2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin kizlar.
Biz erkenciyiz bu sabah, babamiz uyanirsa yuruyuse gidicez.
Tiny love gym oyun halisi gordum internette 185 lira, 23 nisan diye ona da indirim yapmislar midir?
Bir de bu bebek arabalarina asilan oyuncaklar var, playgro onlardan istiyorum. İndirim gorenler haber verirse sevinirim

günaydın hanımlargece bir 2de uyandım bir daha da uyuyamadım saat 5:30a kadar sinirden çatladım.sonra uyyumuşum işte yeni uyandım.inş. günümz çabuk geçer:26:

benden de günaydın.benı de sabahın körunde kızım uyandırdı kalk anne artık dıye.babamız pazara gıdıyo şimdi bız de parka gıdıcez mınığimle.

oyun halıı 2-3 ay kullanacağın bişey bence 185 tl çok para.sen bılırsın ama bence gereksız.

Bana da cok geldi. %50 indirimden falan bahsedilmis ya, oyle olursa alirim ancak

günaydın kızlar nasılsınız? ay ben de iki gündğr bi sıkıntı var hiç bişeyden zevk almıyorum topicde sakin zaten , adaer geçmiş olsun canım taş düşürmüşsün bu son olur inşallah, tansell başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin.,ilk canım sıkma canını bu aylarda sancılar normalmiş bu sabah bende de hafif bi sancı oldu başlıyo artık napalım, hmnoglu bebeğinin odası çok hoş canım güle güle kullanın perde göze batmıyoda halıyı değiştirirsen güzel olur, nilobella oyun halısı pahalıymış baya daha uygun bişey al bence görürsem haber veririm canım.

canım fazla yormuşsun kendini dikkat et bebişler için riskli dönemlerdeyiz, temizlik iş güç hallolur ama bebişlerimizİ sağlıklı bi şekilde doğurmak öncelikli olmalı yapma böyle yazık sana da yavruna da.

Kizlar bu sabah 09:00 da sahildeydik, 1 saat yuruyup geldik, 11 de kahvaltimizi yaptik.
Kahvemizi ictik, kapi caldi. Kocamin arkadasi geldi. Onlari yalniz birakayim diye utuye giristim, daha simdi oturdum.
Cuma gunu temizlikcimiz gelmedi, gunleri karistirmis. Cumartesi ben temizledim evi.
2 gundur ev islerinden anam agladi. Bebek olunca bu utu isi cok zor olacak, kara kara dusunuyorum simdiden.
Ben eve devamli bir yardimci istiyorum artik

Bu arada bebek odasini yerlestirme isi cok gozumde buyuyor, o kadar ivir zivir camasir yikanacak utulenecek.
Yardima cagirsam mi acaba kayinvalideyi?

Ben panik atagim:26: Simdi sallanmiyor.Bana öyle geldi herhal. Hep annemin beni korkutmasindan dolayi bu.
Yok hamilelikde disin dökülür,sacin dökülür diye diye beynime kazinmis

Ahhh be guzelim!
Niye dokulsun, saglikli bir kadinsin sonucta. Dis dokulmez, curur en fazla. Dis eti cekilmesi varsa dokulur.
Saclar da b12 eksikliginden dokulebilir, mesela benim hamilelikte saclarim acayip hizli uzadi ve hic dokulmedi.
Ayrica cildim de piril piril oldu, yillarca sivilce problemleriyle, yagli ciltle ugrastim durdum. İlaci hamilelikmis megerse

Ne kadar korkunc seyler kuruyorsun kafanda. Sen en iyisi biraz temizlik yap

Ay napim okadar korkuttu,cocuk yapmayim diye :)))

Ders yapiyorum artik temizlik yok
Bende sadece tirnaklarim cok hizli uzamaya basladi.

iyi pazarlar anneler...

biz bu sabah kocişle biraz tembellik yaptık, yattık 11 e kadar.
sonra ben kalktım kahvaltı hazırladım, yedik içtik derken.
kociş dışarı çıktı. müşterilere gidicekmiş bi kaç tane. evrak mı ne alacakmış..
hiç sevmiyorum pazar günleri benibırakıp bi yerlere gitmesini.
zaten akşama da maç varmış, k. validelere gidicez.
hiç içimden gelmiyo. acaba kavga çıkarsam da gitmesek mi

Ay napim okadar korkuttu,cocuk yapmayim diye :)))

Ders yapiyorum artik temizlik yok
Bende sadece tirnaklarim cok hizli uzamaya basladi.

