- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.101
Adres: Çukurambar 1425. Cadde No:17 Ankara
haklısın
şimdi bakıyorum da e-bebek internet sitesinde daha uygun
ama özelcanda da epeyce indirim yapıyorlar
bir de özelcanda seçenek şu an aradığım üründe daha fazla
gidip göreyim öyle alayım diyorum
evet son gönderdiğin benim de hoşuma gitti
ama bu sefer görmeden almak istemiyorum işte gidip bir bakayım
ben alırım internetten de yine iade işleriyle uğraşmak istemiyorum
gidip hepsini göreyim
gözünüz aydınselam annecikler nasılsınız?sonunda evi taşıdım vee yerleştim oyuzden çok mutluyum buarada bişey sorcam karnım çok sertleşiyor benim acaba yorgunluktan mı? size de oluyor mu?
biz rahat bulmuştuk aslındasitede mağazalarımız bölümünde adresi yazıyor canım. çukurambarda. biz çok aradık. 3245. sokak diyor sanırım. hüdaverdi diye bir pastanenin karşısında.
saol cnm. evet ben oda takımı ve onun tüm malzemelrini özelcan bebeden aldım çok güzel indirim yapıyorlar 1000 küsür lira karım oldu, sitesinden baya ucuza denk geldi, arabada e bebekten daha ucuzdu bide indirim yapar diye düşünüyorum ama
sokak numarasını da iyi sallamışım.
bence direk özelcana git
orda güzel indirim yapıyorlar
e-bebekte fiyatlar sabit
ne alacaksın araba?
açıkçası anladığım bi konu değil ama chicco nun travel setlerinden birini alayım diyorum
sanırım yorulunca daha çok oluyor benimde sertleşiyo ve sanki çatlıcakmışım gibi oluyo
sanırım başladı arada adet olacak gibi bikini bölgem sancıyo, kasıklarımda üşütmüşüm gibi ağrıyo kızlar, ayağa kalkmak istemiyorum.
gidince aradığın kriterleri söylersin
senin aradığım kriterlerde onlar gösterirler zaten modelleri
içine sineni alırsın işte
benimde başladı ozamannnn, hep gazdır ya da ayağımı üşüttüm heralde diyodum ilk kez bu hafta 1-2 kez yaşadımmmmmmm panik oldum yaaaa, cuma yola da gidicem zaten korkmuyoda değilimmmmm
çoğu kişi aldı heralde sen aldın mı? ya da ne aldın memnun musun
normal öğrencilerin olduğu bi okul var mı caba ben ümidimi kesmiş gibiyim :)benim izin de 24 nisan işte
yani son 3 günüm okulda
23 nisana falan da gitmem artık yaa
cidden çok zor geliyor artık
çocuklar da çıldırmış gibiler, enerji dolular laf söz dinlenmiyorlar
normal öğrencilerin olduğu normal bir okulda çalışsam bu kadar zorlanmam aslında ama öğrencilerimiz berbat sağolsunlar
baya iş yapmışsın yaa
ben de ctesi gününden sonra rahatım inşallah
ctesi arkadaşlar gelecek, hazırlık temizlik falan yapmam lazım
ondan sonra temizlik işi eşimin elinden öper
ben bebeğin işleriyle uğraşıcam
çanta vs hazırlıcam
sanırım yorulunca daha çok oluyor benimde sertleşiyo ve sanki çatlıcakmışım gibi oluyo
sanırım başladı arada adet olacak gibi bikini bölgem sancıyo, kasıklarımda üşütmüşüm gibi ağrıyo kızlar, ayağa kalkmak istemiyorum.
korkma tatlım rahimimiz büyük sınava hazırlanıyo bu kasılmalar onun çalıştığı ders, bişey olmaz merak etme ama 10 dakikada 3 defa gelirse ve dinlendiğin zaman geçmiyosa doğum başlamış demektir. bizim az kaldı ben 35ten sonra her an bekliyorum erken doğum riskim yok ama yine de o konuda endişeliyim
normal öğrencilerin olduğu bi okul var mı caba ben ümidimi kesmiş gibiyim :)
fazla yorma kendini sonuçta hamilesin halden anlarlar, eşin yardımcı olsun tabi benim ki de yapıyo ama içime sinmiyo işte hata bende
adet olcak gibi bi kez oldu o da hafifti demekki tam başlamamış benim, aman dikkat et yinede sıklaşırsa ara doktorunu.
kızlar midemin altında ara ara hiç dakika yada saat tutmadım ama sürekli oluyor bebeğin hareketimi kasılmamı bilmiyorum bu şekilde bişi yaşayan varmı rahim kasılması o kadar yukarıda olmaz sanırım bebeğin hareketidir diye düşündüm ama bilemedim..size sorayım dedim..
valla benim eşim süper yapıyor temizliği
her temizlikte koltukları çekip altını süpürür
her toz almadada kapının üstünü avizelerin üstünü falan da siler
benden güzel yapıyor yani anlıcan
kızlar midemin altında ara ara hiç dakika yada saat tutmadım ama sürekli oluyor bebeğin hareketimi kasılmamı bilmiyorum bu şekilde bişi yaşayan varmı rahim kasılması o kadar yukarıda olmaz sanırım bebeğin hareketidir diye düşündüm ama bilemedim..size sorayım dedim..
benimde erken doğum riskim yok ama sanki 36-37 de gelicekmiş gibi hissediyorum, yada öyle istiyorum35 te gidicem doktora sanırım çatı muayenesi yapıcakkkkk şu an normal gözüküyor dönmü ama sezeryan olursada mayıs 20-24 ten sonra olur heraldeeee
benimde erken doğum riskim yok ama sanki 36-37 de gelicekmiş gibi hissediyorum, yada öyle istiyorum35 te gidicem doktora sanırım çatı muayenesi yapıcakkkkk şu an normal gözüküyor dönmü ama sezeryan olursada mayıs 20-24 ten sonra olur heraldeeee
ben hauck malibu aldım canım
aradığım özellikler mevcut
ben memnun kaldım
ama daha çok para verecek olsaydım çok daha güzel modeller var tabi içime sinen
hauck malibu da var özelcanda
gidince bakarsın
sen ne kadarlık bişey arıyorsun
fiyat aralığı söylersen fikir verebilirim belki
göbek deliğinin 4 parmak üstü diye biliyorum kasılmayı, bende oralarda tepik hissediyordum o hafta doktora gitttim ki dönmüş bebek dönerken biraz daha fazla hareket ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?