2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende ağustos sonu gidicem otelden de aramışlar her sene gidiyoruz çünkü bize ekstra bir kampanya yapacaklarmış devamlı misafirleri olduğumuz için cumartesi günü gidicez rezervasyon için, her sene arabamızla geze geze giderdik bu sene uçakla gitmeyi düşünüyorum ben peki bebekle bir sıkıntı olmaz dimi uçağa binmek?

canım ben ram dayım rehberlik araştırma merkezi yanı yaz tatilleri yok 20 gunluk izin var sadece bir okulu geçebilseydim..özel eğitim öğretmeniyim ben, ramada atama oluyor bizde okula geçmeme lazım ankaraya

canım ben çalışamaz raporu aldım ama bi fark yoktur sanırım.

ferdacım işte öle ne bilişm ya çok istiyom gitmeyi ama işfe cesaretim yok bide canım

ablamın çatlakları şimdi geçti ilginç bir şekilde
hiçbişey de kullanmadı
ben de ilk kez gördüm kendiliğinden geçen çatlağı
senin de geçer inşallah takma boşver

ütülemesi de zevklidir eminim
ama o kadar enerjim olacak mı bilmiyorum
ama yavaş yavaş yapıcam artık

arabayla gitsen daha iyi olur gibi
bebiş için en azından durmadığında falan daha kolay
müdahale edersin diye düşünüyorum.
uçak konusunda hiç bi fikrim yok
gece uyuyan bi bebek olursa gece yolculuğu gündüz uyuyan bi bebek
olursa gündüz yolculuğu düşünüyorum ben

ya gece gündüz uyumayan bir bebeğiniz olursa (Allah korusun)

kızlar kilodan bahsedilmiş bende 54 le başlayıp 67 yle devam ettim rekor kilo alanlardan biriyim yani

öznur canım çok güzel aldıkların güle güle kullanın sağlıkla giyer inşallah bebişin.

benim tam bitmişti yıkama ütüleme işleri dayanamayıp nevresim battaniye ve bi kaç giysi daha aldım yine iş çıktı yani.

bu arada kızlar dün tv de bi program vardı bebekleri yüz üstü değil sırt üstü uyutun ilk günler yastıksız sonra alçak bi yastıkla uyusunlar diyodu ama bana çevremdeki herkes yüz üstü uyut dedi sizin bilginiz var mı bu konuda?

inşallah geçer çünkü
çok kötü görünüyor yazlıkta annemin mayosunu
giyinmiştim göğüslerim çok kötü görünüyordu
altı üstü her yeri çatladı
keşke benimkilerde ablanınkiler gibi yok olsa

izine ayrılınca dinlenir yaparsın
o zaman eminim kendini daha iyi hissedeceksin

ferdacım beni çözemedim ne bilion mu hadi eşim böle davranıo annesine anlam veremiom dşnp demesi lazım kızım sen ara anneni ba doğum yapcan ben bu sorumluluğa giremem bak demem ona demesini beklerdim ama dememesi beni çok şaşırtıyo

sen buna rekor mu diyorsun hıh
ben 13,5 kiloyu 30+3te aldım bile

yan yatış yastıkları var canım
ben de ilk zamanlar için en ideali yan yatış diye biliyorum
yüz üstü yatamaz boğulur
sırt üstü yatarsa da kustuğunda nefessiz kalır
en ideali yan yatış yastıkları ile yan yatırmak gibi
yastık kullanmıcaksın 6 ay kadar
sonrasında da çok ince yastık

bu arada sizler çamaşırları kaçıncı aya kadar olanları yıkıyorsunuz
ben 6 aya kadar olanları yıkayım dedim ama 0-3leri de yıkasam yeter mi acaba?

merak etme canım kilo konusunda
ben seni geçmişim hemde haftamız daha küçük

bebeklerin yüz üstü yatırıldığını ilk kez duyuyorum
ayrıca sırt üstüde yatırılmaz diye biliyorum
benim bildiğim yan yatırılır kusuyor falan sonra genzine kaçar
hem de çok uzun süre yastıksız yatırmakta iyi dğeilmiş bebekler
reflü olabiliyormuş

ya gece gündüz uyumayan bir bebeğiniz olursa (Allah korusun)

Allah korusun

istanbulla bodrum arabayla tabi eşim hızlı sürdüğü için 6 saat o kadar arabada idare edemem bebişi birde bebek olduğu için daha yavaş gider al sana 8 saat araba yolculuğu ama uçakla en fazla 1 buçuk saatte oteldeyiz, gidene kadar memede sızdırırım bebişi diyorumda basınç falan var ya o yüzden korkuyorum.

böyle ince bir düşünce bekleme bence
sen kendin ara konuş annenle
yeri doldurulamayacak bişey anne
ne kaynanan ne de eşin onun boşluğunu dolduramaz bence

Bugun firtina var diye disari cikmadim uyuyayim dedim. Sanki ben gormuyorum duymuyorum gibi herkes ariyor. Bir rahat huzur vermediler. zir zir telefon!!!

Bu arada soran olmus, biz 1 eylulde bodruma gidiyoruz ucakla.
1hafta tatil yapip donucez. Kizim da 3 aylik olcak, bence bir sorun olmaz denize de sokucaz minik kizimi

başı yanda oluyo ya yüzüstü genzine kaçma konusunda uyarmışlardı beni de öyle yatır diye, dün tv deki dr şimdiye kadar hep yüzüstü diypduk ama artık sırt üstünü tavsiye ediyoruz dedi.

canım ne zor bir durum Allah yardımcın olsun. kayınvaliden düşüncesiz davranmış haklısın sonuçta o da bir anne ama bence o teklifi bekleme sen onlardan ara anneni. insan önce evlenince sonra anne olunca annesini hem daha iyi anlıyor hem de ona daha çok bağlanıyor. neler yaşıyor, neler çekiyoruz baksana. zamanında annelerimiz de bizi kolay getirmedi dünyaya. sen Allah rızası için annenin rızasını al helalleşip öyle git doğuma bence...

ben ne var ne yoksa yıkadım canım.

kızlar son günlerde yolculuk yapan yoldumu ben cuma 5 saatlik yola gidicem, doktor izin verdi rahatlıkla git dedi ama tırsmıyoda değilimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…