleri tamamliyacagim.Ozaman gittigimde bebek magzasina sorarim varmi öyle birsey onlarin elinde diye.Daha basit olur.Sonrada biberona istenilen miktarda aktarilir.

ben varım beeen beeeennnn
bu akşam doktora gidicez
bakalım 32 haftada çalışabilir raporu vericem mi dicek vermicem mi diycek
bizim tosun paşanın gidişatına göre demişti karar vericez diye

4 biberon fazla birsürü de kap alacaksın
aventin sadece emzik kısmı da satılıyo
1 biberon, 2 biberon emziği 8 kap yeter sanki

Simdi ben 1 tane 150ml´lik biberon almistim zaten. Green to grow diye organik bir sise.Kimyasalsiz filan. Simdi söyle eger saklama poseti bulursam ,aventin saklama kabina gerek kalmaz.Ama bulamazsam dedigin gibi yapcam.Avent e yönelcem.

kızlar bebek yatağı aldınız mı aldıysanız nereden ne kadara ve tam ortopedik mi yarı ortopedik mi aldınız?? yardımcı olur musunuz???

kızlar bebek yatağı aldınız mı aldıysanız nereden ne kadara ve tam ortopedik mi yarı ortopedik mi aldınız?? yardımcı olur musunuz???

tam ortopedik aldım canım o daha ii olduğu sölendi bilmiom da 65 ti 50 liraya ayrıca yaz kış uyumlu dedi bilmiom inş. yardımcı olmuşumdur

ya ne güzel kararlısın bende çalışırım diyodum ama rapor haftam gelince yan çizmeye başladım çok kararsızımmmmmmmmm:44::44::44:

Sağlığında bir sorun yoksa sabret cnm sonra bebelerimizi bırakıp işe gelmek daha da zor gelcek, sen kime baktırmayı düşünüyorsun?

Simdi ben 1 tane 150ml´lik biberon almistim zaten. Green to grow diye organik bir sise.Kimyasalsiz filan. Simdi söyle eger saklama poseti bulursam ,aventin saklama kabina gerek kalmaz.Ama bulamazsam dedigin gibi yapcam.Avent e yönelcem.

sen bilirsin canım.her ikiside olabilir
akıllıbıdığın dediği gibi avent alacaksan 1 biberon yeterli
saklama kabıda 8 tane alsan yeter.
ileride ek gıdaya geçince saklama kabı kullanışlı oluyormuş buzluğa
et suyu falan atıyor görümcem.bide sen yurtdışındaydın dimi
neredesin ?
avent ürünleri yurtdışında daha uygun

dün saklama koşullarını paylaşmıştım görmediysen diye tekrar koyuyorum, ama kaçar tane gerekir onu bilemiyorum...

Anne sütünün saklama süreleri

- Anne sütü dondurmadan 72 saat ve dondurulmuş sütü erittikten sonra 24 saat buzdolabında (+ 1 ile +4 °C arasında) saklanabilir.
- Süt, tek kapılı buzdolabının buzluğunda (-7 ile -2°C arasında) 3 haftaya kadar, iki kapılı buzdolaplarının buzluğunda 3 ay saklanabilir.
- Sütünüzü derin dondurucuda (-18 °C nin altında) 6 aya kadar saklanabilir.
- Kolostrum olarak adlandırılan doğumdan sonraki ilk 7 gün üretilen anne sütü sağıldıktan sonra içerdiği antikorlar sayesinde oda sıcaklığında 12 saat, daha sonra ki anne sütü ise 6 saat besin değerini kaybetmeden saklanabilir.

Anne sütü bebeğe verilmeden önce ısıtılmamalı. Isı anne sütünün anti-mikrobik özelliğini yitirmesine sebep oluyor. Bunun yerine anne sütü, ılık akan suyun altına tutularak ısıtılabilir. Donmuş anne sütü ise ya buzdolabında yavaş yavaş eritilebilir. Ya da donmuş süt benmari usulü yani sıcak suyun içine oturtulmuş bir kabın içinde hızlıca hazırlanabilir.

Anne sütü ile ilgili diğer öneriler

- Eritilmiş sütü bir saatten fazla oda ısısında bırakmayın.
- İkinci kullanımdan sonra kalan sütü atın.
- Eritilmiş sütü tekrar dondurmayın.
- Sütü buzdolabının kapağına koymayın.

Simdi sen poset dediginde baktim netden.Buldum.Buzlugada kullana biliyormussun.
Evet canim yurtdisindayim,Danimarkada.
Avent saklama kabi diye aratinca su linkdekini buldum.
10 tane varmis 180 ml.Fiyati tl olarak 55lira mis
AVENT VIA beholdere til modermlk

milkway in süt saklama poşetlerinden aldım ben canım
yine martta doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile çok memenun
ayrıca 3 adet te sakalam kabı aldım
ek gıdaya başladığımızda kullanabilirmişiz daha çok
süt için ideali poşet dedi kullanan arakadaş
ama herkese göree kullanış ve uygunluk değişiyor
yaşayıp görücezzz

Sağlığında bir sorun yoksa sabret cnm sonra bebelerimizi bırakıp işe gelmek daha da zor gelcek, sen kime baktırmayı düşünüyorsun?

canım mecbur bırakıcaz ya ben 1 yıl kendim bakmak istiyorum oda 1,5 yaşa falan geliyor, sonrasında annem emekli bi sene belki onu cağırırım olmadı kayınvalidem çok yakın 1 sene o bakar sonra kreş zaten çalışmasam bile mutlaka kreş düşünüyorum.

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 7 ziyaretçi)

cardelenss, adaer, dilex, smilemasal, Zypzyp, t.u.a.n.a, cagan, zevol, dreamsea, coznur, jelibons, agustos2011, cerser, Gulden83, akillibidik, poseydon, pelisik

cümleten selam arkadaşlar herkes burda ne güzel...
bugün kontrolümüz vardı kendi doktorumuzda çok güzel konuştu bizimle o yüzden çok mutluyum.2.050 gram olmuş boyunu söylemedi ama 34+3 boyutlarında dedi..
ultrason kağıdı eşimde kalmış sizinle resim paylaşıcam.kocaman olmuş benim kuşşşşş doğumda 10 haziran ile 15 haziran arası ayarlanacak inş..

Tesekkur ederim canim tekrar bulupda pasteledigin icin.Dün hic okuyamadim burayi.Gecmisede bakmamistim.
Doktorumun verdigi kitapdada yaziyordu kisaca ama sendeki yazi daha detayli.

sanada selam hoşgeldin bebişinede maşallah gözün aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…