2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Cok gecmis olsun..Korktum valla. Ben ne temizlige ara veriyorum nede cinsel iliskiye
Bu arada ben ekliydim orda sonra silinmisim.Dun yine talep yolladim ama ses seda yok :44:

Kimbilir niye sildiler? Ben de iki gundur takiliyorum. Muhabbetler hep ayni, bir fark yok
Sen zaten elinde bezle doguma gidiceksin herhalde. "Durun ebe hanim, haliyi siliyordum bitsin oyle dogurayim!"

bilemicem hic yazmisligimda yok oraya :))

Elimde ders kitaplari olur artik ,ev temizligine vakit bulamam
Bugun anneme gitmemin tek sebebi evde temizlicek yer kalmadi,sil bastan yaparim diye korktum acikcasi

Valla bir sorun olmuyor, bizim evde kardeslik yok.

Kimbilir niye sildiler? Ben de iki gundur takiliyorum. Muhabbetler hep ayni, bir fark yok
Sen zaten elinde bezle doguma gidiceksin herhalde. "Durun ebe hanim, haliyi siliyordum bitsin oyle dogurayim!"

burdaki muhabbetler daha güzel geldi bana ve ayrıldım o gruptan boşu boşuna da kazenden de uyarı aldım

Bu ne hamaratlik boyle! Agri siziya razisin demek. Ne diyim allah akil fikir versin

Amin
Ben anlamiyorum ama.Cok tembelimdir.Ay ne bileyim esimin elinden her is geliyor cok sukur.6 aylik hamile olana kadar esim yapti her isi.Bazen birlikte.Ama nerden baksan 1 aydir cildirmis gibiyim.Okuldan vakit ayiramicam diyede seviniyorum.Iple pazartesiyi cekiyorum

Hadi hayirlisi. Bos vakit cok olunca insan napacagini sasiriyor.
Ben de sokaga atiyorum kendimi, uzun uzun dolasiyorum. Bundan sonra biraz daha zor olacak tabii.
Annem de bir haftadan sonra bugun gordu beni, agirlastin iyice dedi

Fark ettimde sadece 47 gunun kalmis
Normal dogum mu dusunuyorsun?

sancılar erken başlarsa normal olsun diyorum en iyisi o çünkü ama çalıştığım ilçede yapmıycam doğumu elazığda eşimin memleketinde yapıcam gidip oraya sancı beklemek zor olcağı için 38-39. haftada epidural sezeryan düşünüyoruz inşallah sancım o haftalarda başlarda sezeryana gerek kalmaz.

epidural sezeryan korkutuyomu seni de?

kizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum

kizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum

süre tuttun mu canım aman sakın ihmal etme, hemen doktorunu ara.eşin yanında mı değilse ona da haber ver nolur nolmaz.

canım hemen acile git bence sancıyı engelleyebiliyolar eğer doğum başlamadıysa. hem bebeğin susuz kalma ihtimali de var ve çok tehlikeli sakın ihmal etme....

iyi akşamlar kızlar...nasılsınız???
dedemiz bizi yemeğe götürdü,anneannemiz ve babamızla beraber...eve geldik,uzandım az...sizlere bakayım dedim...
az önce 2 kez garip bir sancı saplandı kasığıma...
giderek ağrılar,sancılar sıklaşacak sanırım...

ala ve

canım bu haftalarda bebek sürekli doğum pozisyonuna geçtiği oluyormuş bu sebeplede ağrılar olabiliomuş. gelen akıntının su olduğuna eminsen yakınlarına haber ver emin değilsen doğum yapıomuş gibi bacaklarını arala ve bebeğin yer değiştirmesi için uzan.

süre tuttun mu canım aman sakın ihmal etme, hemen doktorunu ara.eşin yanında mı değilse ona da haber ver nolur nolmaz.

sure tuttum dogum sancisi degil bebekte cok hareketli doktoru aradim uzat bacaklarini yat gecmezse kotu olursan ara tekrar dedi esimede haber verdim gelmesini bekliyorum, eger yalancisi buysa gercegi nasildir kimbilir

bütün sıkıntılar sıklaşıyo yaa benim de bugün bütün kemiklerim ağrıyo resmen üstümden kamyon geçmiş gibi. yorgunluk hali de var sürekli. başka böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…