2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bana müsade ben çıkıom görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize ii bakın yarın öğleden sonra gelirim dr gidicem sabhatn bakalım dr ne diycek hepimizin hakkında hayrlısı olsun

peki bu nasıl?

Playskool Gloworld Müzikli Rüyalar - e-bebek.com

e- bebek internetten mi ankarada mağazası var mı?

slm kızlar nasılsınız? izne ayrıldım ama bütün gün ev işlerinden yazmaya vaktim olmadı, bu arada öznurun aldığı gecelik takımından ben de aldım az önce güzele benziyo inşallah bi sorun çıkmaz, bebişler nasıl bkalım, kontroller iyi geçmiş maşallah hep böyle sorunsuz devam ederiz inşallah.

ben izne ayrılınca popomu yayıp oturucam
hiç ev işi falan yapcamı sanmıyorum ya
halim yok dinlenicemm

halim yok dinlenicemm

ben son gönderdiğimi çok beğendim bi ara gider alırım benim eşim internetten bişey almama izin vermiyo
bu arada benim alt tarafta sanırım braxton kasılmaları başladı, sancım gelip gidiyo yalancı kasılmalar sanırım ama fena bişey:26::26:

halim yok dinlenicemm

az bi iş kaldı sonra ben de öyle yapıcam dün evi süpürdüm hastane çantasını falan ayarladım, bugün de çekmeceleri düzenledim bebişin kıyafetlerine bir yer daha açtım malum biz oda yapamadık hala, evi yine süpürüp bi tozunu aldım ve yoruldum baya , yeni aldıklarımın yıkanması kaldı onlarıda halledince günlük rutin işler kalıcak. sen ne zaman ayrılmayı düşünüyosun canım okul zor oluyo bu haftalarda.

böyle gaz sancısı ya da hafif adet sancısı gibi mi, bi süre sonra kendiliğinden geçen

öylemi nerde yerini biliyor musun gerçi bazı şeyler orada uygun bazılarıda özelcan bebede daha uygun, ben bebek arabası arıyoumda

Adres: Çukurambar 1425. Cadde No:17 Ankara

haklısın
şimdi bakıyorum da e-bebek internet sitesinde daha uygun
ama özelcanda da epeyce indirim yapıyorlar
bir de özelcanda seçenek şu an aradığım üründe daha fazla
gidip göreyim öyle alayım diyorum

evet son gönderdiğin benim de hoşuma gitti
ama bu sefer görmeden almak istemiyorum işte gidip bir bakayım
ben alırım internetten de yine iade işleriyle uğraşmak istemiyorum
gidip hepsini göreyim

selam annecikler nasılsınız? sonunda evi taşıdım vee yerleştim oyuzden çok mutluyum buarada bişey sorcam karnım çok sertleşiyor benim acaba yorgunluktan mı?size de oluyor mu?

öylemi nerde yerini biliyor musun gerçi bazı şeyler orada uygun bazılarıda özelcan bebede daha uygun, ben bebek arabası arıyoumda

sitede mağazalarımız bölümünde adresi yazıyor canım. çukurambarda. biz çok aradık. 3245. sokak diyor sanırım. hüdaverdi diye bir pastanenin karşısında.

benim izin de 24 nisan işte
yani son 3 günüm okulda
23 nisana falan da gitmem artık yaa
cidden çok zor geliyor artık
çocuklar da çıldırmış gibiler, enerji dolular laf söz dinlenmiyorlar
normal öğrencilerin olduğu normal bir okulda çalışsam bu kadar zorlanmam aslında ama öğrencilerimiz berbat sağolsunlar

baya iş yapmışsın yaa
ben de ctesi gününden sonra rahatım inşallah
ctesi arkadaşlar gelecek, hazırlık temizlik falan yapmam lazım
ondan sonra temizlik işi eşimin elinden öper
ben bebeğin işleriyle uğraşıcam
çanta vs hazırlıcam

selam annecikler nasılsınız? sonunda evi taşıdım vee yerleştim oyuzden çok mutluyum buarada bişey sorcam karnım çok sertleşiyor benim acaba yorgunluktan mı?size de oluyor mu?

sanırım yorulunca daha çok oluyor benimde sertleşiyo ve sanki çatlıcakmışım gibi oluyo

hoşbulduk canım arada bir karnımın alt kısmı sanki üşütmüşüm gibi acıyo ama sancımı bu bilmiyorum sen de başladı mı??

böyle gaz sancısı ya da hafif adet sancısı gibi mi, bi süre sonra kendiliğinden geçen

sanırım başladı arada adet olacak gibi bikini bölgem sancıyo, kasıklarımda üşütmüşüm gibi ağrıyo kızlar, ayağa kalkmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…