- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.681
ben ince bi pike ya da battaniye gibi bişey örterim sanırım cnmm...
yorgan örtülmez haziran sıcağında.
şehir olatak neredesin bilmiyorm ama ben istanbuldayım ve evim çok sıcak oluyo.
kışın bile öyle kalın yorgan örtüceğimi sanmıyorum bebeğime...
ayrıca neden takip ediyosun da katılmıyosun sohbetlere bakiim
Ben yeni hamile kalmıştım ilk muayenemde kan ve idrar tahliliyle birlikte yapmıştı doktorum
İstanbulda oturuyorum, haklısın pike takımı üşüdüğünü düşünürsemde bi battaniye,valla sohbete nerden gireceğimi bilmiyorum diyelim:)
aaaaa kızlar yarın oğlumun mobilyaları geliyomuş bu arada.
aradılar, öğleden sonra gelicekmiş.
çok heyecan yaptımmmmm
ay kızlar şimdi tv de bugün ne giysem var da, orda bi kız var.
iç giyim firmasında satışcıymış.
erkek müşterilerimiz de var. eşlerine sevgililerine iç çamaşırı alıyolar diyo.
bnm ki hayatta almaz öyle bişey gidip de, sizin ki alır mkı kiiii
buarada beni nts ye bağladılar çok şükür normal çıktıayrıca 3 hafta sonraya gün verdi ve çatı muayenesi yapcakmış sonra da doğum nasıl olacağını belirleyecekmişiz doktorlarınız size çatı muayenesinden bahsetti mi ne zaman yapacakmış?bide bu çatı muayenesi beni tırsıttı biraz gerçi doktorum zor bişey değil panik olma dedi ama yine de bilemedim yani:18:
benim eşimde bekarken öyleydio hep tv karşısında uyur ordanda kalkmaz bende artık gel yat yatağına demiyorum savaşmaktan yoruldum kızdım küstüm yine değişmedi huyu.hep öyleymiş bekarkende yani
kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum
eşim iki kardeşler bıde abisi var o 4 sene önce evlenmiş 3 yaşında oğlu var eltime bebek eşyaları falan almış artı bılezık takmış torun verdı dıe
bana bilezik yapmıcakmış eltıme öle demiş 200 lıralık bebek arabası alıp gecıcekmiş bışey almadı zaten kendı annemler herşeyımı yaptı iğnesıne kadar mınık kızımın
bnde eşime demedım gece agladım gucume gıttı ayrım yapması sorun yok kımseyle aramda diomkı bebek arabasını kendım hemen alayım bunuda ben aldım demesıne ızın vermeyım
rezıl olsun mıllet dogumda gelıp sorcak kaynana ne yaptı dıe en azından hiç bişi yapmadıgını dıle getırırım rezıl olurr
benim eşim bi çiçek almayı bilir onada şükürcanım benim eşim çok romantiktir hatta bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz gün gidip bana altın bir bileklik almıştı, birde onu pijamalarının altına saklamış pijamalarımı getirir misin dedi gittim yatak odasına aldım pijamaları bir baktım ki altında altın kutusu nasıl ssevindim anlatamam, canım kocam benim bu tarz şeyleri hiç atlamaz. ama doğumda da ayrıca alır mı bilemedim.
katılıyorum canım hamile kalınca insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyorherkee merhaba. ancak gelebildim işlerden.
yemeğimizi yedik oğluşumla. çok şiştik.
kayınvaldelerden dertliyiz bakıyorum da. valla insanın kendi ailesi gibi olmuyor. ne varsa kendi ailemizde. benim de annemler uzakta olmasına rağmen 2 hafta da bi gelip işleri halletmeye çalışıyor. hem de çalıştığı halde haftasonu 2 güne sıkıştırıp alışverişimizi yaptık. yıkama ütüleme işini yaptık. bu hafta sonu yine gelecek. aldıkları da cabası. bebeği geçtim benim nevresimimi, geceliğimi bile düşünüyor kadın. diğer tarafa gelince ne soran var ne eden. biz de bi ara para verdik. hala ses yok. bi de ev alacaklar haftasonu gelin de bakalım diyor eşime. ben de annem gelecek işlerimiz var dedim. ben bu halimde kendi işimi bırakıp onlara koşcam. valla insan hamile olunca annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. o yüzden boşverin takmayın hiçbişeyi. ben saygımı gösteririm daha fazlasını da beklemesinler benden.
