- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.521
Kizlar birsey sorcam.
Simdi karnimin icinde pit pit birsey hissediyorum.Hep ayni yerde hissedince.Yani oglum vurmuyor.Sadece kalp atisi gibi hissediyorum..
Bu nedir?
iyi akşamlar kızlarr....bende minik kızıma sandık ve oyuncak beşik yaptım resimlerini yükleyeyim fikir olsun size:)))))Eki Görüntüle 394358 Eki Görüntüle 394359
kızlarr kokusuz duş jeli var mı bildiğiniz?
doğumdan sonra ne kullanıcaz ya
kokulu kullansak bebişler garipser kokuyu emmezler falan sonra
bana kokusuz duş jeli lazım
slmlar zeynepcim,yanılmıyorsam miniğin hapşuruyor:)
Kizlar birsey sorcam.
Simdi karnimin icinde pit pit birsey hissediyorum.Hep ayni yerde hissedince.Yani oglum vurmuyor.Sadece kalp atisi gibi hissediyorum..
Bu nedir?
zeynepcim hıçkırıklarıymış bebeğin onlar, bana da arada oluyo çok komik :)
Benim karnim sekilden sekile giriyor. Kocam korktu az evvel.
Bir kaburgamin altina giriyor, bir gobekten ittiriyor, bir sol tarafa meksika dalgasi yapiyor.
Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.
Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.
tatlım bahsettiğiniz krem bu mudur???
bizde de aynen devam...dr.muz yasak koyana kadar da devam ederiz...
aaaa bn de etli kurufasulye yaptım bugünn
Evet canim catlak onleyici jel. İse yaradigini dusunuyoruz
Selamlar,hosgeldin :)
Minige bak sen
Bu ara sIk sIk oluyor.Karnima bakiyorum ama oynama filanda yok,dedim ne oluyoruz
LIERAC JEL | LIERAC PHYTOLASTL JEL 100 ML (ATLAKLAR N JEL) | eczaneniz, eczane ,satc eczane, bayi eczane,bella B, babe rnleri, ddf rnleri, neostrata, eubos, deborah, lierac rnleri, deadsea spa magc, m.asam rnleri, neutrogena, ddf, dermokozmetik, ampu
bunu ekleyecektim unutmuşum...
peki hangi site güvenilir acaba???
eczanelerde pahalı((
LIERAC JEL | LIERAC PHYTOLASTL JEL 100 ML (ATLAKLAR N JEL) | eczaneniz, eczane ,satc eczane, bayi eczane,bella B, babe rnleri, ddf rnleri, neostrata, eubos, deborah, lierac rnleri, deadsea spa magc, m.asam rnleri, neutrogena, ddf, dermokozmetik, ampu
bunu ekleyecektim unutmuşum...
peki hangi site güvenilir acaba???
eczanelerde pahalı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?