- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.421
böyle ince bir düşünce bekleme bence
sen kendin ara konuş annenle
yeri doldurulamayacak bişey anne
ne kaynanan ne de eşin onun boşluğunu dolduramaz bence
ben ne var ne yoksa yıkadım canım.
sen buna rekor mu diyorsun hıh
ben 13,5 kiloyu 30+3te aldım bile
yan yatış yastıkları var canım
ben de ilk zamanlar için en ideali yan yatış diye biliyorum
yüz üstü yatamaz boğulur
sırt üstü yatarsa da kustuğunda nefessiz kalır
en ideali yan yatış yastıkları ile yan yatırmak gibi
yastık kullanmıcaksın 6 ay kadar
sonrasında da çok ince yastık
bu arada sizler çamaşırları kaçıncı aya kadar olanları yıkıyorsunuz
ben 6 aya kadar olanları yıkayım dedim ama 0-3leri de yıkasam yeter mi acaba?
Allah korusun
istanbulla bodrum arabayla tabi eşim hızlı sürdüğü için 6 saat o kadar arabada idare edemem bebişi birde bebek olduğu için daha yavaş gider al sana 8 saat araba yolculuğu ama uçakla en fazla 1 buçuk saatte oteldeyiz, gidene kadar memede sızdırırım bebişi diyorumda basınç falan var ya o yüzden korkuyorum.
kızlar son günlerde yolculuk yapan yoldumu ben cuma 5 saatlik yola gidicem, doktor izin verdi rahatlıkla git dedi ama tırsmıyoda değilimmmmm
kızlar son günlerde yolculuk yapan yoldumu ben cuma 5 saatlik yola gidicem, doktor izin verdi rahatlıkla git dedi ama tırsmıyoda değilimmmmm
Bugun firtina var diye disari cikmadim uyuyayim dedim. Sanki ben gormuyorum duymuyorum gibi herkes ariyor. Bir rahat huzur vermediler. zir zir telefon!!!
Bu arada soran olmus, biz 1 eylulde bodruma gidiyoruz ucakla.
1hafta tatil yapip donucez. Kizim da 3 aylik olcak, bence bir sorun olmaz denize de sokucaz minik kizimi
valla bizde doktor izin verse de kocam izin vermiyor
erken doğumdan tırsıyoruz ailecek (Allah korusun)
canım, ben haftasonları 2 saatlik yola gidiorum bazen. sıkılıyorum sadece.ama rahatsızlık duymuyorum. iYİ YOLCULUKLARR:)
ilk kez duyuyorum canımbaşı yanda oluyo ya yüzüstü genzine kaçma konusunda uyarmışlardı beni de öyle yatır diye, dün tv deki dr şimdiye kadar hep yüzüstü diypduk ama artık sırt üstünü tavsiye ediyoruz dedi.
ilk kez duyuyorum canım
tabi sen bilirsin ama ben yan yatırmayı düşünüyorum
ben gittim canım otobüsle gitmiştim
canım çıktı ama dönüşte arabayla geldim sıkıntı olmadı
oh süper gidenleri duyunca rahatladım bende arabayla gidip dönücem yatıcağım için sorun olmaz diyorum ama hayırlısı artık
bişey olmaz canım inşallah
sağsalim gidip gelirsin
tuvalet sıkıntısı oluyor o yüzden babam
durmadan mola vermişti bide bacaklarım şişmişti
molalarda yürüyünce açılıyorsun
molalarda en az 10 dk yürümeni tavsiye ederim
öğretmen arkadaşlar size bir sorum olacak ben simdi çalışabilir izni aldım ,okulum bunu milli eğitime verecekmi? mudurde bilmiyorda ne yapacağını:26:
hayır tatlım en az kiloyu ben aldım toplamda 5 kilo
vay ne az kilo alanlar var ya tebrikler
ben 61.800 ile başladığım maceramda bugün itibari ile 70.600üm yaklaşık 9 kilo aldım yani, ah bu kocişim yerimden kaldırsa beni belki daha az alırdım ama tembelliğin doruğundayımmm
tuana cım D-Gabbana karşıyakalı olduğunu ve Agoranın uzak kalacağını söyledi, Alsancak starbucks olsun tamam mı cnm, gül sokaktaki yani mango sokağındaki ne dersiniz?
