- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.161
Kendimi lierac firma yetkilisi gibi hissettimalırsam da mustela alıcam canım ben riske atmak istemiyorum nolur nolmaz.
mrb arkadaşlar..kontrolden geldil 32 haftalık olduk oğluş 2350 gr olmuş.boyuda 44 cm.ve doğum pozisyonundaymış..sizlerden ne var ne yok sık giremiyorum..
Kendimi lierac firma yetkilisi gibi hissettim
Hamileligin basindan beri mustela kullanan bir arkadasim, ki kendisi temmuz annesi olacak ve karni benimkinin yarisi kadar, haritaya dondu.
Baska da birsey soylemiyim
silinebiliyor canım onlar yaAlmadim, bir deneyelim ihtiyac olursa aliriz dedik.
Ben esas kilif olayina taktim, ana kucagina kilif alsam mi almasam mi?
35 liraymis, ihtiyac var midir yok mudur bilemedim. Kusarsa musarsa kilif olmasi iyi olur aslinda.
inşallah canım gideriz sağlıkla gelsin deCanımm benim eşimde uzak yola götürmüyor,yalovaya Rizom tatil köyüne gidicez feribotla yakın zaten,hep yakın yerleri araştırdık.Olsun tatlım sen de seneye oğluşunla gidersin inş.
oy maşallahhhmrb arkadaşlar..kontrolden geldil 32 haftalık olduk oğluş 2350 gr olmuş.boyuda 44 cm.ve doğum pozisyonundaymış..sizlerden ne var ne yok sık giremiyorum..
kızlar dermoeczanem güvenilir bi siteydi dimi?
doktorun normal diyorsa kafana takma canım bence ama yiyebiliyorsan günde 1 yada 2 kivi yemeye çalış çünkü kivi yiyince hareketleniyor benim bebişmasallh canım ii kg almış benim ki 1639 kg ya moralim bozuldu şimdi ama bn haln çıkarıom onda nı kg alamıom acaba
hamdolsun yolunda şimdilik canım sağolmaşallah cnm herşey yolunda :)
maşşallah bebısıne cnm ınss normal dogurursun hersey gusel gıder
amin canım inşALLAH normal olur kızım normal olmuştu
çok sıvı tükettiğim zaman bende lavabodan çıkamıyorum malesef birde karnımı tuta tuta gidiyorum sıkışınca göbeğimin altı sancı yapıyo :) canım bende kaç gündür ağırlık var üstümde uyku halim hiç gitmiyor..benim yerimede yat canım..
bende çok su içiyorum hamilelikten önce günde 1,2 bardak anca içerdim ama şimdi 2 litre içiyorum heralde haliyle tuvalet ihtiyacı çok oluyor ve geceleri kasıklarım ağrıyor tuvaletimi yapasıya kadar yaptıktan sonra biraz daha ağrıyor sonra geçiyor
a.s canım maşallah bebişine kocaman olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin canım cümlemize inşALLAH
çok sevindim canım,darısı bizim başımıza..
amin canım
Hizlial.com dan 32 liraya aldik biz, bilgin olsun
merhabalar kızlar,
sol tarafıma yatmaktan göğüs altındaki boşlukta bi ağrı başladı.sizde varmı böle sorunlar..
var olmazmı bundan sonra ağrılarla geçecek dedi doktorum..
merhabalar kızlar,
sol tarafıma yatmaktan göğüs altındaki boşlukta bi ağrı başladı.sizde varmı böle sorunlar..
dermoeczanem den 39 tl ye almış bulunmaktayım((
Ayy çok üzüldüm yaa inşallah sorun yoktur artık, biz bayadır ara verdik ilişkiden sonra sancım oluyodu dr yasakladı ondan mıdır bilmem eşimin bebişle arası pek iyi değil bu aralar :)Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Sebebi kizin evde buyuk temizlik yapmasi ve cinsel iliskiymis galiba.
Aranizda iliskiye ara veren, vermeyi dusunen var mi? Kocama soylesem simdi kesin bunalima girer
Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Aranizda iliskiye ara veren, vermeyi dusunen var mi? Kocama soylesem simdi kesin bunalima girer
Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Ayy çok üzüldüm yaa inşallah sorun yoktur artık, biz bayadır ara verdik ilişkiden sonra sancım oluyodu dr yasakladı ondan mıdır bilmem eşimin bebişle arası pek iyi değil bu aralar :)
Kiza 36.haftaya kadar yatis vermisler. Yerinden kalkmicakmis. Ben 7 haftadir doktora gitmedigim icin yasak gelir mi bilemedim ama bir sorun olmuyor bende. Zaten haftada bire dustuk, o kadardan birsey olmaz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?