2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ohhh banyoyu da ovdum geldimm
duşakabini, wcyi, lavaboyu bi güzel cifledim.
yerleri de cifledim.
aynayı da temizledim.
havlularımı da yeniledim.

ohhh mis gibi oldu missss

biraz dinlenip kociş gelene kadar da ütü yapçam.

hatta suskunlar bittikten sonra hala gelmemiş olursa kek yapiim bi diyorum.
yarın eşimin teyzesi ve kuzenleri ankaradan gelcekler, bana da gelirler.
yarın bebiş odası gelcek öyle ağırlayamam ama kahvenin yanına vericek bişiler olsun en azından

Son düzenleme:
ÖĞLEN yemek yiyince akşama hiçbişey yiyemiyorum ben yaa
hiç acıkmıyorum
öğlen eve gelince 1 gibi dünden kalma fasulye pilavı yedim
şimdi akşam yerken boğazımda dizildi resmen
halbuki 7 saat geçti üstünden
o arada da hiçbişey yemedim ama hiç acıkmıyorum
bu da çok tuhaf cidden

cnselliği halen güzel yaşayanlara imreniyorum valla
koca göbeğimle kendimi çekici bulmuyorum zaten hiç
bu da sanırım iyice uzaklaşmama neden oluyor
doğumdan sonra vücudum inşallah biraz toparlar da kendimi iyi hissederim

bu arada eşim doğumgünü hediyemi almış ama söylemiyor süprizmiş
yarın evde bekle kargoyla gelecek diyor
zannedersem takı aldı
paraya kıydım senin aldığım hediyeden daha pahalı dedi sadece (ben ona saat almıştım)
o yüzden kolye olduğunu tahmin ediyorum bakalım
ilk kez bensiz aldığı bir hediye olacak
heyecanla bekliyorum bakalım

oh maşallahh
enerjine hayranım
ben de mutfağı toparladım biraz, ocağı fırını vs temizledim
lavaboları da yapayım dedim ama ctesi gününe kadar yine kirlenir (misafirim gelecek)
en iyisi yarın akşam yapayım deyip erteledim
bebişin ütüsü duruyor valla ama şu an hiç yapasım yok, ptesiden itibaren başlarım ütü işine

mide yanmalarından bıktım
artık ilaçta çok fayda etmiyor
kısa süreliğine geçiriyor ne yesem
boğazıma kadar yanıyor

yok wala canım bi çözüm herşeyi denedim bende dimdik dururken bile cayır cayır yanıo ya! biraz eğildim mi bittim ztn!! şurupcanla kanka olduk ben nereye o oraya:94:

aynen koca göbeğimle gerçekten hiç çekici bulmuyorum ben de kendimi.
ve yanaklarım da tombul tombul oldu. ama eşime kalsa doğumdan sonra sadece göbeğim gitsin, kilom kalsınmış.
böyle daha iyiymişim.
kocam tombul seviyomuş da hbrim yokmuş
oysa evlendiğimde 34 beden bişeydim.

hadi bakalım ne almış sana eşin ben de mrk ettim.
yrın gelince paylaşırsın olur mu?

iştah konusuna gelince ferdacım ben senin tamm tamına tersinim.
sabahtan beri yemediğim şey kalmadı. ama artık kapadım ağzımı, bu saatten sonra bişi yemem

eşimin de kilo konusunda hiç sesi çıkmıyor
daha bir 10 kiloyu kaldırır vücudun merak etme diyor ama eşim hiç sevmez kiloyu, sadece bana moral veriyor
benim de yanaklar aldı kilo, ki eşim normalde nefret eder tombul yanaktan
ben de 34-36 bedendim, doğumdan sonra 40 mı giyerim artık bilmiyorum
tekrar 36 beden olmak istiyorum yaaa

işin kötüsü yarın muhtemelen eve geç gelirim (okuldan arkadaşlar da son günüm olduğundan ve de doğumgünüm olduğundan plan yapıyorlar)
kargoyu kaçırmam umarım
yoksa 1 gün daha beklemek zorunda kalıcam
ama alınca söylerim tabi ne olduğunu

benim iştah fena kapandı yaa
kilo alışım aynı hızla devam ediyor ama (bu da ilginç)
günde 1 öğün yesem yetecek nerdeyse

BenDe geldimmmmmmm

ferdam bende sabahlari cok istahsiz olyorum anca oglen yemek yeme lutfunda bulunuyorum aksamda canim hicbisiy istemiyo ve hala kg aliyorum :)

süprizLere bayılırım bende benm kociş çılgın süprizler yapar hiç çaktırmaz gercekten ama bende ona yaparım!! 2mizde dogumgunlerimizde birbirimize farklı ne yapsak diye düşünüp plan yaparız:)) ben cok zewk alıyorum bundan
yarn hediyeni alınca bizede haber ver mutlaka merak ettim?!