kızlar bişey sorucam bizim istanbula yakın bir yazlığımız var doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimle nasılsa sıcaklık aynı değişmiyo hatta ordaki hava daha temiz deniz orman falan, ama biz her sene 1 hafta 10 günlüğüne güneyde de bir otele gider tatil yaparız sizce bu yaz gitsem bebişle sıkıntı yaşar mıyım aranızda gidecek olanlar var mı?
hastane çıkışımız..daha diğer kıyafetleri askıda hepsi ütülencek
Eki Görüntüle 393861 Eki Görüntüle 393863 Eki Görüntüle 393864 Eki Görüntüle 393866
canım uzun hikaye aslında annemle eşimin ailesi görşmyofdu bizde ailemin alt katında kalıyoduk ve bi gn dayısı geldi kıyamet koptu ailem eşime nsl gelir filan ded kavga çıktı sonra o güunu annesine
kalmaya gittik orda eşim fenalaşgtı annesi de göndermem dedi sonra eşimde tabi istmedi ve eşyaların bizim aldıkalrımızı alıp çıktık kaynanala byk ev tutup onla kalıom şimdi eşimde bi sre görşmycez
dedi şimdi ailemle görşmom cesaretimde yok arayamıyorum annemi çok özledim ve doğum yalklaştıkça iice arıyom onu netcem bilmişom işte böle
ay hala devam mı edıyo sızın o durum.bence de kımseyı takma ara annenı.sonra çok pişman olursun.doğur bak 1 saat bıle ayr kalamayacaksın ınsan uyurken bıle özluyo evladını.annene de yazık.kocan da bunun için tavır yapcaksa yapsın valla.hiç takma.bencıllık onun yaptığı.
öznur canım çok güzel aldıkların güle güle kullanın sağlıkla giyer inşallah bebişin.
benim tam bitmişti yıkama ütüleme işleri dayanamayıp nevresim battaniye ve bi kaç giysi daha aldım yine iş çıktı yani.
bu arada kızlar dün tv de bi program vardı bebekleri yüz üstü değil sırt üstü uyutun ilk günler yastıksız sonra alçak bi yastıkla uyusunlar diyodu ama bana çevremdeki herkes yüz üstü uyut dedi sizin bilginiz var mı bu konuda?
benım bildiğim durumunu anlatan bı dılekçeyle mıllı eğitime verecekler.sen yazacaksın dılekçeyi.
ay deliricem çok sinir bozucusun
bence haftana göre senın de kılon gayet iyi.
bana göre program yapmayın canım.sağol düşündüğün için.ama benım durum muamma malum bı çocuk da evde var.gelecek olursam heryere gelirim ben araba var ben de.ben genel için demiştim.
kızlar bqana msade yarın görşmek zere hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın hepiniz öptm
eylül ayında bızım de nıyetımız var bı kaç gun.
bızımkısı de aynı.çok beğenerek aldım ben de dantellı falan süslü süslü.
olur mu canım öyle şey.başkalrı da yazmış.en sağlıklı ve guvenılır olanı pozisyonunu değiştire dğiştire sağına soluna yatırmak.kusarsa allah korusun her ıkı durumda da boğulur yoksa çocuk.
istanbulla bodrum arabayla tabi eşim hızlı sürdüğü için 6 saat o kadar arabada idare edemem bebişi birde bebek olduğu için daha yavaş gider al sana 8 saat araba yolculuğu ama uçakla en fazla 1 buçuk saatte oteldeyiz, gidene kadar memede sızdırırım bebişi diyorumda basınç falan var ya o yüzden korkuyorum.
akşama hiç yemeğim yok
karnım tok olduğu için hiç yapasım da
yok
kızlar benim kilo olayım çok karışık. 5. ayda 7 kilo almıştım şu anda tartıda 4 kilo almış görünüyorum:44: bebek gelişiyo çok şükür ama ben kilo veriyorum nedense???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?