2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar biz sabahın köründe kalktık hastahaneye gittik kan tahlilleri için ama doktorlar grevdeymiş
boşu boşuna hem erken kalk hem sıra bekle aç aç... şimdi geldik kahvaltımızı yapıcaz

zemka güzel haberlerle gel inşallah bizimde kontrolümüz yarın bakalım paşamız ne kadar olmuş

Gunaydin kizlar.
Ben dun gece hic rahat edemedim. Kolum bacagim falan uyustu surekli.
Neden boyle oluyor anlamadim. Bugun ogleden sonra disardayim, yagmur dinsin diye bekliyorum.

Benim de yarin randevum var, grev devam edecek mi acaba? Bosuna gitmiyim. Tahlil yaptirmak icin merdivenkoy klinigine gidecektim.

Merhaba arkadaşlar günaydın herkese kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin İnşallah.

benim dün gece kabus gibi geçti arkadaşlar. gece 4 defa sancıyla uyandım. ağrısı geçince uyuya kaldım. sonra sabaha karşı sağ bacağımın alt kısmına kramp girdi çığlıkla atarak uyandım çok kötü bi ağrıydı kocam masaj falan yaptı geçti , arkasından gene çığlık atarak uyandım bu kezde sol ayağıma çok kötü krağıma kramp girdi. ne oluyor bana böyle bilmiyorum, ama çok korktum şimdide iş yerindeyim gözlerimi açmaya halim yok. magnezyum içiyorum, en 3 lt su içiyorum nedir bu ağrılar sancıılar anlamadım. :18:

kızlar benimde sabahları uyandığımda ellerim uyuşmuş oluyor bu neden oluyor acaba dr'ada sormadım zaten dr'a ne sorcak olsam unutuyorum yanında benşm gibi olan varmı ??
çok şükür benim uyku problemim yok sağa sola yüz üstü her şekilde yatıyorum ama bu ellerimin uyuşması hiç hoşuma gitmiyor..

bizdende herkese günaydın bakalım bakalım şafak kaçç

kontole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inş. bebişlere slm söleyinnnnnn

bacak ağrılarından bahsedilmiş geçmiş olsun annişler. bi fikrim yok bu konuda ama magnezyumla kalsiyumu arttırsanız bi faydası olur mu acaba.

benim ağrı şikayetim yok ama ayaklarım şişiyor bazen dün akşam işten bi geldim özellikle sağ ayağım şişti korktum biraz ama hemen tansiyonuma baktım normal. şu günleride hayırlısıyla atlatsak

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım...ben okuldayım yine...
bir bakayım sizlere dedim...
amannnn dün haberlerde öğleden sonra İst.da havanın güneşli olacağı en azından yağmurun gideceği söylenmişti...bizde annemle kapalıçarşıya gitmek için anlaşmıştık...
ama hava bir garip yağmur yok burada ya sonra...işte o yüzden tereddütteyim...
bir diyorum gitmeyelim sonra gideriz bir diyorum sıcakta dolaşmak daha kötü kalk git...kararsız kaldım...
hava durumu ile ilgili net bilgisi olan var mı kızçeler ???

kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum
eşim iki kardeşler bıde abisi var o 4 sene önce evlenmiş 3 yaşında oğlu var eltime bebek eşyaları falan almış artı bılezık takmış torun verdı dıe
bana bilezik yapmıcakmış eltıme öle demiş 200 lıralık bebek arabası alıp gecıcekmiş bışey almadı zaten kendı annemler herşeyımı yaptı iğnesıne kadar mınık kızımın
bnde eşime demedım gece agladım gucume gıttı ayrım yapması sorun yok kımseyle aramda diomkı bebek arabasını kendım hemen alayım bunuda ben aldım demesıne ızın vermeyım
rezıl olsun mıllet dogumda gelıp sorcak kaynana ne yaptı dıe en azından hiç bişi yapmadıgını dıle getırırım rezıl olurr

yüzüstümü
nasıl oluyor o öyle??

bencede canım arabasını hemen al neymiş o öyle neden ayrımcılık yapıyor ki gerçi maddi durumu şuan elveriyormu bunları yapmaya onu bilmiyorum.
ama herşeyini tamamlamışsın işte arabasınıda al gitsin..

cnm durumu el vermese bıle kabul edemem 8 ay önce hamıle kaldım ıstese bırıktırırdı en kotusu sıgaraya hergun para verıo ama nefret ettım vala ayrım yapmasıyla gozumde sıfır suan

kapalı çarşı kapalı değil mi şu bond filmi yüzünden?

kım bunu yapan k.valıden mı?aman bunların hepsi uyuz hiç üzülme.benım de eltımle 11 ay var ılk doğumumda.onda kendını parçaladı haa bı de erkek torun tabı orda kı.ben de dostlar alışverişte görsün o kadar.hatta gecenelrde dedım kı eşime gelmesın doğumdan sonra ıstemıyorum.hoş o da bayılmıyodur zaten gelmeye de.sinir oluyorum sinir susayım en ıyısı

cnm durumu el vermese bıle kabul edemem 8 ay önce hamıle kaldım ıstese bırıktırırdı en kotusu sıgaraya hergun para verıo ama nefret ettım vala ayrım yapmasıyla gozumde sıfır suan

bencede al arabayı gitsin ben aldım diyemesin benim kayınvalidemlerin de durumu sıkışık şuanda ama o hamile olduğumu öğrenince güne girmiş en azından param birikir, doğumda altın yapayım diye.seninki de sigara içmeyiversin.ayyy kusura bakma yangına körükle gitmiş gibi oldum ama böyle ayrımcılık yapılınca tepem atıveriyor

Trendyolda pelinin logusa gecelikleri 20-25 lira.
Ben gecen hafta 4 takim cicikomdan almistim, yine alsam abartmis mi olurum bilemedim.
Ama fazla fazla bulunsun istiyorum. Off bilemedim yine.

nekadar ayıp
bir anne/baba evlat ayrımı nasıl yapar??
haa maddi yönden her an herşey başımıza gelebilir öyle bir kötü dönem geçirilmediği sürece her evlada eşit davranmak gerekir
eğer sizin durumunuz müsait ise hiiç bişi almasına fırsat verme
olduğu kadarı olsun
gün geldiğinde neler olacağını izlemek gerekir
ben inanıyorum ki herkes ektiğini biçer!!!

ya zaten önceden sınır oldum bişey alcak ınsan alayımmı demez alır ya zıbın ya hastane cıkısı kaç paralık şey almaya gerek varmı sen almışın zaten annende almıştır hay allah canını alsın dedım ya bukadarmı düştün dedım içimden nefret ettım ama ben rezıl etmesını bılırım mevlutte olsun dogumdn sonra olsun mıllet gelcek toplanılck ee babaanne sen ne yaptın dıcekler bnde hiç bişey yapmadı herşeyı annemle arkadaslarım yaptı dıcem resıl etcem uzayan beşiği bile çoçukluk arkadaslarım aldı suprız yaptılar dusunun el ken bu kaynanam bişi yapmadı ya taş olsa çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…