2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm canım sıkma canını 3 kilo vermişsin kolay değil yine kilo alır bebeğin düzenli beslenince, hem ultrasındaki ölçümle gerçek kilo arasında fark olabiliyomuş kafana takma sonra meleğinde üzülür bebeği besleyecek şeyler tüketmeye dikkat et artık yeterli bence.ayrıca sen iyi bi anne olcaksın baksana nasıl endişelenmişsin kötü şeyler düşünme

canım zaten gebelik takvimin çıkıyor ya altta ordan bakabilirsin..bebeğin kilo alması için pekmez muz ceviz tavuk ye..ben hamurişi hiç tüketmiyorum tatlı da öyle.ekmek bile günde 2 dilim o da tam buğday.bir tek karnım büyüyor ben aynıyım.yatarken soluna yat bir de bebek hemen kocaman olur inşallah

herkese iyi akşamlarrrrr,

bizde ufak bir bursa eskişehir maceramızdan sonra evimize ankaraya döndük. Ama oralarda yollarda doğurucam diyede cok korktummm :)) neyse sağ salim gedik.

Kızlar yardım lütfennnn

benim paşa bugün nerdeyse hiç durmadı hep kıpırdadı resmen takla atıo içimde......bide sabahtan beridir tüm karın bölgemde sancı ve ağrı oluyor....bebiş 10 gün önden gidiyor dedi dr acaba benim tosun sığamıyordamı ağrı oluyorrr .....ayağa kalkınca alt tarafıma baskı oluşuyor ilk gebelik ve ana abla yok yanımda danışamıyorum....dr gidicem ama bel ağrısı falan yok doğum sancısı yok öyle ....sizde de oldumu bu hafratalarda....32 haftadayız bebişim 2 kilo 100 gram civarında...

iyi akşamlar kızlar, biz bugün bol bol gezdik, önce optimum sonra da özdilek, geçende söylemiştim özdilekte bebek ürünlerinde indirim var, nevresim takımını 39 liradan aldık, ayrıca fisher price dahil tüm oyuncaklarda 1 alana 1 bedava!!! müthiş güzel şeyler var, tavsiye ederim...

cnm bnm de bebeğim çok hareketli maşaallah sseninki de öyle sanırım.
ne zaman dr ya da hemşire görse nasıl da hereket ediyo zıp zıp yerinde durmuyo diyolar.

artık hareketleri de daha güçlü olduğundan hareket ettikte bnm de karnımı acıtıyo bazen, ay diyip yerimden fırlıyorum.

öyle su gelmesi, bel ağrısı ve düzenli sancılar yoksa korkma cnm. gerçi bnm de ilk doğumum olacak ama belirtiler bu şekilde oluyo diye biliyorum.
dinlen biraz, uzan cnm ve canını sıkma

merhaba canım
bu bahsettiğinin aynısı benimde başıma geldi. doktor hamileliğimi tamamlamam gereken kiloyu yani 12 kiloyu 6.ayımda tamamlamıştım. tatlıyı ve hamur işini kesmemi söledi. az az fazla öğün yememi söyledi ve bende dediği gibi yaptım. ağzıma ne tatlı nede hamur işi sürdüm. bir ay sonra kan değerlerim dipteydi. düşün tokluk şekerim 58 çıktı. aile hekimi bile şaşırdı ayık olduğuma bu şekerle ayakta durmamam gerekiyormuş. vücudumda vitaminden eser kalmamıştı. sonra özel doktorumu değiştirdim bizler hamileyiz bizim iyi beslenmemiz lazım aç kalma yarı tok gezme gibi bir lüksümüz yok.

merhaba canım
benimde bebeğim 10 gün önde gidiyor ve karnımın alt tarafında ara ara ağrılarım oluyor doktorum bebeğin sürekli yer değiştirdiği için bu sancılar oluyor dedi eğer ağrıyı özellikle alt kısımda hissediyorsam bebek doğum pozisyonuna giriomuuş ondan baskı yapıomuş böle zamanlarda uzanıp direk dinlenmek gerekiyormuş eski normal pozisyona geçmesi için.birde ben ara ara karnım yıırtılıomuş gibi hissediyorum galiba çatlamaya başladım

Ozdilek nerde? Belki ben de bir bakarim. Oyun halisi ve isikli donence gibi seyler almayi dusunuyorum.
Yine buldum bir eksik

kızlar aranızda karnı çatlamaya başlayan var mı. kremlerin hiç faydası olmadı derim yırtılıyor sanki kızarmaya başladı. ufak çatlaklar doğumdan sonra geçiyormu acaba.

kızlar hemen cevap veremedim k.bakmayın msj.larınız için gerçekten çok çok teşekkürler...

