- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.541
offf çok cnm sıkılıyor
benimdeeeeeeeee
kocişi bekliyorum bi gelseydi... gelemedi daha
Saribeybi lierac eczanelerde 75lira, hizlial.com da 32 lira. ordan alabilirsin.
Biz doktor aksini soylemedikce devam ederiz gibime geliyor, zaten benim rahatligim on planda oldugu icin bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum.
bu arada kızlar
göğüslerim harita gibiydi
yaklaşık 15 gündür falan lierac jelden
göğüslerimin kenarlarınada sürüyorum
kırmızı görüntüler yok oldu çok azaldı
çatlağada faydası var
kızlar bişey sorucam bizim istanbula yakın bir yazlığımız var doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimle nasılsa sıcaklık aynı değişmiyo hatta ordaki hava daha temiz deniz orman falan, ama biz her sene 1 hafta 10 günlüğüne güneyde de bir otele gider tatil yaparız sizce bu yaz gitsem bebişle sıkıntı yaşar mıyım aranızda gidecek olanlar var mı?
canım uzun hikaye aslında annemle eşimin ailesi görşmyofdu bizde ailemin alt katında kalıyoduk ve bi gn dayısı geldi kıyamet koptu ailem eşime nsl gelir filan ded kavga çıktı sonra o güunu annesine
kalmaya gittik orda eşim fenalaşgtı annesi de göndermem dedi sonra eşimde tabi istmedi ve eşyaların bizim aldıkalrımızı alıp çıktık kaynanala byk ev tutup onla kalıom şimdi eşimde bi sre görşmycez
dedi şimdi ailemle görşmom cesaretimde yok arayamıyorum annemi çok özledim ve doğum yalklaştıkça iice arıyom onu netcem bilmişom işte böle
cnm bencede yanlış yapıyorsun...
bak yarın sende anne olacaksın daha karnımızdayken 1-2 saat kıpırdamasa endişe ediyoruz.
annen kimbilir ne kadar özlemiştir seni..
hem bebeğini görmek koklamak onun da hakkı değilmi
bu konu da ne kocan ne de ailesinin karışmaya hakları yok..
sende topla cesaretini ara anneni hatta git elini öp duasını al...
ben o işi kuaförde yaptırıyorum ama bu aralar koyverdim eşimle kardeş gibi olduğumuz için adama göstermiyom kendimi bide kuaförden gelip karşısına çıktıgım zaman şekli değişiyo acıyorum garibime o yüzden en iyisimi biraz onu soyutlamam lazım kendimden
valla bi ara bende bozdum niyeti kuaföre gidicem dedim..
sonra çok günah olduğunu öğrendim..
hele de eşinmden gizli gitmenin de günah olduğunu duyunca vazgeçtim..
ne derece doğru bilmiyorum ama eşlerin bilgisi ve rızası olmalıymış bu konuda..
ki benim eşim erkek dr bile burun kırın ediyo bunu desem kıyameti koparır
en iyisi jilet benvceeeeeee
Kizlar birsey sorcam.
Simdi karnimin icinde pit pit birsey hissediyorum.Hep ayni yerde hissedince.Yani oglum vurmuyor.Sadece kalp atisi gibi hissediyorum..
Bu nedir?
bebek hıçkırıor cnm az evvel bana da oldu
hava çok kötü gelmedi hala.ayy dikkat etsin yaa allah dışarıda kalanlara evsizlere yardım etsin bugün felaketti buralar pazarda gidiyim dedim öğlen amerikan kasırgaları gibi pazar mahser alanı gibi oldu mevyeler sebzeler havada uçuşuyor.
bu arada bende yanlız sayılırm benm kocada salonda uyuyor her zamanki gibi..ben nasıl yaptım bu çocuğu merak ediyorum kendi yatağında o kadar az yatmıştır 2 elin parmak sayısını geçmez yani
neden yatağında uyumuyor ki;?
ayrımı yatıyorsunuz?
ayrıca kızlar cinsel ilişki konuşulmuşken..
bi sıkıntı olmasa da dr illa sormalımıyız devam edelim mi falan diye..
biz yarın randevu aldık yeni ve donanımlı bi hastane de
daha önce tedavi olduğumuz dr amcamıza gidicez..
umarım herşey yolundadır ve doğumu orda yaparım..
dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
yarın akşam yazabilirim ancak size..
hepinizi ve minnakları da öptük kızımla..
iyi uykular...
günaydın kızlar :) gerçi daha kimse yok ama olsunbugün doktora gidiyoruz oyüzden kocişcan işe giderken kalktık güzelce kahvaltımızı yaptık ve randevu saatini beklemeye başladık oğluşum neler yapıyor boyu posu ne bi görelim bakalım keratayı
gunaydin anneler
gunaydin canimHayirlisi ile git gel.Bende gormek istiyorum oglumu
günaydın anneler,
zemka inş bebişin güzel bir poz verir bugün profilden!!!
günaydın kızlar :) gerçi daha kimse yok ama olsunbugün doktora gidiyoruz oyüzden kocişcan işe giderken kalktık güzelce kahvaltımızı yaptık ve randevu saatini beklemeye başladık oğluşum neler yapıyor boyu posu ne bi görelim bakalım keratayı
günaydın herkeseeee...
bizim de bugün kontrolümüz var 3 hafta aradan sonrailk kez nst'ye giricem.. geçen ay ultrason fotoğrafını vermeyi unutmuştu doktor, çocuğumu görmeyeli baya bi oldu yani, bi de fotoğrafını alayım en afillisinden izne ayrılmadan önce de sadece 8 iş günüm kaldııııı geliyooor geliyooorrr bıcırık kızım geliyooorrr...
gGunaydin kizlar.
Bugun sizd yataktan baglaniyorum.
Kocisi yollasdim, geri yattim. Tam uyku havasi var.
Kontrole gidicekler hayirli hberle gelin insss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?