- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.781
gecmıs olsun cnm sımdı duyuyorum foruma fazla gıremıorum bu arada bugunde ben hastanedeydım dun degıl öncekı gun adet sancısı gıbı sancım basladı ve bebek benı kasıyordu resmen cıkacak öle hıssedıordum ve canımı yakıodu dun ıse sabahtan aksama kadar ne yedıysem kustum fena bı haldeydım sabahıda bı baktım altımda kan ben tabı şok eşime söledım hemen doktora gıttık bugun nst ye baglandım asırı kasılma cıktı bıde vajınal muayene oldum mecburen doktor bısey yok fakat her ıhtımale karsı pzt gunu de nst ye baglıcaz dedı ama ıcım rahatladı resmen bugun doguruyordum annem bı telas oldu suan kadın bursada hemen bılet alıp gelıyım dıo böle görsenız neysekı korkulan olmadı en cok sevındıgım nokta bebısımın resmıydı ve de 44 cm 2019 gr olmuşuuz :)))
Kizlar,benim gögüslerim cok kasiniyor.Heryeri böyle deli oluyorum. Agliyasim geliyor
Ne kullana bilirim bi fikriniz varmi?
Vucut kremi kullaniyorum cok yagli birsey soya ve balli ama banamisin demiyor.Faydasi yok gögüslerime
geçmiş olsun canım
neden kanaman olmuş ki
bende iyice korkmaya başladım daha çok erken
bebişler zamanında gelsinler
saolasın cnmcım acıklık olmus 1 cm(kendımı cok yormaktan sanırım yuruyus dahı yasaklandı bana dınlenmen lazım dedı adet dönemı sancısı gıbıydı resmen sabahı zor etmıstım bıde serum yedım serumdan sonra duzeldım cok sukur nstye tekrar baglandım cok sukur bısey cıkmadı bakalım ıns pzt gunude ıyı gecer bende erken gelmesın ıstıorum valla o yuzden full yatıs yapıcam
gecmıs olsun cnm sımdı duyuyorum foruma fazla gıremıorum bu arada bugunde ben hastanedeydım dun degıl öncekı gun adet sancısı gıbı sancım basladı ve bebek benı kasıyordu resmen cıkacak öle hıssedıordum ve canımı yakıodu dun ıse sabahtan aksama kadar ne yedıysem kustum fena bı haldeydım sabahıda bı baktım altımda kan ben tabı şok eşime söledım hemen doktora gıttık bugun nst ye baglandım asırı kasılma cıktı bıde vajınal muayene oldum mecburen doktor bısey yok fakat her ıhtımale karsı pzt gunu de nst ye baglıcaz dedı ama ıcım rahatladı resmen bugun doguruyordum annem bı telas oldu suan kadın bursada hemen bılet alıp gelıyım dıo böle görsenız neysekı korkulan olmadı en cok sevındıgım nokta bebısımın resmıydı ve de 44 cm 2019 gr olmuşuuz :)))
umarım çatlamaz canım
benim ki kaşınınca çatladı
ben kenarlarına lierac sürüyorum.
geçmiş olsun canım
neden kanaman olmuş ki
bende iyice korkmaya başladım daha çok erken
bebişler zamanında gelsinler
ay gerçekten ne oluyoruz böyle. aman dikkat edelim kendimize kızlar.
yormayalım valla.
hiç bişey yavrularımızdan önemli değil valla.
böyle şeyleri duyunca kızıyorum kendime, yaptığım şeylere....
minilya çok geçmiş olsun bu arada...
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
bol bol dinlen.bakıyorumda bu aralar 33 hafta olanlarda
kasılmalar falan oluyor Allah ım zamanında doğurmayı
nasip etsin hepimizede
Cok gecmis olsun canim.
Bol bol dinlen,dikkat et kendine.
Ay ne yapsak zararli bundan sonra sanirsam.
