2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar az önce acayip bişey oldu
koridordaydım ve biri kapıyı tıklattı
kim o dedim ses yok delikten baktım binanın ısıkları yanıyordu
ama kimse görünmüyordu
çok korktum eşimi aradım yolda.
resmen evleri kontrol ediyorlar

slm canım aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olsun bizde odasını halledebildik 1 mayısta gelicek ama dediğim gibi erken doğum riskim cıkmıştı cuma günü doktordo kontrolum vardı güzel sonuçlarla dönmüş olsaydım hemen burdan paylaşıcaktım ama buun yeni kendime gelebiliorum kasılma sorunu yok ama 2cm daaha bebek aşağıya gelmiş 2 saatte bir prepar die bi ilaç kullanıorum dün aglama nöbetleri geçirdim rsmen ilk defa hamilelik psikolojisimidir nedir bunu yaşıorum anlamadıım şey şuan beni bıraksalar koşuya çıkıcam okadar iyi hissediorum kendimi ama durumum bu doktor yat uygulamasına devam ettirior bunun dışında herşey planlandığı gibi gitmiormuş ama yinede olumlu düşünmeye çalışıorum çantamı hazırlıcam bi şekilde 33.haftama giriorum en az 3 hafta bu bebeği tutmayı istiorum inş güzel olucak herşey (buun psikoloji süper dün ne kadar kabus varsa yaşadımm:)).....buarada çanta için çok güzel bi şey buldum belki sende beğenirsen alırsın benettonun parlak sert küçük valiz tarzı bi çantası var içi okadr kullanışlı ki kıyafetleri biberonları için gözleri herşeyi kolayca bulunabileceği türde ben çok sevdim çünkü öyle bebek çantası falan bunları hiç sevmiorum buyuk çantalardan düşündümm hep kullandıımız ama onlarlada aradıklarımızı bulamıycaz gibi bu çantaya bayıldım eger fiyatı uygun gelirse sanada bakarsın aklında olsunn

ay benıde korkuttun deliii esım henuz gelmedı ayrıca bu akşam gelmesı 11 ı bulucakmıs sen yengene gec dedı gecmedım ((

gecsemıyım acaba?

canım çok geçmiş olsun umarım düşündüğümüz şey değildir.bizim buradada bir komsuya hırsız girmiş ne var yok götürmüş çok dikkat etmeliyiz.:18:

canım ben şimdilik sadece hastaneye götüreceğim kıyafetleri yıkayıp ütüledim onların etiketlerini dipten kestim.dikişede zarar vermedi.etikette hiç kalmadı.yalnız küçük bir makas kullanırsan bence sorun olmaz.ben penye battaniyesindeki etiketleri bile kestim. eğer olmasaydı bende dikişi açıp etiketi çıkartacaktım fakat hiç gerek kalmadı.

ogluşuna.. ohh miss sende bi guzel dinlen tadını çıkar ewinin

pozitif düşün herzaman canım Allah yardmcımız inş. bebeğin sağlıkla gelir.. enerjik hissediosun diyede aman ayaklanma benimde belim tutuldu kendi kendine uzun zamandır olmuodu.. kitlendim kaldım bişi yapamıorum.. öle nette takılıorum arada buraya bakıorum işte:126:

kızlar herkes herşeyi almış bi ben kalmışım daha izne ayrılmadım diye hiçbirşey almadım hiçbirşey hazırlamadım, siz bitirmişsiniz bile inş. bizimki erken gelmez

canım iyi düşünelim iyi olsun sen yineden hemen ayaklanma canım yat dinlen bebişlerimiz için herşeyi yapıcaz artık dimi? Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini alıcaz
inş hep beraber sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz canım buarada çanta fikrin için sağ ol bi bakayım bulabilirsem

kızlar herkes herşeyi almış bi ben kalmışım daha izne ayrılmadım diye hiçbirşey almadım hiçbirşey hazırlamadım, siz bitirmişsiniz bile inş. bizimki erken gelmez

