2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kocişi bekliyorum bi gelseydi... gelemedi daha

hava çok kötü gelmedi hala.ayy dikkat etsin yaa allah dışarıda kalanlara evsizlere yardım etsin bugün felaketti buralar pazarda gidiyim dedim öğlen amerikan kasırgaları gibi pazar mahser alanı gibi oldu mevyeler sebzeler havada uçuşuyor.
bu arada bende yanlız sayılırm benm kocada salonda uyuyor her zamanki gibi..ben nasıl yaptım bu çocuğu merak ediyorum kendi yatağında o kadar az yatmıştır 2 elin parmak sayısını geçmez yani

Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.

Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

tşk ederim cnm umarım işe yarar..

bende almaya karar vermiştim bunu söylediğin iyi oldu tşkler..

cnm bence bebekler doğunca buna karar vermeliyiz..
dün bi bebek görmeye gittim 20 günlükmüş ama hiç uyumuyomuş..
gündüz 15 -20 uyuyo ama gece uyku ve çok ağlıyor dedi..
bugünde bi bebek görmeye gittim ki 40 günlüktü..
o da çok rahattım 40 gündür hep emzirdim direk uyku modundaydı dedi..
bu durumdan anlaşılacağı üzere bebekler doğmadan tatil kararı ya da tatile nasıl gideceğimiz konusunda konuşmamız yersiz..
eşimde 17-18 saat yolculukla köyüne gitmek istiyor..
bi de ist da çocukları var onlara da gidecek
plan yapıyor ama ben bebek doğmadan bişi diyemem hem köy şartlarında
2 aylık bebekle ben çok zorlanırım falan dedim bakarız dedi..

o hep tv karşısında uyur ordanda kalkmaz bende artık gel yat yatağına demiyorum savaşmaktan yoruldum kızdım küstüm yine değişmedi huyu.hep öyleymiş bekarkende yani

herkese iyi geceler ben yatıyorum.yarın umarım güzel bir gün olur ama hava çok kötü.allah yardımcımız olsun kendinize dikkat edin.

günaydın kızlar :) gerçi daha kimse yok ama olsun bugün doktora gidiyoruz oyüzden kocişcan işe giderken kalktık güzelce kahvaltımızı yaptık ve randevu saatini beklemeye başladık oğluşum neler yapıyor boyu posu ne bi görelim bakalım keratayı

gunaydin anneler

gunaydin canimHayirlisi ile git gel.Bende gormek istiyorum oglumu

günaydııınnnnnn
güzel bir gün olsun kızlarrr
bizde akşamki fırtına nedeni ile ananemize götürüldük babamız tarafından
babamız gececi bu hafta hiç sevmediğimiz hafta 12-8

gunaydin anneler

gunaydin canimHayirlisi ile git gel.Bende gormek istiyorum oglumu

amin canım :) bir ay geçti son kontrolun uzerinden ve hareketlerini hissettikçe oğluşumu daha çok merak etmeye başladım oyüzden gece uyuyamamış olmama rağmen erkenden kalktım.eskiden bu kadar heyecanlanmıyordum ama bugün acayip heyecanlıyım

günaydın herkeseeee...

bizim de bugün kontrolümüz var 3 hafta aradan sonra ilk kez nst'ye giricem.. geçen ay ultrason fotoğrafını vermeyi unutmuştu doktor, çocuğumu görmeyeli baya bi oldu yani, bi de fotoğrafını alayım en afillisinden izne ayrılmadan önce de sadece 8 iş günüm kaldııııı geliyooor geliyooorrr bıcırık kızım geliyooorrr...

günaydın herkeseçok güzel bir gün olsun diliyorum,her şeyeinş. güzel güzel haberlerle gelirsin ben de oğlumu görmek istiyorum haftaya çağırdı ama ben 32+ da gidip çalışabilir raporu alacağım.

Cnm fotosuz olmaz dr una söyle bi daha olmasın!!! hayırlısıyla gör bakalım :)))

gGunaydin kizlar.
Bugun sizd yataktan baglaniyorum.
Kocisi yollasdim, geri yattim. Tam uyku havasi var.
Kontrole gidicekler hayirli hberle gelin insss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…