2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım benim az kaldığı halde nts ye bağlanmadım bilmiom çatı muayenesine girmedim bakalım haftaya gidicem dr

benim de nts den haberim yoktu gidince bağlıcaz diyince şaşırdım. bol bol miniğimin kalp atışını dinledik

dediğin gibi canım hormonlar sayesinde kimse bize yaranamaz evet ya bi takım da ben alayım hatta kendi aldığımı giydireyim sadece ayyy çok kötüyüm yaa

çatı muayenesi benide ürkütüyor doğrusu biraz. Bebekte iriymiş sezaryen olur diye korkuyorumm

benim de oğluşum biraz iriymiş :18: önden gidiyomuş oyüzden benimde sezeryan olma ihtimali varmış ama bakalım kısmet.hakkımızda hayırlısı olsun

ben aldım kendime takıcam

benimde epeydir kanıyo canım doktorum bol bol fırçala dedi, ve eczaneden paradontax diş macunu ile oral-b nin ultra hasas diş fırçasını aldım biraz daha iyi şuan.

Tac seklinde mi aldin,bant mi?
Ay bende istiyorum

çatı muayenesi benide ürkütüyor doğrusu biraz. Bebekte iriymiş sezaryen olur diye korkuyorumm

kızlar kaçıncı haftalarınızda doktor çatı muayenesi düşünüyor???
bana 37 dedi
bende korkuyorum o muayeneden ama napalım artık gözümüzü karartma zamanı g eldi
:
bebek iri de olsa ben normal doğum istiyorum
çatı bazen iri bebek de olsa ona göre bir çatı olabiliyormuş
buda sanırım muayenede belli olacak doktor yönlendirir artık...
bu kesin sezeryanlık bir durum demedği sürece
normal istiyorum son dk. ya kadar..
benim dr.um normal doğumu destekleyen biri zaten..
allahım hepimize doğuracak güç kuvvet versin inşallah

kızlar size bbabannemlerinnasıl doğum yaptğnı anlatayım tavana bir ip bağlanırmış o ipten tutup çömelirlermiş birazcık atlada bir leğen gibi bir şey koyarlarmış içinde havlu falan...
sonra pırtt doğuruverirlermiş ebe bebeği tutarmış kalan herşeyi alttaki leğene akarmış babannem çok kolay doğum yaparmış... duyunca çok şaşırmıştım
gözümün önüne getirince dehşet verici bir sahne yani normal kafamdaki doğum pozisyonuna uymadğı için dehşet verici normalde doğum normal bir olay sonuçta..:18:

Son düzenleme:

canım bende 37 hafta diye duydum hatta bakın şimdi baktım sizde inceleyin burayı derim Hamilelikte çatı muayenesi neden yapılır? - UZMANTV

Diş etleri hassaslaşıyormuş normalmış kızların dediği gibi korkma
merhaba ben dış eti kanaması hakkında şikayetlerinizi duyunca dayanamadım bendede aynı sorun var hamılelıkte cok sık rastlanan bır olay ama tedavı edılmezse dıs dokulmesıne kadar gıdebılıyor o nedenle ben baslarkenden doktoruma gıttım karbonatlı su ile calkalamamı önerdı bırkac gun calkaladıktan sonra kendısıde dıs etlerımı temızledı ve karbonatlı su ıle calkalamama devam etmemı soyledı bu sekılde ıdare edebılecegımı . arkadaslar sakın ihmal etmeyin ve dısdoktorunuza danısın

doğumlara az kaldııı

kızlar ya göbek çevrem çok acıyor ve karnımda da sızı gibi ağrı gibi bir şey var

arada sıradada birden beni resmen zıplatan bir ağrı giriyor kasıklarıma saniyeler içinde geçiveriyor bu sancımı kasıklarıma girip çıkıveren acı acaba????

memnun oldum canım kaçırdım herhalde kusura bakma bende alcam da beim saçım kısa ya ben de istiyom taç yada bandaj nsl etcem bilmiom

bende memnun oldum, bijutericilerde satılıyo gider bakarsın hangisini beğenirsen alırsın canım.

