- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.621
:))))) Evet onlara göre öyleymiş.Eskiden bebeklerin yüzünü bile açmazlarmış kaç ay.Şimdi ise 3 günlükken dışarı çıkartılıyorlar ve bence mantıklısıda bu.Bebeğin hava alması güneş görmesi lazım.Ah bu annecikler :) Bende kayınvalide yok 2 yıl önce ölmüş biz tanışmamıştık daha eşimle.Ama anneme şimdiden söylüyorum her kafadan bi ses çıkmasın bana mantıklı şeyler söyleyin ne yapmam konusunda diyorum.Yoksa dayanamam yok çıkma yok etme.Eşimin bi arkadaşı var karısı rus.Bebeği hergün soğuk suyla yıkıyor.Biraz uçukça geliyor insana ay hasta olacak şeklinde düşünüyorsun ama turp gibi maşallah oğlu.İlk doğduğu gün yıkamış çocuğu ya.Sen bunu kayınvalidene söyle bak ne diyecek :)))
Ben hastane icin kocaman bir el cantasi gibi bir cantam var onu kullanicam. Valizle gitmiyim dedim.
Bebek bakim cantasini ayhan bebenin internet sitesinden 3 ay once indirimli 100 liraya almistim.
Magazalarda ayni cantayi 150 liraya gorunce bedava gelmisti
Ben sadece alma islerini cabucak yaptim, ama hazirlik diyince agirdan aliyorum, napiyim useniyorum
Bir de kocam hastane cantasini gorunce panikler, biraz daha zaman gecsin, hemen dogum psikolojisine girmeyelim.
ay benıde korkuttun deliii esım henuz gelmedı ayrıca bu akşam gelmesı 11 ı bulucakmıs sen yengene gec dedı gecmedım((
gecsemıyım acaba?
canım çok geçmiş olsun umarım düşündüğümüz şey değildir.bizim buradada bir komsuya hırsız girmiş ne var yok götürmüş çok dikkat etmeliyiz.:18:
Canim sakin bunu alma, ne hastaneye ne de normal gunde giymeye. Bunun gibi duz sipidik terlikler hem ayagi cok yorar, hem de sipidik sipidik oldugu icin tokezleyip dusebilirsin.
Bu model olabilir, ama bunlar da deri degil. Cinde uretildigi icin cok kotu kokar. Mumkunse modeli bunun gibi ama deri bir terlik al kendine, az ve oz
aynen öyle yaptım canımkızlar ya bende bebek bakım çantası almadım henüz sizler netten mi aldınız? görerek mağzadan falanmı aldınız ben sırta takılmalı spor bir çanta düşünüyorum ama kullanışlı olurmu karar veremiyorum bir türlüüü
canım yaa
dikkat et tv yi falan aç sesini ışıklarıda aç
:18: bende koooktum
buhafta kutlu doğum haftası dua edin hiçbirşey olmaz inşallah...
