2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bebekler üşür diyip bolca örgü battaniye ve yelek siparisi vermis durumda.
Diyorum ki cok pijamasi var alma, gitmis yine pijamali bir takim almis.
13 tane corabi var alma baska dedim, bir 10 tane daha almistir kesin
Biz eylulde tatile gidince denize sokariz falan diyoruz o da sacmalamayin diyor.
Hala gidecegimize inanmiyor

Bebek Bakım Çantaları | Ayhan Çocuk Gereçleri
canım bunlardan hangisi???

ay benıde korkuttun deliii esım henuz gelmedı ayrıca bu akşam gelmesı 11 ı bulucakmıs sen yengene gec dedı gecmedım ((

gecsemıyım acaba?

korkma sen normalde korkak değilimdir
ama bu aralar hırsızlık falan oldu sitede
canım çok geçmiş olsun umarım düşündüğümüz şey değildir.bizim buradada bir komsuya hırsız girmiş ne var yok götürmüş çok dikkat etmeliyiz.:18:

korktum bi an eşimde çocuk falandır dedi
ama sanmıyorum bide dışarı çıktık.ışığı açtım tv yi açtım öyle çıktım.

sadece görüntüsü hoşuma gitti canım
kokoş kokoş
zaten parmak arası olduğu için almayacağım
alsamda sadece hastanede giyerdim çünkü çok düz:)
ikinciside zaten ankaradaki mağazalarda yokmuş:)
bakacağız artık
aynen öyle yaptım canım
bu aralar geziniyorlar gerçekten
evede 10 da geldik ama 2 odanın ışığını falan açıp gittim korkudan

evet kutlu doğum haftasıymış şimdi yasin okumaya
çalışacağım dilim pek dönmüyor ama
Allah kabul eder inşallah.

bu arada kızlar ananemler
dua falan yapmışlar annemde ona yardıma gitmişti
demiştim tüm hamilelere diye dua edin
int hamiş arkadaşlarıma dua edin dedim :):)onlarda etmişler

yarında kuzenimin nişanı var
sabah erken kalkacağım kuaföre falan gideceğim
yorucu bi gün olacak kendinize iyi bakın

Allah kabul etsin. Ne seker anneanneler var, allah onlara uzun omur, saglik versin.
Ben dusumu falan aldim kocamin hazirlanmasini bekliyorum yatmak icin.
Yarin sabah kahvaltiya misafirimiz var. Buyuk ihtimalle uyuyamam ben, uyusam da 5 te kalkarim
Tekrar iyi geceler anneler.

bende sürekli gezenlerdenim ama artık bebeğim baskı yapıyo aşağıya,yürürken ya çok yavaş yürüyebiliyorum,ya da tıknıp kalıyorum,biraz erken ve bebek dahalık yukarda aslında ama niye böyle oluyo anlamadım.
otobüs meselesine gelince,ben gözüme kestirdiğim bi gence,ben oturabilir miyim diyorum,çünkü ayakta olmak benim için risk,otobüs bazen ani bi fren yapıyo ve sarsılıyorum,bu kadar zorluklardan sonra nasib olan bi bebek için de yüzümü kızartıp yer istiyorum mecburen

yazın üç ay evde durmaya ne bebek dayanabilir,ne de biz
ben de hemen çıkartmayı düşünüyorum,inşallah sağlığımız sıhhatimiz yerinde olursa

selam kizlar
hazirlikliklar konusulmus bizimde hersey hazir gibi ama yikamak icin mayisi beklicem bende bunu agirdan aliyorum. cantamiz falanda hazir degil. onuda insallah ilerleyen haftalarda hazirlariz. benim sadece gecelik ve terliklerim eksik. onlarida anneme aldirmayi dunsuyorum. annem turkyeden gelirken getirsin diye.
acaba kimler geceligi netten aldi?? fiyatlar nasil ben bakiyorum sabahlikli olanlar 60-70 lira arasinda geziyor. sizce pahalimi??? yada nerden almaliyim. fikir veren olursa cok sevinirim...

