2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım biraz daha dikkatli beslen kiloyuda dediğin gibi artık takmayacağız
biraz dikkat edersen hemen haftasını yakalar üzülme.
bende düşünüyorum o tavana yansıyan
oyuncaklardan bu aldığın dönüyor mu??
tomy sarı yıldız olandan mı aldın ??
umarım kıyafetler düzelmiştir.görümcem
dalin granüllü sabunu denemiş oda renklileri mahvetmiş aklınızda bulunsun.
hacışakir en iyisi diyor.(sabunda)
geçmiş olsun
benimde dişimde ağrı var geçen gün doktoruma
dolgu falan yaptırabilirmiyim diye sordum
çok düşük doz kullandıklarından olur dedi.bebeğe bişey olmazmış bende bi doktora gideceğim.

adaer canım çok geçmiş olsun.

benim dis agrim yoktur. Nasil desem yogurt yerken cit cit ses geldi. Sonra oynatmaya calistim oynadi sandim biseycigi yokmus ama.
Sadece ustden 20lik disim cikiyor hafif sizliyor ne zmn tam cikar belli degil. O yuzden disciyi bekletiyorum

kızlar dogum sonrası korse kullanılıyomus.daha dogrusu bel sarılıyomus sıkıca.ama arkadasımın doktoru kesınlıkle sakıncalı bel fıtıgı yapıyo demıs.yurt dısında da korse önerılıyomus.ama sadece karını sıkıstıran belı rahat bırakan . sızlerden fıkrı olan ya da doktoruna danısan var mı ?

İstanbulda sadece ev tekstili magazalari var snirim.
Bulamayiz gibi.
mothercare magazalarinda %23 indirim varmis. 23 nisana ozel.
Bu arada gecen hafta mudoda begendigim elbiseyi aldim %30 indirimli

dedim sana mudo bugün yarın indirime girer diye :)) çok sewindim güle güle giy :)) mothercarede beğendiğim dönence pilli 115 tl haberin olsun özdilekte kurmali vardı ilgilendiğim gören bi kadın bunlar kurmalı sakın alma sürekli bunu kurmakla uğraşıyorsun dedi, bebeği 2,5 aylıkmış ve çok dikkatini çekiyormuş, mothercare deki hem pilli, hem ışıklı hem de müzikliydi...

ama oyun halıları orda daha pahalıydı 149 tl daha bugün gittim...

geçmiş olsun
benimde dişimde ağrı var geçen gün doktoruma
dolgu falan yaptırabilirmiyim diye sordum
çok düşük doz kullandıklarından olur dedi.bebeğe bişey olmazmış bende bi doktora gideceğim.

Tesekkur ederim cnm. Bakalim bende sali gidicem ne yapicak dr. Gecici dolgu falan yapar ins.
Sende ihmal etme agri varsa benim hicbisey yokken bi anda oldu(temizlik yaptircaktim ihmal ettim etmemek lazim iste.

Bugün, 13:17Zypzyp
benim dis agrim yoktur. Nasil desem yogurt yerken cit cit ses geldi. Sonra oynatmaya calistim oynadi sandim biseycigi yokmus ama.
Sadece ustden 20lik disim cikiyor hafif sizliyor ne zmn tam cikar belli degil. O yuzden disciyi bekletiyorum

20lik dis zor cikiyor malesef Allah yardimcin olsun cnm. Ben her hamilelikte bi dis problemi yasadim o yuzden dis temizligi falan ihmal etmeyin sakin.

Bugün, 13:18pitirshiva
kızlar dogum sonrası korse kullanılıyomus.daha dogrusu bel sarılıyomus sıkıca.ama arkadasımın doktoru kesınlıkle sakıncalı bel fıtıgı yapıyo demıs.yurt dısında da korse önerılıyomus.ama sadece karını sıkıstıran belı rahat bırakan . sızlerden fıkrı olan ya da doktoruna danısan var mı ?

Valla cnm dun sezeryan yapmis bir arkadasimi hastane de ziyaret ettim. Ben yurtdisinda yasiyorum,arkadas kocaman bir carsaf'i karnina sarmis hemde bayagi ski bi sekilde dr lerde hicbisey dememisler. Zaten dedigin gibi burda sezeryandan sonra korse oneriyolar dikislerin ski durmasi icin ve hareket ederken aciyi azaltmasi icinmis.

haklısın cnm zaten ayakta fazla kalınca ayaklarım şişyo davul gibi oluyolar da mecburen yapıyoruz işte..sağol cnm..

bence çağır cnm ya yardım almadan olmuyo bu işler..

alemsin esra çok güldüm

benimde ayakta kalınca ayak bileklerim çok şişmeden dolayı ağrıyor..
dalan roxy bende kullandım hem renkli hem beyazda bişi olmadı ama

cnm valla konuyu dr ile görüşmedim..
ama normal doğum da karnımızı bağlayabiliriz..
ben kuzenlerimden biliyorum ki bişey olmadı..
göbeklerinden de eser kalmadı...

