2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dreamsea sen o radyolijı uzmanlarına bakma cnm dr güven ben ilk haftalarda kanama yaşadım yattım 1 hafta renkli dooplerde radyolojı uzmanı çekti ilk bebek gözükmedi diye ve bana dediki düşebilir bebeğiniz salak herif ne sinir olmuştum ağlamıştım pislik herif yüzünden ve bak allahıma inandım dualar ettim bebeğimde benimle kaldı maşallah sonuna kadar inşşş kaç haftalık olduk ama ben durumuyum o adama ilk 8 ncı haftamda siz bana böyle dediniz beni çok üzdünüz ama bebeğim benle dedim pisliğe o yüzden sen onların dediklerine değil dr güven ve allaha inan yeterki sağlıklı olsunlarda kılo olayı sonradan alır sakınnnnnnnnnnn bunun için kendini strese sokma bebeğide üzme

canım kalitesi duruşu nasıldır bilmiyorum gelince görücem beğenmezsem iade edicem zaten.bide ben uzun istemiyodum bu beni tatmin edecek boyda bide pijama aldımmı tamam işte :)

uzun dediysem yere kadar değil tabikide ama popoyu örtüyo sonuçta ben ev içinde dolaşırken giycem rahat olur her tarafımı örtmesi bu çok kısa popo şey meydanda tercih meselesi tabi inş güzeldir ii günlerde kullan

canım doğum hastanesine gittim burdaki o baktı kendi dr yarın gözükcem o söledi eşim para alsaydı özele gidcektim zate kızımı da göremedim

sen kafana takma kafana önemli olan bu saatten sonra hayırlı kolay doğumlar yapmak hepimizin daha belli dğeil drlar normal diyo ama her an herşey değişirde diyo son ana kadar hiçbişey belli olmaz allah bilir allah hepimizi sağlıkla sıhhatli bi şekilde kolaycık bebişlerimzle kavuşmak nasıp etsin hangi şekilde olucaksa olsun allahımız bilir

sabah ben de bakmıştım bunlara. baştakini beğendim ama kullanan birini tanımıyorum.

bisürü alternatif var bunlardan
ilkinkinin avantajı şekiller dönüyor
fakat sanki ilkinde şekiller çok küçük
mesela şunun görüntüleri daha büyük, daha iyi görürler mi acaba bunu

baya kararsız kaldım
özelcan bebe ve ebebeke gidelim diyoruz
acaba gösterirler mi nasıl olduklarını deneyebilir miyiz
ben 3 tane alıcam
bir tane oğluma 2 de arkadaşların bebişlere hediye

öle tabi allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım

canım o civar fiyatı
ben indirimdeyken 34 tlden aldım
fiyatı pahalı evet ama o penye sütyenlerden takamam ben
napıyım aldım işte 2 tane
ereyon.com'a bak istersen orda 20küsür lirA

ereyonda beden falan yazmıyo neyse nişantaşında mağazası varmış ben direk oraya gider alırım hem denerim daha iyi olur. saol canım

ya ben bişey daha sorcam alakasız ama. ben cibinlik almayı düşünüyorum ama tavana mı monte ediliyor yoksa beşiğin üzerine monte edilen bi demiri mi vaR anlamadım. bilen var mı?

annem bebişime bambu beşik almış birde onun üstüne cibinlik almış ama tavanı delmeden takılan değişik bir aparat satın almış annem onu sadece mağazalara satıyolarmış anneme torpil geçmişler bilgin olsun canım

kızlar etrafınızda şu zımbırtılardan birini kullanan var mı hiç?
memnunlar mı?
Eki Görüntüle 392652 Eki Görüntüle 392653 Eki Görüntüle 392655

tatlım bende bunlardan birini istiyorum hangi sitede satılıyo bunlar, benim hemen karşımda okul var mecbur bebişşimi müzikli uyumaya alıştırıcam her tenefüste yerinden fırlamasın diye

Son düzenleme:

ben e-bebek ve özelcanbebe'den bakıyorum
biçok sitede var ama ikisinde alternatif fazla
daha çok alternatif var ama bunlar 50-60 civarı olanlar
ben de müziğinden ziyade tavana görüntü yansıtıyor olduğundan almak istiyorum ama çok kararsız kaldım hangisini alsam diye
ikinci resimdekinden aldım daha önce, eve geldi eşim beğenmedi, şekiller dönmüyor diye
biz dönüyor diye almıştık
sonra baktım hiçbiri dönmüyormuş
o yüzden yine ondan mı alsak acaba diyorum

ben odasında ki diğer yatağa dönence aldım müzikli ama tv de var odasında müzik de açabilirim ama uyurkende çok sesli değilde hafif bişeyler olabilir gürültülü ortamada alışsınlar cnm sonra çok sesszilik istiyolar uyumak için

ben cuma günü e bebek e gittim. sitede olan ürünlerin çoğu mağazada kalmamıştı. tiny love ın dönencesini denemek istedik. açtılar ama pil bulamadılar. 6 tane pille çalışıyordu ve normal kalem pil değilldi. c boy ve d boy pildi. yani deneyemedik. ben internetten almıştım. değiştirelim diye gitmiştik ama pil alıp evde denemek zorunda kaldık. özelcan da gösterirler mi bilmiyorum ama.

canım değişen görüntüler istiyosan o tarz bişey bak, benim için yansıma ve müzik önemli bu yüzden senin geri iadeettiğinden alabilirim.

kizlar dun arkadasim 42.haftasinin son gununde dogum yapti nasil dayandi o kadar bilmiyorum. normal dogum baslamisti hatta artik dogumhaneye gotureceklerdi birden bebisin kalp atislarinda sorun olmus hemen sezeryana almislar. ama masallah ikiside cok saglikli. bebek 3600g dogmus ama bana minicik geldi ya

özelcanda denetme ihtimalleri daha yüksek geliyor nedense
gidip bakmak lazım
zaten ilkinkinden alacak olursam e-bebekten alıcam
orda indirimde 50 tl, özelcanda 75 tl
ama bu sefer görmeden almak istemiyorum
aslında dönence almayanlar hem ışıklı hem de dönence olan modellerden alabilir bence
şunun gibi mesela

bu çok daha mantıklı ama benim yeğenimden kalma dönencem var
o yüzden buna o kadar para vermeyim dedim ama

maşallahh
zaten 40tan sonraya kalınca etrafımdaki herkeste bisıkıntı çıktı acil sezeryan oldular
ben gönüllü girerim heralde o kadar beklemem gibi geliyor

canım değişen görüntüler istiyosan o tarz bişey bak, benim için yansıma ve müzik önemli bu yüzden senin geri iadeettiğinden alabilirim.

aslında benim öyle bir takıntım yok
ama eşim takıntı yaptı işte
illa şekiller dönecekmiş
dönmezse bebeği oyalayamazmış
o yüzden iade ettik işte
bana kalsa gayet iyiydi
yorumlara da bakınca herkes ondan çok memnun kalmış

bakın Fisher Price Deniz Yıldızı Müzikli Yıldızlı Yanında Götür Projektör da ne diyor, son eklediğim

Bebeğinizin odasına okyanus görüntüleri yansıtan yepyeni bir projektör.
12 dakika boyunca klasik ninniler veya okyanus sesleri çalar.
Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler için ise daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır.
Yaş Grubu : 0 ay ve üzeri

Son düzenleme:

kızlar bana müsade ben çıkıom görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize ii bakın yarın öğleden sonra gelirim dr gidicem sabhatn bakalım dr ne diycek hepimizin hakkında hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…