2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

normal sezeryan neden korkutuyo? uyuyup uyanıyosun işte...

uyanınca ağrılarla uyanıyomuşsun kendine gelmen bebeğini görmen zaman alıyo bir de narkoz mide bulantısı falan yapıyomuş genel anestezide söylentidir belki bunlar ama beni korkutmaya yetti, epiduralin en cazip yanı hemen bebeğini görebilmen bi kaç saatte ağrın olmayacağı için o anı doya doya yaşıyosun, sen normal sezeryan istiyosun galiba?

sure tuttum dogum sancisi degil bebekte cok hareketli doktoru aradim uzat bacaklarini yat gecmezse kotu olursan ara tekrar dedi esimede haber verdim gelmesini bekliyorum, eger yalancisi buysa gercegi nasildir kimbilir

aman inşallah değildir doktorun söylediğini yap hemen ay çok üzüldüm ya dikkat et canım artık fazla yorma kendini çok geçmiş olsun.

sure tuttum dogum sancisi degil bebekte cok hareketli doktoru aradim uzat bacaklarini yat gecmezse kotu olursan ara tekrar dedi esimede haber verdim gelmesini bekliyorum, eger yalancisi buysa gercegi nasildir kimbilir

yalancı sancılar bu kadar erken mi başlıyor ya. korktum şimdi. dinlendikten sonra geçer inşallah. daha çok erken. dursunlar durdukları yerde.

geçmiş olsun canım. gerçeği daha zordur ama ömür boyu sürmicekya geçicek sonuçta katlanılır.

geçmiş olsun canım ya, allah bebişine de sana da sağlık versin.

canım benim tercih etme lüksüm yok malesef. bazı hastalıklarımdan dolayı tek şansım epidural sezeryan. erken olcak zaten bebiş. ama hiçbir sıkıntım olmasaydı normal doğum ya da genel anesteziyle sezeryan isterdim heralde. gerçi epidural yapanlar çok memnun hem kısa sürüyomuş hem de o anı ilk sen yaşıyosun normal doğum gibi. ama panik bir insan olduğum için elim ayağım titriyo düşündüğümde burda epidural sezeryan tecrübesi olan var mı acaba beni rahatlatsa biraz:26:

çok geçmiş olsun canım, normal sezeryan neden olanıyosun ki, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebeğini, doğum öyküleri diye bi topik var oraya bak istersen epidural doğum hikayeleri falan da yazılmış, sıkıntı yaşayanda yok okuduğum kadarıyla.

Kizlar kocami bekliyorum, cok uykum geldi.
Bugun yedigim tatlilardan icim yaniyor, aksam 1 lt su ictim bana misin demedi.
Ah bu benim pisbogazligim!

ablamın iki doğumuda sezeryandı ve ben hep yanındaydım. doğumdan çıktığında narkozun etkisi öle hemen geçmiyor. bebişi yanında yatıyor ama o kendinde olmadığından yaşaması gereken sevinci mutluluğu yaşayamıyor sanki çocuk doğurmamışta ameliyattan çıkmış bir hasta gibi. bebeği emziremiyor bile. en kötü yanııda sezeryan doğumdan sonra sonta takılması. allahım onu gördüm ya normalden değil sezeryandan korkuyorum.

ya benim beşinci ayda kalp damar sistemimde problemler çıktı. hatta sonlandıralım diyen doktor da oldu. senin hayatın tehlikeye giriyo dediler falan filan. neticede devamını istedik ki çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. o yüzden daha fazla riske sokmasın diye bebek kendini kurtardığı zaman hemen sezeryanla alacaklar. nedenini tam olarak bilmiyorum ama rahatsızlığından dolayı bayıltmıycaz dediler. çok fazla kurcalamıyorum zaten çok kötü ve zor günler geçirdim artık daha fazla olumsuz bişey duymak istemiyorum tamam diyorum ne derlerse. anlıyacağın şu anda riskli bir doğum beni bekliyor ama Allahımın izniyle her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum....

geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle bebişii kucağına alırsın inşallah. sonuna yaklaştık sayılır zaten. sanırım 34. hafta gibi sezeryan olacaktın de mi?

demekkki korkmakta haklıymışım inşallah normal olur benim de olmazsa da epidural istiyorum fıtık başlangıcı var bende umarım epidurale engel değildir.

canım ya zor bi süreç geçiriyosun gerçekten Allah yardımcın olsun hayırlı şifalar versin , içini ferah tut inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.

duman arkadaşım...Rabbim hayırlı doğum nasip etsin...sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşallah...

ben bazen sürüyorum canım duştan sonra krem gibi yediriyorum cildime.

teşekkürler canım,ben de bugün sağlık ocağına aşı için gittim.bebişimin kalp atışını da dinledik.hemşire maşşallah ödem mödem yok taş gibisin diyoyalnız son aylarda çatlamamak için badem yağı sür dedi de lierac da bitmişti.badem yağı süreyim dedim.

kızlar aranızda karnına badem yağı süren var mıydı?kullanıyorsunuz nasıl sürüyorsunuz?

ben badem yağı değilde vazelin kullanıyorum. özellikle duştan sonra diye değilde günlük uyguluyorm. bu aralar karnımın alt kısmında acayip gerilme hissediyorum sanki yırtılıyomuş gibi. çatlamaya başladım yani

olippscim ben badem yağı kullanmıyorum da kakao yağı kullanıyorum...badem yağı tüylenme yapıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…