- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.481
Gunaydin anneler. Biz erkenciyiz, sag gozum dun aksamdan beri kan canagi.
Biraz daha uyusam gecerdi belki ama uyku bitti erkenden.
Hepinize guzel bir gun olsun...
merhaba canım ben chicco poly mama sandalyesi aldım. çok güzel ben çok beğendim hatta şuanda karşımda duruyor :)
yalnız poly magic benim aldığıma göre içi bayağ dar. çoğu kullanan bundan çok yakınmış bebek büyüdükçe sorun olabiliyormuş.
birde ana kucağı sadece yüksekte duruyor.sallanma müzik gibi hiç bir özelliği yok.eğer araba koltuğu olan anakucağından varsa veya alacaksan bence hiç poly magic düşünme. benim aldığımdan 100 tl daha pahalı magic olan.bence en kullanışlısı benim aldığım.mağazadada iyice incele bir canım.hatta satıcı bayan bile bana magic almana gerek yok bence dedi. ama en çok beğenilen ve tutan mama sandalyesi bu iki model bence başka bir marka düşünme.
kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum
günaydın herkese
bir hafta sonu sabahı gözüm uykuya düştüğü halde uyuyamadım kalktım
8de en son kıvranmaktan yorulunca kalktık kahvaltı yaptık
eşim babasını havaalanına bırakmaya gitti
gelince beşiği kurdurucam artık
havalansın işte o da
2 hafta içinde de çamaşırları yıkıcam
herkes için güzel bir gün olsun
herkese günaydın
bizim bi sıkıntımız vardı hatırlarsanız,böbreğin dışında tesbit edemediğim bişey var demişti dr amcamız ve bi arkadaşın burdanda dediği gibi bu defa gittiğimizde iyice inceledi ve öyle bi durum yok,her şey yolunda dedi bize çok şükür
ama fakülte olmasına rağmen,ne boy,ne kilo bişey söylemedi,zaten bebeğimi de çok zor gördüm,önüme geçiyodu asistanlar
illaki özele gitmek gerekiyo heralde,yoksa hiç bi bilgimiz olmuyo,sadece normal,ya da değil deniyo devletin kurumlarında
kızlar sizde de oluyo mu,yoksa benle ilgili bi durum mu?
akşamdan beri,hani böyle bazı meyveler vardır ayva,armut gibi,yendiğinde tıkanır insan,nefes alamaz ya,ben dünden beri o durumu yaşıyorum,sanki sırtımda bi baloncuk var gibi oluyo kendi kendine,çok büyük bi ağrı oluşuyo,acaba üşüttüm mü?
böyle bi durum gebelikle alakalı olabilir mi?
herkese günaydın
bizim bi sıkıntımız vardı hatırlarsanız,böbreğin dışında tesbit edemediğim bişey var demişti dr amcamız ve bi arkadaşın burdanda dediği gibi bu defa gittiğimizde iyice inceledi ve öyle bi durum yok,her şey yolunda dedi bize çok şükür
ama fakülte olmasına rağmen,ne boy,ne kilo bişey söylemedi,zaten bebeğimi de çok zor gördüm,önüme geçiyodu asistanlar
illaki özele gitmek gerekiyo heralde,yoksa hiç bi bilgimiz olmuyo,sadece normal,ya da değil deniyo devletin kurumlarında
akşamdan beri,hani böyle bazı meyveler vardır ayva,armut gibi,yendiğinde tıkanır insan,nefes alamaz ya,ben dünden beri o durumu yaşıyorum,sanki sırtımda bi baloncuk var gibi oluyo kendi kendine,çok büyük bi ağrı oluşuyo,acaba üşüttüm mü?
jelibons gözünüz aydın canım
araba işinden kurtulmuşsunuz kafan rahatlamıştır
güle güle kullansın paşan inşallah
dediğin gibi kraft epey az yer kaplıyor
benim evim de küçük
o yüzden bana mantıklı geldi
teşekkür ederiz teyzesigünaydın canım
bugün bende erkenciyim :)
gözünaydın canım bi sorun çıkmamasına sevindim
evet devlet hastaneleri öyle kendileri görsün yeter özele git.
bence üşütmüşsündür banada olur
gebelikle ilgili olacağını sanmıyorum yani en azından ilk duymadım
sıcak suyla yıkan biraz yat ısınsın sırtın bide sıcak bişeyler iç toparlanırsın
gözün aydın
bişey çıkmamasına çok sevindim
üşütmüşsün gibi duruyor
kaburgaya batma mı oluyor tam anlayamadım ama
ben yaşamadım öyle bişey
Canim senle esit zamandir hamileymisiz, benim 60 senin 55 gun gorunuyor kalan sure. Niye oyle seninki?
hemde nasıl rahatladım anlatılmaz
yaşanır kendimi çok kasmıştım
sonuç 20.40 da mağazaya gittik 21.05 de
hepsine göz atıp alıp çıktım
amin inş
evet banada cazip gelen yanı yer kaplamaması ve
yükseklik ayarı kumaşını pek beğenmedim kumaşınıda güzel yapsalardı
süper olurmuş.biraz bakayım da büyük ihtimal onu alırım.
aslında evim çok ta küçük değil 150 metre kare fakat ben yinede sığamıyorum
hemde nasıl rahatladım anlatılmaz
yaşanır kendimi çok kasmıştım
sonuç 20.40 da mağazaya gittik 21.05 de
hepsine göz atıp alıp çıktım
amin inş
evet banada cazip gelen yanı yer kaplamaması ve
yükseklik ayarı kumaşını pek beğenmedim kumaşınıda güzel yapsalardı
süper olurmuş.biraz bakayım da büyük ihtimal onu alırım.
aslında evim çok ta küçük değil 150 metre kare fakat ben yinede sığamıyorum
herkese günaydın
canim arabanizi gule gule kullanin, mama sandalyesine gelince ben simdi almayi pek dogru bulmuyorum her cocuk oturmuyor cunku benim 2 yegenimde oturmamisti yurumeye basladiklarinda ustune tirmanmaya ziplamaya calisiyolardi halamlarin ellerinde patladi, ben once denemelik ikeadan ucuz bir mama sandalyesi alicam bizimle sofrada oturacak zamana geldigi zaman baktim oturuyo ondan sonra gusel bisey alirim bu zamana kadarda pusetine koyucam o sekilde yanimiza alicam ya da portatif salincagini koyucam mutfaga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?