pozitif düşünelim :)
bu arada kızlar ananemler
dua falan yapmışlar annemde ona yardıma gitmişti
demiştim tüm hamilelere diye dua edin
int hamiş arkadaşlarıma dua edin dedim :):)onlarda etmişler
yarında kuzenimin nişanı var
sabah erken kalkacağım kuaföre falan gideceğim
yorucu bi gün olacak kendinize iyi bakın
bende sürekli gezenlerdenim ama artık bebeğim baskı yapıyo aşağıya,yürürken ya çok yavaş yürüyebiliyorum,ya da tıknıp kalıyorum,biraz erken ve bebek dahalık yukarda aslında ama niye böyle oluyo anlamadım.Bende o rahatlardan biriyim sanırım.Ne çamaşır yıkadım ne çantayı hazırladım.Hatta eksikleri bile var kızımın.Bende nasıl olsa doğumdan sonra zor gezerim deyip sürekli sinemaya falan gidiyorum.Eşimle boğaz gezintisine vs gidip duruyoruz.Ki ev uzak olmasına rağmen.Yollarda doğurcam bigün varya :)) Bide araç yok otobüslerde sürün allah sürün.hamile olduğumu bildikleri hlade yer bile vermiyorlar gıcıklar(
:))))) Evet onlara göre öyleymiş.Eskiden bebeklerin yüzünü bile açmazlarmış kaç ay.Şimdi ise 3 günlükken dışarı çıkartılıyorlar ve bence mantıklısıda bu.Bebeğin hava alması güneş görmesi lazım.Ah bu annecikler :) Bende kayınvalide yok 2 yıl önce ölmüş biz tanışmamıştık daha eşimle.Ama anneme şimdiden söylüyorum her kafadan bi ses çıkmasın bana mantıklı şeyler söyleyin ne yapmam konusunda diyorum.Yoksa dayanamam yok çıkma yok etme.Eşimin bi arkadaşı var karısı rus.Bebeği hergün soğuk suyla yıkıyor.Biraz uçukça geliyor insana ay hasta olacak şeklinde düşünüyorsun ama turp gibi maşallah oğlu.İlk doğduğu gün yıkamış çocuğu ya.Sen bunu kayınvalidene söyle bak ne diyecek :)))
selam kizlar
hazirlikliklar konusulmus bizimde hersey hazir gibi ama yikamak icin mayisi beklicem bende bunu agirdan aliyorum. cantamiz falanda hazir degil. onuda insallah ilerleyen haftalarda hazirlariz. benim sadece gecelik ve terliklerim eksik. onlarida anneme aldirmayi dunsuyorum. annem turkyeden gelirken getirsin diye.
acaba kimler geceligi netten aldi?? fiyatlar nasil ben bakiyorum sabahlikli olanlar 60-70 lira arasinda geziyor. sizce pahalimi??? yada nerden almaliyim. fikir veren olursa cok sevinirim...
günaydın kımsecıkle yok sanırım.7 de tuvalete kalktım bı daha da uyuyamadım.eşimle kızım uyuyor.bız de mınık kızımla kahvaltı yaptık size bakalım dedık.
Gunaydin anneler
saat 5den beri uyanigim.Durmadan kramp girdi bacagima bu gece. esimide uyutmadim,sonunda kalktim oturma odasina yattim.Gözlerim yaniyor uykusuzlukdan
günaydın kızlar...
iyi pazarlar... bizde bugün boya işi var, erkenden kalktık , zaten fazla uyuyamıyorum ben de.
bu arada dün meşhur havuzlu han'a gittik eşimle. bebek şekeri, kapı süsü için falan. ama hayal kırıklığına uğradım. 3-4 tane mağaza var, hepsinde aynı şeyler var
benim de enerjim fazla yok zaten, bişey alamadan döndük. üstelik kaç saat dolandık orada, bir de sağanak yağmurda ıslandım.
doktor bana kendini yorma dediği için de kendime kızdım.
boşuna geçti dün yani yorgunlukla. şeker hakkında da ne yapacağımı bilemiyorum şimdi.
İyi pazarlar,kolay gelsin canım,boya kokusunu soluma fazla,zararlı.Canım ben de havuzlu hana gidecektim ama vazgeçirdiler,oradan daha ucuza aldım biçok şeyi,ben mevlüt şekerini ve hastanede ikram edilecek çikolatayı netten sipariş vercem.
Mevlüt şekeri için lavanta kokulu çerçeveli notluk düşündüm:
Eki Görüntüle 390892
Çikolata olarak da bunlardan biri olacak inş.
Eki Görüntüle 390894 Eki Görüntüle 390895
Kapı süsü olarak da bunu düşündüm:
Eki Görüntüle 390896
Benim bacaklarima hala kramp giriyorne yapcam ben ya. Odaya geceyim dedim yürürken agladim okdr agriyor ki. Kolumada girdi kramp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?