- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.501
hmonoglu canim ben parkyatagini kendim almadigim icin bilmiyorum fiyatlarini o konuda yardimci olamicam sana, ama bana uygun gibi geldi internette ne fiyat yaziyo? bu arada cicilerinizi gule gule kullanin. bende bu haftaici eminonune gidicem bikac eksigim var onlari tamamlicam. gur carsiyida biliyorum bazi zamanlarda indirim yapuyolar kiraz baby diyw bir magaza var orayi bende begeniyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bişey dıcem gülmesin kımse ayyy cahil gibi ya içilen demir kan şurubu var oligoferfol ilacı şurubun tepesindeki kapağı iice bastırıp tozu içine dökülüomuş
çalkalanıp içiomuş ben eczacıyı hiç dinlememişim demekkı 3 aydır kapağındakı tozu atıom sadce şurubu içiıom kpaktakını ilacı koruyan bişi sanıodum içilcenı anlamamısım 3 aydır bosamı içtim tozsuz
bosa ictin gibi duruyor canim ben onu kullanmadigim icin nasil icilir bilmiyorum gynoferro sanol hap iciyorum ben doktorum en iyisi bu demisti sende danis doktoruna sor istersen
canım bazen banada oluyo o ama ogluşum tepiklio ayagını kaburgama dayıyo batıo fln ama dik oturunca azalıo.. bide bebiş büyüdükçe diyaframa da baskı yapıp zorlaştırıo nefes olayını..böle bişimi?teşekkür ederiz teyzesi
özele gidiyodum ama doğum için fakülteyi tercih ettim,çünkü özelin ücretler biraz uçuk,yani bize göre öyle
sanırım dün biraz rüzgar yedim,havaya aldanıp ince giyinmiştim,ondan olmuş olabilir
kaburganın altında baloncuk sıkışmış gibi oluyo,ben de anlamadım
kızlar siz ne güzel bebeğin hemen hemen tüm ihtiyaçlarını aldınız,bizse daha başlamadık bile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bişey dıcem gülmesin kımse ayyy cahil gibi ya içilen demir kan şurubu var oligoferfol ilacı şurubun tepesindeki kapağı iice bastırıp tozu içine dökülüomuş
çalkalanıp içiomuş ben eczacıyı hiç dinlememişim demekkı 3 aydır kapağındakı tozu atıom sadce şurubu içiıom kpaktakını ilacı koruyan bişi sanıodum içilcenı anlamamısım 3 aydır bosamı içtim tozsuz
Güzel anneler herkese merhaba.Ya kafama bişey fena halde takılıyor.2 gün önce kontrolüm vardı.Dr bazı testler uyguladı.Kansızlık çıktı.Demir hapı verdi.Ve idrar yollarımda iltihap çıktı.Tehlikeli olabiliyor bu durum dedi antibiyotik verdi.5 günde biticekmiş.Şuan içiyorum ama korkmuyorda değilim.Acaba bi zararı olurmu bebeğe?Balık yağı hapı vs de verdi.Şuan anlayacağınız yığınla hap içiyorum.Korktum ve paylaşmak istedim.
demir ilacını balık yağı hapını içen çok canım.
ayrıca gebelikte kullanılabilecek antibiyotikler de var ki doktorun
ondan vermiştir idrar yollarında iltihap çıkmış sonuçta
içmen lazım bence hiç düşünme bile bişey olmaz.
Tşk ederim cnm da antibiyotiğin prespektüsünü okuduğumda gebelikte çok gerekli durumlarda kullanılır anne sütüne geçer kullanılmamalıdır vs yazıyor.Oyüzden korktum.Dr da sezeryana yönlendiriyor sürekli işte kanaman çok olucak doğumda vs vs diyerek içimi kararttı.Bir kez normal doğum beni geriyor dedim ya ne yapıcağını şaşırdı sezeryan olayım diye.Sezeryan uyguladığı hastalarla görüştürdü.Odalarına çıkarttı.Ah bu Dr lar...
hemde nasıl rahatladım anlatılmaz
yaşanır kendimi çok kasmıştım
sonuç 20.40 da mağazaya gittik 21.05 de
hepsine göz atıp alıp çıktım
amin inş
evet banada cazip gelen yanı yer kaplamaması ve
yükseklik ayarı kumaşını pek beğenmedim kumaşınıda güzel yapsalardı
süper olurmuş.biraz bakayım da büyük ihtimal onu alırım.
aslında evim çok ta küçük değil 150 metre kare fakat ben yinede sığamıyorum
Güzel anneler herkese merhaba.Ya kafama bişey fena halde takılıyor.2 gün önce kontrolüm vardı.Dr bazı testler uyguladı.Kansızlık çıktı.Demir hapı verdi.Ve idrar yollarımda iltihap çıktı.Tehlikeli olabiliyor bu durum dedi antibiyotik verdi.5 günde biticekmiş.Şuan içiyorum ama korkmuyorda değilim.Acaba bi zararı olurmu bebeğe?Balık yağı hapı vs de verdi.Şuan anlayacağınız yığınla hap içiyorum.Korktum ve paylaşmak istedim.
haftasonu herkes bi yere mi gitmis. bende evde kaldim esim arabayi sanayiye goturdu fren balatalarini yakmisiz nasil olduysaonu bekliyorum ama gelecegi yok gibi. dolaplari bosalttim kisliklari kaldirdim. bebek esyalarini yikayacaktim hava kapatti. is bulamadim kendime
haftasonu herkes bi yere mi gitmis. bende evde kaldim esim arabayi sanayiye goturdu fren balatalarini yakmisiz nasil olduysaonu bekliyorum ama gelecegi yok gibi. dolaplari bosalttim kisliklari kaldirdim. bebek esyalarini yikayacaktim hava kapatti. is bulamadim kendime
dışarıda mı kurutacaksın bebeğin kıyafetlerini?
ben evde kurutucam
yol kenarı olduğundan evim tozlanır yine diye içime sinmedi
bugün başlayım diyordum da halim yok hiç
slm ferdacım nslsn ne var ne yok ben çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?