2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

saol cnm. evet ben oda takımı ve onun tüm malzemelrini özelcan bebeden aldım çok güzel indirim yapıyorlar 1000 küsür lira karım oldu, sitesinden baya ucuza denk geldi, arabada e bebekten daha ucuzdu bide indirim yapar diye düşünüyorum ama

selam annecikler nasılsınız? sonunda evi taşıdım vee yerleştim oyuzden çok mutluyum buarada bişey sorcam karnım çok sertleşiyor benim acaba yorgunluktan mı?size de oluyor mu?
gözünüz aydın
bazen benim de sertleşiyor bilemiyorum
sitede mağazalarımız bölümünde adresi yazıyor canım. çukurambarda. biz çok aradık. 3245. sokak diyor sanırım. hüdaverdi diye bir pastanenin karşısında.
biz rahat bulmuştuk aslında
ama giderken ebebeğim mi ne öyle bir mağaza var
orayı e-bebek sanıp durduk
içeri girdik sitede beğendiğim modeli sordum yok dedi
bura e-bebek değil mi dedim
yok dedi bizim adımız şu
rezilliğe bak
kös kös çıktık sonra
az daha ilerdeymiş

bence direk özelcana git
orda güzel indirim yapıyorlar
e-bebekte fiyatlar sabit
ne alacaksın araba?

benimde başladı ozamannnn, hep gazdır ya da ayağımı üşüttüm heralde diyodum ilk kez bu hafta 1-2 kez yaşadımmmmmmm panik oldum yaaaa, cuma yola da gidicem zaten korkmuyoda değilimmmmm

benimde başladı ozamannnn, hep gazdır ya da ayağımı üşüttüm heralde diyodum ilk kez bu hafta 1-2 kez yaşadımmmmmmm panik oldum yaaaa, cuma yola da gidicem zaten korkmuyoda değilimmmmm

korkma tatlım rahimimiz büyük sınava hazırlanıyo bu kasılmalar onun çalıştığı ders, bişey olmaz merak etme ama 10 dakikada 3 defa gelirse ve dinlendiğin zaman geçmiyosa doğum başlamış demektir. bizim az kaldı ben 35ten sonra her an bekliyorum erken doğum riskim yok ama yine de o konuda endişeliyim

çoğu kişi aldı heralde sen aldın mı? ya da ne aldın memnun musun

ben hauck malibu aldım canım
aradığım özellikler mevcut
ben memnun kaldım
ama daha çok para verecek olsaydım çok daha güzel modeller var tabi içime sinen
hauck malibu da var özelcanda
gidince bakarsın
sen ne kadarlık bişey arıyorsun
fiyat aralığı söylersen fikir verebilirim belki

normal öğrencilerin olduğu bi okul var mı caba ben ümidimi kesmiş gibiyim :)
fazla yorma kendini sonuçta hamilesin halden anlarlar, eşin yardımcı olsun tabi benim ki de yapıyo ama içime sinmiyo işte hata bende

adet olcak gibi bi kez oldu o da hafifti demekki tam başlamamış benim, aman dikkat et yinede sıklaşırsa ara doktorunu.

kızlar midemin altında ara ara hiç dakika yada saat tutmadım ama sürekli oluyor bebeğin hareketimi kasılmamı bilmiyorum bu şekilde bişi yaşayan varmı rahim kasılması o kadar yukarıda olmaz sanırım bebeğin hareketidir diye düşündüm ama bilemedim..size sorayım dedim..

benimde erken doğum riskim yok ama sanki 36-37 de gelicekmiş gibi hissediyorum, yada öyle istiyorum 35 te gidicem doktora sanırım çatı muayenesi yapıcakkkkk şu an normal gözüküyor dönmü ama sezeryan olursada mayıs 20-24 ten sonra olur heraldeeee

valla benim eşim süper yapıyor temizliği
her temizlikte koltukları çekip altını süpürür
her toz almadada kapının üstünü avizelerin üstünü falan da siler
benden güzel yapıyor yani anlıcan

göbek deliğinin 4 parmak üstü diye biliyorum kasılmayı, bende oralarda tepik hissediyordum o hafta doktora gitttim ki dönmüş bebek dönerken biraz daha fazla hareket ediyor

eşlere benimkide öyle ayda 1 temizlikçi geliyo ama aralarda güzel temizler güzelde yemek yapar kocacımmmm yaa :))) yakında beni çişe bile kaldırmıcak nerdeyse bu hamilelik iyimiş yaaaaa

midenin orda toplanma gibi oluyo dimi geçen hafta bende de oluyodu ben ayaklarına benzettim sanki ayaklarını oynatıyo gibi geldi normal kasılma orda olmaz canım.

benim normal gözüküyo en baştan beri zaten benim bebiş doğum pozisyonunda bekliyo anası gibi sabırsızsa çıkar zaten beklemez haftasını ama doktorum sezeryan derse 20 mayısta aldırırım çünkü boğa burcu olması daha iyi gibime geliyor ikizlerle pek anlaşamıyorumda

bu arada benim bebiş çok hıçkırıyor geçen doktor kontrolünde de hıçkırmaya başladı ve doktoruma sordum çok hıçkırıyo neden olur dedim huysuzluk yapıyo sıkılmış içerde dedi

midenin orda toplanma gibi oluyo dimi geçen hafta bende de oluyodu ben ayaklarına benzettim sanki ayaklarını oynatıyo gibi geldi normal kasılma orda olmaz canım.

benim normal gözüküyo en baştan beri zaten benim bebiş doğum pozisyonunda bekliyo anası gibi sabırsızsa çıkar zaten beklemez haftasını ama doktorum sezeryan derse 20 mayısta aldırırım çünkü boğa burcu olması daha iyi gibime geliyor ikizlerle pek anlaşamıyorumda

bu arada benim bebiş çok hıçkırıyor geçen doktor kontrolünde de hıçkırmaya başladı ve doktoruma sordum çok hıçkırıyo neden olur dedim huysuzluk yapıyo sıkılmış içerde dedi

güle güle kullan gidince hepsine bakayım bende
baktığım chicco 1500 dü, araba koltuğu falanda almak zorunda olduğum için travel set iyi gibi geldi, artık bi işe yarasınlar diye arabayı eşimin ailesinin üzerine atasım var ama yüzsüzlüğe vurup aldırmayadabilirler

göbek deliğinin 4 parmak üstü diye biliyorum kasılmayı, bende oralarda tepik hissediyordum o hafta doktora gitttim ki dönmüş bebek dönerken biraz daha fazla hareket ediyor

yani hemen hemen dediğin gibi 4 parmak yukarı denk geliyor ama rahatsızlık vermiyor yani geriliyor.takip edeyim bakayım neyin nesiymiş..tş ederim canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…