2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Almadim, bir deneyelim ihtiyac olursa aliriz dedik.
Ben esas kilif olayina taktim, ana kucagina kilif alsam mi almasam mi?
35 liraymis, ihtiyac var midir yok mudur bilemedim. Kusarsa musarsa kilif olmasi iyi olur aslinda.
silinebiliyor canım onlar ya
silersin geçer bence
kılıf hiç görmedim ben
ben de kararsız kaldım minderde

Canımm benim eşimde uzak yola götürmüyor,yalovaya Rizom tatil köyüne gidicez feribotla yakın zaten,hep yakın yerleri araştırdık.Olsun tatlım sen de seneye oğluşunla gidersin inş.
inşallah canım gideriz sağlıkla gelsin de
mrb arkadaşlar..kontrolden geldil 32 haftalık olduk oğluş 2350 gr olmuş.boyuda 44 cm.ve doğum pozisyonundaymış..sizlerden ne var ne yok sık giremiyorum..
oy maşallahhh
kızlar dermoeczanem güvenilir bi siteydi dimi?

güvenilirdir heralde
ben ordan bişey almadım ama

masallh canım ii kg almış benim ki 1639 kg ya moralim bozuldu şimdi ama bn haln çıkarıom onda nı kg alamıom acaba
doktorun normal diyorsa kafana takma canım bence ama yiyebiliyorsan günde 1 yada 2 kivi yemeye çalış çünkü kivi yiyince hareketleniyor benim bebiş
maşallah cnm herşey yolunda :)
hamdolsun yolunda şimdilik canım sağol

Son düzenleme:
Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Sebebi kizin evde buyuk temizlik yapmasi ve cinsel iliskiymis galiba.
Aranizda iliskiye ara veren, vermeyi dusunen var mi? Kocama soylesem simdi kesin bunalima girer

Ayy çok üzüldüm yaa inşallah sorun yoktur artık, biz bayadır ara verdik ilişkiden sonra sancım oluyodu dr yasakladı ondan mıdır bilmem eşimin bebişle arası pek iyi değil bu aralar :)

iyi aksamlar anneler
bugun hic birsey yapmadim,yinede cok yorulmusum

12de kutuphaneye gittim ders kitabimi aldim.Ordanda anneme gittim. Bana ispanakli gözleme yapti sagolsun
Eve geldim 1 saat olcak,sabahki bulasigi yikadim,dusa girdim simdide mayistim

geçmiş olsun arkadaşa. biz eşimle 6 aydır kardeş gibi yaşıyoruz. bebeğin var olduğunu bilmek bizim o duyguları körertti çoktan. açıkçası yaşayanlarada şaşırıyorum. nasıl moda giriyorla önde kocaman göbişle yanlış anlamayın saygı duyuyoruum.

Cok gecmis olsun..Korktum valla. Ben ne temizlige ara veriyorum nede cinsel iliskiye
Bu arada ben ekliydim orda sonra silinmisim.Dun yine talep yolladim ama ses seda yok :44:

Ayy çok üzüldüm yaa inşallah sorun yoktur artık, biz bayadır ara verdik ilişkiden sonra sancım oluyodu dr yasakladı ondan mıdır bilmem eşimin bebişle arası pek iyi değil bu aralar :)

Kiza 36.haftaya kadar yatis vermisler. Yerinden kalkmicakmis. Ben 7 haftadir doktora gitmedigim icin yasak gelir mi bilemedim ama bir sorun olmuyor bende. Zaten haftada bire dustuk, o kadardan birsey olmaz diyorum

Kiza 36.haftaya kadar yatis vermisler. Yerinden kalkmicakmis. Ben 7 haftadir doktora gitmedigim icin yasak gelir mi bilemedim ama bir sorun olmuyor bende. Zaten haftada bire dustuk, o kadardan birsey olmaz diyorum

bi rahatsızlığın yoksa bişey olmaz bence banim sancılar yüzünden yasaklandı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşa da bizlere de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…