2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağolasın canım
ben de çok halsizim yaa
zor oluyor böyle değil mi
kansızlık var mı sende?
bende var o yapıyor halsizliği

aynen canım bende de var bi de benim tansiyonumda çok düşük 9 5 ti en son bakalım pztsi kızımı görcem inş. teysesi senin bebişin nsl sen iisin demi kendini fazla yorma ben dün temizlik yaptım alt tarafı gırgırladım etrafı ve çamaşır attım çok yoruldum ya hemen belim ağrıdı

kızlar güneş koruyucu kullanmaya başladınız mı başladıysanız hangisini tavsiye edersiniz???

evet güneşli günlerde
sürekli kullanıyorum garnier 50 faktör vardı evde
onu kullanıyorum.sebamed nivea.. hangisini istersen alabilirsin
sadece kendine kullanacaksan

kızlar güneş koruyucu kullanmaya başladınız mı başladıysanız hangisini tavsiye edersiniz???
sebamed baby 50 faktör aldım
hem kendim hem oğluma kullanırım diye
dışarı çıkarsam kullanıcam

kızlar şu terlik çok hoşuma gitti
doğuma böyle bişey mi alsam acaba
C124040 Z 3240 Kırmızı Kadın Terlik - Kadın > Terlik
kokoş seni

benim tansiyon daha da düşük canım
6/4,7/4 falan çıkıyor
alıştım artık
en iyi ihtimalle daha 9/5in üstüne çıkamadık
az kalmış randevuna ne güzel
benim daha 25inde
yormuyorum zaten canım hiçbişey yaptığım yok
oğlum da iyi basıyor tekmeyi

benim o kadar tepiklemiyo bazen dönüyo galiba çok kögtü oluyo doğuma da az kaldı bakalım nolcak ya biraz gergin ve heyecanlıyım canım allah hepimize kolaylıklar versin

canım güselmiş ama yine de sen bilin benim aklıma hiç gelmedi terlik olayı ii fikir aslında bende bakayım olmazsa bi ara
bebeğin eksikleri tamam gibi
odasının duvarları kaldı
sıra bana geldi :) yavaş yavaş bakmak lazım

kelebekleri çok seviyorum ama
parmak arası olması nasıl olur onu bilemedim
çorap giyermiyiz

bebeğin eksikleri tamam gibi
odasının duvarları kaldı
sıra bana geldi :) yavaş yavaş bakmak lazım

kelebekleri çok seviyorum ama
parmak arası olması nasıl olur onu bilemedim
çorap giyermiyiz

bence çorap giyilir sonuçta içimizz boşalcak ama ne bilim bakalım ben gecelik pijama aldım terlikte vardı evde ama yine olmazsa alırım ya bence güselmiş terlik ama yazık atme öle keserek zate düz taban gerek yok öle dursun canım ama sen bilin

evet ferdacım benim 48 gün kaldı bakalım nolcak

bende bi pijama bi gecelik var
bide kırmızı gecelik istiyorum :)
evdeki terliklerimde hep parmak arası
bi tane almam lazım

yok canım,öyle bişey değildi,o dediğini şu an yapıyo minik kuzu
benim ağrım sırt tarafımdandı ve muhtemelen üşüttüğüm için olmuştu
ben ufak tefek bikaç kıyafet aldım ama,eşim şu sıra çok yoğun çalışıyo ve bi tek pazar günü de yetmiyo alışveriş için,neticede dinlenmesi de gerekiyo,o yüzden sanırım büyük parçalar için ay sonunu beklicez
inşallah erken falan doğurmam.

dr lar normal doğum en iyisi diyolar ama peşinden de sezeryan uygulamak için ellerinden geleni yapıyolar
daha dün bi arkadaşa,üçüncü doğumu ve ilk ikisi normal,etme eyleme,olma sezeryan dedim,yok illa olcam dedi,normal de zor dedi,bugün aradım,keşke olmasaymışım,mümkün mertebe sezeryan olma diyo bana

dışarıda mı kurutacaksın bebeğin kıyafetlerini?
ben evde kurutucam
yol kenarı olduğundan evim tozlanır yine diye içime sinmedi
bugün başlayım diyordum da halim yok hiç

canim benim balkon bahceye bakiyor arac bakimindan da sakin bir sokak zaten. guneste kurusun istiyorum ev icinde kurumasi cok da saglikli degilmis camasirlarin (bizimkiler icin de gecerli) gerci zaten utulenecekler ama gunes gorsun iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…