2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar size bir sorum olacak istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastanede ve ne kadara doğum yapacaklar? kazıklanıyor muyum diye merak ediyorumda o bakımdan sordum bana da fikir olsun?

mide yanmalarından bıktım
artık ilaçta çok fayda etmiyor
kısa süreliğine geçiriyor ne yesem
boğazıma kadar yanıyor

kızlar hamilelikte tek zorlandığım şey bikini bölgesi temizliği olucak sanırımm

dün yaptım o işi
ama çok zor oldu gerçekten

kızlar size bir sorum olacak istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastanede ve ne kadara doğum yapacaklar? kazıklanıyor muyum diye merak ediyorumda o bakımdan sordum bana da fikir olsun?

ben göztepe medical parkta yapıcam cnm doğumu, ama daha hiç fiyat konuşmadık.
haftaya kontrole gidince konuşucam fiyatı bakalım ne dicekler

ben bağcılarda yeni ufuk hastanesinde sezeryanım 270 bide kist amelyatı 150 en fazla oda yani 270+150 en fazla oda minübüs derneğine bağlı olduğumuz için %20 indirim ilk bebeğimide orda yaptım çok memnunum

mide yanmalarından bıktım
artık ilaçta çok fayda etmiyor
kısa süreliğine geçiriyor ne yesem
boğazıma kadar yanıyor

canım çok zor o ya Allah yardımcın olsun:26:
yatarken iki yastıkla yat salçalı yağlı baharatlı hamur işi(poğaca açma gibi şeylerden uzak dur ve bol bol soğuk süt iç tavsiye edebileceklerm bunlar inşAllah işe yarar

saçlı olcak derler ya bizimkiler
onunla alakası yokmuş
8.haftadan beri mide yanmam
var ama son zamanlarda çok şiddetli

canım ne yesem mahvediyor
maden suyu içiyorum sakız çiğniyorum
geçiyordu şimdi geçmiyor.bi tek peynir yediğimde kötü olmuyor
sürekli de peynir yiyemem ya

canım yoğurt da geçiriyor. Benim yanma olunca hemen yoğurt yiyorum geçiyor

avrupa yakası canım.
ben Küçükköy Bilge hastanesine gidiyorum muayne 40 tl sezaryen 650 normal 450 sanırım canım ne yesem mahvediyor maden suyu içiyorum sakız çiğniyorum geçiyordu şimdi geçmiyor.bi tek peynir yediğimde kötü olmuyor sürekli de peynir yiyemem ya[/QUOTE .!.:
yediklerine çok dikkat et birde yastığın hep yüksekte olsun

aaaaa kızlar yarın oğlumun mobilyaları geliyomuş bu arada.
aradılar, öğleden sonra gelicekmiş.
çok heyecan yaptımmmmm

hadi gözun aydın ohh ne guzel:)

ben kendime alırken bile yanıma gelmez dısarda bekler ki bide gidip bana iççamasırı alsın!!

canım ben seni anlıyorum haksızsın da demiyorum ama içini öfkeyle doldurma kötülüğe kötülükle karşılık vermeyelim diyorum

slm kızlar
bikaç gundur bizde yoktuk kayınvalidelere gittik.
oğluşuma ciciler almış:)
bizde daha biçok şeyini almamış olan ve gidip bi günde halledenlerdeniz
cok şükür rahatladım birazda olsa.. tek tük eksikler kaldı..
bu hafta yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum geç bile kalmışım gibime gelio:18:
alışveriş yaptığımız gunun akşamı bayramlıklarım alınmış çocuk gibi çıkarıp çıkarıp sewdim minnoşumun kıyafetlerini
çok güzel bi duygu gercekten insan inanmakta zorlanıyo şimdi bunları benim bebeğim mi giyecek diye!
bütün gün bakıp o kıyafetlere düşüncelere dalıp sırıtırken buldum kendimi

güzel günlerde sağlıcakla giydirmek nasip olsun bir de o kıyafetlerin içinde düşünsene yavrularımızı
az kaldı Allahın izni ile

Iyi aksamlar annisler
Bugunude bitirdik sayilir
Esim kursdan gelince 2 saat uyudum baya iyi geldi.Ise giderkende kalktim bende.Az melül melül dolandim evdeSonra disari attim kendimi.Hava cok güzelmis,sasirdim vallahi.Günes kandiriyordur diye kafami hic cikarmadim pencereden
Azcik mutfak alisverisi yaptim,eve geldim balik yedim.
Simdide oturuyorum tek basima

Fatmagül var bu aksam ,sirf onun icin vanilyali puddingyaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…