- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.741
yok ya zor olmuyo o kadarda daha güzel geçiyo özlem oluyo çünkü
kızlar hamilelikte tek zorlandığım şey bikini bölgesi temizliği olucak sanırımm
kızlar size bir sorum olacak istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastanede ve ne kadara doğum yapacaklar? kazıklanıyor muyum diye merak ediyorumda o bakımdan sordum bana da fikir olsun?
kızlar size bir sorum olacak istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastanede ve ne kadara doğum yapacaklar? kazıklanıyor muyum diye merak ediyorumda o bakımdan sordum bana da fikir olsun?
mide yanmalarından bıktım
artık ilaçta çok fayda etmiyor
kısa süreliğine geçiriyor ne yesem
boğazıma kadar yanıyor
mide yanmalarından bıktım
artık ilaçta çok fayda etmiyor
kısa süreliğine geçiriyor ne yesem
boğazıma kadar yanıyor
onunla alakası yokmuşsaçlı olcak derler ya bizimkiler
canım çok zor o ya Allah yardımcın olsun:26:
yatarken iki yastıkla yat salçalı yağlı baharatlı hamur işi(poğaca açma gibi şeylerden uzak dur ve bol bol soğuk süt iç tavsiye edebileceklerm bunlar inşAllah işe yarar
canım avrupa yakasımı anadolu yakasımı??
onunla alakası yokmuş
8.haftadan beri mide yanmam
var ama son zamanlarda çok şiddetli
canım ne yesem mahvediyor
maden suyu içiyorum sakız çiğniyorum
geçiyordu şimdi geçmiyor.bi tek peynir yediğimde kötü olmuyor
sürekli de peynir yiyemem ya
avrupa yakası canım.
ben Küçükköy Bilge hastanesine gidiyorum muayne 40 tl sezaryen 650 normal 450 sanırım canım ne yesem mahvediyor maden suyu içiyorum sakız çiğniyorum geçiyordu şimdi geçmiyor.bi tek peynir yediğimde kötü olmuyor sürekli de peynir yiyemem ya[/QUOTE .!.:yediklerine çok dikkat et birde yastığın hep yüksekte olsun
aaaaa kızlar yarın oğlumun mobilyaları geliyomuş bu arada.
aradılar, öğleden sonra gelicekmiş.
çok heyecan yaptımmmmm
ay kızlar şimdi tv de bugün ne giysem var da, orda bi kız var.
iç giyim firmasında satışcıymış.
erkek müşterilerimiz de var. eşlerine sevgililerine iç çamaşırı alıyolar diyo.
bnm ki hayatta almaz öyle bişey gidip de, sizin ki alır mkı kiiii
bak işte bnde kırıldım senn gıbi anlıyomusun bnı bıde onlar yuzunden zor durumdyım takılrım olsaydı gerı verselerdı bebegımın eksık olanlarını alırdım dogum param olurdu bı ıkı takımı bozdurupta ama şimdi kara kara dusunuorum eşimin 1100 lıralık maaşı ve 400 lıra kırala ne bırıktıre bılırımkı sen hesapla bı gecen sıkıştık kndı annemden 200 lıra aldım vercegmde almadı annem ama onun annesınden 50 lıra aldık yuzkere nezman vercn dııp durdu ne varsa ınsann kendı annesınde var oğlan annelerı genelı tuhaf oluo demkkı
nese allah buyuk dedıgın gıbı kndı rızkıyla gelıck ınş. bu işler sırayla zaten değinde hklısın gun olur devran döner
slm kızlar
bikaç gundur bizde yoktuk kayınvalidelere gittik.
oğluşuma ciciler almış:)
bizde daha biçok şeyini almamış olan ve gidip bi günde halledenlerdeniz
cok şükür rahatladım birazda olsa.. tek tük eksikler kaldı..
bu hafta yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum geç bile kalmışım gibime gelio:18:
alışveriş yaptığımız gunun akşamı bayramlıklarım alınmış çocuk gibi çıkarıp çıkarıp sewdim minnoşumun kıyafetlerini
çok güzel bi duygu gercekten insan inanmakta zorlanıyo şimdi bunları benim bebeğim mi giyecek diye!
bütün gün bakıp o kıyafetlere düşüncelere dalıp sırıtırken buldum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?