- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.061
merhaba kızlar doktordan geldik çok mutluyumm akıntım sıvı geliyordu bebek suyu degılmıs cok rahatladım bebeciğim donmus 2070 gr olmus 43 cmaynı babasına benzettim ben ,rabbim hepimizin bebeciğini korusun
radyolijı uzmanı ne alaka anlamadım :26:
kızlar etrafınızda şu zımbırtılardan birini kullanan var mı hiç?
memnunlar mı?
Eki Görüntüle 392652 Eki Görüntüle 392653 Eki Görüntüle 392655
canım kalitesi duruşu nasıldır bilmiyorum gelince görücem beğenmezsem iade edicem zaten.bide ben uzun istemiyodum bu beni tatmin edecek boyda bide pijama aldımmı tamam işte :)
canım doğum hastanesine gittim burdaki o baktı kendi dr yarın gözükcem o söledi eşim para alsaydı özele gidcektim zate kızımı da göremedim
sabah ben de bakmıştım bunlara. baştakini beğendim ama kullanan birini tanımıyorum.
sen kafana takma kafana önemli olan bu saatten sonra hayırlı kolay doğumlar yapmak hepimizin daha belli dğeil drlar normal diyo ama her an herşey değişirde diyo son ana kadar hiçbişey belli olmaz allah bilir allah hepimizi sağlıkla sıhhatli bi şekilde kolaycık bebişlerimzle kavuşmak nasıp etsin hangi şekilde olucaksa olsun allahımız bilir
canım o civar fiyatı
ben indirimdeyken 34 tlden aldım
fiyatı pahalı evet ama o penye sütyenlerden takamam ben
napıyım aldım işte 2 tane
ereyon.com'a bak istersen orda 20küsür lirA
ya ben bişey daha sorcam alakasız ama. ben cibinlik almayı düşünüyorum ama tavana mı monte ediliyor yoksa beşiğin üzerine monte edilen bi demiri mi vaR anlamadım. bilen var mı?
kızlar etrafınızda şu zımbırtılardan birini kullanan var mı hiç?
memnunlar mı?
Eki Görüntüle 392652 Eki Görüntüle 392653 Eki Görüntüle 392655
ereyonda beden falan yazmıyo neyse nişantaşında mağazası varmış ben direk oraya gider alırım hem denerim daha iyi olur. saol canım
annem bebişime bambu beşik almış birde onun üstüne cibinlik almış ama tavanı delmeden takılan değişik bir aparat satın almış annem onu sadece mağazalara satıyolarmış anneme torpil geçmişler bilgin olsun canım
tatlım bende bunlardan birini istiyorum hangi sitede satılıyo bunlar, benim hemen karşımda okul var mecbur bebişşimi müzikli uyumaya alıştırıcam her tenefüste yerinden fırlamasın diye
ben e-bebek ve özelcanbebe'den bakıyorum
biçok sitede var ama ikisinde alternatif fazla
daha çok alternatif var ama bunlar 50-60 civarı olanlar
ben de müziğinden ziyade tavana görüntü yansıtıyor olduğundan almak istiyorum ama çok kararsız kaldım hangisini alsam diye
ikinci resimdekinden aldım daha önce, eve geldi eşim beğenmedi, şekiller dönmüyor diye
biz dönüyor diye almıştık
sonra baktım hiçbiri dönmüyormuş
o yüzden yine ondan mı alsak acaba diyorum
bisürü alternatif var bunlardan
ilkinkinin avantajı şekiller dönüyor
fakat sanki ilkinde şekiller çok küçük
mesela şunun görüntüleri daha büyük, daha iyi görürler mi acaba bunu
Eki Görüntüle 392656
baya kararsız kaldım
özelcan bebe ve ebebeke gidelim diyoruz
acaba gösterirler mi nasıl olduklarını deneyebilir miyiz
ben 3 tane alıcam
bir tane oğluma 2 de arkadaşların bebişlere hediye
ben e-bebek ve özelcanbebe'den bakıyorum
biçok sitede var ama ikisinde alternatif fazla
daha çok alternatif var ama bunlar 50-60 civarı olanlar
ben de müziğinden ziyade tavana görüntü yansıtıyor olduğundan almak istiyorum ama çok kararsız kaldım hangisini alsam diye
ikinci resimdekinden aldım daha önce, eve geldi eşim beğenmedi, şekiller dönmüyor diye
biz dönüyor diye almıştık
sonra baktım hiçbiri dönmüyormuş
o yüzden yine ondan mı alsak acaba diyorum
ben cuma günü e bebek e gittim. sitede olan ürünlerin çoğu mağazada kalmamıştı. tiny love ın dönencesini denemek istedik. açtılar ama pil bulamadılar. 6 tane pille çalışıyordu ve normal kalem pil değilldi. c boy ve d boy pildi. yani deneyemedik. ben internetten almıştım. değiştirelim diye gitmiştik ama pil alıp evde denemek zorunda kaldık. özelcan da gösterirler mi bilmiyorum ama.
kizlar dun arkadasim 42.haftasinin son gununde dogum yaptinasil dayandi o kadar bilmiyorum. normal dogum baslamisti hatta artik dogumhaneye gotureceklerdi birden bebisin kalp atislarinda sorun olmus hemen sezeryana almislar. ama masallah ikiside cok saglikli. bebek 3600g dogmus ama bana minicik geldi ya
canım değişen görüntüler istiyosan o tarz bişey bak, benim için yansıma ve müzik önemli bu yüzden senin geri iadeettiğinden alabilirim.
bakın Fisher Price Deniz Yıldızı Müzikli Yıldızlı Yanında Götür Projektör da ne diyor, son eklediğim
Bebeğinizin odasına okyanus görüntüleri yansıtan yepyeni bir projektör.
12 dakika boyunca klasik ninniler veya okyanus sesleri çalar.
Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler için ise daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır.
Yaş Grubu : 0 ay ve üzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?