Nuraycim niye tr den ismarliyosun ki burda cok guzel hem pijama takimlari hemde gecelikler var Marshalls ve Ross'ta hem terliklerde orda marka ve cok ucuz cnm. Sana tavsiyem oralara bak hem kendin begenmis almis olursun. Annen tr den alirsa begenmezsen veya bedeni olmazsa elinde kalir cnm. Tabi gene de sen bilirsin benimki sadece tavsiye:))

günaydın kımsecıkle yok sanırım.7 de tuvalete kalktım bı daha da uyuyamadım.eşimle kızım uyuyor.bız de mınık kızımla kahvaltı yaptık size bakalım dedık.

Gunaydin anneler
saat 5den beri uyanigim.Durmadan kramp girdi bacagima bu gece. esimide uyutmadim,sonunda kalktim oturma odasina yattim.Gözlerim yaniyor uykusuzlukdan

günaydın kımsecıkle yok sanırım.7 de tuvalete kalktım bı daha da uyuyamadım.eşimle kızım uyuyor.bız de mınık kızımla kahvaltı yaptık size bakalım dedık.

Gunaydin anneler
saat 5den beri uyanigim.Durmadan kramp girdi bacagima bu gece. esimide uyutmadim,sonunda kalktim oturma odasina yattim.Gözlerim yaniyor uykusuzlukdan

Günaydın hatunlar... Dün gece yatarken 10 a kadar uyumanın hayaliyle yatmıştım,yaramaz kızım uyutmadı yine:)pazar günleri erken kalkmayı sevmiyorum hiç

günaydın kızlar bizde uyuyamayanlardanız babamızın uyanmasını bekliyoruz
izmir de yine kapalı ve sıkıcı bi hava var
bügün oda takımımızı almaya gidicez haftayada odayı boyayacağız
yıkama kurutma işlerini mayısa bıraktık :44:

günaydın kızlar...
iyi pazarlar... bizde bugün boya işi var, erkenden kalktık , zaten fazla uyuyamıyorum ben de.
bu arada dün meşhur havuzlu han'a gittik eşimle. bebek şekeri, kapı süsü için falan. ama hayal kırıklığına uğradım. 3-4 tane mağaza var, hepsinde aynı şeyler var
benim de enerjim fazla yok zaten, bişey alamadan döndük. üstelik kaç saat dolandık orada, bir de sağanak yağmurda ıslandım.
doktor bana kendini yorma dediği için de kendime kızdım.
boşuna geçti dün yani yorgunlukla. şeker hakkında da ne yapacağımı bilemiyorum şimdi.

İyi pazarlar,kolay gelsin canım,boya kokusunu soluma fazla,zararlı.Canım ben de havuzlu hana gidecektim ama vazgeçirdiler,oradan daha ucuza aldım biçok şeyi,ben mevlüt şekerini ve hastanede ikram edilecek çikolatayı netten sipariş vercem.

Mevlüt şekeri için lavanta kokulu çerçeveli notluk düşündüm:
Eki Görüntüle 390892

Çikolata olarak da bunlardan biri olacak inş.
Eki Görüntüle 390894

Kapı süsü olarak da bunu düşündüm:

Son düzenleme:
Benim bacaklarima hala kramp giriyor ne yapcam ben ya. Odaya geceyim dedim yürürken agladim okdr agriyor ki. Kolumada girdi kramp.

sağol canım... iyi ki gitmemişsin... çok güzeller :) hangi siteden sipariş vereceksin? ben de bakayım.

Benim bacaklarima hala kramp giriyor ne yapcam ben ya. Odaya geceyim dedim yürürken agladim okdr agriyor ki. Kolumada girdi kramp.

benim bildiğim masaj yapmak gerekiyor. eşinden iste canım. bir de doktor kasılma için magnezyum veriyor sanırım, doktora sorabilirsin canım.

merhaba kızlar...
oğluma isim araştırması ile ilgili anket açmak istiyorum ama nasıl açacağım ile ilgili bir fikrim yok...bilen var mıdır ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…