2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ben gittim tam 32+0 da, aylık rutin kontroldü bide calışabilir raporu almak için gittim. her zamanki gibi kontroldü önemli olan 35-36 dan sonrası çatı muayenesi ve nst oluyor. Ama eğer annede erken doğum gibi risk ya da bebekte bi sorun varsa 32 dede nst ye sokabiliyorlar. zaten bi makinaya bağlanmıyorsan bence 36 da bile gitsen olur

cevabin icin tesekkur ederim canim
bos gunume denk geliyor,aslinda gitmeye degmez ama merakda ediyorum ne diyecek diye. 35. haftada ebeye gitcem.Buyuk ihtimal orda nts e baglarlar

ay yine ben kızlar, mrbb tekrardan.
bugün çok sakin bi gün geçmiş sanırım topicte.
yeni alınan eşyalar, odalar beşikler hayırlı olsun.
iyi günlerde sağlıcakla kullanalım inşş hepsini bebeklerimizle...

siz böyle saydıkça ben eksiklerim bitti diyodum ama ne çok eksiğim çıktı sizi okuyunca.
en az 2 tane daha nevresim takımı almalıyım ve lastikli çarşaf.
zaten park yatak için yatak.
perde ve halı da değişecek
üstelik o dönencelerden ben de istiyorummm
ayyy çok masraflı işimiş bebik yapmak.

ben bugün neler yaptım anlatsam kızarsınız bana.
bu saat oldu yeni oturdum yerime.
sabahtan beri evi süpürdüm, sildim, derinnn bi temizlik yaptım.
koltukların hepisinin arkasaını çektim, tüm halıları kaldırdım altlarını sildim.
yemek masamın yerini değiştirdim ve şu an bel ağrısından ölüyorumm

bir de kızlar sizden bişi rica edicem.
eniştem çok hasta.
beyninde ur çıktı ve drların dediğine göre en kötü huylusundanmış. her geçen gün büyüyomuş.
ameliyat olmaz demişler, olursa felç kalırmış, kemoterapiyle belki büyümeyi yavaşlatabilirlermiş.
dr ALlah tan ümit kesilmez modundalar yani.
sizden ricam dualarınızda eniştemi de sayarsanız çok memnun olurum.
ismi mehmet, Rabbim den acil şifalar isteyelim onun için olur mu.
şimdiden çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun

slmmm herkeseee banyodan sabun alcam derken arkadaki jileti farketmedım parmagımla uzanyım derken bı an canım yndı bır bktım sol elımın orta parmagının ıkınci boğumdan tırnagıma kadar kesmişş morardı etımm zeytın yagla anca durdurduk elımı yukarda tutuyormm

slmlar canım,gerçekten eksiği bitmiyor bebeğin:)biz de bugün işbrden yatak,uyku seti aldık.ama daha o kadar çok şey var ki alacak:))iş konusunda da kendine dikkat etmelisin,sana diyorum ama ben de aynı duramıyorumeniştene de Allah acil şifalar versin.

ayy geçmiş olsun canım,içim bi kötü oldu okurken bile.Allah beterinden korusun hepimizi.

ayyyy çok geçmiş olsun cnm yaaa.
bnm de sabunun durduğu yerin yanında kocişin jileti duruyo. kalkınca hmn yerini değiştircem

yok canım hiçbişey olmaz korkma.ben de bugun gıttım.
32+4 de.

e tebrık ederım dayaklıksın gerçekten.erken doğurursan görursun gununu

bu arada enişten için çok geçmiş olsun ben ettık duamı allah acil şifalar versın inşallah tez zamanda.

çok gecmiş olsun.

ben de bugun kızımı görmeye gıttım.maşallah 2kg127 gr olmuş.nst de güzel çıktı.gelişimi herşeyı süper dedı dr.3250 falan doğar dedı.ılk kızım 3800 doğmuştu.bu az geldı şimdi kulağıma

selamlarr

hmonoglu eniştene acil şifalar diliyorum
sen de fazla yormuşsun kendini
enerjine de hayranım valla

bnmege geçmiş olsun canım sana da

ben de ütü yaptım bugün
beyazları yıkamıştım onları ütüleyip yerleştirdim
tüm renklileri de yıkadım bitti
dün 1 makina bugün 3 makina daha yıkadım
çarşambadan sonra da onları ütüler kaldırırım artık
sonra çanta hazırlığı ve bebek şekeri var bakalım
bugün evde çok sıkıldım
daha iznimin ilk gününden böyle of pof olduysam zor geçecek gibi 8 hafta ama
gerçi çalışmak da istemiyorum ama
bakalım alışırım heralde

bu arada ben çarşamba günü gidiyorum doktora
beni nstye bağlıcak (erken doğum vs. gbi bir durumum yok bildiğimiz)
bundan sonra da her kontrolde girecekmişim

bence gayet iyi kilosu
biliyorsun ki bunlar farazi rakamlar
3250 de gayet ideal bence
bakalım benim çarşamba ne çıkacak
çok merak ediyorum artık kilosunu
besleyebiliyor muyum emin değilim
aşırı iştahsızım artık zorla yiyorum herşeyi
ve uzun zamandır ilk kez bu hafta hiç kilo almamışım
bu benim için çok ilginç bişey
umarım oğlum kilo alabilmiştir

maşşallah kızına
olsun bu da 3250 olsun, sağlıklı olsun da. hem tahmin ediyo dr lar sadece. net değil ki yani bu rakalmlar.

bu arada herkese şimdiden duaları için çook teşekkür ediyorumm

cevabin icin tesekkur ederim canim
bos gunume denk geliyor,aslinda gitmeye degmez ama merakda ediyorum ne diyecek diye. 35. haftada ebeye gitcem.Buyuk ihtimal orda nts e baglarlar

bişi değil canım, hayırlı haberler alırsın inş. 35 ideal ozaman bakarlar merak etme istersen uzman tv de doktoru dinle 34 ten sonra olabilir diyorki bazı doktorlar 38 e bile bırakabilirler diyorrrr

gözün aydın bebişini görmüssün, kilosu normal bencede hiç canını sıkma ve ne olacağı belli olmaz bakarsın daha çok bakarsın daha az sağlıklı olsunlarda, ayrıca bende 32+0 da gitmiştim 2 kg 20 gr dı böyle giderse 3500 lere geliriz demişti doktorummm şimdiden net olmaz bence

ilk klimanın borusu cok mu uzun? onun tam altına gelecek şekilde raf yapıp uzerını peluş oyuncaklarla flnda doldurabilirsin!?
bnmge gecmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…