bugünde çok yoğun bi gün geçirdik teyzeler..
ama sabah erken kalkmadık 11 gibi kalktık kocişle kahvaltı yaptık..
bi yandan çamaşır yıkanırken kociş yerleri sildi
bende banyo wc ovdum ve toz aldım..
sonra balkonu yıkadım ve çamaşırlarımı astım..
bi duş aldık ve dışarı çıktık..
nihayet beşiğimizi aldık bambu olanlarından..
banyo küvetimizi bi battaniye kapı süsü ve hoşgeldin bebeğim yazılı
bir pano aldık...
ordan da market alış verişimizi yaptık
şundan bundan derken 250 tl lik market alış verişi yapmışız
kociş sinir oldu da ben takmadım
eve geldik yemek falan derken eşyaları yerleştirdim..
ancak şimdi oturabildim...
bizden haberler şimdlik böyle yarın da ananemize gidicez.
beşiğimiz gelicek...
herkese iyi uykular..

adaer geçmiş olsun canım taş düşürmüşsün bu son olur inşallah

adaer canım çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim kızlar...Allah razı olsun,umarım başka bir ağrı çekmem...

bizde az evvel geldik eve...2 gün önden yıl dönümümüzü kutladık eşimle...çok ama çok güzeldi her şey...birazdan çıkarım malum gece bitmedi henüz bizim için
şu siteye bakın bu arada...

tam zamanlı anne

nice yıllara cnm...iyi yapmışsınız..
Umarım gününüz gibi gecenizde çok güzel geçer..

günaydınnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarr
uzun zamandır yoktum dün de oturdum tüm geçmişi okumaya çalıştım. geri sayım sayfası çok ii olmuş, ilk in eline sağlık...
hasta olanlara geçmişler olsun, doğum tehlikesi atlatanlar bile olmuş, aman kızlar azıcık daha sabredin. ben bile bu kdr erken doğurmak istemem yani
doğum günleri,yıldönümleri geçmiş, geç de olsa nice yıllara eşlerinizle bebişlerinizle kızlar...
bugün 23 nisan,neşe doluyor insan.. aslında çok gergindim ama sabah beri uyuyamadım. 4 saatlik uykuyla canavar gibiyim. belki bugün alışverişe çıkarız kocacımla tüm eksik listesini yazdım, uygun bi dükkan vardı daha önceden belirlediğimiz oraya kapak atmayı düşünüyorum bugün eşime 600 demiştim ufak şeyler için limit olarak ama şimdi gözüme 800-1000den aşağı çıkamazmışız gb geliyo.. olsun yaaa varsınfeda olsun benim bebişime... kendinize çoooooooooooooooooook ii bakın kızlar... az temizlik yapın, ya da parçalara bölün, son zamanlarda oğlan bebeklerin bile 34 te geldiğine şahit oldum.. amman dikkat...

kimse yok ama herkese günaydın. biz bugün erkenciyiz oğluşumla. tatil ama hafttaiçi erken uyanmaya lışkınız 6:30da kalktık. çok acıktım. eşim uyansın kahvaltı yapcaz ama uyuyor hala.

haftasonum güzel geçti. giremedim 2 gündür. annem geldi yine. beşiğimizi yerleştirdik. yatak odamda yatağımın yanında kocaman bi beşik var ve ben ona baktıkça sabırsızlanıyorum. çok heyecanlı beklemek. umarım hepimiz hayırlısıyla doğumlarımızı yaparız. yarın eklemeye çalışcam resmini.

bugün bebeişimin ilk 23 nisanı. ben bile kıpır kıpırım. hava güzelleşse de dışarı çıksak.biraz kapalı ankara da. umaraım öğlene açar.

herkese güzel bir gün diliyorum.

sizede günaydın kızlar ayrıcada herkese günaydın topc.te kimse yok yine :) erken daha gerçi...
eşim çanakkaleye göreve gitti 3 4 gün gelmicek annemle babam geldiler yanlz değilim çok şükür şimdi mışıl mışıl uyuyorlar :)
ama ben bugün 6 da uyandım hala cin gibiyim hiç uykum yok ama tüm vüculdum uyuşuk gibi şöyle kollarımı açıp geriye doğruuuuu gerilmek istiyorum ama yapamıyorum karnımda gerilir diye... kaç gündür uyurken bacakarıma kıramp giriyor ağrıyla uyanıyorum allahtan dışarda ayakta yada birşey taşırken olmuyor çünkü çok acı verici bir durum kesin düşerim öyle bir durumda...
annemler gelmeden önce temizlik yapacaktım eşim sağolsun yardım etti halılarımı balkona çıkardı ben süpürdüm kociş sildi ewi bebeğimizeee bir şey olmasın diye nasıl gayret içindeydi canım benim :) ama camlarım var bir yaa onları nasıl yapacağım bilemiyorum...
neyse bulacağız bir çaresinii

