- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.081
ya ben bişey daha sorcam alakasız ama. Ben cibinlik almayı düşünüyorum ama tavana mı monte ediliyor yoksa beşiğin üzerine monte edilen bi demiri mi var anlamadım. Bilen var mı?
bakın Fisher Price Deniz Yıldızı Müzikli Yıldızlı Yanında Götür Projektör da ne diyor, son eklediğim
Bebeğinizin odasına okyanus görüntüleri yansıtan yepyeni bir projektör.
12 dakika boyunca klasik ninniler veya okyanus sesleri çalar.
Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler için ise daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır.
Yaş Grubu : 0 ay ve üzeri
bakın Fisher Price Deniz Yıldızı Müzikli Yıldızlı Yanında Götür Projektör da ne diyor, son eklediğim
Bebeğinizin odasına okyanus görüntüleri yansıtan yepyeni bir projektör.
12 dakika boyunca klasik ninniler veya okyanus sesleri çalar.
Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler için ise daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır.
Yaş Grubu : 0 ay ve üzeri
ben e-bebek ve özelcanbebe'den bakıyorum
biçok sitede var ama ikisinde alternatif fazla
daha çok alternatif var ama bunlar 50-60 civarı olanlar
ben de müziğinden ziyade tavana görüntü yansıtıyor olduğundan almak istiyorum ama çok kararsız kaldım hangisini alsam diye
ikinci resimdekinden aldım daha önce, eve geldi eşim beğenmedi, şekiller dönmüyor diye
biz dönüyor diye almıştık
sonra baktım hiçbiri dönmüyormuş
o yüzden yine ondan mı alsak acaba diyorum
bak yine kafam karıştı
ankarada mağazası da var canıme- bebek internetten mi ankarada mağazası var mı?
slm kızlar nasılsınız? izne ayrıldım ama bütün gün ev işlerinden yazmaya vaktim olmadı, bu arada öznurun aldığı gecelik takımından ben de aldım az önce güzele benziyo inşallah bi sorun çıkmaz, bebişler nasıl bkalım, kontroller iyi geçmiş maşallahhep böyle sorunsuz devam ederiz inşallah.
bu akşam 8'de atvde çınar ağacı varmış
ben izlememiştim
izlemeyenler belki izlemek isterler
bak yine kafam karıştı
bu da güzelmiş
ankarada mağazası da var canım
ben izne ayrılınca popomu yayıp oturucam
hiç ev işi falan yapcamı sanmıyorum ya
halim yok dinlenicemm
güzel bi film ben çok ağlamıştım izleyin bence.
ben izne ayrılınca popomu yayıp oturucam
hiç ev işi falan yapcamı sanmıyorum ya
halim yok dinlenicemm
ben son gönderdiğimi çok beğendim bi ara gider alırım benim eşim internetten bişey almama izin vermiyo
bu arada benim alt tarafta sanırım braxton kasılmaları başladı, sancım gelip gidiyo yalancı kasılmalar sanırım ama fena bişey:26::26:
öylemi nerde yerini biliyor musun gerçi bazı şeyler orada uygun bazılarıda özelcan bebede daha uygun, ben bebek arabası arıyoumda
ben son gönderdiğimi çok beğendim bi ara gider alırım benim eşim internetten bişey almama izin vermiyo
bu arada benim alt tarafta sanırım braxton kasılmaları başladı, sancım gelip gidiyo yalancı kasılmalar sanırım ama fena bişey:26::26:
tatlım hoşgeldin, seninle günümüz aynı ya sende de sancılar başladı mı?
öylemi nerde yerini biliyor musun gerçi bazı şeyler orada uygun bazılarıda özelcan bebede daha uygun, ben bebek arabası arıyoumda
sitede mağazalarımız bölümünde adresi yazıyor canım. çukurambarda. biz çok aradık. 3245. sokak diyor sanırım. hüdaverdi diye bir pastanenin karşısında.
az bi iş kaldı sonra ben de öyle yapıcamdün evi süpürdüm hastane çantasını falan ayarladım, bugün de çekmeceleri düzenledim bebişin kıyafetlerine bir yer daha açtım malum biz oda yapamadık hala, evi yine süpürüp bi tozunu aldım ve yoruldum baya , yeni aldıklarımın yıkanması kaldı onlarıda halledince günlük rutin işler kalıcak. sen ne zaman ayrılmayı düşünüyosun canım okul zor oluyo bu haftalarda.
selam annecikler nasılsınız?sonunda evi taşıdım vee yerleştim oyuzden çok mutluyum buarada bişey sorcam karnım çok sertleşiyor benim acaba yorgunluktan mı? size de oluyor mu?
hoşbulduk canım arada bir karnımın alt kısmı sanki üşütmüşüm gibi acıyo ama sancımı bu bilmiyorum sen de başladı mı??
böyle gaz sancısı ya da hafif adet sancısı gibi mi, bi süre sonra kendiliğinden geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?