2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım allahın izniyle birşey olmaz önemli olan kontrollerimiz 37. haftada başlayacak diye biliyorum ben...

ayy canım yaaa çok geçmiş olsun allahım şifalar versinnn çok kan kaybetme ettiysende pekmez falan ye kan hapınıda dikkatli kullan o kanlar lazım bize dahaaaa...

hoşgeldinnnnnn
bu arada gözünaydın annen baban gelmişş

çok sağol canım benim ya çokmutluyum bi annemin kucağna dewriliyorum bir babamın bebişin tepiklerine hep birlikte heyecanlanıyoruz ilk torunnları olacak ya herkes merak ve sevinç içinde...
bu arada çok geçmiş olsun yeni okudum dularımız seninle allahım acil şifalar versin inşallahhhh........

insanın ana-babası gibi var mı yaaa...
tadını çıkar valla

çok saol cnm bnmmm

insanın ana-babası gibi var mı yaaa...
tadını çıkar valla

çok saol cnm bnmmm

evet hakılısın canım topikte ne kadar az kişi var sabah girdğimde de hiç kimse yoktu galiba havalar güzelleştikce kerkes kendini dışarı atıyor yada yorulup yatıyoruz :)

evet hakılısın canım topikte ne kadar az kişi var sabah girdğimde de hiç kimse yoktu galiba havalar güzelleştikce kerkes kendini dışarı atıyor yada yorulup yatıyoruz :)

gerçekten bugün çok tenha.
be bugün bütün gün giremedim, temizlik yaptım falan işte. normalde böye olduğunda 30 sayfa falan ilerlerdi.
bugün toplu topu 15 sayfa falan ilerlemiş dün geceden beri....

nerdeyse artık bu gezenti hamişler...
yollarda doğurcaklar valla

cnm bizde derler ki gögüs altından 4 parmak kadar boşluk olunca doğum yakındır..

maşallah bebişine cnm benim...
evt artık iyice ağırlaştık..

cnm eniştene acil şifalar diliyorum..

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat..

maşallah bebişine cnm..

ne bitmeyen sıkıcı bir gün ya! topik boş twde bişi yok kocim gelsede uyusak bari:/

kontrolden gelen arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlerinize
ilkcim klima borusu bizim odadanda geçiyor dün bütün gün onunla uğraştık sonuç mükemmel inşaat malzemesi satılan yerlerde klima boruları için kablo kapatıcıları satılıyor beyaz plastik ondan aldık eşim monte etti üzerinide arabalar sıraladık uygun sticer bulursam alıcam ama böylede güzel oldu yarın sana foto eklerim

esracım yorma kendini bu kadar erken doğurcaksın bu gidişle korkuyorum eniştene acil şifalar diliyorum Allah yardımcısı olsun

bnmge çokk geçmiş olsun

bizde bugün optimuma gittik son eksikleri aldık bebek için bakım çantası aldım ama kendime normal çanta aldım çok gözlü
hacışakir granüllü sabun ve can bebe alt açma örtüsü aldık migrosta indirim vardı yararlanalım dedik paralar bitiyor babamız duymasın
amaaa çok yoruldum eskiden olsa mango koton... altını üstüne getirirdim şimdi gözüm sadece oturacak yer arıyordu
neydik ne olduuukkk:18:
buarada topiktede kimsecikler yok benim kociş gececi 2 de gelcek habire yazıyorum

tuana bende pek bi özledim öle saatlerce gezip tozmayı o mağaza senin bu magaza benm altını üstüne getirmeyi:)
hamilelikte hayatımın ilklerini yaşıyorum ve izliyorum kendimi büyük bir şaşkınlıkla..
kociş memnun halinden cnku avm yada biyere gittigimizde max 3 saat sonra hadi gidelim yoruldum diyorum

Benimki de nasıl memnun anlatamam cumartesi günü konsere gittik ama malesef fazla dayanamadım ayakta durmaya eve dönelim dedim önceden ben erkenden dönelim desem kırk tane laf söylerdin ne oldu diyor dedim iki canlıyız çok çabuk yoruluyorum çok sevdi bu durumu çokkk

Gunaydin.
Ben bu haftasonu pek ilgilenemedim burayla. Surekli hareket halindeyim.
Bebeklere masallah, biz de bu cmt gorucez kizimizi kismetse. 2 aydan sonra doktordan azar isitmekten cekiniyorum biraz
Kizima surekli bir elbise alisverisi yapiliyor, babaannemiz costu. Bu yaz ikoncaniz, tek tek foto cekmeye kalksam epey bir vakit harcamam lazim.
En iyisi yikanip utulendikten sonra genel olarak foto eklemek. O işlere de haftaya girisicez.

Dun gece benzincide arabamiz bozuldu, saat 22:30 gibi arabanin beyni kilitlendi. Daha 1 yillik araba, ne oldu anlamadim.
Gece 01:30 a kadar ugrastik, en son cekici aldi goturdu. Arabasiz kaldik, bakalim ne zaman cikacak servisten?

günaydıınnnn
herkesler iyidir inş.
bebişlere maşallah
annişlere de
ancaaaakkkk öyle çok temizlik yapan annişlere
yazıktır bebişler de yoruluyor riske atmaya değer mi hiç?
odalar hazırlanmış iyi günlerde kullansın bebişler
bebişlerin kıyafetlerini yıkarken ben hacışakir kullandım
ne beyazlarda ne de renklilerde bir sıkıntımız olmadı
kalıntı kalmadı
kokusu mis gibiydi
yumuşacık oldular
bu arada niobella şu bebek arabalarına takılan oyuncaktan bende istiyorum indirimde falan gören olursa banada haber veriiinnnn : )))

günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olur inşallah...
biz cuma günü doktora gittik. bebişimizin maşallah herşeyi yolunda. Ancak doktor suyu biraz az göründü dedi. eğer suyu azalırsa 38. haftada falan alabiliriz dedi. bir de kafası ve vücudu haftasından ileri olduğu için sezaryana doğru gidiyormuşuz. Yani ben galiba Mayıs annesi olacağım. heyecan bastı iyice beni...

günaydın kızlaar
bende temmuz annesıyım arada sizi takıp edıyorumki diğer ayda basımıza ne gelecek :)
eniştesi hasta olan arkadasa çoook acil şifa diliyorum rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşşşş.
benım kızımında hazırlıkları tamam sayılır kıyafetleri yıkadıkmı bekleme modundayız inş.
hurma yıyormusunuz kızlar sizde ben hergün 2 tane yıyorum bebeğim beslensın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…