- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.021
Selam kızlar geçmişe bakmadan önce bir yazayım dedim:)
dr.dan geldik geçen ay 5 kilo aldğım için biraz dikkat etmemi istemişti dr hamurişini tuzu şekeri falan azalt demişti
bende bu dediklerine uydum ve ayriyeten yürüyşmü arttrmıştım ama iki haftada 3 k,lo vermişim dr kilo kaybı olmaması lazım dedi
madem yürüyüşnü arttırdın yemeni kısma dedi
ve üzücü haber şimdi bebek sadece 100 gr gelişmiş iki haftada boyu 42 cm kilosu 1800 dedi 2 kg olması gerekmiş normalde
ben ewe gelene kadar çok canım sıkıldı kendi görünüşüm için bebeğimin büyümesine engel olmuşum bu iki hafta
canım kızıma bakamamışım karnımda bile doğunca nasıl bakacağım ben ona((
artık yememi kısmayacağım yani ekmek ve hamur işini çok azaltmıştım abartmamak üzere tekarardan yoğun beslenme moduna geçmem lazım
napalım kızlar kiloyuda alırsak veririz inş. yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlar....
güzel kızım mışıl mışıl uyuyordu elleriniarasıra yüzüne getiriyordu ağzını açıp kapatıyordu balık gibi ama derin bir uykuda gibiydi canım benim
annesinin meleği o yaaaa bitanecik kızım
ama kızlar şöyle bir şey de var dr 1800 dedi ama nette fetus kilo hesaplayıcısı var ultrasyon değerlerini girdim orda 1950 gr çıktı dr un bilgisayrının yanlış hsplamış olması gibi bir ihtimal varmı
dr.dan geldik geçen ay 5 kilo aldğım için biraz dikkat etmemi istemişti dr hamurişini tuzu şekeri falan azalt demişti
bende bu dediklerine uydum ve ayriyeten yürüyşmü arttrmıştım ama iki haftada 3 k,lo vermişim dr kilo kaybı olmaması lazım dedi
ve üzücü haber şimdi bebek sadece 100 gr gelişmiş iki haftada boyu 42 cm kilosu 1800 dedi 2 kg olması gerekmiş normalde
ben ewe gelene kadar çok canım sıkıldı kendi görünüşüm için bebeğimin büyümesine engel olmuşum bu iki hafta
artık yememi kısmayacağım yani ekmek ve hamur işini çok azaltmıştım abartmamak üzere tekarardan yoğun beslenme moduna geçmem lazım
napalım kızlar kiloyuda alırsak veririz inş. yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlar....
güzel kızım mışıl mışıl uyuyordu elleriniarasıra yüzüne getiriyordu ağzını açıp kapatıyordu balık gibi ama derin bir uykuda gibiydi canım benim
ama kızlar şöyle bir şey de var dr 1800 dedi ama nette fetus kilo hesaplayıcısı var ultrasyon değerlerini girdim orda 1950 gr çıktı dr un bilgisayrının yanlış hsplamış olması gibi bir ihtimal varmı
Kızlar yardım lütfennnn
benim paşa bugün nerdeyse hiç durmadı hep kıpırdadı resmen takla atıo içimde......bide sabahtan beridir tüm karın bölgemde sancı ve ağrı oluyor....bebiş 10 gün önden gidiyor dedi dr acaba benim tosun sığamıyordamı ağrı oluyorrr.....ayağa kalkınca alt tarafıma baskı oluşuyor ilk gebelik ve ana abla yok yanımda danışamıyorum....dr gidicem ama bel ağrısı falan yok doğum sancısı yok öyle ....sizde de oldumu bu hafratalarda....32 haftadayız bebişim 2 kilo 100 gram civarında...
iyi akşamlar kızlar, biz bugün bol bol gezdik, önce optimum sonra da özdilek, geçende söylemiştim özdilekte bebek ürünlerinde indirim var, nevresim takımını 39 liradan aldık, ayrıca fisher price dahil tüm oyuncaklarda 1 alana 1 bedava!!! müthiş güzel şeyler var, tavsiye ederim...
.ok sağol canım zaten ewe gelir gelmez kıymayla köfte yaptım salata yanına bolca birde yoğurt...slm canım sıkma canını 3 kilo vermişsin kolay değil yine kilo alır bebeğin düzenli beslenince, hem ultrasındaki ölçümle gerçek kilo arasında fark olabiliyomuş kafana takma sonra meleğinde üzülür bebeği besleyecek şeyler tüketmeye dikkat et artık yeterli bence.ayrıca sen iyi bi anne olcaksın baksana nasıl endişelenmişsin kötü şeyler düşünme
sağol canım ben de tamamen kesmedim zaten ekmeği günde 3 4 dilim yiyorum ( iki dilim sabah bir öğle bir akşam )canım zaten gebelik takvimin çıkıyor ya altta ordan bakabilirsin..bebeğin kilo alması için pekmez muz ceviz tavuk ye..ben hamurişi hiç tüketmiyorum tatlı da öyle.ekmek bile günde 2 dilim o da tam buğday.bir tek karnım büyüyor ben aynıyım.yatarken soluna yat bir de bebek hemen kocaman olur inşallah
evet bunu bende aynen acı bir tecrübeyle anladım bebeğimi aç bırakmak hiç istememiştim ama besleyememişim işte böyle dawranarak...merhaba canım
bu bahsettiğinin aynısı benimde başıma geldi. doktor hamileliğimi tamamlamam gereken kiloyu yani 12 kiloyu 6.ayımda tamamlamıştım. tatlıyı ve hamur işini kesmemi söledi. az az fazla öğün yememi söyledi ve bende dediği gibi yaptım. ağzıma ne tatlı nede hamur işi sürdüm. bir ay sonra kan değerlerim dipteydi. düşün tokluk şekerim 58 çıktı. aile hekimi bile şaşırdı ayık olduğuma bu şekerle ayakta durmamam gerekiyormuş. vücudumda vitaminden eser kalmamıştı. sonra özel doktorumu değiştirdim bizler hamileyiz bizim iyi beslenmemiz lazım aç kalma yarı tok gezme gibi bir lüksümüz yok.
