- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.381
amin canım senin en son kontrol kaçıncı haftadaydı ve bebişin kaç kiloydu.
ilk geçmiş olsun noldu bilmiom ama benim pztsi hastaneye gittim radyoloji uzmanı baktı işte 1639 gr dedi boyunu ölçemedi ters duruyomuş sezeryan mı olcak doğum dedi bilmiom dedim ama öle duruyo dedi gerçi 1 aya kadar döner dedi dr gnmde bugundu ama eşim de görmcemde izin alamayınca işten kaldı beni de tek yollamıolar kaynanamda bursada kardeşi nişan yapcak h sonu pztsiden sonra zate ben artık zor girerim saolsun karıştığı için bizimkilerlede görşmom ölede olunca da kaldı anlıycağın eşim maaş almış olsaydı özele gitmeyi çok istiyom 72 tl olmuş gittiğim hastane
saol canım dün baya bir sancım vardı yalancı doğum sancıları neyseki bugün iyiyim. niye esin tarafı ailenle görüşmene izin vermiyolar anlamadım? bebişinin kilosuda haftasına göre normal canım merak etme sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil doğunca bi dopingleriz nasılsa.
ne bilim ferdacım öle deyince acaba dedm doğummmu yaptı slm sölersin konuşursan canım
bence böyle daha doğru
kıyafetle ve farklı saatlerde yapılan ölçümler çok değişken
benim doktor da öyle yapıyor
her gittiğimde tartılıyorum fakat benim dediğim kiloyu kaydediyor
sabah kalktığımda kıyafetsiz ve aç karnına
öğretmen arkadaşlar size bir sorum olacak ben simdi çalışabilir izni aldım ,okulum bunu milli eğitime verecekmi? mudurde bilmiyorda ne yapacağını:26:
zaten benim söylediğim kiloyu kaydediyor du
fakat yinede görevi değil mi çağırıp bakmak
tansiyona falan.demek istediğim kolaya kaçıyorlar
28.haftada gittim dedim tamam dedi
sizlerden de haberler ilettim
herkesin iyi olduğunu söyledim
söylerim tabi selamlarınızı
yok canım doğurmadı allah korusun erken daha
iyiymiş işte onu yazdım
izne ayrıldı evde dinleniyor
kardeş kardeş takılıyoruz valla biz de
evet canım öğretmenim
çalışabilir raporu almadım almıcam da zaten
32. haftada izne ayrılıcam ben
sen neden çalışabilir raporu almak istiyorsun ki?
zaten doğum yaza geldiğinden aktarsak bile izni yanacak zaten
beni de arıyorlar
randevu zamanı gelebilecek misiniz falan diyorlar
çalıştığımı da bildiklerinden üstelemiyorlar
uğrayamam dersem son kontrol bilgilerini kaydediyorlar işte
ben de gitmiyorum zaten, ama işim olduğunda ne zaman gitsem tansiyonumu falan ölçüyor hemşire
boşver canım zaten şimdi sağlık ocağına kim gidicek
ohh ne güzel, sevindim canım ya azalttığınabu arada kızlar
göğüslerim harita gibiydi
yaklaşık 15 gündür falan lierac jelden
göğüslerimin kenarlarınada sürüyorum
kırmızı görüntüler yok oldu çok azaldı
çatlağada faydası var
biz düşünmüyoruz canımkızlar bişey sorucam bizim istanbula yakın bir yazlığımız var doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimle nasılsa sıcaklık aynı değişmiyo hatta ordaki hava daha temiz deniz orman falan, ama biz her sene 1 hafta 10 günlüğüne güneyde de bir otele gider tatil yaparız sizce bu yaz gitsem bebişle sıkıntı yaşar mıyım aranızda gidecek olanlar var mı?
