- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.661
kızlar ya göbek çevrem çok acıyor ve karnımda da sızı gibi ağrı gibi bir şey var
arada sıradada birden beni resmen zıplatan bir ağrı giriyor kasıklarıma saniyeler içinde geçiveriyor bu sancımı kasıklarıma girip çıkıveren acı acaba????
allaaaa:) bebek gelio canım yavaştan yavaştan. anlattıkların sanırım yalancı sancı... çok bol oksijen al. korku ve acı yüzünden bebeğine az oksijen gitmesin :)
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ÇATI MUAYENESİ NEDİR? NASIL YAPILIR?
ben korktum şimdi çatı muaynesnden bnm 35 haftalık olcam bıdakı kontrolumde çatı muaynesı yaparmıkı ellemsın özel bölgeyı yaaa mınnakıma zarar gelcek dıye korkarım ister istemez
ben korktum şimdi çatı muaynesnden bnm 35 haftalık olcam bıdakı kontrolumde çatı muaynesı yaparmıkı ellemsın özel bölgeyı yaaa mınnakıma zarar gelcek dıye korkarım ister istemez
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlher bebeğin ayağına yakışacak minik patikler anneler örsünler
ay canım ya öğrencilerinin yaptığını okuyunca benim gözlerim dolduselam kızlar
bugün dertler dökülmüş, kayınvalidelerden yakınılmış
boşverin ya bi de bunları düşünüp kendinize dert etmeyin
bana da kimse bişey sormadı, zaten almasınlar bişey ben aldım herbişeyini, altın takarlar işte onlar da
babam da bu işleri bilmiyor, sana para ayırdım diyor sürekli, sen al ne eksiği varsa diyor
gerek yok diyorum ama olmaz öyle şey, anlasam kendim alıcam diyor, sağolsun düşünmesi yeter
kayınvalidem, kayınpederim de doğumdan sonra yaparlar mutlaka bişeyler
yapmazlarsa da umrumda değil yaa
yarın benim de okulda izin öncesi son günüm olacak
öğrencilerim süpriz yapmış çiçek falan almışlar, kapımda beklediler, bisürü tezahuratlar falan
duygulandım hoşuma gitti
benim eşim de romantik bir adam değil ama şimdiden soruyor doğum hediyesi ne alayım sana diye
yarın da doğumgünüm, onun stresne girdi
gel alalım ne istiyorsan diyor (her sene ben beğendim hediyemi)
dedim bu sene kendin alıp geliceksin ben beğenmicem
düşünüp duruyor ne alıcam diye
kocaeli canım pek arkadaş çevremde yok bunalıom iice zate burası da olmasa kafayı yerdim iice senin adın ne canım ben derya
Tatlım sende smear testi yapıldımı? sanırım çatı muayeneside öyle yapılıyor. Fazla korkulacak bişey yok bence. Hem doğumdan daha zor olamaz =D
ayyyy ever smear testi de böle acayip bişiydiiii
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet başta smear testinde bende çok korkmuştum ama alıştım artık. son bi sene içinde sanırım 5 kere bakıldı bende o şekilde alttan alıştım artık
evet başta smear testinde bende çok korkmuştum ama alıştım artık. son bi sene içinde sanırım 5 kere bakıldı bende o şekilde alttan alıştım artık
canım dediğin o test ne testi
Slm hanımlar formu sürekli takip ediyorum ama bi türlü sohbete dahil olamıyorum:) ben sizlere bişey danışmak istiyorum karasız kaldım şimdi dopumlarımız yaklaşık mayıs yada en geç haziranda olacak ,bebeğimin yatağını hazırlıyorum ama kararsız kaldım pike takımımı örtmeli yoksa ince bi yorgan mı sizler nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz,
Slm hanımlar formu sürekli takip ediyorum ama bi türlü sohbete dahil olamıyorum:) ben sizlere bişey danışmak istiyorum karasız kaldım şimdi dopumlarımız yaklaşık mayıs yada en geç haziranda olacak ,bebeğimin yatağını hazırlıyorum ama kararsız kaldım pike takımımı örtmeli yoksa ince bi yorgan mı sizler nasıl hazırlamayı düşünüyorsunuz,
Tatlım sende yapılmadımı? benim bildiğim bütün hamilelere yapılıyor. Rahimden sanırım akıntında alıyolar biraz rahim ağzı kanseri felan varmı diye bakılıyor
hayır canım ilk defa sende duydum valla ne zamnlar yapılıo peki o test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?