- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.641
canım benim az kaldığı halde nts ye bağlanmadım bilmiom çatı muayenesine girmedim bakalım haftaya gidicem dr
dediğin gibi canım hormonlar sayesinde kimse bize yaranamazoyy maşallahhh hadi gözünüz aydınnn
maşallah....
boşver canım ya benimkide hiç bişi almıyooobizde bu hormonlar olduktan sonra şimdi anlıyorum ki alsalar bir dert almasalar bir dert :) bize kimse yaranamayacak bu gidişle
bir hastane çıkışıda sen al değişik giydir amannn takma boşwer...
çatı muayenesi benide ürkütüyor doğrusu biraz. Bebekte iriymiş sezaryen olur diye korkuyorumm
kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:
ben aldım kendime takıcam
benimde epeydir kanıyo canım doktorum bol bol fırçala dedi, ve eczaneden paradontax diş macunu ile oral-b nin ultra hasas diş fırçasını aldım biraz daha iyi şuan.
çatı muayenesi benide ürkütüyor doğrusu biraz. Bebekte iriymiş sezaryen olur diye korkuyorumm
kızlar kaçıncı haftalarınızda doktor çatı muayenesi düşünüyor???
bana 37 dedi
bende korkuyorum o muayeneden ama napalım artık gözümüzü karartma zamanı g eldi
:
bebek iri de olsa ben normal doğum istiyorum
çatı bazen iri bebek de olsa ona göre bir çatı olabiliyormuş
buda sanırım muayenede belli olacak doktor yönlendirir artık...
bu kesin sezeryanlık bir durum demedği sürece
normal istiyorum son dk. ya kadar..
benim dr.um normal doğumu destekleyen biri zaten..
allahım hepimize doğuracak güç kuvvet versin inşallah
kızlar size bbabannemlerinnasıl doğum yaptğnı anlatayım tavana bir ip bağlanırmış o iptenin bu tutup çömelirlermiş birazcık atlada bir leğen gibi bir şey koyarlarmış içinde havlu falan...
sonra pırtt doğuruverirlermiş ebe bebeği tutarmış kalan herşeyi alttaki leğene akarmış babannem çok kolay doğum yaparmış... duyunca çok şaşırmıştım
gözümün önüne getirince dehşet verici bir sahne yani normal kafamdaki doğum pozisyonuna uymadğı için dehşet verici normalde doğum normal bir olay sonuçta..:18:
merhaba ben dış eti kanaması hakkında şikayetlerinizi duyunca dayanamadım bendede aynı sorun var hamılelıkte cok sık rastlanan bır olay ama tedavı edılmezse dıs dokulmesıne kadar gıdebılıyor o nedenle ben baslarkenden doktoruma gıttım karbonatlı su ile calkalamamı önerdı bırkac gun calkaladıktan sonra kendısıde dıs etlerımı temızledı ve karbonatlı su ıle calkalamama devam etmemı soyledı bu sekılde ıdare edebılecegımı . arkadaslar sakın ihmal etmeyin ve dısdoktorunuza danısınDiş etleri hassaslaşıyormuş normalmış kızların dediği gibi korkma
Tac seklinde mi aldin,bant mi?
Ay bende istiyorum
evet normalmiş benimde burnum bu sabah kanadı canım norml yani panik etme ilk isim ne
tatlım iki sayfa önce cevaplamıştım ama okumadın sanırım ilknur.
doğumlara az kaldııı
memnun oldum canım kaçırdım herhalde kusura bakma bende alcam da beim saçım kısa ya ben de istiyom taç yada bandaj nsl etcem bilmiom
Kızlarr sanki doğum yaklaştıkça benim içimdeki korku azalıyor. Sizde de böylemii??
kızlarr sizinle bişey paylaşmak istiyorum
eşim iki kardeşler bıde abisi var o 4 sene önce evlenmiş 3 yaşında oğlu var eltime bebek eşyaları falan almış artı bılezık takmış torun verdı dıe
bana bilezik yapmıcakmış eltıme öle demiş 200 lıralık bebek arabası alıp gecıcekmiş bışey almadı zaten kendı annemler herşeyımı yaptı iğnesıne kadar mınık kızımın
bnde eşime demedım gece agladım gucume gıttı ayrım yapması sorun yok kımseyle aramda diomkı bebek arabasını kendım hemen alayım bunuda ben aldım demesıne ızın vermeyım
rezıl olsun mıllet dogumda gelıp sorcak kaynana ne yaptı dıe en azından hiç bişi yapmadıgını dıle getırırım rezıl olurr
tamamen göbeğimin üstüne değil canım altta kalan kolumu arkaya atıyorum göbek yanda kalıyor üste kalan bacağımızda yorganın üstüne atıyorumbayabi cebelleşiyorum bu pozisyonu almak için anlıyacağın
canım benim eşim çok romantiktir hatta bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz gün gidip bana altın bir bileklik almıştı, birde onu pijamalarının altına saklamış pijamalarımı getirir misin dedi gittim yatak odasına aldım pijamaları bir baktım ki altında altın kutusu nasıl ssevindim anlatamam, canım kocam benim bu tarz şeyleri hiç atlamaz. ama doğumda da ayrıca alır mı bilemedim.
evet ya çok sevindim öğrencilerime
yarına da süprizler var sınıflar organize olup duruyordu
bir de yarın doğumgünüm, ta geçen yıldan unutmamışlar
yok bu doğumgününde kendisi alacak ya hazıra alıştı iyice
azcık kafayı yorsun
benim hiç takılarla aram yoktur canım
bitek sevgililer gününde aldığım (sözde eşimin aldığı) kolyeyi takıyorum
bilezik vs. falan hiç yoktur, sevmem de takamam
yine kolye alır artık doğuma da
sağolasın canım,inşallah oğlumla geçireceğim güzel bir yıl olur
ablam da ta amerikadan hediye göndermiş okula doğumgünüm için, ona da çok duygulandım
boşver belki de öğretmen olmadığın daha iyi olmuş, çok yıpratıcı bir meslek
85 doğumluyum, 27 bitmiş oluyor sanırım
annecikler doktordan geldik şimdi.oğluş maşallah gayet iyi hatta önden gidiyormuş.ama geçen seferki gibi inat etti yüzünü göstermedi kerata
kayınvalide konusunda benimki hepinizkinden garip gidip gidip kafasına göre bişeyler alıp duruyo.hastane çıkışını birlikte alalım dedim elli kere ama sanki ben burda boş insanım yine gitmiş kafasına göre almış sonra bide kızma,istersen değiştir diyobende "ben sana birlikte alalım dedim ama sen yine dinlemedin beni oyüzden değiştircem "dedim herşeyi kafasına göre alıyo tamam kötü niyetli değil hatta fazla hevesli ama azıcık da beni dikkate alsa sevincem valla.benimki de böyle biri işte napcaksın hepsi tür tür ouüzden takmamak lazım
kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:
kızlar ya göbek çevrem çok acıyor ve karnımda da sızı gibi ağrı gibi bir şey var
arada sıradada birden beni resmen zıplatan bir ağrı giriyor kasıklarıma saniyeler içinde geçiveriyor bu sancımı kasıklarıma girip çıkıveren acı acaba????
kızlar ya göbek çevrem çok acıyor ve karnımda da sızı gibi ağrı gibi bir şey var
arada sıradada birden beni resmen zıplatan bir ağrı giriyor kasıklarıma saniyeler içinde geçiveriyor bu sancımı kasıklarıma girip çıkıveren acı acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?