BenDe geldimmmmmmm

ferdam bende sabahlari cok istahsiz olyorum anca oglen yemek yeme lutfunda bulunuyorum aksamda canim hicbisiy istemiyo ve hala kg aliyorum :)
hoşgeldin canım
gel takıl buraya da arada, hiç gelmiyorsun

ben de senin gibiyim
yemeye yemeye kilo almaya devam ediyorum
ne gıcık dimi

süpriz mi
yok be canım, benim kocam hiç yapmaz öyle şeyler (ben severim ama)
bu doğumgünümde ilk kez hediyeni kendin al ben beğenmicem dedim
1 haftadır düşünüp duruyor ne alsam diye
banane dedim ne alırsan al, bu kez biraz da sen kafa yor dedim
o yüzden biraz zoraki süpriz oldu bizimkisi
takı olduğuna nerdeyse eminim ama nasıl bişey olduğunu kestiremiyorum
alınca yazarım mutlaka

Valla cok canimi sıkıyo bu durum bi gecede 2 katina cikti gobusum gelmiyorum ama arada girip okuyorum burayida cinsellige gelince bende sogudum karnim buyudukce kilo aldikca kendimi itici buluyorum

Oh oh masallah
Benide seytan dürtüyor.Mutfaga girdim,günes vuruyor iceri ufak ufak lekeler gördüm.Zor tuttum kendimi ilacli su ile saldirmamaya.Yarin temizlik yapcam..
Seviniyorum vallahi Temizlik hastasi oldum artik.
Biz aslen Sivasliyiz,yurtdisinda dogup buyusemde annis evin islerini ustume yikardi.Ozaman üsenir hic sevmezdim.Simdi inanamiyorum kendime.Ozamanlar kacacak yer arardim.

Bende kocis gelmeden yedim birseyler,bu sefer aksam yemegi yiyemicem.Hep öyle oluyor.Sabahlarida ac olmuyorum artik:44:Ilk zamanlarki gibi degil.Sirf oglusum ac kalmasin diye yapiyorum kahvalti.Tek basima ne kahvalti yapmayi seviyorum nede yemek yemeyi.

Bu arada yarin giremezsen simdiden dogum günün kutlu olsun
Ailen ve bebisinle nice saglikli ve mutlu yillar dilerim

Hediyenide merak ettim acaba ney

kızlar aklıma gelmişken söyliyim
alışveriş yaparken bu tek kullanımlık hastene çıkışlarından varmış onlardan da aldım..
bazı hastaneler tam temizlemiyomuş bebeği bikaç kişidende aynı şeyi duydum güzelim hastane çıkışları rezil oluyomuş..
o yuzden once bu tek kulanımlık olanı giydiriyolar sonra atıp kendin yeni cicilerini giydiriyosun:)
belki biçoğunuz biliyodur bunu da ben yeni ögrendim

kızlarr bugün oğlumun odasını şipariş verdik büyüyen beşik 2 kaplı dolap 4 çekmeceli şifonyer bebek mavisi ve beyaz renkte yanında yatak ve silikon yastık hediye ürün mdf bin lira 15 gün e eve gelicek bende o ara perde ve halıyı kapı süsünü halledicem :)....odayı boyayacm ooo işler hızlandı hadi bakalım :)

Gozun aydin canim.Gule gule yatsin bebisin icinde
Kolay gelsin,bebis hazirligi yapmak cok guzel ya

evet haklısın bende 5 li takım aaldım canım ilk onları giydirsinler sonra siler temizler bebeişimi cicişleri giydirrim diye :)..

Gozun aydin canim.Gule gule yatsin bebisin icinde
Kolay gelsin,bebis hazirligi yapmak cok guzel ya

saol tatlım evetttt bi düğün bi doğum hazırlığı heyecanlıymış hayatta ikisinide taddık alahın izniyleee tüm kızlara düğün hazırlığını kadınlara doğum hazırlığını taddırsınn

bende kendimi iğrenç ötesi hissediyorum
göğüslerim falan kocaman oldu eski halini özledim
tombiş bi anne oldum umarım doğumdan sonra fazlasını veririm
bencede kesin takı almıştır
altın kolay geliyor erkeklere benimkide şimdiye kadar bensiz 1 kere hediye aldı
çok güzel bi duygu bencesürprizi severim
yok wala canım bi çözüm herşeyi denedim bende dimdik dururken bile cayır cayır yanıo ya! biraz eğildim mi bittim ztn!! şurupcanla kanka olduk ben nereye o oraya:94:
aynen canım denemediğim şey kalmadı.ilaçta kısa süreliğine dindiriyor.

hmonglu ellerine sağlık geç kirlensin

Son düzenleme:
kızlar bugün dükkana bi müşteri gelmiş
eşime biberonlardan bahsetmiş
prematüre bebeği varmış dr brown chicco hepsini denedik
berbat demiş avent en iyisi demiş

gecmıs olsun cnm sımdı duyuyorum foruma fazla gıremıorum bu arada bugunde ben hastanedeydım dun degıl öncekı gun adet sancısı gıbı sancım basladı ve bebek benı kasıyordu resmen cıkacak öle hıssedıordum ve canımı yakıodu dun ıse sabahtan aksama kadar ne yedıysem kustum fena bı haldeydım sabahıda bı baktım altımda kan ben tabı şok eşime söledım hemen doktora gıttık bugun nst ye baglandım asırı kasılma cıktı bıde vajınal muayene oldum mecburen doktor bısey yok fakat her ıhtımale karsı pzt gunu de nst ye baglıcaz dedı ama ıcım rahatladı resmen bugun doguruyordum annem bı telas oldu suan kadın bursada hemen bılet alıp gelıyım dıo böle görsenız neysekı korkulan olmadı en cok sevındıgım nokta bebısımın resmıydı ve de 44 cm 2019 gr olmuşuuz :)))

Kizlar,benim gögüslerim cok kasiniyor.Heryeri böyle deli oluyorum. Agliyasim geliyor
Ne kullana bilirim bi fikriniz varmi?
Vucut kremi kullaniyorum cok yagli birsey soya ve balli ama banamisin demiyor.Faydasi yok gögüslerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…