- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.581
slm kızlar nasılsınız biz bugün annemle alışverişe gittik
gecelik pijama emzime sütyeni falan aldık denetmiyorlar tabi bazıları olmadı büyük geldi bidaha bana iş çıktı
şansıma izmirli arkadaşlar bilir inanılmaz kötü bi hava vardı nasıl ıslandık inş hasta olmaam:18:
anneannemiz 1 takım daha hastahane çıkışı aldı havlu battaniye ağız mendili tulum...vs aldıkta aldık
yarında kocişle gitcez mobilyası uyku setini alıcaz birde küveti filesi falan baya azalttık eksikleri
size sormak istediğim
eczanemizde sabammed indirim de yağını şampuanını pişik kremi losyonunu ordan alsam nasıl dışarıya göre fiyatlar ama mustelamı alsam kararsız kaldım:44::44:
bir diğer sorum da bebek için çanta
normalde bunların içinden alt açma çıkıyor birde ısı yalıtımlı kılıf var böyle bi çantamı almalıyım
yada büyük bi kol çantası alsam içine de ayırma aparatlarından... hangisi daha mantıklı olur siz ne aldınız:26::44:
kızlar az önce acayip bişey oldu
koridordaydım ve biri kapıyı tıklattı
kim o dedim ses yok delikten baktım binanın ısıkları yanıyordu
ama kimse görünmüyordu
çok korktum eşimi aradım yolda.
resmen evleri kontrol ediyorlar
kızlar az önce acayip bişey oldu
koridordaydım ve biri kapıyı tıklattı
kim o dedim ses yok delikten baktım binanın ısıkları yanıyordu
ama kimse görünmüyordu
çok korktum eşimi aradım yolda.
resmen evleri kontrol ediyorlar
kızlar bi de çamaşırları yıkarken dikkat ettim de
bazılarının etiketleri var ne gıcık yaa
napıcaksınız siz o etiketleri
boyun kısmında değil ama genelde bel kısmında etiket var hep
onları kesmeli miyiz
kesersek daha mı çok can acıtır
naapsam bilemedim
slm kızlar nasılsınız? biz bugün kontrole gittik oğluşum 2400 gr, 45 cm olmuşdr herşey yolunda dedi, yalnız idrarda biraz enfeksiyon çıktı onun için de ilaç verdi, raporumuzu da aldık artık evdeyiz, tatil erken başladı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.
slm canım aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olsun bizde odasını halledebildik 1 mayısta gelicek ama dediğim gibi erken doğum riskim cıkmıştı cuma günü doktordo kontrolum vardı güzel sonuçlarla dönmüş olsaydım hemen burdan paylaşıcaktım ama buun yeni kendime gelebiliorum kasılma sorunu yok ama 2cm daaha bebek aşağıya gelmiş 2 saatte bir prepar die bi ilaç kullanıorum dün aglama nöbetleri geçirdim rsmen ilk defa hamilelik psikolojisimidir nedir bunu yaşıorum anlamadıım şey şuan beni bıraksalar koşuya çıkıcam okadar iyi hissediorum kendimi ama durumum bu doktor yat uygulamasına devam ettirior bunun dışında herşey planlandığı gibi gitmiormuş ama yinede olumlu düşünmeye çalışıorum çantamı hazırlıcam bi şekilde 33.haftama giriorum en az 3 hafta bu bebeği tutmayı istiorum inş güzel olucak herşey (buun psikoloji süper dün ne kadar kabus varsa yaşadımm:)).....buarada çanta için çok güzel bi şey buldum belki sende beğenirsen alırsın benettonun parlak sert küçük valiz tarzı bi çantası var içi okadr kullanışlı ki kıyafetleri biberonları için gözleri herşeyi kolayca bulunabileceği türde ben çok sevdim çünkü öyle bebek çantası falan bunları hiç sevmiorum buyuk çantalardan düşündümm hep kullandıımız ama onlarlada aradıklarımızı bulamıycaz gibi bu çantaya bayıldım eger fiyatı uygun gelirse sanada bakarsın aklında olsunn
ogluşuna.. ohh miss sende bi guzel dinlen tadını çıkar ewinin
pozitif düşün herzaman canım Allah yardmcımız inş. bebeğin sağlıkla gelir.. enerjik hissediosun diyede aman ayaklanmabenimde belim tutuldu kendi kendine uzun zamandır olmuodu.. kitlendim kaldım bişi yapamıorum.. öle nette takılıorum arada buraya bakıorum işte:126:[/Qin