Kızlarr sanki doğum yaklaştıkça benim içimdeki korku azalıyor. Sizde de böylemii??

bende en baştan beri korku falan yok hatta normal doğumu çok merak ediyorum ve çoook istiyorum inşallah normal doğumu tadarım.

ay kızlar 12 ye kadar yattım, sonra kalktım, mutfağın tezgah fayanslarını, dolap kapaklarını falan sildim.
şimdi de yamuldum, oturuyorumm

ah cnm ahh bana k. valide deme.
ben de sözde ilk torunu doğurucam. bana göre fark etmiyo ama erkek olması da sözde onun çok istediği bişeydi.
ama gel gör ki şimdiye kadar 3 parça giycek bişi almış. onu da ben hayatta alıp da giydirmem bebeğime.
daha önce de demiştim böyle fistolu falan, sentetik alt açma seti almış.
ben markasında falan değilim ama insan aldığı şeye de şöyle bi bakar yani bu ne böyle diye.
ki bnmkinin durumu da var, istese herşeyini yapar.
ama bnm annem odasını da aldı, kıayfetlerini de aldı, hatta nevresimlerine uyku stine kadar annem aldı.
ama bn de diyeceim lafları biliyorum.
işine gelince milletin yanında aman şöyle torunum geliyo, aman böyle torunum geliyo...
zamanında gittiğim hastanenin parasına bile laf etti.
allah tan eşim onun gibi değil, hep bnm yanımda, hep bana destek

ay o pozisyonda ben de çok yatıyorum valla, pek bi rahat oluyo

oy oy oy maşaallah diyorum cnmm...
süper romantik bi kocan varmış gerçekten..
işte herkesin huyu farklı, bnmki de hayatta yapmaz öle şeyler.
bi ihtiyacın varsa gidip alalım der, o kadar

ne güzel şeyler yapmış öğrencilerin.
bi öğretmeni en mutlu eden şey zaten o, ben de çalıştığım dershaneden ayrılırken öyle güzel veda etmişlerdi bana.
çok duygulanıyo insan..

takı bn de çok sevmem ama şöyle kibar bişiler alsa hayır da demem yani.
aslında ben tektaş küpe ve kolye istiyorum ama alcak gibi durmuyo.
ama bn yine de yüzsüzlükle söylüyorum
bu arada ben de 85 doğumluyum

maşaallah oğluşuna cnmm
ama aynısını kaynanan için söyleyemicem

kıızlarr
benim diş etlerimde kanama olmaya başladı
doktoruma bişi demedim aramalımıyım acaba?
yoksa diş doktorumdan randevumu almalıyım??
:26: :26:

bnde de var o dişeti kanamaları, ama normalmiş bu dönemde

Ya yalancı sancıdır yada çocuk büyüdüğü için acıyodur canım. Benimde bazen kanım ve kasıklarımda ağrılar adet sancısı gibi hafif sancilar oluyor. hatta altta bile sancı oluyor bazen. sanki bişey batıyomuş gibi çok korkmuştum ilk olduğunda ama normalmış.

yalancı sancılar canım onlar banada oluyor arada.

dr unu arasana canım yalancı sancı dedikleri olmasın o :26:

bilmiyorum ki cnmm, bana hiç olmuyo öyle şeylerrr:26:

Bencede yalanci sanci
Banada oldu bu hafta bir kac kez.Dünde birseyler batiyor gibi.Insan rahat olamiyor o batma hissi gecene kadar

Evet bencede dogumlar yaklastikca beni bi heycan,sevinc kapladi.Gerci dogum korkumda olmadi.Cunku nasil birsey oldugunu bilmiyorum
Arkadaslarimin dogumlarini dinlemis olsamda,tv de de dogum programlarini izlemis olsamda hala korkmus degilim.Sanirsam yasamadigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…