yok yok bende sendenim dediiğim gibi üstelik evde dinlenme verildi çıkıp tamamlama şansım ne derece var onu bile bilmiorum oyüzden şu eksik bu eksik ufak tefek sorunlara sıkılmalara anlam vermiorum odasını aldık sadece hastane çıkış nede geceliğimi almadım yinede tek düşündüüm bu değil o sağlıkla olsun şu an ondayım ilk fırsattada çantasını hazırlıycam sağlıklı olunca 1 gününe bakar sıkılma hiç

ben bebek çantası için,bizim kullandığımız çantaların büyüğünden aldım tavsiye üzerine,içinin gözleri çok geniş,dıştaki fermuarlı gözü bana yeter,telimi cüzdanımı koysam yeter.içime sindi severek aldım,40 tl ye aldım.yanlarda fermuar var genişletmek için,çapraz takma askısı da var,daha sonra resmini çeker eklerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

ay evet cnm ya. ben de ilk lcw den dört tane badi almıştım, eve geliince bi fark ettim ne biçim sert etiketi var.
sonra aldıklarıma hep dikkat ettim, etiketleri yok o aldıklarımın.
lcw den aldıklarımı da sökmeye çalışıcam.

ben o dediğin gibi içinde alt açması, ısıtıcısı olan çantalardan aldım. rengi çok hoşuma gitti ve gözleri çok kullanışlı.
gerçi biraz pahalıya aldım galiba, eşim kazıklanmışsın dedi ama.
hamileyim diye bişi demiyo sanırım

çoook geçmiş olsun arkadaşım.
ama napçan aöresi yatmak, ilaç almaksa sabret bi 3-4 hafta daha. çok zordur tahmin edebiliyorum ama.
inşş doğumdan sonrası kolay olur senin için.
uslu mu uslu bi bebeğin olur, seni rahat etttirir.

kızlarrr bugün annecim geldi bana.
yatak odamdaki tüm dolapları, çekmeceleri yerleştirdik.
örtülerini yıkadık.
giymediğim ve olmayan kıyafetlerimi ayıkladık. kışlıkları kaldırdık, yazlıkları çıkarttık.
yün yorganımı kaldırdık

Kızlar bugün kontrole gittik,30+1 olmuşuz,bebişimin kilosu 1.558 gr boyu da 41 cm olmuş.haftasına göre kilosu iyi dedi ama annesinin kilosu iyi değil 5 haftada 3 kilo alarak toplamda 13 kilo almış bulunmaktayım:)elini ağzına kapamıştı,doktor göbeğimi salladı,elini çekti ozaman,güzel görüntülerini yakaladı kızımın:) Bakın meleğimin bugünkü resimleri,maşallah deyin teyzeleri:)

kızlar şu terlik çok hoşuma gitti
doğuma böyle bişey mi alsam acaba
C124040 Z 3240 Kırmızı Kadın Terlik - Kadın > Terlik

Canim sakin bunu alma, ne hastaneye ne de normal gunde giymeye. Bunun gibi duz sipidik terlikler hem ayagi cok yorar, hem de sipidik sipidik oldugu icin tokezleyip dusebilirsin.

çorapla şu güzel olur sanırım
Terlik - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

yapacak bişey bulamayınca ayakkabı terliğe sardım

Bu model olabilir, ama bunlar da deri degil. Cinde uretildigi icin cok kotu kokar. Mumkunse modeli bunun gibi ama deri bir terlik al kendine, az ve oz

Arkadaslar bu hic birsey hissettirmeden ortaya cikan problemler beni cok urkutuyor.
Erken dogum tehlikesi olan ya da kasilmasi riskli durumda olanlar biraz bilgi versin. Gercekten hic bir rahatsizliginiz yokken mi doktorunuz bunu soyluyor?
Ben hic bir sikayetim yok diye surekli kosturuyorum orda burda, 6 haftadir doktora gitmedim, 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum.

Tuana bebek bakim cantasi sormus.
Ben skip hop aldim, hem bebek arabasina kolayca takiliyor hem de goruntusu guzel.
Kirmizi siyah postaci cantasi gibi olan modeli aldim.

oyyyy maaşallahhh canım ne tatlısın allahım esirgesinn annesii o saçlarımı yoksaaa... maşallah kırkbinkereeee
bizim fotolarımız hiç böyle net çıkmıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…