Benimki nerden baksan 1 aydir deli gibi kasiniyor.Ama catlamadi hala.Ofh yarin eczaneye sorayim bari
ay gerçekten ne oluyoruz böyle. aman dikkat edelim kendimize kızlar.
yormayalım valla.
hiç bişey yavrularımızdan önemli değil valla.
böyle şeyleri duyunca kızıyorum kendime, yaptığım şeylere....
minilya çok geçmiş olsun bu arada...
bizde deli gibi temizlik yapıyoruz
sanırım abartıyoruz
bunları duyunca korkuyorum :18:
artık temziliğe son verelim bence
ıyı dıleklerınız ıcın saolun kıslar..sıze tavsıyem delı gıbı temızlık yapmayın bence yatın dınlenın dıyenede bakın dıyeceksınız daha gecen gun ben delı gıbı temızlık yaptım ıyıyım sanıosunuz ben yaparım dıosunuz fakat öle olmuor benı görenler aaa dıolar cok ıyı gecıosun valla ben hamılelıgımde kötuydum bıde hıc kılo almamıssın maşşallah dıolar gercekten kendımı ıyı hıssedıp yaptıgım temızlıkler ıcın pısmanımcunku cocugu cok yormuşum
yalancı sancılar canım onlar banada oluyor arada.
Ya yalancı sancıdır yada çocuk büyüdüğü için acıyodur canım. Benimde bazen kanım ve kasıklarımda ağrılar adet sancısı gibi hafif sancilar oluyor. hatta altta bile sancı oluyor bazen. sanki bişey batıyomuş gibi çok korkmuştum ilk olduğunda ama normalmış.
dr unu arasana canım yalancı sancı dedikleri olmasın o :26:
bilmiyorum ki cnmm, bana hiç olmuyo öyle şeylerrr:26:
Bencede yalanci sanci
Banada oldu bu hafta bir kac kez.Dünde birseyler batiyor gibi.Insan rahat olamiyor o batma hissi gecene kadar
Evet bencede dogumlar yaklastikca beni bi heycan,sevinc kapladi.Gerci dogum korkumda olmadi.Cunku nasil birsey oldugunu bilmiyorum
Arkadaslarimin dogumlarini dinlemis olsamda,tv de de dogum programlarini izlemis olsamda hala korkmus degilim.Sanirsam yasamadigim icin
allaaaa:) bebek gelio canım yavaştan yavaştan. anlattıkların sanırım yalancı sancı... çok bol oksijen al. korku ve acı yüzünden bebeğine az oksijen gitmesin :)
kızlar öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim netten çıkmak zorunda kaldım yazdıktan sonra ama şimdi girebildim ancak
dr.umu aramadım ya son bir haftadır o kadar çok aradım ki artık bıktırdım galiba diye utanıyorum aslında..
cumartesi dr.a gideceğim bugünde sancılarım nerdeyse hiç durmadı diyebilirim kesildi devam etti kesildi devam etti zamansız ve düzensiz aralıklarla...
şimdide uyuyamıyorum eşimde işte yineöyle işte...
selam arkadaşlar... genelde topiği takip ederim ama hemen hemen hiç yazmadım.. fırsatım olmadı... bende haziran annesiyim allah nasip ederse... hepimize hayırlı doğumlar inşallah...
umay cım, geçen hafta ben hastanede yattım bu sebepten... tam 8 gün..benim hissetmediğim sancılar çıktı nst de...rütin kontrolüme gitmiştim ve nst de sancı çıktı... hemde ne sancı... sancı grafiğinde dağların ardı arkası yoktu yani... hemen yatış verdi doktorum... akciğer geliştirci iğne, serum, nidilat kullandım sürekli...sebebi bulunamadı sancılarımın... en son dünkü nst de tamamen durmuştu sancılarım...
sana tavsiyem, lütfen ihmal etme sancılarını...
umaygulay
beste2006
smilemasal
sizlerede geçmiş olsun.
bakıyorumda haftalarınız hep birbirne yakın ve banada bişey kalmamış
demek ki bundan sonra çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.
Allah hayırlısını versin.umaygulay sende mutlaka doktora git baksınlar umarım normaldir herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?