anladım canımcanım ben ram dayım rehberlik araştırma merkezi yanı yaz tatilleri yok 20 gunluk izin var sadece bir okulu geçebilseydim..özel eğitim öğretmeniyim ben, ramada atama oluyor bizde okula geçmeme lazım ankaraya
bebeğin kilosunu burda da kaydetmiyorlar canımben hiç uğramıyorum
bebeğin kilosunu falan zaten hiç kaydetmedi
biraz ilgisiz burası neyse
doğumdan sonra bebişimin aşılarıyla falan
ilgilensinlerde.şimdi doktor bakıyor zaten bana
hastane çıkışımız..daha diğer kıyafetleri askıda hepsi ütülencek
kızlar bişey sorucam bizim istanbula yakın bir yazlığımız var doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimle nasılsa sıcaklık aynı değişmiyo hatta ordaki hava daha temiz deniz orman falan, ama biz her sene 1 hafta 10 günlüğüne güneyde de bir otele gider tatil yaparız sizce bu yaz gitsem bebişle sıkıntı yaşar mıyım aranızda gidecek olanlar var mı?
Eki Görüntüle 393861 Eki Görüntüle 393863 Eki Görüntüle 393864 Eki Görüntüle 393866
Eki Görüntüle 393861 Eki Görüntüle 393863 Eki Görüntüle 393864 Eki Görüntüle 393866
benimde hepsi ütülenmeyi bekliyor, çok güzel canım güle güle sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah.
saol canım dün baya bir sancım vardı yalancı doğum sancıları neyseki bugün iyiyim. niye esin tarafı ailenle görüşmene izin vermiyolar anlamadım? bebişinin kilosuda haftasına göre normal canım merak etme sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil doğunca bi dopingleriz nasılsa.
canım uzun hikaye aslında annemle eşimin ailesi görşmyofdu bizde ailemin alt katında kalıyoduk ve bi gn dayısı geldi kıyamet koptu ailem eşime nsl gelir filan ded kavga çıktı sonra o güunu annesine
kalmaya gittik orda eşim fenalaşgtı annesi de göndermem dedi sonra eşimde tabi istmedi ve eşyaların bizim aldıkalrımızı alıp çıktık kaynanala byk ev tutup onla kalıom şimdi eşimde bi sre görşmycez
dedi şimdi ailemle görşmom cesaretimde yok arayamıyorum annemi çok özledim ve doğum yalklaştıkça iice arıyom onu netcem bilmişom işte böle
wwooouuuuwwww
fıstık olucek fıstıkkk
güzel günlerde giymeyi kısmet etsin inş. allah
amiiinnnn
canım uzun hikaye aslında annemle eşimin ailesi görşmyofdu bizde ailemin alt katında kalıyoduk ve bi gn dayısı geldi kıyamet koptu ailem eşime nsl gelir filan ded kavga çıktı sonra o güunu annesine
kalmaya gittik orda eşim fenalaşgtı annesi de göndermem dedi sonra eşimde tabi istmedi ve eşyaların bizim aldıkalrımızı alıp çıktık kaynanala byk ev tutup onla kalıom şimdi eşimde bi sre görşmycez
dedi şimdi ailemle görşmom cesaretimde yok arayamıyorum annemi çok özledim ve doğum yalklaştıkça iice arıyom onu netcem bilmişom işte böle
ohh ne güzel, sevindim canım ya azalttığına
etkili bir jel olduğuna ben de inanıyorum
keşke ergenlikten kalma yerleşmiş çatlaklarımı da geçirebilecek bir mucize olsa
biz düşünmüyoruz canım
bana zor olurmuş gibi geliyor
ama gidecek olanlar var
nilobella gidecekti mesela
akıllıbıdık da gidecek
bana sorarsan otelden ziyade yazlıkta daha rahat edersiniz ama siz bilirsiniz
bizim de didimde var yazlık, eşime dedim gider miyiz 3-5 günlüğüne dedim
tabi ki hayır dedi
anladım canım
umarım okula geçebilirsin
o zaman iznini müdürüne ver
onlar mebe iletecekler
bebeğin kilosunu burda da kaydetmiyorlar canım
sadece sağlıklı mı diyorlar
ben de sadece beyazları yıkamıştım 2 makina
kurudular topladım da ütülenecekler
renkilere daha başlamadım bile
ütü işi nasıl biter bilmiyorum valla gözümde büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?