.ok sağol canım zaten ewe gelir gelmez kıymayla köfte yaptım salata yanına bolca birde yoğurt...
düzelr inş. umutsuz değilim mesajlarınız sayesinde :)
kilo almayıda artık hiç takmıyorum bile teyerki bebşlerimiz sağlıklı olsunlar

sağol canım ben de tamamen kesmedim zaten ekmeği günde 3 4 dilim yiyorum ( iki dilim sabah bir öğle bir akşam )
ama yarın tost yemek istiyorum birazcık bebeğimi şımartayım

evet bunu bende aynen acı bir tecrübeyle anladım bebeğimi aç bırakmak hiç istememiştim ama besleyememişim işte böyle dawranarak...
aslında ben meyve salata yumurta süt yoğurt beyaz et bol bol yemiştim ama yetmemiş demekki bebek kaloriyede ihtiyaç duyuyor demekki...

kızlar aranızda karnı çatlamaya başlayan var mı. kremlerin hiç faydası olmadı derim yırtılıyor sanki kızarmaya başladı. ufak çatlaklar doğumdan sonra geçiyormu acaba.

canım benim arkadaşımın çatlakları doğumdan sonra zamanla geçti ama bazılarınınki de geçmiyormuş bilemiyorum yani bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
anne tarafında annenin teyzenin çatlakları geçmiş mi?
kalıtsal oldğuda konuşuluyor benim annemin çatlamamış şimdiye kadar benimde olmadı göbeğimde , ama göğsümde çatlama oldu malesef ilk zamanlar kırmızı gibiydi şimdi açık renk çizgiler gibi oldu

sarıbeybbii özelden msj atarım dedim ama msj kutun dolmuş sanırım atamadım msjı burdan yazayım madem burdasın
hani arabaya asılan dikkat arabada prenses var yazısı (resimli)
nerden sipariş verdiniz demiştin ya hepsiburada.com dan sipariş wermişiz eşimden öğrendim :) ama hemen cvp atamadım yani atmaya çalıştm fakat olmadı oto aksesuarları bölümünden sipariş verdk..

cnm eşinle neden kavgalısınız bilmem ama bunun için neden bebişini aç bırakıyosun ki..
duaların için de çok tşkler Allah kabul etsin inş..

cnm başınız sağolsun..Allah kalanlara sabır versin...

çok tşk ederiz cesaret verdiniz...
yine bekleriz :))

cnm ben günde bir tane türk kahvesi içiyorum...
inanılmaz canım istiyo sanırım kahveye aşeriyorum..
hemde telvesini de yiyorum...

cnm bi sakin ol ya...
hepimizde ağrılar sızılar var tabiki..
önemli olan bebelerin sağlıkla gelmesi..
bu kadar gün geldik bence bu saatten sonra daha sakin olup beklemeliyiz..

sağol cnm benim....
eşime söyliyim de hemen bakıversin..

slm kızlarrr..
adaer geçmiş olsun cnmm, ne zaman biticek senin bu taşların. aldıklarınız da hayırlı olsunnn...güle güle kullansın bebişş

esracım teşekkür ederim cnm...vallahi ben de bilemiyorum ne zaman kurtulacağım bu taşlardan,bebeğime ve benim böbreklerime bir zarar vermesin de ben bitene kadar çekmeye razıyım ne diyeyim artık...

Icinizden kac kisi sezeryan dusunuyor,ve neden?
Benim aklim cok karisik bu konuda..:26:

Rabbim normal doğumu nasip eder inşallah... sezaryen istemiyorum ama gerekirse de yapacak bir şey yok,oğluş için katlanırız ne yapalım :)))

bennnnn sanki (( tam olarak anlayamıyorum ama,böyle göbeğim değil de tam kasık hizm da hafif kırmızı çizgiler oluşmuş sanki ((

bugün bizde çok yoğun bi gün geçirdik...
eşim evdeydi bugün kahvaltı yaptık ve onu pazara doğru uğurladım..
bende kışlıklarımı kaldırıp yazlıklarımı çıkardım...
vericeğim bir sürü kıyafet çıktı onları da ayırdım bi vakıfa vereceğim....
nevresimlerimi yastıklarımı havlularımı yıkadım makinam halen çalışıyo...
sonra anneme gittim o da temizlik yapıyordu...
ona yardım ettim halılarını falan toparladık..
ve ben doğumdan sonra 10 gün kadar annemde kalıcam.
bunun için odayı düzenledik ranzamızı kurduk pike takımımızı çektik..
geriye beşik kaldı ve bi de kapımızı süslicez..
benim evim çok küçük günler yğun misafir geleceğinden
annemlerin evi daha büyük diye orda kalmaya karar verdik...
sonra eşimle alış verişe çıktık..
eşime pantolon ayakkabı falan aldık derken çok acıktık yemek yedik..
az evvel eve geldilk ama sanırım ben çok yorulduğum için
kasıklarımda belimde ince ağrılar var bi de ayaklarıma vuruyo..
biraz dinlenirsem geçer umarım..
herkese iyi geceler....

izmirde ki öZdılek mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…