- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.181
Cok gecmis olsun..Korktum valla. Ben ne temizlige ara veriyorum nede cinsel iliskiye
Bu arada ben ekliydim orda sonra silinmisim.Dun yine talep yolladim ama ses seda yok :44:
geçmiş olsun arkadaşa. biz eşimle 6 aydır kardeş gibi yaşıyoruz. bebeğin var olduğunu bilmek bizim o duyguları körertti çoktan. açıkçası yaşayanlarada şaşırıyorum. nasıl moda giriyorla önde kocaman göbişleyanlış anlamayın saygı duyuyoruum.
Kimbilir niye sildiler? Ben de iki gundur takiliyorum. Muhabbetler hep ayni, bir fark yok
Sen zaten elinde bezle doguma gidiceksin herhalde. "Durun ebe hanim, haliyi siliyordum bitsin oyle dogurayim!"
bilemicem hic yazmisligimda yok oraya :))
Elimde ders kitaplari olur artik ,ev temizligine vakit bulamam
Bugun anneme gitmemin tek sebebi evde temizlicek yer kalmadi,sil bastan yaparim diye korktum acikcasi
burdaki muhabbetler daha güzel geldi bana ve ayrıldım o gruptan boşu boşuna da kazenden de uyarı aldım
Bu ne hamaratlik boyle! Agri siziya razisin demek. Ne diyim allah akil fikir versin
Amin
Ben anlamiyorum ama.Cok tembelimdir.Ay ne bileyim esimin elinden her is geliyor cok sukur.6 aylik hamile olana kadar esim yapti her isi.Bazen birlikte.Ama nerden baksan 1 aydir cildirmis gibiyim.Okuldan vakit ayiramicam diyede seviniyorum.Iple pazartesiyi cekiyorum
Fark ettimde sadece 47 gunun kalmis
Normal dogum mu dusunuyorsun?
sancılar erken başlarsa normal olsun diyorum en iyisi o çünkü ama çalıştığım ilçede yapmıycam doğumu elazığda eşimin memleketinde yapıcam gidip oraya sancı beklemek zor olcağı için 38-39. haftada epidural sezeryan düşünüyoruz inşallah sancım o haftalarda başlarda sezeryana gerek kalmaz.
epidural sezeryan korkutuyomu seni de?
kizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum
kizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum
normal sezeryan daha çok korkutuyo aslında, normal doğumun da dikiş kısmı ürkütücü geriye epidural sezeryan kalıyo ama yine de olursa normali denerim.
ala vekizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum
süre tuttun mu canım aman sakın ihmal etme, hemen doktorunu ara.eşin yanında mı değilse ona da haber ver nolur nolmaz.
iyi akşamlar kızlar...nasılsınız???
dedemiz bizi yemeğe götürdü,anneannemiz ve babamızla beraber...eve geldik,uzandım az...sizlere bakayım dedim...
az önce 2 kez garip bir sancı saplandı kasığıma...
giderek ağrılar,sancılar sıklaşacak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?