bir gunaydin da benden olsun
esim kahvalti bile yapmadan arkadasiyla gorusmeye gitti
benim canim cikmak istemedi evdeyim

dun dalan renklileri mahvetti demistim ama dalinle yikadim o parca lekeler gecmis
fakat coraplarin rengi birbirine gurmis 30 derecede
sinir oldum nasil becerdiyse
neyseki degerlerinde bisey yok
bitek battaniyenin biri de az leke olmus
gece 1 de ikinci makina camasiri da yikayip serdim
1 makina daha yikayinca bitiyor utu isi kaliyor birtek
sonra da bebek sekeri isine giricem bakalim

jelibons tomy yildizli ruyalari sormussun
giruntusu donuyor ve cok hos
ebebege gidip denedik tam 3 tane aldim 2 si hediye
muzikler de iyi alabilirsiniz

günaydın hanımlarminiklerimin gösterisini izledim geldim,şahaneyydi:)tabi davul vurdukça oğlum da karnımda ritim tutuyordu

tünaydın kızlar nasılsınız
biz pazar günü oğluşumun odasını boyadık tadilatlarını yaptık güzel oldu
çoookkk yoruldum
bugün halılarımı yıkamaya verdim...
bu hafta koltuklarımı yıkatıcam...
pazar günüde annemle camları silip perdeleri yıkıcaz...
cumartesi odası gelcek
buarada ben yavaş yavaş paşamın kıyafetlerini yıkamaya başlıyayım
ferdacım dalan roxy den memnun kalmamışsın
bende ondan almayı düşünüyordum hacı şakir mi alsam acaba :44:
bugün migrosa gidicem bakayım memnunsanız hacışakir alayım

buarada oğlumu gördüm rüyamda doğmuştu minicikti
sabah annem aradı oda doğmuş görmüş
hayırdır inşallah erken mi gelcek acaba benim kuzucuk

Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun taze annecikler
Ben de tomy yi begendim, hepsiburadadan kazandigim hediye cekiyle alirim diye dusunmustum.
Sen nekadara aldin utopyacim? 3 tane de cok iyiymis. 2 sini hediye ederdim iyi olurdu

merhaba annişlerr
ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olssuuunnnn
haftasonu yoktuk maluummm
şimdide kocişle alışverişe gidicez
gerçi bizim babamız alışverişin a sını sevmiyor ama bakalım kavga kıyamet
şans dileyiinnn bizee görüşürzz annişler
bu arada uzun yıllar sonra bursada 23 nisanda muhteşem güzel bir hava vaarrr
bebişlerin şansıınaa ; )))

günaydın hanımlar herkese
kuzuzcukalrımızın bayramı kutlu olsun

ayy canım evet sorma bugün bursada hava mükemmel ama ben işteyim eşim oğluşumla evde bugün baba oğul bayramın tadını çıkaracaklar babası gezdirecek bugün oğlumu

hepiniz hoşgeldiniz kızlar
kalktım tek başıma kahvaltımı yaptım ne gıcık
keşke kocamı göndermeseydim
hava da çok güzel dışarı çıkardık
neyse birazdan taciz mesajlarıma başlarım erken gelir mecburen

evet canım memnun kalmadım almanı tavsiye etmem
beyazlarda sıkıntı olmadı ama renklileri tek kelimeyle mahvetti
neyseki lekelerin büyük çoğunluğu geçti
hacı şakir de almıştım ben ama denemedim henüz
dalin sıvı ile yıkadım en bildiğim diye
ama hacı şakir kullanan çok oldu sıkıntı yaşayan yok sanmıyorum
dalin sıvıyı da yarım kapak döktüm tüm makinaya
buram buram kokusu kalmasın diye, sıkıntısız yıkadı

Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun taze annecikler
Ben de tomy yi begendim, hepsiburadadan kazandigim hediye cekiyle alirim diye dusunmustum.
Sen nekadara aldin utopyacim? 3 tane de cok iyiymis. 2 sini hediye ederdim iyi olurdu

50 ya da 51 canım öyle bişeydi
e-bebekten aldım ben
daha önce gittigidiyordan 46 tlye almıştım ama dönmüyordu görüntüler iade ettik (orjinali dönmüyor sandık ama)
dün e-bebekte hepsine bakmak istiyorum dedim tomy hariç
kız da bitek o dönüyor dedi biz şaşırdık eşimle
diğerlerine bakmadım bile onu deneyip aldık, görüntüleri de hoş ve dönüyor
müzik de rahatsız edici değil
yenilerde 2 arkadaş doğum yaptı
onlara da ne alıcam diye düşünmedim işte, onlara da aynısından aldık
3 tane deyince satıcı kız gözlerini açtı napıcaksınız o kadarı der gibi
ben de dalga geçtim her odaya koyucaz diye
alabilirsiniz tomyden, biz çok inceledik, fiyat-performans en iyisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…