cnm sanada çok geçmiş olsun günler yaklaştıkça ufak arızalarda oluor büyükleri olmasın diorum sağlıkla gelsinlerrr inşallah
slm canım aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olsun bizde odasını halledebildik 1 mayısta gelicek ama dediğim gibi erken doğum riskim cıkmıştı cuma günü doktordo kontrolum vardı güzel sonuçlarla dönmüş olsaydım hemen burdan paylaşıcaktım ama buun yeni kendime gelebiliorum kasılma sorunu yok ama 2cm daaha bebek aşağıya gelmiş 2 saatte bir prepar die bi ilaç kullanıorum dün aglama nöbetleri geçirdim rsmen ilk defa hamilelik psikolojisimidir nedir bunu yaşıorum anlamadıım şey şuan beni bıraksalar koşuya çıkıcam okadar iyi hissediorum kendimi ama durumum bu doktor yat uygulamasına devam ettirior bunun dışında herşey planlandığı gibi gitmiormuş ama yinede olumlu düşünmeye çalışıorum çantamı hazırlıcam bi şekilde 33.haftama giriorum en az 3 hafta bu bebeği tutmayı istiorum inş güzel olucak herşey (buun psikoloji süper dün ne kadar kabus varsa yaşadımm:)).....buarada çanta için çok güzel bi şey buldum belki sende beğenirsen alırsın benettonun parlak sert küçük valiz tarzı bi çantası var içi okadr kullanışlı ki kıyafetleri biberonları için gözleri herşeyi kolayca bulunabileceği türde ben çok sevdim çünkü öyle bebek çantası falan bunları hiç sevmiorum buyuk çantalardan düşündümm hep kullandıımız ama onlarlada aradıklarımızı bulamıycaz gibi bu çantaya bayıldım eger fiyatı uygun gelirse sanada bakarsın aklında olsunn
kızlar herkes herşeyi almış bi ben kalmışım daha izne ayrılmadım diye hiçbirşey almadım hiçbirşey hazırlamadım, siz bitirmişsiniz bile inş. bizimki erken gelmez
kızlar bi de çamaşırları yıkarken dikkat ettim de
bazılarının etiketleri var ne gıcık yaa
napıcaksınız siz o etiketleri
boyun kısmında değil ama genelde bel kısmında etiket var hep
onları kesmeli miyiz
kesersek daha mı çok can acıtır
naapsam bilemedim
slm kızlar nasılsınız biz bugün annemle alışverişe gittik
gecelik pijama emzime sütyeni falan aldık denetmiyorlar tabi bazıları olmadı büyük geldi bidaha bana iş çıktı
şansıma izmirli arkadaşlar bilir inanılmaz kötü bi hava vardı nasıl ıslandık inş hasta olmaam:18:
anneannemiz 1 takım daha hastahane çıkışı aldı havlu battaniye ağız mendili tulum...vs aldıkta aldık
yarında kocişle gitcez mobilyası uyku setini alıcaz birde küveti filesi falan baya azalttık eksikleri
size sormak istediğim
eczanemizde sabammed indirim de yağını şampuanını pişik kremi losyonunu ordan alsam nasıl dışarıya göre fiyatlar ama mustelamı alsam kararsız kaldım:44::44:
bir diğer sorum da bebek için çanta
normalde bunların içinden alt açma çıkıyor birde ısı yalıtımlı kılıf var böyle bi çantamı almalıyım
yada büyük bi kol çantası alsam içine de ayırma aparatlarından... hangisi daha mantıklı olur siz ne aldınız:26::44:
kızlar şu terlik çok hoşuma gitti
doğuma böyle bişey mi alsam acaba
C124040 Z 3240 Kırmızı Kadın Terlik - Kadın > Terlik
çorapla şu güzel olur sanırım
Terlik - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
yapacak bişey bulamayınca ayakkabı terliğe sardım
bende kullandım o 5günlük antibiyotikten canımbende ilk başta tereddüt ettim ama iltihapta geçmezse erken doğum riski varmış.dr verdiğine göre zararı olmaz dedim içtim valla.
Kızlar bugün kontrole gittik,30+1 olmuşuz,bebişimin kilosu 1.558 gr boyu da 41 cm olmuş.haftasına göre kilosu iyi dedi ama annesinin kilosu iyi değil5 haftada 3 kilo alarak toplamda 13 kilo almış bulunmaktayım:)elini ağzına kapamıştı,doktor göbeğimi salladı,elini çekti ozaman,güzel görüntülerini yakaladı kızımın:) Bakın meleğimin bugünkü resimleri,maşallah deyin teyzeleri:)
Eki Görüntüle 390521 Eki Görüntüle 390522 Eki Görüntüle 390523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?