2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

böyle ince bir düşünce bekleme bence
sen kendin ara konuş annenle
yeri doldurulamayacak bişey anne
ne kaynanan ne de eşin onun boşluğunu dolduramaz bence

ferdacım ve ilk haklısınız da ne bilim işte ya ben çözemiyom ince dşnme deil ama anne plmuş geçirmiş insan diye böle dşndm canım

ben ne var ne yoksa yıkadım canım.

6-9 ve 9-12 olanlar da var bende
onları yıkamayım demiştim ama yıkayım gitsin en iyisi yaa

gerçi geçen sene ablam çok pişman olmuştu hepsini yıkadığına
çünkü birçoğunu giyemedi ve hiç giyilmemiş kaldı
en azından birilerine hediye verirdim giyilmeyenleri falan diyordu
ama yıkanınca hepsi kaldı tabi
hoş şimdi benim de oğlum olacak bana yaradı

ben bütün aldıklarımı yıkattırmayı
düşünüyorum canım.hepsi temzilensin
ama dolabın içi hala kokuyor:26:

anladım canım
bende ankaradayım alanya
arabayla 5 6 saat sürüyor giderim gibi bilmiyorum
orda da araba lazım olacak durmazsa da çıkar geliriz diyorum.
uçak bebek için zararlı olabilir çünkü çok küçük olacak
ama tam da bilgim yok doktora sorar ona göre gidersin

ben zaten yazlığa gidicem doğumdan sonra ama otelede gitmek istiyorum yine 1 hafta kadar ama asıl sorunum yol? uçak mı araba mı karar veremedim?

valla bizde doktor izin verse de kocam izin vermiyor
erken doğumdan tırsıyoruz ailecek (Allah korusun)

benim kocamda öle zor ikna ettim ama surat surat üstüneee. üniversiteden ev arkadasımın düğünü kız benim düğünümde her işe koşmustu, çokta gitmek istiyorum. Allahtan doktorum çok kafa artık kanka modundayız 1 saat telde konusuyoruz onun yanında hamilelik hastalık ya da sakatlık değildir seninle aynı haftada odun kesen insanlar var durumunda çok iyi suyunda plesantanda nereye istersen git dedi, öyle rahat konusunca eşim biraz yumusadı, düşükte, erken doğum riskimde hiç olmadı hatta hamileliğe çok elverişli bir bünyen var dedi doktor hiç sorunsuz ağrısız sızısız geldik ama şimdi o surat asınca benimde içim rahat etmiyor napıcam bilmiyorum gerçi kızada gelicem dedim:44::44:

canım, ben haftasonları 2 saatlik yola gidiorum bazen. sıkılıyorum sadece.ama rahatsızlık duymuyorum. iYİ YOLCULUKLARR:)

saol canım ben ilk kez yola çıkıcam arabamız geniş arka koltukları açar yata yata giderim diyorum. doktorda en fazla ayağın şişer bişi olmaz dedi ama işyerinde 8 saat oturuyorum şişmiyoooooo hayırlısıyla gidip gelseydimmmmmm

başı yanda oluyo ya yüzüstü genzine kaçma konusunda uyarmışlardı beni de öyle yatır diye, dün tv deki dr şimdiye kadar hep yüzüstü diypduk ama artık sırt üstünü tavsiye ediyoruz dedi.
ilk kez duyuyorum canım
tabi sen bilirsin ama ben yan yatırmayı düşünüyorum
kızlar son günlerde yolculuk yapan yoldumu ben cuma 5 saatlik yola gidicem, doktor izin verdi rahatlıkla git dedi ama tırsmıyoda değilimmmmm

ben gittim canım otobüsle gitmiştim
canım çıktı ama dönüşte arabayla geldim sıkıntı olmadı

ilk kez duyuyorum canım
tabi sen bilirsin ama ben yan yatırmayı düşünüyorum

ben gittim canım otobüsle gitmiştim
canım çıktı ama dönüşte arabayla geldim sıkıntı olmadı

oh süper gidenleri duyunca rahatladım bende arabayla gidip dönücem yatıcağım için sorun olmaz diyorum ama hayırlısı artık

oh süper gidenleri duyunca rahatladım bende arabayla gidip dönücem yatıcağım için sorun olmaz diyorum ama hayırlısı artık

bişey olmaz canım inşallah
sağsalim gidip gelirsin
tuvalet sıkıntısı oluyor o yüzden babam
durmadan mola vermişti bide bacaklarım şişmişti
molalarda yürüyünce açılıyorsun
molalarda en az 10 dk yürümeni tavsiye ederim

öğretmen arkadaşlar size bir sorum olacak ben simdi çalışabilir izni aldım ,okulum bunu milli eğitime verecekmi? mudurde bilmiyorda ne yapacağını:26:

benım bildiğim durumunu anlatan bı dılekçeyle mıllı eğitime verecekler.sen yazacaksın dılekçeyi.

hayır tatlım en az kiloyu ben aldım toplamda 5 kilo

ay deliricem çok sinir bozucusun

bence haftana göre senın de kılon gayet iyi.

tuana cım D-Gabbana karşıyakalı olduğunu ve Agoranın uzak kalacağını söyledi, Alsancak starbucks olsun tamam mı cnm, gül sokaktaki yani mango sokağındaki ne dersiniz?

bana göre program yapmayın canım.sağol düşündüğün için.ama benım durum muamma malum bı çocuk da evde var.gelecek olursam heryere gelirim ben araba var ben de.ben genel için demiştim.

eylül ayında bızım de nıyetımız var bı kaç gun.

bızımkısı de aynı.çok beğenerek aldım ben de dantellı falan süslü süslü.

olur mu canım öyle şey.başkalrı da yazmış.en sağlıklı ve guvenılır olanı pozisyonunu değiştire dğiştire sağına soluna yatırmak.kusarsa allah korusun her ıkı durumda da boğulur yoksa çocuk.

istanbulla bodrum arabayla tabi eşim hızlı sürdüğü için 6 saat o kadar arabada idare edemem bebişi birde bebek olduğu için daha yavaş gider al sana 8 saat araba yolculuğu ama uçakla en fazla 1 buçuk saatte oteldeyiz, gidene kadar memede sızdırırım bebişi diyorumda basınç falan var ya o yüzden korkuyorum.[/QUOTE]

bildiğim kadarıyla ucak ınıp kalkerken emzırın dıolar zaten kulakları tıkanmasın dıye.

bildiğim kadarıyla ucak ınıp kalkerken emzırın dıolar zaten kulakları tıkanmasın dıye.[/QUOTE]

kızlar benim kilo olayım çok karışık. 5. ayda 7 kilo almıştım şu anda tartıda 4 kilo almış görünüyorum:44: bebek gelişiyo çok şükür ama ben kilo veriyorum nedense???

akşama hiç yemeğim yok
karnım tok olduğu için hiç yapasım da
yok

ben de kahvaltıyla duruyorum ya
acıktım valla
bitek muzla kvi yedim kahvaltıdan sonra
eşimi beklyorum
akşama kuru fasulye yapıcam ama içine et koyalım diyor eşim, gelirken alacakmış (ona göre hiç iyi beslenmiyorum son zamanlarda da)
gelsin de hemen koyayım yemeği 1saate de yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…