2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

allaaaa:) bebek gelio canım yavaştan yavaştan. anlattıkların sanırım yalancı sancı... çok bol oksijen al. korku ve acı yüzünden bebeğine az oksijen gitmesin :)

Kızlarr bebişleriniz karnınızda hiç hıçkırık tuttumu. Hehe çok acayip bi his sankı karnında kalbin atıyormus gibi, çok tatlı

ay canım ya öğrencilerinin yaptığını okuyunca benim gözlerim doldune güzelde düşünmüşler..oh izin günün geldi demekki ben özel sektörde çalıştığım için 4 haftamı doğumdan sonraya kalsın diye çalışıyorum gerçi evdede olsam durmazdım ki işte olmak daha iyi sanırım benim için.
kocaeli canım pek arkadaş çevremde yok bunalıom iice zate burası da olmasa kafayı yerdim iice senin adın ne canım ben derya

canım kocaelide nerdesin , bende Gebze'deyim.

evet başta smear testinde bende çok korkmuştum ama alıştım artık. son bi sene içinde sanırım 5 kere bakıldı bende o şekilde alttan alıştım artık

ben de şimdiye kadar 3 kere öyle muayene oldum, biri smear içindi.
ama hala alışamadım..
çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama sırf korkumdan kasıcakmışım kendimi o anda, açamicakmışım bacaklarımı gibi geliyo:26:

Slm hanımlar formu sürekli takip ediyorum ama bi türlü sohbete dahil olamıyorum:) ben sizlere bişey danışmak istiyorum karasız kaldım şimdi dopumlarımız yaklaşık mayıs yada en geç haziranda olacak ,bebeğimin yatağını hazırlıyorum ama kararsız kaldım pike takımımı örtmeli yoksa ince bi yorgan mı sizler nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz,

ben ince bi pike ya da battaniye gibi bişey örterim sanırım cnmm...
yorgan örtülmez haziran sıcağında.
şehir olatak neredesin bilmiyorm ama ben istanbuldayım ve evim çok sıcak oluyo.
kışın bile öyle kalın yorgan örtüceğimi sanmıyorum bebeğime...

ayrıca neden takip ediyosun da katılmıyosun sohbetlere bakiim

Ben uyku seti aldım ince bi yorgan var içinde, ama bebişlerimiz yazın doğacağı için pike takımıda olur bence.
Sicak havada büyük bir ihtimalle ince bir battaniye kullanırım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…