Canim bak forumda hersey konusuluyor. Hic rastladin mi disleri dokulene?
Korkularina teslim olma
Ders calismak temizlikten iyidir tabii. Sen temizlige bayiliyorsun diye demistim

selamlar kizlar
dun yorgunluktan oldum yaa gelemedim
misafirlerim 7 gibi gitti 7,5 gibi baska arkadas grubu geldi
aksam esim yapti herseyi de ayagimi uzatip dinlenemedim
ayak bilegi diye bisey kalmadi odem oldum hep
gece de deliksiz uyudum ilk kez

bugun de sonunda projektor aldik tony yildizli duslerden
simdi kayinvalideme geldik balik yapicak
ordan da arkadasa gecicez

bu arada oglumun kiyafetlerinden yikadim bugun renklilerden
dalan roxy kullandim
beyazlarda sikinti yasamamistim ama renklileri mahvetti yaa
bazi yerlerde renk acilmasi falan var
gordum sok oldum resmenn
dalin sivi ile tekrar yikadim ama gormeden ciktim evden
insallah oyle leke leke kalmaz yaa rezil oldu bir makina camasir
sakin renklilerde dalan kullanmayin

slm anneler!
bugun antalyada muhtesem bi hava vardı içim acıldı wala.. ama yankomsunun sülalesi dolmuştu eve bizim evler müstakil bahçeli terasa çıkmak için kafayı uzattıgında eger onlarda terastaysa ceee oluosun dipdibe cnku bide almanlar bi kelime turkce bilmiolar kafam şişti coluk cocuk vıdı vıdı şööle ayaklarımı uzatıp bi keyifle oturamadım mis gibi havada! en sonunda dayanamadım açtım müziği ses sistemiyle öyle gürültü olmaz böyle olur bari keyfim yerine gelsin dedm.. ama daha cok gürültü olduuuu neyse ama mesajı wermş oldm tabi:) bütün gün ewdeydim forumda cok sakin bugun oyalanacak bişiler buldum bi ara ama yorulmuşum..
niobella alısveris yaparken roadrunner gibiydik, iş yıkama yerleştirmeye gelince kaplumbaga olduk:)
bende habire yarın yaparım diyorum kaçgndur:) eger kayınvalideni çagırma ihtimalin varsa cagır bence birlikte toparlarsınız..

Herkese Selamlar,haftasonu bende yogundum o yuzden sadece okuyabildim. Rahatsiz olan arkadaslar olmus gecmis olsun.
Kizlar ya dun benimde sol yukardaki yirmilik disim kirildi. Ya da dolgum mu dusmus anlamadim. Yarin da discim calismiyo saliya kadar beklemek zorundayim((Ne yapicaklar acaba cekerlermi yoksa dolgu mu yaparlar?8. Aydayim artik bi islem yapabiliyorlarmi?bi arkadas daha dis konusunda endiseleniyormus heralde nick name'i zyp zyp cnm agrin falan varsa mutlaka git dr'a. Benim asagidaki hamilelik takvimin de de yaziyor bebegin kemik gelisimi bu ay daha hizlaniyormus ben aldigim vitamin Komplex'i disinda extra bisey kullanmiyorum sut de cok icmiyorum heralde calsium ihtiyacim var disler dayanamadi((

cnm özdilekteki indirimde fisher price ın ormanlı olanı 120 tl 2. aldığın bedavaydı, bi bak istersen...

İstanbulda sadece ev tekstili magazalari var snirim.
Bulamayiz gibi.
mothercare magazalarinda %23 indirim varmis. 23 nisana ozel.
Bu arada gecen hafta mudoda begendigim elbiseyi aldim %30 indirimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…