2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de oben bebe diye bi mağaza vardı ordan aldım.
u 100 tl fiyatı park yatağın yatağının fiyatı. biraz daha araştırıyım bakayım.

bosa ictin gibi duruyor canim ben onu kullanmadigim icin nasil icilir bilmiyorum gynoferro sanol hap iciyorum ben doktorum en iyisi bu demisti sende danis doktoruna sor istersen

tunaydın kızlarr..
canım bazen banada oluyo o ama ogluşum tepiklio ayagını kaburgama dayıyo batıo fln ama dik oturunca azalıo.. bide bebiş büyüdükçe diyaframa da baskı yapıp zorlaştırıo nefes olayını..böle bişimi?
alışveriş konusunuda takma kafaya bigunde halleden çok oldu.. bizde öyle yapıcas sanırım.. cnku turistik ve yazlık biyerde oturuyoruz tekbaşıma çıkıp alışveriş yapmam cok zor.. kocişte haftanın bi gununde herşeye yetişemio.. anlıcagın sıkma canını hallolur hersey

eneeeeeee yok yok wala gülmedim ben bi ilaç aldımmı mutlaka prospektüsünü okurum.. merak! ama işte hamilelik insanı başka yapıo gülebilecegimiz anılar bırakıyo bize

Güzel anneler herkese merhaba.Ya kafama bişey fena halde takılıyor.2 gün önce kontrolüm vardı.Dr bazı testler uyguladı.Kansızlık çıktı.Demir hapı verdi.Ve idrar yollarımda iltihap çıktı.Tehlikeli olabiliyor bu durum dedi antibiyotik verdi.5 günde biticekmiş.Şuan içiyorum ama korkmuyorda değilim.Acaba bi zararı olurmu bebeğe?Balık yağı hapı vs de verdi.Şuan anlayacağınız yığınla hap içiyorum.Korktum ve paylaşmak istedim.

demir ilacını balık yağı hapını içen çok canım.
ayrıca gebelikte kullanılabilecek antibiyotikler de var ki doktorun
ondan vermiştir idrar yollarında iltihap çıkmış sonuçta
içmen lazım bence hiç düşünme bile bişey olmaz.

Tşk ederim cnm da antibiyotiğin prespektüsünü okuduğumda gebelikte çok gerekli durumlarda kullanılır anne sütüne geçer kullanılmamalıdır vs yazıyor.Oyüzden korktum.Dr da sezeryana yönlendiriyor sürekli işte kanaman çok olucak doğumda vs vs diyerek içimi kararttı.Bir kez normal doğum beni geriyor dedim ya ne yapıcağını şaşırdı sezeryan olayım diye.Sezeryan uyguladığı hastalarla görüştürdü.Odalarına çıkarttı.Ah bu Dr lar...

bence buda gerekli bu durum
eğer içine sinmediyse ve doktoruna güvenmiyorsan başka
bir doktora daha görün derim en azından için rahat eder.

ay canım bende bir hafta öyle içimiştim
sonra bir gün öyle ilaç boşlarını falan kutularını düzeltirken bir prospektüsü okuyayım dedim kendime çok gülmüştüm ilacı koruyan tozlardan sanmıştım bende senin gibi bir hafta öyle içtim ama yinede yararı olmuştur merak etme...
tozda demiri destekleyen bir şey var sanırım :))
demekki tek ben değilmişim
hatta o tozu içine döküp çalkalayıp içerken bile şüphe duydum acaba doğrumu y apıyorum hadi koruyucu maddeyi içiyorsam dedim :???
babamlar amcamlar eczacı benim aradım sordum onlara onlar da güldüler bana ama orda ilacı satan kalfaların iyice anlatması lazımmış aama bizimde tabiki prospektüsü okumamız lazım

gule gule kullanın arabanızı, o duyguyu cok iyi bilirim ben
mama sandalyesi icin acele etme bence, dogumdan sonraya da alacak birşeyler kalsın

Hmonglu canım sakın park yataga o fiyata birsey alayım deme, en pahalısı babyjem, o bile 60 tl.
Internette marvelleus diye bir marka satılıyordu, utopya da aldı ondan 30 tl. Dişarda nerde bulunur bilmiyorum ama bir arastır.
Sonucta 5 cm kalınlıgında bir sunger yani, 100tl verilmez.

kızlar yogaya gidip geldim, evde cok iş var. Uyku bastırdı, bir uyumayı deniycem olmazsa yarına hazırlık yapmaya baslıcam.
kendinize iyi bakın.

slmlar hanımlaroğlumla çalışıp geldik:)yalnız dğn akşamdan beri çok şiddetli olmamakla birlikte çatı kemiğim ağrıyor,sizde de böyle şikayetler vae mı?

selamlar
tekrar geldim
oğlumun beşiğini kuruyoruz
büyüyüp karyola olan kısmı bitti
komodin kısmı da bitmek üzere
güzel olacak sevdim ben
ama eşim gidecek şimdi yarım kaldı o yüzden
akşama bitiririz artık
bitmesi için acele ediyorum her işte olduğu gibi
ben sadece komodinin çekmecelerini kurdum
sanki tüm işi ben yapmış gibi yoruldum ne tuhaf

bende kullandım o 5günlük antibiyotikten canımbende ilk başta tereddüt ettim ama iltihapta geçmezse erken doğum riski varmış.dr verdiğine göre zararı olmaz dedim içtim valla.

haftasonu herkes bi yere mi gitmis. bende evde kaldim esim arabayi sanayiye goturdu fren balatalarini yakmisiz nasil olduysa onu bekliyorum ama gelecegi yok gibi. dolaplari bosalttim kisliklari kaldirdim. bebek esyalarini yikayacaktim hava kapatti. is bulamadim kendime

sanırım öyle
benim eşim sadece pazar günleri evde
o yüzden yalnızım .bende kendime iş bulamadım
bebek sitelerini karıştırıp duruyorum

dışarıda mı kurutacaksın bebeğin kıyafetlerini?
ben evde kurutucam
yol kenarı olduğundan evim tozlanır yine diye içime sinmedi
bugün başlayım diyordum da halim yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…