kızlar aranızda karnı çatlamaya başlayan var mı. kremlerin hiç faydası olmadı derim yırtılıyor sanki kızarmaya başladı. ufak çatlaklar doğumdan sonra geçiyormu acaba.
herkese selam
gerçi kimse kalmamış ama
bugün nasıl bi uyku düzenim vardı anlayamadım
eşimle küstüm konuşmuyoruz sinirden akşam
yemeği yememiştim 1 bardak süt içmiştim
sabah 6.30 gibi oğlumun tekmeleriyle uyandım sonra
kendimi kötü hissettim 7 gibi kalkıp bişeyler atıştırdım
yatınca uyuyamadım sonra kendiliğimden dalmışım ve 11 e kadar uyudum
dünden beri sabır diyorum ayrıca dün kutlu doğum haftasıymış
gece yatmadan önce yasin okudum,bol bol dua ettim Allah kabul eder inşallah.
dilimde pek dönmüyor ama alışkanlık haline getirmek istiyorum
şimdiye kadar daha 3cü okuyuşum
slm kızlar yaklasık 2 haftadır gırmedım 15 gun once dedemı kaybettık 10 gun gıbı yalovadaydım aılemle beraber gelıncede hemen sagolsun annem ve yengemle hastane cantamızı kazırladık ve 3 gun temızlık yaptık cok sukur ıslerım bıttı sayılır heyecan basladı artık :18::18:
selam kızlar
ben şubat annesi olcakken 24 ocakta doğum yaptım.
şööle bi anne olcaklara bakıp eski günleri hatırlayım dedim sizin foruma girdim :)))
bebeğim 5 gün sonra 3 aylık olcak
hep derlerdi hamilelik sultanlık asıl doğumdan sonra başlıyo herşey diye de inanmazdım
ama gerçekten çok doğru
çok uykusuz kalıp çok yorulacaksınız
yemek yemeye vaktiniz olmayacak
bi süre tabi bunlar
dünyanın en güzel şeyine sahip olmanın da bi bedeli var haliyle :)))
doğumdan korkmayın
ben aniden suyum gelince 37. haftamda hastaneye gittim
ertesi gün hala sancım yoktu ve suni sancı istemediğim için epidural sezeryan oldum
inanın hiç korkulacak bişey değil
tam tersi tadını çıkartın şımarın :)))
DUMAN cım senin yazdıklarını da okudum canım
Allah kolaylık versin
bende ritim bozukluğu ve astım var
sakın endişelenipte kendini sıkma
inşallah hayırlısıyla yavrunu alcan kucağına
bol temiz hava almaya yürüyüş yapmaya çalış
ama hızlı yürüme
ben hiçbi sorun yaşamadım sağlığımla ilgili
ama elbette vücutta inanılmaz bi değişim yaşanıyor
doğumdan sonrada doktora gidip ihmal etmezsen hiçbi sorun yaşamazsın
hepinize sevgiler sağlıklı günler hayırlı doğumlar diliyorum
..............
kızlar bı fıkır sorucam sımdı sabah guzel kahvaltı yaptım ama hergun bu saatler agzım sapsup oldugu ıcın cnm bısıler ıcmek ıstıyor su bıle kesmıyor sankı boyle cay kahve yapıp ıcesım var ama kahve ıcmıyorum cayda denk geldıkce kendıme dıe demlemıyorum mesela ne ıce bılırım boyle canım ısteyınce
selam kızlar ben şu yalancı doğum sancılarından bıktım alttan bir giriyoki sormayın sanki adet görecekmişim gibi sızlıyo geçiyo sonra sanki göğüslerimde eğildiğim zaman göbeğime değiyo sarkmış giibi geliyo ama alttan bayağ sütle doldu sanırım bu yüzden, çok canım sıkkın 36. haftaya sağsalim gelsemde ondan sonra gelsin artık kuzucuk kendimdeki bu değişikliğe daha fazla tahammül edebileceğimi zannetmiyorum psikollojim bozuldu
sarıbeybbii özelden msj atarım dedim ama msj kutun dolmuş sanırım atamadım msjı burdan yazayım madem burdasın
hani arabaya asılan dikkat arabada prenses var yazısı (resimli)
nerden sipariş verdiniz demiştin ya hepsiburada.com dan sipariş wermişiz eşimden öğrendim :) ama hemen cvp atamadım yani atmaya çalıştm fakat olmadı oto aksesuarları bölümünden sipariş verdk..
slm kızlarrr..
adaer geçmiş olsun cnmm, ne zaman biticek senin bu taşların. aldıklarınız da hayırlı olsunnn...güle güle kullansın bebişş
Icinizden kac kisi sezeryan dusunuyor,ve neden?
Benim aklim cok karisik bu konuda..:26:
kızlar aranızda karnı çatlamaya başlayan var mı. kremlerin hiç faydası olmadı derim yırtılıyor sanki kızarmaya başladı. ufak çatlaklar doğumdan sonra geçiyormu acaba.
iyi akşamlar kızlar, biz bugün bol bol gezdik, önce optimum sonra da özdilek, geçende söylemiştim özdilekte bebek ürünlerinde indirim var, nevresim takımını 39 liradan aldık, ayrıca fisher price dahil tüm oyuncaklarda 1 alana 1 bedava!!! müthiş güzel şeyler var, tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?