aynı benim eşim gidip bi hediye alıp gelemez bende sinir olurumselam kızlar
bugün dertler dökülmüş, kayınvalidelerden yakınılmış
boşverin ya bi de bunları düşünüp kendinize dert etmeyin
bana da kimse bişey sormadı, zaten almasınlar bişey ben aldım herbişeyini, altın takarlar işte onlar da
babam da bu işleri bilmiyor, sana para ayırdım diyor sürekli, sen al ne eksiği varsa diyor
gerek yok diyorum ama olmaz öyle şey, anlasam kendim alıcam diyor, sağolsun düşünmesi yeter
kayınvalidem, kayınpederim de doğumdan sonra yaparlar mutlaka bişeyler
yapmazlarsa da umrumda değil yaa
yarın benim de okulda izin öncesi son günüm olacak
öğrencilerim süpriz yapmış çiçek falan almışlar, kapımda beklediler, bisürü tezahuratlar falan
duygulandım hoşuma gitti
benim eşim de romantik bir adam değil ama şimdiden soruyor doğum hediyesi ne alayım sana diye
yarın da doğumgünüm, onun stresne girdi
gel alalım ne istiyorsan diyor (her sene ben beğendim hediyemi)
dedim bu sene kendin alıp geliceksin ben beğenmicem
düşünüp duruyor ne alıcam diye
gerek yok canım benimde kanıyor geçen gün gittiğimde sordumkıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:
Slm hanımlar formu sürekli takip ediyorum ama bi türlü sohbete dahil olamıyorum:) ben sizlere bişey danışmak istiyorum karasız kaldım şimdi dopumlarımız yaklaşık mayıs yada en geç haziranda olacak ,bebeğimin yatağını hazırlıyorum ama kararsız kaldım pike takımımı örtmeli yoksa ince bi yorgan mı sizler nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz,
canım gözün aydın bende yarın gidicem
34. haftamdayım bir daha 36. haftada gidicem
o zaman çatı muayenesi yaparız dedi
bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok :18::18:
tatlım daha öncede söylemiştim eşimin iç giyim mağazaları var, toptan mağazamızda eminönünde, perakende mağazalara ben gidiyorum arada oturuyorum kasada gelenleri görmeniz lazım erkekler özellikle çok geliyo bir eşine aynısından dostuna alanlar mı desem, benim göğüslerimi gösterip beden bilmeyip sizin gibi diyen, gaylar denize girerken özel bölgeleri belli olmaasın diye(çıkıntısı) bikinisinin alt kısmına korse mi arayanlar ne ararsanız var
tatlım daha öncede söylemiştim eşimin iç giyim mağazaları var, toptan mağazamızda eminönünde, perakende mağazalara ben gidiyorum arada oturuyorum kasada gelenleri görmeniz lazım erkekler özellikle çok geliyo bir eşine aynısından dostuna alanlar mı desem, benim göğüslerimi gösterip beden bilmeyip sizin gibi diyen, gaylar denize girerken özel bölgeleri belli olmaasın diye(çıkıntısı) bikinisinin alt kısmına korse mi arayanlar ne ararsanız var
hahahahhaha
gaylere çok güldüm.
bi de sizinki gibi diyenlere
o anda eşin yanında olmasa bari, adam katil olur
aaaaa kızlar yarın oğlumun mobilyaları geliyomuş bu arada.
aradılar, öğleden sonra gelicekmiş.
çok heyecan yaptımmmmm
onun yanında diyenlerde oluyodu ama ne yapsın adam müşteri sonuçta ama kıpkırmızı oluyodumesela konsomatrisler geliyo şu barda çalışan kadınlar var ya eşofman takımı deneyip 3 tane bayan eleman olduğu halde eşimin yanına gelip poposunu dönüp yakıştı mı diye soranlarda oluyo, giydiği ince çorabı elletmeye çalışıp bundan istiyorum bi bakın sizde var mı diyen bayanlar ve en korkuncu deneme kabininde Allahtan eşim yoktu südyen deneyip bu olmadı bir büyük bedenini alabilir miyim derken perdeyi sonuna kadar açıp memelerinin uçlarındaki piercingi görmem olmuştu. eşim zaten perakende mağazalarda durmuyo artık sadece toptanda oturuyo orda böyle değil tabi akşamdan akşama hasılatları toplamaya gidiyoo bütün gün perakende de olsa kafayı yerim evin içinde
hayrlı olsun canım güle güle kullanmayı nasip etsin allah senin adına çok sevindim
canım bende bir kitap okumuştum eskiden adı ''sadece bir gecelik '' meğer bahsettiği adam hem karısına hem metresine aynı geceliği alıyor hanımlarda birbirlerinden habersiz arkadaş veee herşey ortaya aynı olan gecelikle çıkıyorerkek milleti işte fazla kafa çalışmıyor
aaaaaa kabus gibiiii....
memeler fora
gerçekten yani perakendelerde dursa insan kıskançlıktan çıldırır.
saol cnm teşekkür ederim.
daha iyileri sizlerin olsun inşşşş
aaaaaa kabus gibiiii....
memeler fora
gerçekten yani perakendelerde dursa insan kıskançlıktan çıldırır.
kızlar bunu dinleyin ben çok ağladım ama siz ağlamayın KAYAHAN - NİNNİ - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?